Gość: magda IP: *.resolution.de / *.ovh.net 09.04.06, 20:23 Sparta górą!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz258 Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: 85.219.137.* 09.04.06, 20:39 dzis mecz był przynajmniej do 8 biegu wyruwnany ale bydgoszcz to dobry zespół troszke zawiudł mnie Jarek Hampel no moze niezawiudł ale liczyłem na lepszy występ natomiast kramp pojechał swoje pozytywne wrażenie zrobił namnie Gapiński i Andersen Jamrorzy jak rok temu cienizna po klindzie spodziewałem sie choc 2 pkt. bjerre pojechał na takim poziomie że świderski pewnie przywiuzłby tosamo ale ogulnie liczy sie wynik zespołowy a ten mnie cieszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.dyn.optonline.net 10.04.06, 01:46 grzesiu,zamiast chodzic na mecze wez sie poducz ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łolaboga hehe, Kościecha wyprzedził Klindta... IP: *.wroclaw.mm.pl 10.04.06, 02:05 ... a myslał że jeździ z Andersenem, buehehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q212312 Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: 82.146.248.* 09.04.06, 21:06 gratulacje za zwycięstwo w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Że co? Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.e-wro.net.pl 09.04.06, 21:20 Że jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIMBO_WTS Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:24 Może się czepiam, ale czytam ten artykuł w niedziele 09-04-2006 o godzinie 21:20 i czytam teksty w stylu: ale wczoraj spisał się swietnie, wczoraj cały zsespół.... to chyba jakiś szczyt lenistwa, co nikomu się niechce rano poprawic dzisiaj na wczoraj... porażka. Ciekawe ile zarabiaja ludzie w wyborczej, ale chyba mało, skoro sie pisze na zaś:) pozdro Sparta SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.06, 21:30 Hans i Gapa super para całą polske rozpier...la :D Wogóle to co robił Andersen wczoraj to majstersztyk był zajebiscie na dystansie i wogóle, Gapa super starty! A Crumpa nie ma co komentować bo swoje zrobił :P Hampel za to do w/w dwójki co jezdziła u nas w 2005 to moze buty czyścić ;/ wez sie za siebie hampel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.06, 21:31 Sory - mialobyć do zrobił dzisiaj a nie wczoraj - lol pomysłka. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 10.04.06, 16:53 > Wogóle to co robił Andersen wczoraj to majstersztyk był zajebiscie na dystansie i wogóle jedna uwaga - to co zrobił w 14 to przegięcie - nie dość że Mały wypracował mu prowadzenie, to zamiast pruć do przodu Hans bawił się - nawet gdy już zauważył Kostka to niewiele zrobił by się bronić i Kostek objechał go na kresce jak dzieciątko - ale cóż to byłby za mecz gdyby Hans się nie zbłaźnił choć raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 22:18 Jakby sie Hampel 3 razy nie zbłaznił to bysmy wygrali koło 60:30 i bonus byłby w kieszeni. A bawic to sie mozesz w piaskownicy, Hans czekał wlasnie na tego twojego kochanego Hampela i nie doczekał się. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 11.04.06, 15:05 > Jakby sie Hampel 3 razy nie zbłaznił to bysmy wygrali koło 60:30 i bonus byłby > w kieszeni. A bawic to sie mozesz w piaskownicy, Hans czekał wlasnie na tego > twojego kochanego Hampela i nie doczekał się. twoja teoria nie trzyma się kupy ani czegokolwiek innego 1. Hans po raz pierwszy obejrzał się za siebie dopiero na trzecim okrążeniu, trudno więc uznać by "czekał" na Hampela, inaczej obejrzałby się wcześniej i albo wyrywał do przodu albo zaczekał i przyblokował Kościechę (jak wcześniej Gapa Jonssona) 2. mając naprawdę szybką maszynę dał się objechać jak dzieciątko w beciku Kostkowi, który jeszcze na drugim okrążeniu miał stratę co najmniej kilkunastu metrów do Hansa 60:30 mogliśmy wygrać GDYBY za Bjerre'a jechał Świderski, GDYBY Crump jeździł parowo, GDYBY Klindt się nie zbłaźnił... ważne że wygraliśmy PS. ty też możesz bawić się w piaskownicy ale pewnie tylko plastykowymi zabawkami i pod kuratelą dorosłych :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.06, 20:27 Na trzecim wirażu a nie okrązeniu :D jak również mój geniuszu speedwayowego rzemiosła ze słownecznikiem w gebie i programikiem w ręku uwierz mi że sprzęt wcale najszybszy nie był, a napewno nie szybszy od kościechy ale zaznacze - PO ZMIANIE MOtOCYKLA przed kostka. Tak naprawde Hans wcale rakiety nie miał, bo te miał Crump, a nadrabiał ambicja i cholernie kombinował, wjezdzał tak gdzie większosc by nie wjechala. I na koniec, uważam że możesz wrócić do piaskownicy nadal jeśli bawi cię jazda po zawodnikach kiedy nawet nie masz zielonego pojęcia co czują, jakie mają w trakcie zawodów problemy. Najlepiej nawet tego co zrobił 11+3 zjeb... bo nie zrobił kompletu, a 17 latka za to że nie wyprzedzil takiego kelnera jak kościecha. Szkoda że twoje opinie sa stronnicze, bo znacznie bardziej od Hansa zbłaznił się Hampel, to dopiero było ironią przegrać z Klechą o 20m, a jako taki wielki as (szkoda ze tylko technicznie i na starcie)starty z juniorami polonii w pierwszej fazie zawodów. A od Nicolaia bardziej "zbłaznił się" (używam twojegoulubionego slowa) Jamroży. Tak tak, 21 lat, ostatni ro w juniorce i ostatnia szansa, bagaże doświadczeń i sic, 2 punkty na swoim wlasnym torze. Rewelacja według kolegi - się wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 12.04.06, 15:18 > Na trzecim wirażu a nie okrązeniu :D zależy gdzie kto stał -ja mówię jak ja to widziałem > mój geniuszu speedwayowego rzemiosła ze słownecznikiem w gebie i programikiem > w ręku widzę że lubisz anonimowo obrażać ludzi o których nie masz zielonego pojęcia "słownecznik" -a cóż to? sam wyhodowałeś? "w gębie" -widziałeś mnie że oceniasz moją fizys? "programik w ręku" -rozumiem że uważasz wszystkich którzy na zawodach posiłkują się programem za idiotów, gorszą kategorię kibiców- oczywiście taki znawca jak TY nie zniża się do poziomu kibicowania w kapciach pewnie według ciebie mam również piwny mięsień i/albo "cierpię" na brak włosów w wieku 20 kilku lat > wcale najszybszy nie był, a napewno nie szybszy od kościechy ale zaznacze - > PO ZMIANIE MOtOCYKLA przed kostka. nigdzie nie napisałem że miał najszybszy motocykl zresztą nie liczy się szybkość a umiejętności - tych drugich Hansowi nie brakuje, zaś różnica w sprzęcie nie była na tyle porażająca by Kostek mógł tak łatwo Hansa objechać - dlatego stwierdziłem że Hans "się bawił" "przed kostka" - masz wybitne problemy z pisaniem na klawiaturze, bo nie wiem o co ci chodzi, a wysilać się specjalnie dla ciebie mi się nie chce > I na koniec, uważam że możesz wrócić do piaskownicy psycholodzy nazywają to mechanizmem projekcji - skoro podnieca cię zabawa w piaskownicy to nie myśl że innych też - baw się tam w spokoju sam > bawi cię jazda po zawodnikach nie pastwię się nad Hansem nawet w 10% tak jak ty na mnie :P poza tym lubię Hansa i uważam że to wartościowy zawodnik, a moja uwaga miała charakter uszczypliwej refleksji, a nie małostkowego czepialstwa (którego wybitnym reprezentantem jesteś ty) > nawet nie masz zielonego pojęcia co czują, jakie mają w trakcie zawodów > problemy. a ty masz? BTW zawodnika oceniam obiektywnie, po efektach i po postawie życiowej jaką prezentuje, a nie po tym czego sam nie rozumiem i nie mam nawet szansy zrozumieć > Najlepiej nawet tego co zrobił 11+3 zjeb... bo nie zrobił kompletu, a 17 > latka za to że nie wyprzedzil takiego kelnera jak kościecha. cóż, wszystkie twoje wypowiedzi świadczą o tym że osobiście hołdujesz zasadzie że jak krytyka to totalna (łącznie z wyzwiskami i wulgaryzmami) i czasem irracjonalna -i znów wtedy działa mechanizm projekcji- jak chcesz na siebie spojrzeć z boku to przyjrzyj się wypowiedziom J.Kaczyńskiego nie ja też wyliczam ile kto zdobył punktów (nigdzie nie powiedziałem "co za szkoda że Hans nie zdobył kompletu"), choć wcześniej zarzuciłeś mi że "programik" przesłania mi zawody - dla mnie ważniejsza jest postawa na torze i o to mam pretensje do Klindta -tak się przejął że raz próbował ukraść start, innym razem wlókł się w ogonie, mając problemy z pokonywaniem łuków, równie dobrze więc mógł jechać Pacholak lub Czerwiński, bo to nasi juniorzy, a Klindt szkolić to się może w Danii, Szwecji, Anglii > Szkoda że twoje opinie sa stronnicze, rozumiem że ty zachowujesz obiektywizm odsyłając mnie do piaskownicy i zgadując za mnie co też ja myślę > bo znacznie bardziej od Hansa zbłaznił się Hampel, to dopiero było ironią > przegrać z Klechą o 20m, a jako taki wielki as (szkoda ze tylko technicznie i > na starcie) szkoda jeśli potrzebowałeś tyle czasu by się zorientować iż Hampel to tylko startowiec, i jak mu nie idzie to nie idzie (vide WTS-Unia T. w ub. roku), jeśli przez wszystkie poprzednie sezony myślałeś inaczej to współczuję ci poza tym jakże "obiektywnie" raczyłeś przemilczeć iż Hampel nabawił się był anginy ropnej -wiesz co to za jednostka chorobowa?- i pozwól że cię tu zacytuję: > kiedy nawet nie masz zielonego pojęcia co czują, jakie mają w trakcie zawodów > problemy. rozumiem że podzielasz podobnie "obiektywną" opinię nt. występu Kuciapy w Rzeszowie > Tak tak, 21 lat, ostatni ro w juniorce i ostatnia szansa, bagaże doświadczeń > i sic, 2 punkty na swoim wlasnym torze. jeśli raczyłbyś się przyjrzeć to juniorzy odegrali marginalną rolę w zawodach - nie zdobyli ani punktu na seniorach że Jamroży zawalił to wiem, tylko że nie Jamroży mnie zajmuje a obcokrajowcy, bo liga zaciężna wypaliła w jakichś 60% (świetni Crump i Hans, przeciętnie Bjerre, choć miał przebłyski, fatalnie Klindt) od nas na 4 stranieri jechało 3 krajowych, i ta proporcja mnie martwi, jeśli naprawdę wartościowzch jest tylko 2 "bagaże doświadczeń" -GDZIE??? powiedz mi ile wyścigów (w różnych zawodach) odjechał w ubiegłym roku Jamroży a ile Ząbik? a w tym roku - WTS nie będzie jeździć w MDMP bo "mu się nie opłaca", i tak wygląda "szkolenie" we wrocku od paru lat z różnymi doklejonymi do tego faktu głupawymi "wytłumaczeniami" > Rewelacja według kolegi - się wie. ciekawe skąd masz magiczną kulę, że tak wszystko wiesz? po diabła ze mną rozmawiasz, przecież wyśmienicie idzie ci monolog z samym sobą? zostawiam cię więc w twym samotnym rendez-vous (nie od rzeczy jest tu piaskowa okolica z murkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.06, 15:56 Nie pastwie się a odpowiadam, bo mówisz ze zawodnik się zbłaznił (zdecydowanie za często tego slowa uzywasz ale ok) bo dal się wyprzedzić, a ze w calych zawodach zrobi 11+3 to taka drobnostka, bo zawsze jest się do czego przyczepić. Wiem co to anglina ropna i wiem ze hampel jest startowcem ale chwalenie go ze to czego nie zrobil to przesada. bo nie pokazal w tym meczu nic szczególnego, absolutnie nic, a przeciez jezdzi w gp i jest czolowym polskim zawodnikiem. i to nie jest pierwszy raz i to nie angina ropna zdecydowala o takiej jezdzie a nie innej. nie wysila się zbytnio i to tyle. czerwiński i pacholak pojechali by tak samo heheh widziales ty czerwińskiego na treningach?? chyba nie bardzo. a to ze nie ma gdzie sie uczyc zeby dogonic nicolaia to juz druga sprawa, ale napewno liga to nie miejsce na to a mdmp i inne zawody w ktorych zapewne nie pojedzie bo sie klubowi nie opłaca oraz treningi a wlasciwie trening bo takowy we wroclawiu jest zwykle aż raz w tygodniu. co zas sie tyczy zawodnikow owszem ale tlumaczyc sie nie bede. all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba zdjęcia z meczu! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.04.06, 02:42 www.sebafoto.com - 30 fotek w galerii z tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 10.04.06, 08:23 Wynik cieszy, ale pamiętajmy, że na wyjazdach jeździ sie inazej. Nie bedę chwalił już chwalonych, lecz ztrzymam się nad drugą linią. Tak, tak, Jarek Hampel to chyba obecnie druga linia. Niezmiennie nie wychodzi mu walka na dystansie. Dwa razy wygrał start i bylo super. O pozostałych biegach Małego chcę jaknajszybciej zapomnieć! Byłem na sparingu w ZG i dlatego znacznie więcej biecywałem sobie po występach Jamrożego i Klindta. Tam błyszczeli, a u nas? Jamroży w ostatnim roku juniorskim na swoim torze zdobywa 2 pkty, Klindt - 0. Jakiś Jędrzejewski, o którym jeszcze rok temu nikt nie słyszał robi z naszymi co zechce. Słowem: nadal nie mamy juniorów. O Bjerre nawet mi się pisać nie chce - moim zdaniem Świder pojechałby znacznie lepiej, co w kontekście rewanżu w Bydgoszczy może mieć kapitalne znaczenie (chodzi opunkty bonusowe). Ale cóż byłby ze mnie za kibic, gdybym nie kibicował swoim? "Bo najlepsza w Polsce jest Sparta Wrocław WTS"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Torunia Bez przesady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:40 Jedrzejewski nie jest jakims tam pierwszym lepszym. Chlopak ma w tym roku 19 lat i otarl sie w zeszlym roku o podium MIMP w Toruniu. Tarnow byl bardzo zainteresowany tym chlopakiem jednak z tego co mi wiadomo Jedrzejewski podpisal 3 letni kontrakt w Bydgoszczy, a Tarnow przerzucil sie na Hliba (ponoc jest tanszy). Jak widzialem tych dwoch mlodych zawodnikow to mnie nie dziwi fakt ze te dwa kluby wolaly Jedrzejewskiego. Chlopak jest szczuply i na motorze potrafi juz duzo. Nie jezdzil za duzo na mini-torze a mysle ze umiejetnosciami moze juz dorownuje Hlibowi. Jest tez o rok mlodszy od Pawla i duzo ale to duzo lzejszy. W meczach ktorych go widzialem dysponuje fantastycznymi startami. Brakuje mu tylko objezdzenia w lidze, ale to przyjdzie z czasem. Jest to dopiero pierwszy rok jego startow. Uwazam ze Polonia dysponuje obok nas najlepsza para mlodziezowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Bez przesady 10.04.06, 16:57 wybacz koledze ale cancro ocenia Jędrzejewskiego po tym co ów pokazał w ubiegłym roku we Wrocku (czyli nic) choć pod koniec sezonu Jędzrejewski rzeczywiście zaskoczył w MIMP-ie co do najlepszej pary - poczekajmy co pokażą jeszcze Stachyra i Miesiąc którzy w kategorii juniorów są na razie najlepszą parą w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Fajnie by bylo 10.04.06, 09:02 Fajnie by bylo gdyby w sektorze dla kibicow gosci znalazl sie jaki glosnik, zeby mozna bylo sluchac co ma do powiedzenia spiker ;] ps. bo rynna do sikania jest bardzo fajna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Fajnie by bylo 10.04.06, 12:46 Co do nagłosnienia masz rację! Nie tylko tam, ale nawet tam gdzie sa głośniki - niewiele słychać. Trzebaby coś z tym zrobić, w przeciwnym bowiem razie na którąś z kolejnych GP będziemy musieli pojechać do Częstochowy albo do Leszna! Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Fajnie by bylo 10.04.06, 17:02 > Fajnie by bylo gdyby w sektorze dla kibicow gosci znalazl sie jaki glosnik, > zeby mozna bylo sluchac co ma do powiedzenia spiker ;] nie masz czego żałować bo o ile się nie mylę w spikerkę na Olimpie znów się bawi mecenas Malicki - więc nie masz czego (tj. ciągłych "achów" i "ochów") żałować - facet próbuje podkręcać publiczność, ale jest to STRASZLIWIE irytujące chyba że chodzi ci o informacje które podawał Czesio Janusiak - człowiek-konkret Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 10.04.06, 17:11 ciekawe o co znów chodzi Cieślakowi ze Świderskim? bo może to się skończyć takim konfliktem jak w ubiegłym roku ze Słabym Bjerre rzeczywiście zawiódł - jak na doświadczonego zawodnika popełnił głupie błędy - dwa razy dał się objechać Protasowi, raz po nieopanowaniu motocykla na wyjściu (podniesione koło) Crump - może i czysty komplet punktów, ale jakoś nie tchnął duchem zespołowości - dwa razy jechał na 5:1 - za pierwszym razem zostawił jamrożego, za drugim Bjerre'a Mały - szczególne brawa za walkę w łuku w 14 wyścigu, gdyby nie to Andersen nie miałby szans na objęcie prowadzenia organizacja -"najlepiej zorganizowany klub w Polsce"- tylko że wokół stadionu tylko w jednym miejscu 3-4 kasy -fenomenalnie, zwł. jak ktoś na ostatnią chwilę kupuje bilet, a musi się szarpać w kolejce z jakimiś burakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 17:47 "Mały - szczególne brawa za walkę w łuku w 14 wyścigu, gdyby nie to Andersen nie miałby szans na objęcie prowadzenia" Haha stary czy my na tym samym meczu byliśmy?:D Hampel i walka buhaha, gdyby on zamiast Hansa jechał z tyłu w życiu by się tam nie wepchnął, zresztą sam miał kupe iejsca pod bandą w tym biegu i jak zwykle spękał a Kosciecha to facet z jajmi i partolić się nie będzie. WALCZAKI GÓRĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek_thorn Re: Żużlowcy Atlasu wygrali z Polonią Bydgoszcz 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:01 Cieszcie się cieszcie. Jeszcze tylko 7 dni i pierwsza porazka z Adrianną Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś