Gość: goniec IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:49 taki plan i ja potrafię zrobić bez tego całego zadęcia propagandowego - lidio co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jajco Re: Plan Michała Boniego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:53 piękny plan jaki prosty i śmiały , myślę że jak zwykle ogłupiały tłum nie zrozumie niezwykłości tego planu - dutkiewicz co ty robisz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Plan Michała Boniego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 21:56 Widać,że nowe władze przystępują do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Plan Michała Boniego IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 22:07 rafis widzę że pozazdrościłeś boniemu lapidarności i zwięzłości - w twoim przypadku jest to chwalebne ale w przypadku boniego to jest ubóstwo myślowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Plan Michała Boniego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 22:12 Gość portalu: jajco napisał(a): > rafis widzę że pozazdrościłeś boniemu lapidarności i zwięzłości - w twoim > przypadku jest to chwalebne ale w przypadku boniego to jest ubóstwo myślowe No tak zapomniałem,że Tobie trzeba wszystko długo i tłumaczyc bo nie dociera.Przetłumacze więc Ci co powiedział Boni: najpierw rozpozna rynek pracowników(czyli kto,gdzie,jak,ilu)a potem wprowadzi adekwatny plan do sytuacji.Porozumienie Miasta z Urzedem Pracy i Uczelniami,wspieranie przedsiebiorczości. Juz wszystko jasniejsze? prościej nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś