egoist 23.12.02, 00:05 kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ??? czy aby ma kwalifikacje ??? ile ma lat ? kim był ? jak sobie radził ?? jak sie uczył w szkole ?? ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gruda Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 00:48 egoist napisał: > kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ??? Działaczem PiS (dawna AWS) > czy aby ma kwalifikacje ??? slyszalem ze ma dzieci - cos juz umie > ile ma lat ? 29 - czytaj wyborczą tam wszystko jest napisane > kim był ? kiedys byl dzieckiem > jak sobie radził ?? jadl duzo i pil mleko > jak sie uczył w szkole ?? skonczyl studia, wiec musial sie uczyc duzo > ciekawe ... bardzo ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
wszywa1 Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 04:40 gruda napisał: >.... jadl duzo i pil mleko ...... bardzo ciekawe Mialem bardzo podobny zyciorys i nie zostalem viceprezydentem Wroclawia.! Widocznie za malo mleka pilem??:(( Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 18:04 no to faktycznie wystarczy żeby zostać prezydentem - fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroc.gazeta.pl 27.12.02, 11:00 > 29 - czytaj wyborczą tam wszystko jest napisane www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35765,1229568.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 21:49 Mnie zastanawia jakie Ty masz kwalifikacje żeby oceniać kto się nadaje albo nie. Może się przedstawisz? Bo ja Cię, niestety, zupełnie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.02, 09:07 chciec to byc- koles wstrzeil sie do wlasciwej partii we wlasciwym czasie i mial jeszcze troche szczescia. To ze nie ma prawie zadnego doswiadczenia nic tu niz znaczy- w koncu wysokim urzednikiem moze byc kazdy- to w Polsce wiadomo chyba od zawsze, a przynajmniej od 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 15:12 Jesli pytasz o mnie to mozesz mowic mi gruda. Na forum bede juz rok dokladnie 3 stycznia. A ty? Pewnie kolega PiSior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.02, 23:13 gruda napisał: > Jesli pytasz o mnie to mozesz mowic mi gruda. Na forum bede juz rok dokladnie > 3 stycznia. wow wielki brat jest pod wrazeniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Dawid Jackiewicz IP: 80.48.52.* 28.12.02, 14:21 Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoo Re: Dawid Jackiewicz IP: *.crowley.pl 29.12.02, 11:54 Gość portalu: Henryk napisał(a): > Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiednim > stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski. co za wspaniała rekomendacja - oh ho ho ho !! budowanie pisu - wspaniale - wspaniała partia !! - ciekawe jak się będzie nazywała za 2 lata może SiP albo Platforma Prawa albo Sprawiedliwość i Obywatelstwo znam kilku wspaniałych ludzi, którzy są wspaniałymi ojcami, a troszkę lepiej uczyli się w szkole niż nasz Dawidek i na studiach nie szło im jak po grudzie, takie argumenty są bardzo zabawne a jakie doświadczenie ma nasz Dawidek ? co takiego w życiu osiągną i zrobił, że zasłużył na to by zostać tym kim został ? czy może zarządzał jakąś małą społecznością, czy może był gdzieś wolontariuszem, czy zorganizował cokolwiek (oprócz kilku wycieczek do Turcji) tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:16 Gość portalu: markoo napisał(a): > Gość portalu: Henryk napisał(a): > > > Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiedni > m > > stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski. > > co za wspaniała rekomendacja - oh ho ho ho !! > budowanie pisu - wspaniale - wspaniała partia !! - ciekawe jak się będzie > nazywała za 2 lata może SiP albo Platforma Prawa albo Sprawiedliwość i > Obywatelstwo > > znam kilku wspaniałych ludzi, którzy są wspaniałymi ojcami, a troszkę lepiej > uczyli się w szkole niż nasz Dawidek i na studiach nie szło im jak po grudzie, > > takie argumenty są bardzo zabawne > > a jakie doświadczenie ma nasz Dawidek ? > co takiego w życiu osiągną i zrobił, że zasłużył na to by zostać tym kim > został ? > czy może zarządzał jakąś małą społecznością, czy może był gdzieś > wolontariuszem, czy zorganizował cokolwiek (oprócz kilku wycieczek do Turcji) > tylko pytam > > ho,ho..markoo...widze,że Ty też go chyba znasz osobiście.......tworzenie pPisu i udział w radzie politycznej to też zarządzanie małą społecznością....jeśli chodzi o wolontariat to z pewnością wiesz,żę organizował kolonie dla dzieci w czasie powodzi, pomoc dla domów dziecka itp. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birke Re: Dawid Jackiewicz IP: *.localdomain / 192.168.21.* 10.01.03, 10:12 znam ludzi, którzy świetnie uczyli się na studiach i o niczym więcej to nie świadczy!!!! pewnie, najbardziej do pełnienia stanowisk państwowych nadają się świetni absolwenci uniwersytetów byłego ZSRR:) vide ostatnie przesunięcia w rządzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 11:21 Ciebie nie pytałem. I na tym zakończę wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 22:07 ja Ciebie też nie znam i co z tego aha powinieneś dokładnie czytać tylko pytam - kim jest viceprezydent mojego miasta bo mam wątpliwości co do kwalifikacji i kompetencji ... Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 22:12 a jestem tu od 2000 roku ale się przeniosłem na dyskusje.pl bo jest fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.02, 22:32 Ale twardziele , kto jest starszy ?? kto jest dłuzej . zabierac klocki i wypierdalac !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.12.02, 23:15 Nie należźy czepiać się młodego. Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn poszedł we wadzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 26.12.02, 14:29 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza > Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn > poszedł we wadzę. Dwa "Grzyby" w barszcz????.Gdyby jeszcze imiona sie zgadzaly.Bo syn mistrza na Florydzie przabywa juz pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Recydywa szanowana ?????? IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 19.01.03, 09:07 Gość portalu: jajaccek napisał(a): > Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > > Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza > > Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn > > poszedł we wadzę. > Dwa "Grzyby" w barszcz????.Gdyby jeszcze imiona sie zgadzaly.Bo syn mistrza > na Florydzie przabywa juz pare lat. > > tym mistrzem był Ksawery Borowik (Gwardia Wrocław)a Ojciec naszego Dawida był wspólnikiem. Frima RETROPOL kupiła od miasta prawa do Wzgórza a sprzedawał ówczesny Vice - jaki? - to zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Recydywa szanowana ?????? IP: 62.233.154.* 31.12.02, 11:45 Czy można otrzymać od Pana więcej informacji na temat Wzgórza lub Przedsiębiorstwa Konserwacji Zabytków. Mogę w razie czego podać swój adres e- mail. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Recydywa szanowana ?????? IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 19.01.03, 09:10 Gość portalu: Zainteresowany napisał(a): > Czy można otrzymać od Pana więcej informacji na temat Wzgórza lub > Przedsiębiorstwa Konserwacji Zabytków. Mogę w razie czego podać swój adres e- > mail. Z góry dziękuje. Szukać w internecie Antoni Lenkiewicz jaego wydawnictwo wydało na ten temat książkę - Biuro Tłumaczeń Wrocław (google.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kościelny Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.02, 18:34 W Biblii Dawid pokonał Goliata. Obawiam się o losy pana prezydenta. A opowiadały jaskółki, że najgorsze są spółki. PO chciało to ma. Będzie ciekawie bo pan wiceprezydent ma dobre pochodzenie. Tak było na studiach. Jak pochodził to załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima Re: Dawid Jackiewicz IP: *.crowley.pl 26.12.02, 21:24 podobno mówią, że Szanowny Tatuś szanownego Synusia w branży Synusia robi tzn. chciałam powiedzieć, że Synuś teraz zacznie robić w branży, w której Tatuś robi od dawna polecam gazecie baczne obserwacje - ciekawa jestem, że w ogóle się tym nie interesują bardziej szczegółowo, ale pewnie gazeta znów po pupci prezydenta będzie smyrać dobrze że nasz Prezydent dobrze wygląda, bo Były - ten od bardzo ładnej fontanny, to na początku lubił garnitur bordo założyć, a teraz srebrny merol, czarne golfy, ciemne garnitury, dobrze przycięty wąs :))) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:54 Ciekawe co bedzie ze Wzgorzem Partyzantow,byla wlasnoscia tatusia Gość portalu: zima napisał(a): > podobno mówią, że Szanowny Tatuś szanownego Synusia w branży Synusia robi > tzn. chciałam powiedzieć, że Synuś teraz zacznie robić w branży, w której Tatuś > > robi od dawna > polecam gazecie baczne obserwacje - ciekawa jestem, że w ogóle się tym nie > interesują bardziej szczegółowo, ale pewnie gazeta znów po pupci prezydenta > będzie smyrać > > dobrze że nasz Prezydent dobrze wygląda, bo Były - ten od bardzo ładnej > fontanny, to na początku lubił garnitur bordo założyć, a teraz srebrny merol, > czarne golfy, ciemne garnitury, dobrze przycięty wąs :))) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosza Re: Dawid Jackiewicz IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 26.12.02, 22:45 uczyłem się razem z nimw liceum i muszę powiedzieć iż byłem zaskoczonym iz jest wiceprezydentem delikatnie mówiąc wyróżniał się przeciętnymi wynikami w nauce ... Odpowiedz Link Zgłoś
jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:39 To też wyznaje w GW, że się na wszystkim znać nie musi...Zostało mu ze szkoły? Bo jakoś nie wspomina na czym się znać musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:51 Swietnie, ze kolejny z naszej gminy jest nasz czlowiek.Szkoda, ze nie chodzi do Synagogi. Czy Pan David moze nam odpowiedziec co sie dzieje z Retropolem ? To kolejna Wroclawska afera,ktora nie ma odpowiedzi. Czy Pan Dawid lep ukreci tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:24 Ty Aron ! Ty chodzisz do Synagogi Odpowiedz Link Zgłoś
jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:41 Co się czepiasz Arona, byłeś kiedyś w synagodze ? Wiesz ile trzeba za bilet na piątkowy koncert zapłacić ! Chwali mu się, że się odchmia, jeśli się odchamia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 14:04 Niedobrze mi się robi od tych wypocin i pomówień czytelników NIE. Nie mam zamiaru z nimi polemizować. Napiszę tylko, że pan Dawid Jackiewicz to jest odpowiedni człowiek na tak odpowiedzialne stanowisko. Zdroju też nie był dużo starszy jak zaczynał karierę, a proszę spojrzeć jakie efekty osiągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziul Re: Dawid Jackiewicz IP: W3CACHE.verizone.com.pl:* / 217.97.171.* 29.12.02, 19:09 Jackiewicz nigdzie jeszcze nie pracował, zacząl studiowac prawo, ale ... mu nie wyszło. Za to ma mocne łokcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:27 Kaziul, Kaziul....skąd Ty masz takie informacje? Spod lady w mięsnym, czy może zaczytaujesz się w np. "Nie".....bo Jackiewicz ze studjowaniem prawa nie ma nic wspólnego...skończył politologię, jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP- ie...jest po prostu zdolny i pracowity, został doceniony....i nie ma to nic wspólnego z łokciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoo do milenki - zawsze miałem słabość do tego imienia IP: *.crowley.pl 29.12.02, 20:34 wspólnego...skończył politologię - JAK WIEM LEDWO jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP- ie... - CO DO ROPU NIE MA CZYM SIĘ CHWALIĆ, JEŚLI CHODZI O PIS TO JAK ZOSTAŁO POWIEDZIANE - CIEKAWE JAK SIĘ BĘDĄ NAZYWAĆ ZA 2 LATA jest po prostu zdolny i pracowity - CZYLI ZNASZ GO OSOBIŚCIE został doceniony.... - ALE ZA CO BO JAK DOTĄD TO NIE WIDZĘ NIC SZCZEGÓLNEGO W TYM CO O NIM PISZĄ MOŻE COŚ POWIESZ WIĘCEJ DLACZEGO SOBIE ZASŁUŻYŁ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: do milenki - zawsze miałem słabość do tego im IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:55 Gość portalu: markoo napisał(a): > wspólnego...skończył politologię - JAK WIEM LEDWO > jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP- ie... - CO DO ROPU NIE MA CZYM SIĘ > CHWALIĆ, JEŚLI CHODZI O PIS TO JAK ZOSTAŁO POWIEDZIANE - CIEKAWE JAK SIĘ BĘDĄ > NAZYWAĆ ZA 2 LATA > jest po prostu zdolny i pracowity - CZYLI ZNASZ GO OSOBIŚCIE > został doceniony.... - ALE ZA CO BO JAK DOTĄD TO NIE WIDZĘ NIC SZCZEGÓLNEGO W > TYM CO O NIM PISZĄ > MOŻE COŚ POWIESZ WIĘCEJ > DLACZEGO SOBIE ZASŁUŻYŁ ??? hmmmmmm....Markoo....wyczuwam ironię...;-) Nie wiem, jak Pis będzie się nazywał za dwa lata....są dalekosiężne plany stworzenia 1 mocnej, opozycyjnej partii centro-prawicowej( patrz ostatnie sprawy z Płażyńskim)...jest to rzecz jak najbardziej naturalna w demokracjach, do jednej rzeczy Kaczyńscy dopuścić nie chcą: powtórki AWS i PC...ale myślę, że lata doświadczeń zrobiły swoje. Srodowisko Rop-u dało Jackiwiczowi mocny kręgosłup ideologiczny...od czegoś tzeba było zacząć, a tamtych latach był akurat ROP ZAsłużył sobie działalnścią w PIsie ,jest pełnomocnikiem na Dolny Śląsk,prowadził Kampanię Dutkiewicza...trzeba dać szansę nowym ludziom.A resztę czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: 217.97.139.* 02.01.03, 08:50 jest zdolny i pracowity i wie gdzie wskoczyć żeby zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:31 ...a co do pracy...to pracował, owszem.....najpierw sprawdź swoje informacje...a nie strzelasz pustymi frazesami i się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul 29.12.02, 20:46 w biurze podróży z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 20:53 Gość portalu: milena napisał(a): > ...a co do pracy...to pracował, owszem.....najpierw sprawdź swoje > informacje...a nie strzelasz pustymi frazesami i się ośmieszasz. Tu nie ma sensu rozmawiac.Wszyscy oczerniają,narzekają nie mając najmniejszego pojęcia o czym piszą.Wszyscy to złodzieje i oszusci.Takie mają skrzywienia i hobby. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:08 co wy czerwoni sobie myslicie?????? czepiacie sie Dawida , podwazacie jego kompetencje, a zaden z was nie sprawdzi kompetencji millerka i jego bandy kretynow.Jackiewicz to jest odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu.On nie bedzie robil z siebie idioty jak "tygrys na kilkach"-Kolodko, ma ukonczona wyzsza uczelnie a nie technikum jak czerwony miller, nie wspolpracowal z SB jak Oleksy i co najwazniejsze ma poukladane w glowie.Tyle sie ostatnio mowi, zeby dopuszczac mlodych do polityki, a jak sie juz dopusci to zaraz zaczyna sie nagonka na ta osobe, ze mloda, ze nie ma kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:10 Sam jesteś czerwony kibolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:23 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Sam jesteś czerwony kibolu. WKS ma racje klonie nędzny hehe czerwony klonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:21 Klonem to jesteś Ty czytelniku NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:25 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Klonem to jesteś Ty czytelniku NIE sam jestes klonem ty czytelniku ogłoszeń na przystankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:33 ustalmy kto jest czyim klonem bo wygląda, że piszę sam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:46 Rafis... sklonowałeś się ? Może jakąś konferencję prasową zwołaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Retropol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 12:05 Drogi Davidzie, jak wyglada sprawa Retropolu i Wzgorza Czy mozesz wyjasnic nam to. Mam nadzieje, ze w najblizszy piatek bedziesz w Synagodze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Dawid Jackiewicz IP: 217.97.195.* 30.12.02, 17:54 Głupoty opowiadasz. Piszesz o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Dawid, młody co prawda, prowadził ostatnio działalność gospodarczą, której musial zaprzestać, jako, że wiceprezydentowi nie pozwala na to ustawa o pracownikach samorządowych. Jeśli chodzi o wykształcenie, to ukończył politologię, choć w XIV (tam chodził) orzełkiem rzeczywiście nie był. W sumie - młody, ale prawdziwie prawy człowiek. I nie lubi Ujazdowskiego i Stopińskiego. Człowiek Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 18:06 Którego Kaczora? Donalda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 18:49 To po co tam sie pchal do Pisu. A co z jego Retropolem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Dawid Jackiewicz IP: W3CACHE.verizone.com.pl:* / 217.97.171.* 02.01.03, 16:09 sprawa rozwiązana,chłopak nie przeczytał rozporządzenia i nie wiedział, że nie może być wickiem, bo nie pracował 6 lat! Zdolny chłop, nie wpadł na to, by przeczytać rozporządzenie, na podstawie którego miał być mianowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jude Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 19:08 Swietnie, David moze sobie poszukac pracy. Super, nie bedzie piastowal funkcji administracyjnej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoo Re: Dawid Jackiewicz IP: *.lanet.wroc.pl 02.01.03, 20:08 hła hła hła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosza Re: Dawid Jackiewicz IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 02.01.03, 20:19 już raz o tym mówiłem ale powtórze razem z Panem Jackiewiczem chodziłem do IV LO w Wrocławiu i co wg mnie jak go pamiętam to były bardzo negatywne wspomnienia. Niczym się nie wyróżniał był małomówny i jakiś taki jakby mało zdolny. Gdy zobaczyłem że ma być wiceprezydentem to bardzo się zdziwiłem . A kim właściwie był ten jego ojciec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:41 W TVN-ie podali, że panu Jackiewiczowi brakuje 6-lat stażu pracy niezbędnego na stanowisku wiceprezydenta. Co się w tym UM wyrabia? Przepisów nie znają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Nawzajem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:45 Gość portalu: Janek napisał(a): > W TVN-ie podali, że panu Jackiewiczowi brakuje 6-lat stażu pracy niezbędnego na > > stanowisku wiceprezydenta. Co się w tym UM wyrabia? Przepisów nie znają? widze Janek,że wróciłeś w formie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Nawzajem raz jeszcze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:51 Zabawiłem się w papugę. Przekazałem informację z dzisiejszych Faktów w TVN o 19-tej. A do pana Jackiewicza nic nie mam bo nic nigdy o nim nie słyszałem. Zdroju to on napewno nie jest. Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 13:32 A kogo byście chcieli zobaczyć na tym stanowisku? Znowu jakiegoś starego trepa? Wszędzie jest jedna wielka mafia, teraz trzęsą portkami bo pojawił się ktoś nowy, mam nadzieję że w końcu zrobi porządek w architekturze bo takie łapówy jak tam lecą to już przesada.Znam Dawida osobiście i mogę śmiało powiedzieć,że jest wspanialym człowiekiem. Na polityce się nie znam więc się nie wypowiadam, ale uważam,że we Wrocławiu potrzeba świeżej krwi, a Dawid może takiej dolać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Dawid Jackiewicz IP: *.camerondiv.com 03.01.03, 20:49 Juz poza krajem jestem przez prawie 16 lat. Dawida znalem jako gowniaz w podstawowce i nawet byl moim dobrym kolega. Wiec teraz jak to wszysto widze to bardzo mnie to interesuje, jak ktos w moim wieku moze sie na takie dobre stanowisko zalapac. Jezeli tam zostanie to zycze mu wiele sukcesu. - pozdrowienia z Teksasu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markoo janku IP: *.lanet.wroc.pl 05.01.03, 01:05 tatuś coś ma wspólnego z architekturą właśnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: janku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 15:41 Gość portalu: markoo napisał(a): > tatuś coś ma wspólnego z architekturą właśnie ... Hmmm... Może z rzeźbą tak ale z architekturą? Chyba coś Ci się pomyliło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 12:54 Robi mi sie niedobrze . Jackiewicz to calkiem porzadny facet , ale ta gra wokol Urzedu Miejskiego jest zenujaca . Dlaczego Puniewski zrezygnowal ? Bo nie byl w stanie ogarnac w jego "dzialce" klik i zaleznosci i nie wytrzymal , za duzo gowna . PiS ma nadzieje , ze Jackiwicz to wytrzyma . Pojawia sie u mie pierwsza nutka refleksji , ze moze jednak Frasyniuk ? Moze umialby kopnac kilku facetow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Dawid Jackiewicz IP: *.insert.net.pl 06.01.03, 12:11 > kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ??? Bardzo fajny gosc, uczciwy, o zdrowych, mocno wolnorynkowych pogladach. > czy aby ma kwalifikacje ??? > ile ma lat ? Jest mlody (29), ale "w polityce" siedzi od lat. Mialem z nim kontakt, gdy działałem w Stowarzyszeniu Akademickim "Wrocławska Inicjatywa Liberalno Konserwatywna". Poważny, słowny, można na nim polegać. Rozumiem, że fakt, iż w tak młodym wieku osiąga się takie stanowisko może być dla wielu denerwujący, ale wierzcie mi, rozsądek "polityczny" nie zależy wprost od wieku. Szczególnie w Polsce. Pozdrawiam, - Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
reinhard Re: Dawid Jackiewicz 06.01.03, 12:24 Moze jest w porzadku, ale na takim stanowisku trzeba miec doswiadczenie. Zyciowe doswiadczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 20:38 Co to oznaczy zyciowe doswiadczenie ? Wiedziec ile brac i od kogo ? Moze tez komu lizac dupe ? Czy Schetyna ma zyciowe d.? Czy Protasiewicz ma zyciowe d.? itd. Moze jednak warto byc bez tego doswiadczenia , a po prostu nareszcie pomyslec o tym cholernym miescie ? Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: Dawid Jackiewicz 07.01.03, 19:24 a więc Dudkiewicz się uparł (przeczytałem na pierwszej stronie gazetki) głosowałem na niego ale teraz chce mi się wymiotować pchanie na siłę bo tak się umówił z kolegami co jego popchali - źle dla nas to wróży oj źle ! źle dla miasta - oj źle ciekawe na co się jeszcze umówił ... bo skoro pcha na siłę Dawidka to ... co jeszcze obiecał i komu ... ? źle bardzo daleko od OK bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archie Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 18:40 ciężko dogodzić wszystkim, szczególnie Polakom : stary , znaczy z kliki, aparatczyk, ze starymi przyzwyczajeniami ; nowy : bez doświadczenia, co on do tej pory osiągnął, na niczym nie może się znac itp. osobiście uważam , że młody wiek może być atutem, podobnie jak brak układów - pod warunkiem że mamy do czynienia z osobą rzeczywiście uczciwą. nie mam podstaw by w to wątpić. radziłbym poczekać na pierwsze efekty i wtedy oceniać... co nie zmienia faktu, że dotychczasowe ruchy kadrowe prezydenta Dutkiewicza, na którego głosowałem, zdecydowanie mi się nie podobają ( ale akurat nie w przypadku Jackiewicza - tu nie mam zdania). na wysokie stanowiska wracają ludzie , którzy niespecjalnie się sprawdzili w porzedniej działalności (Komar, Roman) - w dodatku tworzy sie dla nich nowe, wydaje sie zbędne stanowiska. a w urzędach jak był bajzel i załatwianie własnych interesów , tak jest dalej - np w wydziale Architektury ( nota bene podległym , poprzez Romana, Jackiewiczowi ) ps. a Jackiewicza to wydaje mi się kojarzę, jak stał za barem jakieś 4-5 lat temu w takim ośrodku wypoczynkowym w Sosnówce k. Karpacza :) ( może nawet prowadził ten cały ośrodek ) - byliśmy tam na Sylwestra. w noc Sylwestrową był jedynym trzeźwym osobnikiem w okolicy i zawiózł naszą lekko ranną koleżankę na pogotowie. tak że nie pije ( jak nie wolno ) i jest uczynny :))) na vice prezydenta może wystarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Dawid Jackiewicz IP: *.lanet.wroc.pl 08.01.03, 21:07 ja piję ale jestem uczynna - czy mogę być JEGO - DAVIDA zastępcą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister Re: Dawid Jackiewicz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.03, 19:36 studiowałem z gościem 5 lat- 100% porządny człowiek. chciałbym mieć takiego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dawid Jackiewicz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.01.03, 11:03 Prawo i sprawiedliwosć???????????? hehehe Ojciec właściciel Retropolu (gruby wałek) Brat ochroniarz, awanturnik i ma ciekawe kontakrt ze złodziejami samochodów!!! Istotnie Dawid jest "świetnym" kandydatem na stanowisko wiceprezydenta HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dawid Jackiewicz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.01.03, 11:06 Prawo i sprawiedliwosć???????????? hehehe Ojciec właściciel Retropolu (gruby wałek) Brat ochroniarz, awanturnik i ma ciekawe kontakrt ze złodziejami samochodów!!! Istotnie Dawid jest "świetnym" kandydatem na stanowisko wiceprezydenta HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś