Dodaj do ulubionych

U kogo zrobić cesarkę we Wrocku

18.04.06, 20:59
Będę miała cesarkę i nie mam pojęcia u kog szpital raczej jest mi ogojętny
ważne żeby była mała rana i szybko się goiła
Obserwuj wątek
    • justinka2 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 19.04.06, 11:31
      dr eko z chałubińskiego.
      polecam!

jeśli chcesz nr tel to napisz na priv
      • szila_29 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 23.04.06, 14:28
        Polecam dr Malika ze szpitala na Kamienskiego, chwalą go polozne i twierdza, ze
        jak on robi cc, to zawsze jest wszystko ok, mnie robil juz dwie operacje i
        wszystko jest w porządku.
        • warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 24.04.06, 15:02
          Dzięki za rade a masz moze na niego jakies namiary
          • katse Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 25.04.06, 09:22
            tez mi robil Malik:)
            • soffica Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 28.04.06, 16:53
              Dr Fuchs z Dyrekcyjnej
      • szafirex Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 26.12.06, 11:36
        Nigdy, przenigdy-miałam okazję poznać ciemna stronę tego lekarza. Łapówkarz
        jeden. Znam jego, jego żonę, byłam u niego nie raz. Ignorant. Popełnił ogromny
        błąd w leczeniu a potem zrzucał winę na Pełczyńskiego, który nigdy mnie nie
        leczył. Jest naciągaczem, kazał mi płacić pieniądze za lek, który był już (jak
        sie potem okazało) na kasę chotych. Niby miły, egzotyczny, zabawny, ale w środku
        popsuty jak cała służba zdrowia :(
        • szafirex Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 26.12.06, 11:39
          Wcześniej pisałam o dr Eco czyli Edwinie Eccoilio z Chałbńskiego-to a'propos
          rekomendacji z jednej osób.
    • polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 03.05.06, 21:41
      POnad dwa lata temu cc wykonywał dr Saczko ze szpitala na Brochowie. Rany nie
      widać.
      • warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 03.05.06, 23:17
        Właśnie często powtarz się to nazwisko masz moze do niego jakieś namiary czy
        płaciłaś mu coś za zabieg bo chyba się zdecyduje na niego myślałam też o
        Bielanowie
        • zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.05.06, 11:24
          ja jestem po cesarce na Brochowie, robił ją dr Saczko, blizna malutka i ładnie
          się goi a przy okazji można było pożartować sobie z panem doktorem w trakcie zabiegu
          • warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.06, 22:09
            zuzik powiedz mi proszę czy chodziłaś do niego na wizyty i dlatego ci robił on
            cesarkę czy się umówiłas z nim jeżali tak czy coś się jemu płaci , ja mam mieć
            cesarkę ze wskazań lekarskich i chcę żeby on mi to zrobił , ile trzeba za to
            zapłacić
            • zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.05.06, 08:41
              nie nie chodziłam do niego ale do innego z Brochowa, dr Sidora (ten robił
              cesarkę mojej przyjaciólce, blizny nie ma prawie żadnej i jest bardzo
              zadowolona). Sidor przyjmuje na pl. Hirszfelda w Poliklinice Na Grobli, wizyta
              100 złotych, możesz do niego sie udać i powiedzieć co i jak. Myslę, że on w
              razie czego powie ci jak sie skontaktować z dr Saczko, który pewnie też pzyjmuje
              w jakims prywatnym gabinecie. Ja trafiłam na dr Saczko bo leżałam na patologii
              ciąży i on był moim lekarzem prowadzącym na tym oddziale. Dostał polecenie
              zoperowania mnie od Dr Sidora i dr Woytonia, którzy się konsultowali co tu ze
              mną zrobić.

pozdrawiam

Zuza & Łukasz

b1.lilypie.com/Fl5vp2.png
              • warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.05.06, 23:00
                Zuzik dzięki za info , ale który jest lepszy Sidor czy Saczka jak sądzisz?
                • zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 15.05.06, 09:11
                  wg mnie Sidor, ma większe doświadczenie i jest wg mnie bardziej konkretny ale w
                  sumie obj są dobrzy w tym co robią:))))
            • polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 18.05.06, 21:35
              Do dr Saczko chodziłam na prywatne wizyty w czasie ciąży. Cesarka była
              nieplanowana, a miałam szczęście, ze trafiłam na dyżur Saczko podczas porodu.
              NIe wiem jak można z nim załatwić cesarkę.
              • andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 19.05.06, 10:03
                A ja odradzam dr Saczko, jako prowadzącego ciążę- ciąże trudną. Owszem ma super
                sympatyczną powierzchowność (nabierają sie na nią kobietki w pierwszej ciąży),
                ale w razie komplikacji zupełnie umywa ręce i w moim przypadku popełnił kilka
                zaniedbań. Cesarka jest operacją, więc akurat ja miałam poważne zakażenie
                bakteryjne etc i leżąc na oddzale u dr Saczko doznałam olśnienia. Lekarz
                prowadzący moją ciąże przez całe 9 miesięcy nie okazał żadnego zainteresowania
                moim problemem, omijał mnie szerokim łukiem. Wogóle Brochów ostatnio ma złą
                opinię, a Bielanow to poprostu biznesmen. Polecam dr Pająka z Dyrekcyjnej- za
                kompetencje i uczciwość.
                • ela124 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 21.05.06, 02:08
                  Ja akurat chodziłam całą ciążę do dr Pająka (oczywiście prywatnie ), niestety
                  pomimo tego nie był wstanie przyjąć mnie do szpitala w którym pracuje, ponieważ
                  nie było miejsca.
                  • zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 21.05.06, 06:09
                    ja też maiałm zakażenie bakteryjne dlatego miałam cesarkę ale nie winię mojego
                    lekarza. Powiedziałm mu na początku, że mam problemy z nerkami, on stwierdził,
                    że zobaczymy jak sie beda sprawy miały. Przecież on nie ma wpływu na to czy
                    zachoruje czy nie a na profilaktykę to raczej za późno w 8 miesiącu. Dzięki jego
                    szybkiej decyzji Łukasz jest zdrowy:)

pozdrawiam

Zuza
                    • andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 22.05.06, 10:06
                      Z zakażeniem bakteryjnym opuściłam szpital (zaraziłam sie w szpitalu!), mimo
                      goraczkowania. Lekarz rodzinny przepisał mi antybiotyk, żaden nie działał. W
                      międzyczasie dzwoniłam wielokrotnie do dr Saczko po poradę, zalecał branie
                      paracetamolu! W dzień zdjęcia szwów, szwy już całkiem wsiąknęły, a lekarz na
                      izbie przyjęć polecił bym stawiła sie w szpitalu następnego dni- przecież nie
                      będzie sobie komplikował dyżuru w niedzielę. W nocy wylądowałam w szpitalu,
                      ponieważ z brzucha wyciakała ropa. Przeszłam ponownie operację brzucha i leżąc
                      na oddzaile dr Saczko, lekarza prowadzącego ciąże, doświadczyłam jedynie
                      unikania, nie patrzenia w oczy, nie odpowiadania na pytania etc.Oczywiście
                      przypadek mój to glośna sprawa w szpitalu, bądz co bądz lekarze nie dopełnili
                      obowiązków (wypis z gorączką), więc pewnie dr Saczko nie maiał chęci ani odwagi
                      okazać mi zainteresowanie i wspólczucie. Ręka rękę myje.
                      • srolik [...] 12.09.06, 20:17
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • srolik [...] 12.09.06, 19:55
                  • andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.09.06, 20:32
                    Wlaściwie nie wiem, dlaczego ci odpisuję, ale może właśnie jesteś w depresji
                    poporodowej lub nie układa ci się pożycie, a może amor cie dopadł w gabinecie
                    dra Saczko (nie powiem ślepia ma czarujace)?
                    Wspomniany lekarz- ginekolog potrafi zaniedbać sprawę, a mój przypadek jest na
                    to dowodem!Pogódź sie z tą opinią, bo takie mam dośwaiadczenie. Nie rodziłam na
                    Dyrekcyjnej, ani nie korzystalam z opieki szpitalnej, więc o łapówkarstwie tam
                    nie mam pojecia- jeżeli masz taka wiedzę, podziela się nią z odpowiednimi
                    służbami, bo to ostry zarzut.
                    Równowagi psychicznej życzę!!!

• polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 27.09.06, 12:52
                      Andziu. Można być niezadowolonym zarówno z dr Saczko jak i z dr Pająka, ale nie
                      podważałabym na podsatwie jednego przypadku kompetencji dr Saczko.
                      MOże z innej beczki. Od roku walczę z chorobą kolan, wielu znajomych ( zresztą
                      sportowców) polecało mi super specjalistę "od kolan" czyli dr Andrzejewskiego.
                      I faktycznie, po wykonanej przez tego lekarza atroskopii kolan, moi znajomi
                      wrócili do sportu, ja... od 9 miesięcy bujam się o kulach i nie wiem, czy nie
                      grozi mi wózek. Czy nazwałabym dr Andrzejewskiego partaczem? Cóż, w moim
                      przypadku tak, ale przykład znajomych potwierdza zupełnie coś innego.
                      NIestety nie myli się ten, kto nie pracuje, szkoda tylko, że błędy lekarskie
                      mają tak przykre konsekwencje.
                      PS ja na dr Saczko nie narzekam i jestem trochę za stara, aby się nabrać na
                      miłą powierzchowność lekarza.
                      Zdrowia życzę!
              • roza30 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 06.01.07, 22:07
                ja równiez odradzam Saczko.
      • milou28 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.06.06, 15:24
        polibius napisała:

> POnad dwa lata temu cc wykonywał dr Saczko ze szpitala na Brochowie. Rany nie
        > widać.
        Odradzam tylko nie ten lekarz .mam porównanie gdyż 7 lat temu miałam robioną
        cesarkę przez dr Kaniaka obecnie ordynator na Klinikach rewelacyjny
        lekarz .Zabieg bez powikłań rana niewidoczna a do tego opieka rewelacyjna .za
        to trzy lata temu miałam ponownie robioną cesarkę tylko na Brochowie (kliniki
        przeżywały wtedy kryzys ale niemam na myśli tu lekarzy :)) własnie przez dr
        Saczko i Haponia totalne nieporozumienie .Niedosć że traktują cie jak przedmiot
        to odwalają masówkę totalnie nie zwracając uwagi na to co robią .Po żle
        przeprowadzonym zabiegu cięcia cesarskiego przez ponad półtora roku leczyłam
        sie neurologicznie i chirurgicznie .Wiem że mogło się to przytrafić każdemu
        lekarzowi ale po tym jak lekarz neurolog umówił mnie na wizytę z dr Saczko w
        celu wyjaśnienia tego co sie właśnie dzieje w moim brzuchu ten potraktował mnie
        jak przewrażliwioną idiotkę .Osobiście NIE polecam !!!
        • srolik [...] 12.09.06, 20:19
    • sonambulla Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 25.05.06, 12:28
      Wiem, że bardzo dobrze robi cesarki dr Jarosław Pająk. Do tej pory pracował w
      szpitalu na ul. Dyrekcyjnej. Ale trzeba to sprawdzić. Ja tam rodziłam ale
      naturalnie. Byłam zadowolona. Pozdrawiam. I powodzenia. Karina
      • roxa30 Cesarka na Brochowie 13.09.06, 17:09
        Witam,będę miała cc na Brochowie;czy macie już jakieś doświadczenia z dr
        Pajtasz ? To młoda i sprawiająca wrażenie zainteresowanej pacjentem lekarki
        (przynajmniej na wizytach kontrolnych);czy tak samo jest w szpitalu ?
        • kikaaaa Re: Cesarka na Kamieńskiego 14.09.06, 08:15
          polecam dr malika
          ja poprostu przyszłąm do szpitala ze skierowaniem na cc
          ustalili termin
          zrobili zabieg
          nic nie płaciłam
          nie przyszło mito do głowy
          3 miesiące po jest tylko delikatna różowa kreseczka
          zabieg trwał 35 minut i jeszcz żartowaliśmy z anestozjologiem

Polecam
          tam wszyscy są ok
          znajomym robili inni iteż sa zadowoleni
          po prostu udaj sie wczesniej na izbe przyjęc
          i umów sie na termin
    • haneczkaa Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.09.06, 20:43
      mi tez robiła Malik ,na Kamieńskjiego, moja była nie planowana, w czasei porodu
      trzeba było szybko ciąć, i tez jest wszystko dobrze,
    • anna-z11 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 06.01.07, 23:01
      Mnie dr Saczko robił cesarkę i był moim lekarzem prowadzącym. Ciąża była trudna
      i skończyła się przed terminem. Dzięki niemu moje dziecko żyje. Inni lekarze z
      Brochowa chcieli czekać z porodem aż do 40 tygodnia, a dziecko w 35 tyg. było
      już niedotlenione.Do końca życia będę mu wdzięczna za życie mojego synka.
      • janka39 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.01.07, 11:40
        u kogokolwiek, na dyrekcyjnej
        ja nawet nie pamiętam jak się nazywa lekarz, ktory mnie ciął (cc nie bylo
        planowane, robil je lekarz, ktory mial akurat dyzur) , ale zrobił to po
        mistrzowsku
        dziś (10 m-cy po) blizna jest tylko bladziutka, ok. 10-cm kreseczką
      • filusz Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.07, 15:10
        Moją pierwszą jak i drugą ciążę prowadził dr. Saczko. Poleciłam i polecam go
        wszystkim moim przyjaciółkom i znajomym. Jest naprawdę Wspaniałym lekarzem
        (przynajmniej w moim przypadku) i wiele mu zawdzięczam, ponieważ bardzo mi
        pomógł. Miałam poważne komplikacje w obu ciążach i zawsze doświadczyłam
        zainteresowania i pomocy od Niego. Mogłam dzwonić po porady prawie o każdej
        porze "dnia i nocy" i nigdy mnie nie zbywał, tylko wszystko cierpliwie
        tłumaczył. Przy tym nigdy nie dawałam mu żadnych łapówek, a czasem przyjmował
        mnie w szpitalu za darmo. Gdyby nie on naszej Ali mogłoby już nie być. Nie
        uważam aby sprawił to tylko jego "urok osobisty i piękne oczy".
        • filusz Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 31.05.07, 22:49
          Polecam wszystkim dr. Z. Saczko (szpital na Brochowie)- moja pierwsza i druga
          ciąża zakończyła się cięciem cesarskim - o czym zapomniałam dodać w poprzednim
          wpisie. Blizna jest malutka, pięknie się goiła, a Doktor to profesjonalny
          lekarz i wspaniały człowiek. Wszystkie pacjentki traktuje indywidualnie i z
          wielkim szacunkiem
    • bj32 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.01.07, 21:15
      Podobno na Dyrekcyjnej Kireki Omanwa jest dobry. Mam wiadomość z cesarki
      robionej przedwczoraj. Mi odbierał tylko normalnie i byłam zachwycona.
      • janka39 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.07, 21:11
        na dyrekcyjnej dobry jest chyba kazdy
        ja mialam cc u kogos na dyzurze - zadnych komplikacji, blizna malenka i po roku
        niemal niewidoczna
        • basiadn Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 18.05.07, 19:02
          zdecydowanie Fuchs na dyrekcyjnej
    • luna1000 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 28.05.07, 14:01
      U Fuchsa z dyrekcyjnej-
      koleżance zrobił - rewelka,
      ja bylam u niego kilka razy - rowniez skomplikowane
      badanie z uzyciem sprzetu - i jest genialny.
      w dodatku ma swietne poczucie humoru.
      • joanna238 Re luna 1000 30.05.07, 09:22
        napisałam na priva -mam pytanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka