warta15 18.04.06, 20:59 Będę miała cesarkę i nie mam pojęcia u kog szpital raczej jest mi ogojętny ważne żeby była mała rana i szybko się goiła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinka2 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 19.04.06, 11:31 dr eko z chałubińskiego. polecam! jeśli chcesz nr tel to napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
szila_29 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 23.04.06, 14:28 Polecam dr Malika ze szpitala na Kamienskiego, chwalą go polozne i twierdza, ze jak on robi cc, to zawsze jest wszystko ok, mnie robil juz dwie operacje i wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 24.04.06, 15:02 Dzięki za rade a masz moze na niego jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 28.04.06, 16:53 Dr Fuchs z Dyrekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
szafirex Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 26.12.06, 11:36 Nigdy, przenigdy-miałam okazję poznać ciemna stronę tego lekarza. Łapówkarz jeden. Znam jego, jego żonę, byłam u niego nie raz. Ignorant. Popełnił ogromny błąd w leczeniu a potem zrzucał winę na Pełczyńskiego, który nigdy mnie nie leczył. Jest naciągaczem, kazał mi płacić pieniądze za lek, który był już (jak sie potem okazało) na kasę chotych. Niby miły, egzotyczny, zabawny, ale w środku popsuty jak cała służba zdrowia :( Odpowiedz Link Zgłoś
szafirex Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 26.12.06, 11:39 Wcześniej pisałam o dr Eco czyli Edwinie Eccoilio z Chałbńskiego-to a'propos rekomendacji z jednej osób. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 03.05.06, 21:41 POnad dwa lata temu cc wykonywał dr Saczko ze szpitala na Brochowie. Rany nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 03.05.06, 23:17 Właśnie często powtarz się to nazwisko masz moze do niego jakieś namiary czy płaciłaś mu coś za zabieg bo chyba się zdecyduje na niego myślałam też o Bielanowie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.05.06, 11:24 ja jestem po cesarce na Brochowie, robił ją dr Saczko, blizna malutka i ładnie się goi a przy okazji można było pożartować sobie z panem doktorem w trakcie zabiegu Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.06, 22:09 zuzik powiedz mi proszę czy chodziłaś do niego na wizyty i dlatego ci robił on cesarkę czy się umówiłas z nim jeżali tak czy coś się jemu płaci , ja mam mieć cesarkę ze wskazań lekarskich i chcę żeby on mi to zrobił , ile trzeba za to zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.05.06, 08:41 nie nie chodziłam do niego ale do innego z Brochowa, dr Sidora (ten robił cesarkę mojej przyjaciólce, blizny nie ma prawie żadnej i jest bardzo zadowolona). Sidor przyjmuje na pl. Hirszfelda w Poliklinice Na Grobli, wizyta 100 złotych, możesz do niego sie udać i powiedzieć co i jak. Myslę, że on w razie czego powie ci jak sie skontaktować z dr Saczko, który pewnie też pzyjmuje w jakims prywatnym gabinecie. Ja trafiłam na dr Saczko bo leżałam na patologii ciąży i on był moim lekarzem prowadzącym na tym oddziale. Dostał polecenie zoperowania mnie od Dr Sidora i dr Woytonia, którzy się konsultowali co tu ze mną zrobić. pozdrawiam Zuza & Łukasz b1.lilypie.com/Fl5vp2.png Odpowiedz Link Zgłoś
warta15 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.05.06, 23:00 Zuzik dzięki za info , ale który jest lepszy Sidor czy Saczka jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 15.05.06, 09:11 wg mnie Sidor, ma większe doświadczenie i jest wg mnie bardziej konkretny ale w sumie obj są dobrzy w tym co robią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 18.05.06, 21:35 Do dr Saczko chodziłam na prywatne wizyty w czasie ciąży. Cesarka była nieplanowana, a miałam szczęście, ze trafiłam na dyżur Saczko podczas porodu. NIe wiem jak można z nim załatwić cesarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 19.05.06, 10:03 A ja odradzam dr Saczko, jako prowadzącego ciążę- ciąże trudną. Owszem ma super sympatyczną powierzchowność (nabierają sie na nią kobietki w pierwszej ciąży), ale w razie komplikacji zupełnie umywa ręce i w moim przypadku popełnił kilka zaniedbań. Cesarka jest operacją, więc akurat ja miałam poważne zakażenie bakteryjne etc i leżąc na oddzale u dr Saczko doznałam olśnienia. Lekarz prowadzący moją ciąże przez całe 9 miesięcy nie okazał żadnego zainteresowania moim problemem, omijał mnie szerokim łukiem. Wogóle Brochów ostatnio ma złą opinię, a Bielanow to poprostu biznesmen. Polecam dr Pająka z Dyrekcyjnej- za kompetencje i uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 21.05.06, 02:08 Ja akurat chodziłam całą ciążę do dr Pająka (oczywiście prywatnie ), niestety pomimo tego nie był wstanie przyjąć mnie do szpitala w którym pracuje, ponieważ nie było miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik78 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 21.05.06, 06:09 ja też maiałm zakażenie bakteryjne dlatego miałam cesarkę ale nie winię mojego lekarza. Powiedziałm mu na początku, że mam problemy z nerkami, on stwierdził, że zobaczymy jak sie beda sprawy miały. Przecież on nie ma wpływu na to czy zachoruje czy nie a na profilaktykę to raczej za późno w 8 miesiącu. Dzięki jego szybkiej decyzji Łukasz jest zdrowy:) pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 22.05.06, 10:06 Z zakażeniem bakteryjnym opuściłam szpital (zaraziłam sie w szpitalu!), mimo goraczkowania. Lekarz rodzinny przepisał mi antybiotyk, żaden nie działał. W międzyczasie dzwoniłam wielokrotnie do dr Saczko po poradę, zalecał branie paracetamolu! W dzień zdjęcia szwów, szwy już całkiem wsiąknęły, a lekarz na izbie przyjęć polecił bym stawiła sie w szpitalu następnego dni- przecież nie będzie sobie komplikował dyżuru w niedzielę. W nocy wylądowałam w szpitalu, ponieważ z brzucha wyciakała ropa. Przeszłam ponownie operację brzucha i leżąc na oddzaile dr Saczko, lekarza prowadzącego ciąże, doświadczyłam jedynie unikania, nie patrzenia w oczy, nie odpowiadania na pytania etc.Oczywiście przypadek mój to glośna sprawa w szpitalu, bądz co bądz lekarze nie dopełnili obowiązków (wypis z gorączką), więc pewnie dr Saczko nie maiał chęci ani odwagi okazać mi zainteresowanie i wspólczucie. Ręka rękę myje. Odpowiedz Link Zgłoś
srolik [...] 12.09.06, 20:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
srolik [...] 12.09.06, 19:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia794 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.09.06, 20:32 Wlaściwie nie wiem, dlaczego ci odpisuję, ale może właśnie jesteś w depresji poporodowej lub nie układa ci się pożycie, a może amor cie dopadł w gabinecie dra Saczko (nie powiem ślepia ma czarujace)? Wspomniany lekarz- ginekolog potrafi zaniedbać sprawę, a mój przypadek jest na to dowodem!Pogódź sie z tą opinią, bo takie mam dośwaiadczenie. Nie rodziłam na Dyrekcyjnej, ani nie korzystalam z opieki szpitalnej, więc o łapówkarstwie tam nie mam pojecia- jeżeli masz taka wiedzę, podziela się nią z odpowiednimi służbami, bo to ostry zarzut. Równowagi psychicznej życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 27.09.06, 12:52 Andziu. Można być niezadowolonym zarówno z dr Saczko jak i z dr Pająka, ale nie podważałabym na podsatwie jednego przypadku kompetencji dr Saczko. MOże z innej beczki. Od roku walczę z chorobą kolan, wielu znajomych ( zresztą sportowców) polecało mi super specjalistę "od kolan" czyli dr Andrzejewskiego. I faktycznie, po wykonanej przez tego lekarza atroskopii kolan, moi znajomi wrócili do sportu, ja... od 9 miesięcy bujam się o kulach i nie wiem, czy nie grozi mi wózek. Czy nazwałabym dr Andrzejewskiego partaczem? Cóż, w moim przypadku tak, ale przykład znajomych potwierdza zupełnie coś innego. NIestety nie myli się ten, kto nie pracuje, szkoda tylko, że błędy lekarskie mają tak przykre konsekwencje. PS ja na dr Saczko nie narzekam i jestem trochę za stara, aby się nabrać na miłą powierzchowność lekarza. Zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
roza30 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 06.01.07, 22:07 ja równiez odradzam Saczko. Odpowiedz Link Zgłoś
milou28 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.06.06, 15:24 polibius napisała: > POnad dwa lata temu cc wykonywał dr Saczko ze szpitala na Brochowie. Rany nie > widać. Odradzam tylko nie ten lekarz .mam porównanie gdyż 7 lat temu miałam robioną cesarkę przez dr Kaniaka obecnie ordynator na Klinikach rewelacyjny lekarz .Zabieg bez powikłań rana niewidoczna a do tego opieka rewelacyjna .za to trzy lata temu miałam ponownie robioną cesarkę tylko na Brochowie (kliniki przeżywały wtedy kryzys ale niemam na myśli tu lekarzy :)) własnie przez dr Saczko i Haponia totalne nieporozumienie .Niedosć że traktują cie jak przedmiot to odwalają masówkę totalnie nie zwracając uwagi na to co robią .Po żle przeprowadzonym zabiegu cięcia cesarskiego przez ponad półtora roku leczyłam sie neurologicznie i chirurgicznie .Wiem że mogło się to przytrafić każdemu lekarzowi ale po tym jak lekarz neurolog umówił mnie na wizytę z dr Saczko w celu wyjaśnienia tego co sie właśnie dzieje w moim brzuchu ten potraktował mnie jak przewrażliwioną idiotkę .Osobiście NIE polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
srolik [...] 12.09.06, 20:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sonambulla Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 25.05.06, 12:28 Wiem, że bardzo dobrze robi cesarki dr Jarosław Pająk. Do tej pory pracował w szpitalu na ul. Dyrekcyjnej. Ale trzeba to sprawdzić. Ja tam rodziłam ale naturalnie. Byłam zadowolona. Pozdrawiam. I powodzenia. Karina Odpowiedz Link Zgłoś
roxa30 Cesarka na Brochowie 13.09.06, 17:09 Witam,będę miała cc na Brochowie;czy macie już jakieś doświadczenia z dr Pajtasz ? To młoda i sprawiająca wrażenie zainteresowanej pacjentem lekarki (przynajmniej na wizytach kontrolnych);czy tak samo jest w szpitalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kikaaaa Re: Cesarka na Kamieńskiego 14.09.06, 08:15 polecam dr malika ja poprostu przyszłąm do szpitala ze skierowaniem na cc ustalili termin zrobili zabieg nic nie płaciłam nie przyszło mito do głowy 3 miesiące po jest tylko delikatna różowa kreseczka zabieg trwał 35 minut i jeszcz żartowaliśmy z anestozjologiem Polecam tam wszyscy są ok znajomym robili inni iteż sa zadowoleni po prostu udaj sie wczesniej na izbe przyjęc i umów sie na termin Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaa Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 14.09.06, 20:43 mi tez robiła Malik ,na Kamieńskjiego, moja była nie planowana, w czasei porodu trzeba było szybko ciąć, i tez jest wszystko dobrze, Odpowiedz Link Zgłoś
anna-z11 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 06.01.07, 23:01 Mnie dr Saczko robił cesarkę i był moim lekarzem prowadzącym. Ciąża była trudna i skończyła się przed terminem. Dzięki niemu moje dziecko żyje. Inni lekarze z Brochowa chcieli czekać z porodem aż do 40 tygodnia, a dziecko w 35 tyg. było już niedotlenione.Do końca życia będę mu wdzięczna za życie mojego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.01.07, 11:40 u kogokolwiek, na dyrekcyjnej ja nawet nie pamiętam jak się nazywa lekarz, ktory mnie ciął (cc nie bylo planowane, robil je lekarz, ktory mial akurat dyzur) , ale zrobił to po mistrzowsku dziś (10 m-cy po) blizna jest tylko bladziutka, ok. 10-cm kreseczką Odpowiedz Link Zgłoś
filusz Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.07, 15:10 Moją pierwszą jak i drugą ciążę prowadził dr. Saczko. Poleciłam i polecam go wszystkim moim przyjaciółkom i znajomym. Jest naprawdę Wspaniałym lekarzem (przynajmniej w moim przypadku) i wiele mu zawdzięczam, ponieważ bardzo mi pomógł. Miałam poważne komplikacje w obu ciążach i zawsze doświadczyłam zainteresowania i pomocy od Niego. Mogłam dzwonić po porady prawie o każdej porze "dnia i nocy" i nigdy mnie nie zbywał, tylko wszystko cierpliwie tłumaczył. Przy tym nigdy nie dawałam mu żadnych łapówek, a czasem przyjmował mnie w szpitalu za darmo. Gdyby nie on naszej Ali mogłoby już nie być. Nie uważam aby sprawił to tylko jego "urok osobisty i piękne oczy". Odpowiedz Link Zgłoś
filusz Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 31.05.07, 22:49 Polecam wszystkim dr. Z. Saczko (szpital na Brochowie)- moja pierwsza i druga ciąża zakończyła się cięciem cesarskim - o czym zapomniałam dodać w poprzednim wpisie. Blizna jest malutka, pięknie się goiła, a Doktor to profesjonalny lekarz i wspaniały człowiek. Wszystkie pacjentki traktuje indywidualnie i z wielkim szacunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 12.01.07, 21:15 Podobno na Dyrekcyjnej Kireki Omanwa jest dobry. Mam wiadomość z cesarki robionej przedwczoraj. Mi odbierał tylko normalnie i byłam zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 13.05.07, 21:11 na dyrekcyjnej dobry jest chyba kazdy ja mialam cc u kogos na dyzurze - zadnych komplikacji, blizna malenka i po roku niemal niewidoczna Odpowiedz Link Zgłoś
basiadn Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 18.05.07, 19:02 zdecydowanie Fuchs na dyrekcyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
luna1000 Re: U kogo zrobić cesarkę we Wrocku 28.05.07, 14:01 U Fuchsa z dyrekcyjnej- koleżance zrobił - rewelka, ja bylam u niego kilka razy - rowniez skomplikowane badanie z uzyciem sprzetu - i jest genialny. w dodatku ma swietne poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś