Dodaj do ulubionych

Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka

• Gość: matka Tej suce ,która to zrobiła powinno poderżnąć IP: 62.233.189.* 14.04.06, 22:20
      Sama omal nie straciłam dziecka w ubiełym roku i jak słyszę o takich gnidach ,to
      aż ...poprostu brak mi słów, tzn nie brak ,ale i tak moderator by ich nie
      dopuścił, takie baby powinni sterylizować a na czole wytatułować słowo "morderczyni"
    • Gość: mm Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.04.06, 22:29
      Zaostrzyć ustawę antyaborcyjną i jeszcze bardziej ograniczyć edukację
      seksualną...Do koktajlu dodać jeszcze wyższe ceny środków antykoncepcyjnych i
      już -
      będzie jeszcze więcej takich przypadków.
      • kklement A czym się aborcja różni od zabicia noworodka ? 14.04.06, 22:39
        j.w.
        • Gość: Marlin Re: A czym się aborcja różni od zabicia noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:45
          Niczym - życie to życie a człowiek to człowiek- niezależnie od przesądów
          religijnych.
    • Gość: Jedna OPCJA Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:40
      KARA k ... śmierci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.robbo.pl 14.04.06, 22:50
      I po co traci czas. Sąd wytłumaczy, że mamusia działała w szoku
      poporodowym ,bo teraz każda ma szok, albo tatuś jest psychiczny i trzeba bidulę
      leczyć za nasze pieniądze a nuż jeszcze jakieś zrobi i zabije.Dziecko w Polsce
      jest człowiekiem póki jest w brzuchu matki. Wtedy wszyscy dbają by go nie
      wyskrobała . Jak urodzi to już może bić ,gwałcić , mordować i się ksiundz
      proboszc znie przyczepi,a sąd znajdzie wytłumaczenie dla zbrodniarzy, tak jak
      dla tej na Woli co pozwoliła kochankowi i jego koledze zabić 4letniego chłopca
      i pokazówki w sądzie odstawia,że o niczym nie wiedziała.A głupi w togach
      wierzą , bo im tak wygodnie.
      • Gość: Spec Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.finemedia.pl 14.04.06, 23:04
        Ludzie o czym wy mowicie!! Plod czy narodzone dziecko, to jedno i to samo, zywa
        istota. I nie wolno zabijac. Aborcja powinna byc zakazana, a jak ktos nie chce
        dziecko to niech przestanie uprawiac seks, albo zacznie sie ubezpieczac.
        • totalna_apokalipsa Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka 15.04.06, 09:20
          jak ktos nie chce
          > dziecko to niech przestanie uprawiac seks, albo zacznie sie ubezpieczac.

w PZU?:P
    • Gość: Juri To moje osiedle!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:54
      Ale się zdziwiłem...to prawie koło mojego domu.
      • Gość: mala Re: To moje osiedle!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 23:11
        Uwazam ze aborcja jest mniejszym zlem. Sama przeszlam przez wieloletnie
        wykorzystywanie seksualne, gwalty i przemoc fizyczna, lacznie z lamaniem
        konczyn...i powiem szczerze ze wolalabym byz "wyskrobana". A ten co mi to
        zrobil mieszka we Wroclawiu i cieszy sie wspanialym zdrowiem.
        • Gość: sceptyk Re: To moje osiedle!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 23:51
          Takie brednie moze kazdy napisac ale na pewno nie "wykorzystywana"
        • Gość: al95 Re: To moje osiedle!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 15.04.06, 02:32
          Gość portalu: mala napisał(a):

> Uwazam ze aborcja jest mniejszym zlem. Sama przeszlam przez wieloletnie
          > wykorzystywanie seksualne, gwalty i przemoc fizyczna, lacznie z lamaniem
          > konczyn...i powiem szczerze ze wolalabym byz "wyskrobana". A ten co mi to
          > zrobil mieszka we Wroclawiu i cieszy sie wspanialym zdrowiem.

Te, katolik niby polski, wal się chamie.
        • wariant_b Re: To moje osiedle!!! 18.04.06, 00:39
          Gość portalu: mala napisał(a):
          > A ten co mi to zrobil mieszka we Wroclawiu i cieszy sie wspanialym zdrowiem.

przepraszam mala, że zapytam:
          czy cieszy się również powszechnym szacunkiem?
    • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Koszerna szuka czytelnika... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:38
      nieważne że idiota...ważne, że kupi szmate. Jedyna 1,5PLN.
    • Gość: aree87 Co za bestialstwo!!!!!! IP: *.borowa.sdi.tpnet.pl 15.04.06, 01:16
      Zabic noworodka w taki okrutny sposob ludzie czasem prymitywnijeszy sa od zwierzat..
    • mamski Wyrodna Matka 15.04.06, 09:45
      Sama mam dziecko i nie moge sobie wyobrazic ,jaka osoba moze dokonac czegos
      takiego.Kdybym spotkala ta kobiete na ulicy .Jezeli Policja ja zlapie ,
      proponuje nie humanitarna kare , zamknac ja w pomieszczeniu z kobietami ,ktore
      nie moga miec dzieci , badz z matkami.. ciekawe jak dlugo zanim pojawi sie
      pierwszy siniak .
    • Gość: Kubiaczek Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.chello.pl 15.04.06, 10:10
      W zasadzie nie bardzo wiadomo co pisać, pozbawiono dziecko życia. Dla rodzica
      wychowującego potomka, kochającego go nie mieści się to w glowie. Jakoś można
      przyjąć do świadomości, że niechcianemu dziecku rodzice nie udzielili pomocy,
      zmarlo, bylo to karygodne, ale morderstwo na bezbronnej istocie... Do jakich
      jeszcze zwyrodnień doprowadzą nas obecne czasy, cechujące się tylko chęcią
      posiadania. Smutna refleksja na nadchodzące święta...
    • Gość: 666 Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:32
      pokolenie jp2 znów w natarciu.
    • Gość: Pawell Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:35
      Masakra, ja mieszkam na tej parafii. To jest matka...??
      • iluminacja256 Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka 15.04.06, 14:14
        A ojciec? Skąd wiecie, ze to nei ojciec? Zawsze tylko matka i matka@!
    • callafior Dal mordercy jest tylko jedna kara! 16.04.06, 23:10
      Kara śmierci.
    • Gość: m Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:02
      Mieszkam obok miejsca znalezienia noworodka. Jestem wstrząśnięta. To bardzo
      spokojna dzielnica, jestem w szoku, że w ogole komukolwiek udało się znaleźć
      tego noworodka.Tam wcale nie ma takiego ruchu.
      Co piąta para ma problem z poczęciem dziecka. W Polsce niż demograficzny, a
      oprócz tego wszechobecne bezprawie i rządy Kaczyńskich.I mają swoje cholerne
      becikowe:/ TaKIE rzeczy będą się częściej zdarzać.
      • pia.ed do kubeck - w sprawie Afryki 18.04.06, 06:12
        Kwestionujesz czyjas wypowiedz ze rzekomo "dziwna".
        Moge Cie zapewnic ze jest jak najbardziej zgodna z prawda!
        W Szwedzkiej telewizji ogladalam program na ten temat.
        W szpitalu prowadzonym przez siostry katolickie ZABRANIA SIE rozdzielania
        PREZERWATYW!
        Rozlozone przez swiadomych lekarzy zostaja natychmiast usuwane przez zakonnice!
        A sytuacja jest tragiczna.
        Mlodszy brat ma obowiazek poslubienia wdowy po starszym bracie ktory (w tym
        wypadku) zmarl na aids.
        Jesli ten mlodszy brat nie jest jeszcze chory, to zaraza sie od wdowy.
        Jednoczesnie przenosi hiv na swoja mlodziutka zone, czasem 13-14-latke!
        Kobiety z hiv rodza zarazone dzieci ktore jesli maja szczescie, to przezywaja
        dziecinstwo i wstepuja w zwiazki malzenskie!!!

Dziennikarz z tej audycji pojechal do Rzymu i rozmawial z nuncjuszem papieskim.
        Otrzymal jednoznaczna odpowiedz, ze wiara katolicka zabrania uzywania
        prezerwatyw i to nie podlega dyskusji!
        Nuncjusz papieski dodal takze (co jest chetnie rozprzestrzeniane w krajach
        katolickich), ze prezerwatywy i tak NIE CHRONIA PRZED HIV, bo maja male
        otworki przez ktore zarazek sie przedostaje!
        Jest to kompletna bzdura, ale jesli bzdure powtorzy sie dostatecznie czesto to
        w uszach prostych ludzi staje sie prawda!!!

Co do biskupow afrykanskich (roznych wyznan) ktorzy zwrocili sie do Papieza
        z wezwaniem o pomoc w pohamowaniu epidemii aids w Afryce, to tez prawda.
        Pisaly o tym dwa lata temu wszystkie gazety.

Coz za dziwne rzeczy piszesz o Afryce. Po pierwsze chrzescijanie w wiekszosci
        jej krajow nie licza wiecej niz 5 % spoleczenstwa, a po drugie wiekszym
        problemem jest dla nich to, ze ich po prostu nie stac na prezerwatywy. Wybacz
        tez, ale o zadnym apelu biskupow afrykanskich do papieza w sprawie prezerwatyw
        nie slyszalem.
        Jesli naprawde chcesz pomoc Afryce, mozna zrobic to zupelnie inaczej, a nie
        wypisywac sztandarowe teksty o prezerwatywach.
        • pia.ed Uzupelnienie 18.04.06, 06:16
          OSTATNIE 7 LINIJEK TEKSTU TO WYPOWIEDZ KUBECKA, KTORYCH ZAPOMNIALAM WZIAC W
          CUDZYSLOW.

"...> Coz za dziwne rzeczy piszesz o Afryce. Po pierwsze chrzescijanie w wiekszosci
          > jej krajow nie licza wiecej niz 5 % spoleczenstwa, a po drugie wiekszym
          > problemem jest dla nich to, ze ich po prostu nie stac na prezerwatywy. Wybacz
          > tez, ale o zadnym apelu biskupow afrykanskich do papieza w sprawie prezerwatyw
          > nie slyszalem.
          > Jesli naprawde chcesz pomoc Afryce, mozna zrobic to zupelnie inaczej, a nie
          > wypisywac sztandarowe teksty o prezerwatywach..."
    • Gość: ja z Barlinka Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:46
      noo racja mogła je oddać..
      bo to co się teraz dzieje z tymi zabójstwami noworwodków to makabra..
      dożywocie!
    • bibi38 Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka 20.04.06, 22:15
      Niechciany. Mamo, Tato przyszedlem na swiat niechciany...ale chcialem byc
      kochany ...chcialem byc jak inne dzieci,nie bylo mi to dane...przyszla
      kostucha,zadala mi rany...na zawsze pozostane dzieckiem niechcianym...
    • Gość: iwa Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:42
      oddałabym ciało matki na przeszczepy.........
    • Gość: jajajajaja Re: Wrocław: policja tropi zabójcę noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:29
      o shit... nie wiem co napisać... rządam dla oprawcy dożywocia bez możliwości
      wyjścia na wolność przed odbyciem kary! to gorsze niz śmierć... niech sie
      pomęczy i pozastanawia latami niech go sumienie dręczy to gorsze niz smierc w 5
      sekund... no ewentulanie mugł by po 10 latach ubiegać sie o kare śmierci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka