Dodaj do ulubionych

Dawid Jackiewicz

23.12.02, 00:05
kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ???
czy aby ma kwalifikacje ???
ile ma lat ?
kim był ?
jak sobie radził ??
jak sie uczył w szkole ??
ciekawe ...
Obserwuj wątek
    • gruda Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 00:48
      egoist napisał:

> kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ???
      Działaczem PiS (dawna AWS)
      > czy aby ma kwalifikacje ???
      slyszalem ze ma dzieci - cos juz umie
      > ile ma lat ?
      29 - czytaj wyborczą tam wszystko jest napisane
      > kim był ?
      kiedys byl dzieckiem
      > jak sobie radził ??
      jadl duzo i pil mleko
      > jak sie uczył w szkole ??
      skonczyl studia, wiec musial sie uczyc duzo
      > ciekawe ...
      bardzo ciekawe
      • wszywa1 Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 04:40
        gruda napisał:

>.... jadl duzo i pil mleko
        ...... bardzo ciekawe

Mialem bardzo podobny zyciorys i nie zostalem viceprezydentem Wroclawia.!
        Widocznie za malo mleka pilem??:((
      • egoist Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 18:04
        no to faktycznie wystarczy żeby zostać prezydentem - fajnie
        • egoist Re: Dawid Jackiewicz 23.12.02, 18:04
          vice
      • Gość: rk Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroc.gazeta.pl 27.12.02, 11:00
        > 29 - czytaj wyborczą tam wszystko jest napisane
        www1.gazeta.pl/wroclaw/1,35765,1229568.html
    • Gość: mr_pope Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.12.02, 21:49
      Mnie zastanawia jakie Ty masz kwalifikacje żeby oceniać kto się nadaje albo
      nie. Może się przedstawisz? Bo ja Cię, niestety, zupełnie nie znam.
      • Gość: max Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.02, 09:07
        chciec to byc- koles wstrzeil sie do wlasciwej partii we wlasciwym czasie i
        mial jeszcze troche szczescia. To ze nie ma prawie zadnego doswiadczenia nic tu
        niz znaczy- w koncu wysokim urzednikiem moze byc kazdy- to w Polsce wiadomo
        chyba od zawsze, a przynajmniej od 1945.
      • gruda Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 15:12
        Jesli pytasz o mnie to mozesz mowic mi gruda. Na forum bede juz rok dokladnie
        3 stycznia.
        A ty?
        Pewnie kolega PiSior?
        • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.02, 23:13
          gruda napisał:

> Jesli pytasz o mnie to mozesz mowic mi gruda. Na forum bede juz rok
          dokladnie
          > 3 stycznia.
          wow wielki brat jest pod wrazeniem!!!
          • Gość: Henryk Re: Dawid Jackiewicz IP: 80.48.52.* 28.12.02, 14:21
            Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiednim
            stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski.
            • Gość: markoo Re: Dawid Jackiewicz IP: *.crowley.pl 29.12.02, 11:54
              Gość portalu: Henryk napisał(a):

> Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiednim
              > stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski.

co za wspaniała rekomendacja - oh ho ho ho !!
              budowanie pisu - wspaniale - wspaniała partia !! - ciekawe jak się będzie
              nazywała za 2 lata może SiP albo Platforma Prawa albo Sprawiedliwość i
              Obywatelstwo

znam kilku wspaniałych ludzi, którzy są wspaniałymi ojcami, a troszkę lepiej
              uczyli się w szkole niż nasz Dawidek i na studiach nie szło im jak po grudzie,

takie argumenty są bardzo zabawne

a jakie doświadczenie ma nasz Dawidek ?
              co takiego w życiu osiągną i zrobił, że zasłużył na to by zostać tym kim
              został ?
              czy może zarządzał jakąś małą społecznością, czy może był gdzieś
              wolontariuszem, czy zorganizował cokolwiek (oprócz kilku wycieczek do Turcji)
              tylko pytam

• Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:16
                Gość portalu: markoo napisał(a):

> Gość portalu: Henryk napisał(a):
                >
                > > Dawid to wspaniały człowiek i ojciec. Jest odpowiednią osobą na odpowiedni
                > m
                > > stanowisku. Budował od początku PiS wrocławski.
                >
                > co za wspaniała rekomendacja - oh ho ho ho !!
                > budowanie pisu - wspaniale - wspaniała partia !! - ciekawe jak się będzie
                > nazywała za 2 lata może SiP albo Platforma Prawa albo Sprawiedliwość i
                > Obywatelstwo
                >
                > znam kilku wspaniałych ludzi, którzy są wspaniałymi ojcami, a troszkę lepiej
                > uczyli się w szkole niż nasz Dawidek i na studiach nie szło im jak po
                grudzie,
                >
                > takie argumenty są bardzo zabawne
                >
                > a jakie doświadczenie ma nasz Dawidek ?
                > co takiego w życiu osiągną i zrobił, że zasłużył na to by zostać tym kim
                > został ?
                > czy może zarządzał jakąś małą społecznością, czy może był gdzieś
                > wolontariuszem, czy zorganizował cokolwiek (oprócz kilku wycieczek do
                Turcji)
                > tylko pytam
                >
                > ho,ho..markoo...widze,że Ty też go chyba znasz osobiście.......tworzenie
                pPisu i udział w radzie politycznej to też zarządzanie małą
                społecznością....jeśli chodzi o wolontariat to z pewnością wiesz,żę organizował
                kolonie dla dzieci w czasie powodzi, pomoc dla domów dziecka itp.
                >
              • Gość: birke Re: Dawid Jackiewicz IP: *.localdomain / 192.168.21.* 10.01.03, 10:12
                znam ludzi, którzy świetnie uczyli się na studiach i o niczym więcej to nie
                świadczy!!!!

pewnie, najbardziej do pełnienia stanowisk państwowych nadają się świetni
                absolwenci uniwersytetów byłego ZSRR:) vide ostatnie przesunięcia w rządzie;)

• Gość: mr_pope Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 11:21
          Ciebie nie pytałem. I na tym zakończę wypowiedź.
      • egoist Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 22:07
        ja Ciebie też nie znam i co z tego
        aha
        powinieneś dokładnie czytać
        tylko pytam -
        kim jest viceprezydent mojego miasta bo mam wątpliwości co do kwalifikacji i
        kompetencji ...
      • egoist Re: Dawid Jackiewicz 25.12.02, 22:12
        a jestem tu od 2000 roku ale się przeniosłem na dyskusje.pl bo jest fajniej
        • Gość: dzidek Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.02, 22:32
          Ale twardziele , kto jest starszy ?? kto jest dłuzej . zabierac klocki i
          wypierdalac !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: hrabiaa Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.dtvk.tpnet.pl 25.12.02, 23:15
            Nie należźy czepiać się młodego. Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza
            Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn
            poszedł we wadzę.
            • Gość: jajaccek Re: Recydywa szanowana ?????? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 26.12.02, 14:29
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza
              > Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn
              > poszedł we wadzę.
              Dwa "Grzyby" w barszcz????.Gdyby jeszcze imiona sie zgadzaly.Bo syn mistrza
              na Florydzie przabywa juz pare lat.

• Gość: obserwator Re: Recydywa szanowana ?????? IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 19.01.03, 09:07
                Gość portalu: jajaccek napisał(a):

> Gość portalu: hrabiaa napisał(a):
                >
                > Ojciec Bogdan (ten od Retropolu i Wzgórza
                > > Partyzantów), były mistrz świata w dżudo jest napewno szczęśliwy, że syn
                > > poszedł we wadzę.
                > Dwa "Grzyby" w barszcz????.Gdyby jeszcze imiona sie zgadzaly.Bo syn
                mistrza
                > na Florydzie przabywa juz pare lat.
                >
                >
                tym mistrzem był Ksawery Borowik (Gwardia Wrocław)a Ojciec naszego Dawida był
                wspólnikiem. Frima RETROPOL kupiła od miasta prawa do Wzgórza a sprzedawał
                ówczesny Vice - jaki? - to zagadka...
            • Gość: Zainteresowany Re: Recydywa szanowana ?????? IP: 62.233.154.* 31.12.02, 11:45
              Czy można otrzymać od Pana więcej informacji na temat Wzgórza lub
              Przedsiębiorstwa Konserwacji Zabytków. Mogę w razie czego podać swój adres e-
              mail. Z góry dziękuje.
              • Gość: obserwator Re: Recydywa szanowana ?????? IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 19.01.03, 09:10
                Gość portalu: Zainteresowany napisał(a):

> Czy można otrzymać od Pana więcej informacji na temat Wzgórza lub
                > Przedsiębiorstwa Konserwacji Zabytków. Mogę w razie czego podać swój adres e-
                > mail. Z góry dziękuje.

Szukać w internecie Antoni Lenkiewicz jaego wydawnictwo wydało na ten temat
                książkę - Biuro Tłumaczeń Wrocław (google.com.pl)
          • egoist Re: Recydywa szanowana ?????? 26.12.02, 00:01
            DZIADEK TY CHAMIE
    • Gość: Kościelny Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.02, 18:34
      W Biblii Dawid pokonał Goliata. Obawiam się o losy pana prezydenta. A
      opowiadały jaskółki, że najgorsze są spółki. PO chciało to ma. Będzie ciekawie
      bo pan wiceprezydent ma dobre pochodzenie. Tak było na studiach. Jak pochodził
      to załatwił.
      • Gość: zima Re: Dawid Jackiewicz IP: *.crowley.pl 26.12.02, 21:24
        podobno mówią, że Szanowny Tatuś szanownego Synusia w branży Synusia robi
        tzn. chciałam powiedzieć, że Synuś teraz zacznie robić w branży, w której Tatuś
        robi od dawna
        polecam gazecie baczne obserwacje - ciekawa jestem, że w ogóle się tym nie
        interesują bardziej szczegółowo, ale pewnie gazeta znów po pupci prezydenta
        będzie smyrać

dobrze że nasz Prezydent dobrze wygląda, bo Były - ten od bardzo ładnej
        fontanny, to na początku lubił garnitur bordo założyć, a teraz srebrny merol,
        czarne golfy, ciemne garnitury, dobrze przycięty wąs :))) ...
        • Gość: aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:54
          Ciekawe co bedzie ze Wzgorzem Partyzantow,byla wlasnoscia tatusia
          Gość portalu: zima napisał(a):

> podobno mówią, że Szanowny Tatuś szanownego Synusia w branży Synusia robi
          > tzn. chciałam powiedzieć, że Synuś teraz zacznie robić w branży, w której
          Tatuś
          >
          > robi od dawna
          > polecam gazecie baczne obserwacje - ciekawa jestem, że w ogóle się tym nie
          > interesują bardziej szczegółowo, ale pewnie gazeta znów po pupci prezydenta
          > będzie smyrać
          >
          > dobrze że nasz Prezydent dobrze wygląda, bo Były - ten od bardzo ładnej
          > fontanny, to na początku lubił garnitur bordo założyć, a teraz srebrny merol,
          > czarne golfy, ciemne garnitury, dobrze przycięty wąs :))) ...
    • Gość: piosza Re: Dawid Jackiewicz IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 26.12.02, 22:45
      uczyłem się razem z nimw liceum i muszę powiedzieć iż byłem zaskoczonym
      iz jest wiceprezydentem
      delikatnie mówiąc wyróżniał się przeciętnymi wynikami w nauce ...
      • Gość: m Re: Dawid Jackiewicz IP: *.crowley.pl 26.12.02, 22:54
      • jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:39
        To też wyznaje w GW, że się na wszystkim znać nie musi...Zostało mu ze szkoły?
        Bo jakoś nie wspomina na czym się znać musi.
    • Gość: Aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:51
      Swietnie, ze kolejny z naszej gminy jest nasz czlowiek.Szkoda, ze nie chodzi do
      Synagogi.
      Czy Pan David moze nam odpowiedziec co sie dzieje z Retropolem ?
      To kolejna Wroclawska afera,ktora nie ma odpowiedzi. Czy Pan Dawid lep ukreci
      tej sprawie.
    • Gość: Jakub Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:24
      Ty Aron !
      Ty chodzisz do Synagogi
      • jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:41
        Co się czepiasz Arona, byłeś kiedyś w synagodze ? Wiesz ile trzeba za bilet na
        piątkowy koncert zapłacić ! Chwali mu się, że się odchmia, jeśli się odchamia.
    • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 14:04
      Niedobrze mi się robi od tych wypocin i pomówień czytelników NIE. Nie mam
      zamiaru z nimi polemizować. Napiszę tylko, że pan Dawid Jackiewicz to jest
      odpowiedni człowiek na tak odpowiedzialne stanowisko. Zdroju też nie był dużo
      starszy jak zaczynał karierę, a proszę spojrzeć jakie efekty osiągnął.
      • Gość: kaziul Re: Dawid Jackiewicz IP: W3CACHE.verizone.com.pl:* / 217.97.171.* 29.12.02, 19:09
        Jackiewicz nigdzie jeszcze nie pracował, zacząl studiowac prawo, ale ... mu nie
        wyszło. Za to ma mocne łokcie!
        • Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:27
          Kaziul, Kaziul....skąd Ty masz takie informacje? Spod lady w mięsnym, czy może
          zaczytaujesz się w np. "Nie".....bo Jackiewicz ze studjowaniem prawa nie ma nic
          wspólnego...skończył politologię, jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP-
          ie...jest po prostu zdolny i pracowity, został doceniony....i nie ma to nic
          wspólnego z łokciami.
          • Gość: markoo do milenki - zawsze miałem słabość do tego imienia IP: *.crowley.pl 29.12.02, 20:34
            wspólnego...skończył politologię - JAK WIEM LEDWO
            jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP- ie... - CO DO ROPU NIE MA CZYM SIĘ
            CHWALIĆ, JEŚLI CHODZI O PIS TO JAK ZOSTAŁO POWIEDZIANE - CIEKAWE JAK SIĘ BĘDĄ
            NAZYWAĆ ZA 2 LATA
            jest po prostu zdolny i pracowity - CZYLI ZNASZ GO OSOBIŚCIE
            został doceniony.... - ALE ZA CO BO JAK DOTĄD TO NIE WIDZĘ NIC SZCZEGÓLNEGO W
            TYM CO O NIM PISZĄ
            MOŻE COŚ POWIESZ WIĘCEJ
            DLACZEGO SOBIE ZASŁUŻYŁ ???
            • Gość: milena Re: do milenki - zawsze miałem słabość do tego im IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:55

> wspólnego...skończył politologię - JAK WIEM LEDWO
              > jest w Radzie PIS-u, wcześniej był w ROP- ie... - CO DO ROPU NIE MA CZYM SIĘ
              > CHWALIĆ, JEŚLI CHODZI O PIS TO JAK ZOSTAŁO POWIEDZIANE - CIEKAWE JAK SIĘ BĘDĄ
              > NAZYWAĆ ZA 2 LATA
              > jest po prostu zdolny i pracowity - CZYLI ZNASZ GO OSOBIŚCIE
              > został doceniony.... - ALE ZA CO BO JAK DOTĄD TO NIE WIDZĘ NIC SZCZEGÓLNEGO W
              > TYM CO O NIM PISZĄ
              > MOŻE COŚ POWIESZ WIĘCEJ
              > DLACZEGO SOBIE ZASŁUŻYŁ ???

hmmmmmm....Markoo....wyczuwam ironię...;-)
              Nie wiem, jak Pis będzie się nazywał za dwa lata....są dalekosiężne plany
              stworzenia 1 mocnej, opozycyjnej partii centro-prawicowej( patrz ostatnie
              sprawy z Płażyńskim)...jest to rzecz jak najbardziej naturalna w demokracjach,
              do jednej rzeczy Kaczyńscy dopuścić nie chcą: powtórki AWS i PC...ale myślę, że
              lata doświadczeń zrobiły swoje.
              Srodowisko Rop-u dało Jackiwiczowi mocny kręgosłup ideologiczny...od czegoś
              tzeba było zacząć, a tamtych latach był akurat ROP
              ZAsłużył sobie działalnścią w PIsie ,jest pełnomocnikiem na Dolny
              Śląsk,prowadził Kampanię Dutkiewicza...trzeba dać szansę nowym ludziom.A resztę
              czas pokaże.
          • Gość: maruda Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: 217.97.139.* 02.01.03, 08:50
            jest zdolny i pracowity i wie gdzie wskoczyć żeby zaskoczyć
        • Gość: milena Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:31
          ...a co do pracy...to pracował, owszem.....najpierw sprawdź swoje
          informacje...a nie strzelasz pustymi frazesami i się ośmieszasz.
          • egoist Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul 29.12.02, 20:46
            w biurze podróży z tego co wiem
          • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz- do kaziul IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 20:53
            Gość portalu: milena napisał(a):

> ...a co do pracy...to pracował, owszem.....najpierw sprawdź swoje
            > informacje...a nie strzelasz pustymi frazesami i się ośmieszasz.

Tu nie ma sensu rozmawiac.Wszyscy oczerniają,narzekają nie mając najmniejszego
            pojęcia o czym piszą.Wszyscy to złodzieje i oszusci.Takie mają skrzywienia i
            hobby.
            pozdrawiam
            • Gość: WKS Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:08
              co wy czerwoni sobie myslicie?????? czepiacie sie Dawida , podwazacie jego
              kompetencje, a zaden z was nie sprawdzi kompetencji millerka i jego bandy
              kretynow.Jackiewicz to jest odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu.On nie
              bedzie robil z siebie idioty jak "tygrys na kilkach"-Kolodko, ma ukonczona
              wyzsza uczelnie a nie technikum jak czerwony miller, nie wspolpracowal z SB jak
              Oleksy i co najwazniejsze ma poukladane w glowie.Tyle sie ostatnio mowi, zeby
              dopuszczac mlodych do polityki, a jak sie juz dopusci to zaraz zaczyna sie
              nagonka na ta osobe, ze mloda, ze nie ma kompetencji.
              • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:10
                Sam jesteś czerwony kibolu.
                • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:23
                  Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Sam jesteś czerwony kibolu.

WKS ma racje klonie nędzny hehe
                  czerwony klonie
                  • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:21
                    Klonem to jesteś Ty czytelniku NIE.
                    • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:25
                      Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Klonem to jesteś Ty czytelniku NIE

sam jestes klonem ty czytelniku ogłoszeń na przystankach.
                      • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 23:33
                        ustalmy kto jest czyim klonem bo wygląda, że piszę sam do siebie.
                        • jagwi Re: Dawid Jackiewicz 30.12.02, 14:46
                          Rafis... sklonowałeś się ? Może jakąś konferencję prasową zwołaj !
              • Gość: aron Retropol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 12:05
                Drogi Davidzie, jak wyglada sprawa Retropolu i Wzgorza
                Czy mozesz wyjasnic nam to.
                Mam nadzieje, ze w najblizszy piatek bedziesz w Synagodze!
        • Gość: jacko Re: Dawid Jackiewicz IP: 217.97.195.* 30.12.02, 17:54
          Głupoty opowiadasz. Piszesz o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Dawid,
          młody co prawda, prowadził ostatnio działalność gospodarczą, której musial
          zaprzestać, jako, że wiceprezydentowi nie pozwala na to ustawa o pracownikach
          samorządowych. Jeśli chodzi o wykształcenie, to ukończył politologię, choć w
          XIV (tam chodził) orzełkiem rzeczywiście nie był. W sumie - młody, ale
          prawdziwie prawy człowiek. I nie lubi Ujazdowskiego i Stopińskiego. Człowiek
          Kaczora
          • Gość: Rafis Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 18:06
            Którego Kaczora? Donalda?
    • Gość: aron Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 18:49
      To po co tam sie pchal do Pisu. A co z jego Retropolem ?
    • Gość: mamut Re: Dawid Jackiewicz IP: W3CACHE.verizone.com.pl:* / 217.97.171.* 02.01.03, 16:09
      sprawa rozwiązana,chłopak nie przeczytał rozporządzenia i nie wiedział, że nie
      może być wickiem, bo nie pracował 6 lat! Zdolny chłop, nie wpadł na to, by
      przeczytać rozporządzenie, na podstawie którego miał być mianowany.
    • Gość: jude Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 19:08
      Swietnie, David moze sobie poszukac pracy.
      Super, nie bedzie piastowal funkcji administracyjnej !
      • Gość: markoo Re: Dawid Jackiewicz IP: *.lanet.wroc.pl 02.01.03, 20:08
        hła hła hła
    • Gość: piosza Re: Dawid Jackiewicz IP: *.recluce.one.pl / 192.168.0.* 02.01.03, 20:19
      już raz o tym mówiłem ale powtórze razem z Panem Jackiewiczem chodziłem do IV
      LO w Wrocławiu i co wg mnie jak go pamiętam to były bardzo negatywne
      wspomnienia. Niczym się nie wyróżniał był małomówny i jakiś taki jakby mało
      zdolny. Gdy zobaczyłem że ma być wiceprezydentem to bardzo się zdziwiłem .
      A kim właściwie był ten jego ojciec ?
    • Gość: Janek Re: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:41
      W TVN-ie podali, że panu Jackiewiczowi brakuje 6-lat stażu pracy niezbędnego na
      stanowisku wiceprezydenta. Co się w tym UM wyrabia? Przepisów nie znają?
      • Gość: Rafis Nawzajem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:45
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> W TVN-ie podali, że panu Jackiewiczowi brakuje 6-lat stażu pracy niezbędnego
        na
        >
        > stanowisku wiceprezydenta. Co się w tym UM wyrabia? Przepisów nie znają?

widze Janek,że wróciłeś w formie hehe
        • Gość: Janek Re: Nawzajem raz jeszcze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 20:51
          Zabawiłem się w papugę. Przekazałem informację z dzisiejszych Faktów w TVN o
          19-tej. A do pana Jackiewicza nic nie mam bo nic nigdy o nim nie słyszałem.
          Zdroju to on napewno nie jest. Pozdrawiam. :)
    • Gość: AHA Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 13:32
      A kogo byście chcieli zobaczyć na tym stanowisku? Znowu jakiegoś starego trepa?
      Wszędzie jest jedna wielka mafia, teraz trzęsą portkami bo pojawił się ktoś
      nowy, mam nadzieję że w końcu zrobi porządek w architekturze bo takie łapówy
      jak tam lecą to już przesada.Znam Dawida osobiście i mogę śmiało powiedzieć,że
      jest wspanialym człowiekiem. Na polityce się nie znam więc się nie wypowiadam,
      ale uważam,że we Wrocławiu potrzeba świeżej krwi, a Dawid może takiej dolać.
      • Gość: Oskar Re: Dawid Jackiewicz IP: *.camerondiv.com 03.01.03, 20:49
        Juz poza krajem jestem przez prawie 16 lat. Dawida znalem jako gowniaz w
        podstawowce i nawet byl moim dobrym kolega. Wiec teraz jak to wszysto widze to
        bardzo mnie to interesuje, jak ktos w moim wieku moze sie na takie dobre
        stanowisko zalapac. Jezeli tam zostanie to zycze mu wiele sukcesu. -
        pozdrowienia z Teksasu :).
      • Gość: markoo janku IP: *.lanet.wroc.pl 05.01.03, 01:05
        tatuś coś ma wspólnego z architekturą właśnie ...
        • Gość: AHA Re: janku IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 15:41

> tatuś coś ma wspólnego z architekturą właśnie ...
          Hmmm... Może z rzeźbą tak ale z architekturą? Chyba coś Ci się pomyliło...
    • Gość: Stefano Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 12:54
      Robi mi sie niedobrze .
      Jackiewicz to calkiem porzadny facet , ale ta gra wokol Urzedu Miejskiego jest
      zenujaca .
      Dlaczego Puniewski zrezygnowal ? Bo nie byl w stanie ogarnac w jego "dzialce"
      klik i zaleznosci i nie wytrzymal , za duzo gowna . PiS ma nadzieje , ze
      Jackiwicz to wytrzyma .
      Pojawia sie u mie pierwsza nutka refleksji , ze moze jednak Frasyniuk ?
      Moze umialby kopnac kilku facetow ?
    • Gość: Jarek Re: Dawid Jackiewicz IP: *.insert.net.pl 06.01.03, 12:11
      > kim jest wiceprezydent Naszego Miasta ???

Bardzo fajny gosc, uczciwy, o zdrowych,
      mocno wolnorynkowych pogladach.

> czy aby ma kwalifikacje ???
      > ile ma lat ?

Jest mlody (29), ale "w polityce" siedzi od lat.
      Mialem z nim kontakt, gdy działałem w Stowarzyszeniu
      Akademickim "Wrocławska Inicjatywa Liberalno Konserwatywna".
      Poważny, słowny, można na nim polegać.

Rozumiem, że fakt, iż w tak młodym wieku osiąga
      się takie stanowisko może być dla wielu denerwujący,
      ale wierzcie mi, rozsądek "polityczny" nie zależy
      wprost od wieku. Szczególnie w Polsce.

Pozdrawiam,

- Jarek
      • reinhard Re: Dawid Jackiewicz 06.01.03, 12:24
        Moze jest w porzadku, ale na takim stanowisku trzeba miec doswiadczenie.
        Zyciowe doswiadczenie!
        • Gość: Stefano Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 20:38
          Co to oznaczy zyciowe doswiadczenie ? Wiedziec ile brac i od kogo ? Moze tez
          komu lizac dupe ? Czy Schetyna ma zyciowe d.? Czy Protasiewicz ma zyciowe d.?
          itd. Moze jednak warto byc bez tego doswiadczenia , a po prostu nareszcie
          pomyslec o tym cholernym miescie ?
    • egoist Re: Dawid Jackiewicz 07.01.03, 19:24
      a więc Dudkiewicz się uparł (przeczytałem na pierwszej stronie gazetki)
      głosowałem na niego ale teraz chce mi się wymiotować
      pchanie na siłę bo tak się umówił z kolegami co jego popchali - źle dla nas to
      wróży oj źle ! źle dla miasta - oj źle
      ciekawe na co się jeszcze umówił ... bo skoro pcha na siłę Dawidka to ... co
      jeszcze obiecał i komu ... ?
      źle
      bardzo daleko od OK
      bardzo
      • Gość: archie Re: Dawid Jackiewicz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 18:40
        ciężko dogodzić wszystkim, szczególnie Polakom : stary , znaczy z kliki,
        aparatczyk, ze starymi przyzwyczajeniami ; nowy : bez doświadczenia, co on do
        tej pory osiągnął, na niczym nie może się znac itp.
        osobiście uważam , że młody wiek może być atutem, podobnie jak brak układów -
        pod warunkiem że mamy do czynienia z osobą rzeczywiście uczciwą. nie mam
        podstaw by w to wątpić. radziłbym poczekać na pierwsze efekty i wtedy oceniać...
        co nie zmienia faktu, że dotychczasowe ruchy kadrowe prezydenta Dutkiewicza, na
        którego głosowałem, zdecydowanie mi się nie podobają ( ale akurat nie w
        przypadku Jackiewicza - tu nie mam zdania). na wysokie stanowiska wracają
        ludzie , którzy niespecjalnie się sprawdzili w porzedniej działalności (Komar,
        Roman) - w dodatku tworzy sie dla nich nowe, wydaje sie zbędne stanowiska. a w
        urzędach jak był bajzel i załatwianie własnych interesów , tak jest dalej - np
        w wydziale Architektury ( nota bene podległym , poprzez Romana, Jackiewiczowi )
        ps. a Jackiewicza to wydaje mi się kojarzę, jak stał za barem jakieś 4-5 lat
        temu w takim ośrodku wypoczynkowym w Sosnówce k. Karpacza :) ( może nawet
        prowadził ten cały ośrodek ) - byliśmy tam na Sylwestra. w noc Sylwestrową był
        jedynym trzeźwym osobnikiem w okolicy i zawiózł naszą lekko ranną koleżankę na
        pogotowie. tak że nie pije ( jak nie wolno ) i jest uczynny :))) na vice
        prezydenta może wystarczy....
        • Gość: lola Re: Dawid Jackiewicz IP: *.lanet.wroc.pl 08.01.03, 21:07
          ja piję ale jestem uczynna - czy mogę być JEGO - DAVIDA zastępcą ???
      • Gość: magister Re: Dawid Jackiewicz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.03, 19:36
        studiowałem z gościem 5 lat- 100% porządny człowiek. chciałbym mieć takiego
        prezydenta
    • Gość: ja Re: Dawid Jackiewicz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.01.03, 11:03
      Prawo i sprawiedliwosć???????????? hehehe
      Ojciec właściciel Retropolu (gruby wałek)
      Brat ochroniarz, awanturnik i ma ciekawe kontakrt ze złodziejami samochodów!!!
      Istotnie Dawid jest "świetnym" kandydatem na stanowisko wiceprezydenta HEHEHE
    • Gość: ja Re: Dawid Jackiewicz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.01.03, 11:06
      Prawo i sprawiedliwosć???????????? hehehe
      Ojciec właściciel Retropolu (gruby wałek)
      Brat ochroniarz, awanturnik i ma ciekawe kontakrt ze złodziejami samochodów!!!
      Istotnie Dawid jest "świetnym" kandydatem na stanowisko wiceprezydenta HEHEHE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka