Dodaj do ulubionych

Akcja "Ścieżki biegowe"

05.04.06, 09:24
To w sumie doskonały sposób na wrocławskie problemy komunikacyjne! Zostawiamy
auta w domu, na plecy bierzemy plecak z garniturem, krawatem, lakierkami itp.
i biegiem do pracy. Jedyne co musimy uzyskać od pracodawcy, to dostęp do
prysznica.... Znikną korki w mieście, nie będzie problemów z parkowaniem, a
jak już wszyscy się rozbiegamy, będzie można wogóle zlikwidować ulice.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysiek Re: Akcja "Ścieżki biegowe" IP: 212.75.114.* 05.04.06, 09:32
      Przydałoby sie cos takiego na Kozanowie. Tez jest park i nie tylko. Jak zwykle
      Fabryczna jest od macochy.
    • Gość: Jolek Re: Akcja "Ścieżki biegowe" IP: 195.94.201.* 05.04.06, 12:10
      Szkoda tylko ze pora tak wczesna - sporo ludzi wtedy pracuje...
    • yanuszka Run Wrocław? 05.04.06, 13:23
      Po pirwsze - ustawa o języku polskim? A poza tym - nie ma się czym zachwycać,
      to kolejna akcja marketingowa pewnej firmy na N., którą, no nie ukrywajmy, mało
      interesuje zdrowie i kondycja Wrocławian, tylko chodzi o wypromowanie biegania
      jako biznesu. Bo jeśli biegam sama, co lubie najbardziej, to mogę sie ubrac w
      stare podarte trampki (ale za to ulubione) i stary, niemodny dres.. Ale jesli
      pobiegnę w grupie, to warto by było mieć coś "modnego"..;)
      Ja wiem, że to spore uproszczenie, ale szkoda jest tego, że nawet z biegania
      można zrobić sport, do uprawiania którego trzeba mieć odpowiedni osprzęt..
      • Gość: majkelforever tez na tym skorzystasz bo zostana wytyczone trasy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.04.06, 16:59
        Opiekunowie prowadzą rozgrzewkę, dopingują podczas biegu, udzielają rad tym,
        którzy chcą się przygotować do zawodów. Jeśli ktoś woli biegać sam, może
        przyjść tylko po wskazówki. Trasy liczą od jednego do pięciu kilometrów,
        niebawem zostaną oznakowane na drzewach, co 500 metrów.
      • Gość: Au-baiegaj Re: Run Wrocław? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 18:11
        Drażni mnie tworzenie ideologii do rekreacji realizowanej w postaci
        najprostrzej formy ekspresji ruchowej jakią jest bieganie. Aby korzystać z
        wiedzy i doświadczenia trenerów - specjalistów od biegów średnich i długich -
        nie należy doszukiwać się podtekstów zadaniwych, tylko biegać <bo to lubię, bo-
        wzmacnia mięśnie, bo mnie to bawi, bo chcę>. Nie jest istotne kto płaci, jaki
        przyświeca mu cel - ktoś płaci, bo ma interes. A czy ktokolwiek zainteresuje
        się Panią/Panem bezinteresownie - może mama, może mąż. Proszę nie szukać
        podtekstów tylko się bawić nie ponosząc kosztów na rozliczne diety, programów
        odchudzające - 15 kg w 13 dni. Życzę powodzenia -
        Pani walcząca z nadwagą.
        Może się spotkamy na ścieżce zdrowia.
      • annuszka Re: Run Wrocław? 05.04.06, 20:19
        Bo jeśli biegam sama, co lubie najbardziej, to mogę sie ubrac w
        > stare podarte trampki (ale za to ulubione) i stary, niemodny dres.. Ale jesli
        > pobiegnę w grupie, to warto by było mieć coś "modnego"..;)
        > Ja wiem, że to spore uproszczenie, ale szkoda jest tego, że nawet z biegania
        > można zrobić sport, do uprawiania którego trzeba mieć odpowiedni osprzęt..

Dres może być jakikolwiek (chociaż podartego nie polecam) natomiast co do butów,
        to "stare podarte trampki" nie nadają się do tego absolutnie. Nie chodzi mi o
        względy estetyczne lecz zdrowy rozsądek: tylko nowe, firmowe (niekoniecznie z
        firmy na N)buty zapewnia odpowiednią amortyzację i zapobiegną zmianom
        zwyrodnieniowym kolan i kręgosłupa.
    • Gość: . W lasku Osobowickim jest nawet... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.04.06, 15:56
      ...ścieżka zdrowia z przyrządami do ćwiczeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka