Dodaj do ulubionych

czy czytaliście artykuł we wroclawskiej

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 21:18
o osławionym przetargu na zarządców- mój znajomy prokurator powiedział że
będzie miał wiele roboty - bo jak widzi złamano tu wielokrotnie prawo - a
może coś komuś przy okazji załatwiono coś - jezu co się w tym mieście
wyczynia , jest nowy prezydent / chociaż ja głosowałam na Lidię / i dalej są
skandale .....
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: czy czytaliście artykuł w Robotniczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.02, 21:32
      Gość portalu: jagoda napisał(a):

> o osławionym przetargu na zarządców- mój znajomy prokurator powiedział że
      > będzie miał wiele roboty

Poczekamy zobaczymy!!! Jak zwykle okaże sie ,że bajki piszesz ale można sie do
      tego przyzwyczaic.

- bo jak widzi złamano tu wielokrotnie prawo - a
      > może coś komuś przy okazji załatwiono coś - jezu co się w tym mieście
      > wyczynia , jest nowy prezydent / chociaż ja głosowałam na Lidię /

i dalej są
      > skandale .....
      Myślałem,że nie ma już tej gazety heh Nie sądzisz,że detektyw był lepszy?
      • Gość: jagoda Re: chłopaczku !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 22:14
        już nie ma robotniczej - nie zdążyłeś tego zauważyć - a jeżli chodzi o temat
        to sobie dobrze przeczytaj ten artykuł - podobno wywołał on sensacje w
        urzędzie - chociaż tam nie takie sprawy widzieli - mimo wszystko lidia byłaby
        lepszym prezydentem - przynajmniej jest kobieta która wie czego chce !!!
        • Gość: Rafis jagódko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.02, 22:23
          Gość portalu: jagoda napisał(a):

> już nie ma robotniczej - nie zdążyłeś tego zauważyć - a jeżli chodzi o
          temat
          > to sobie dobrze przeczytaj ten artykuł - podobno wywołał on sensacje w
          > urzędzie - chociaż tam nie takie sprawy widzieli - mimo wszystko lidia
          byłaby
          > lepszym prezydentem - przynajmniej jest kobieta która wie czego chce !!!

artykuły w Robotniczej zawsze wywołuja sensację hehe ale chyba tylko u
          piszących te teksciki.Tak Lidia rzeczywiscie wie czego chce-wypłaciła kilkaset
          tysiecy jakiemus dyrygentowi od przedstawien dla dzieci i słuch po niej
          zaginął ;-)
      • Gość: Janek Re: czy czytaliście artykuł w Robotniczej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.02, 23:32
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

>
        > Poczekamy zobaczymy!!! Jak zwykle okaże sie ,że bajki piszesz ale można sie
        do
        > tego przyzwyczaic.
        >
        Oj Rafisku. Myślałem, że tylko ze mnie bajkopisarza robisz? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka