moore_ash 10.10.03, 22:48 piatek wieczor... prawie jedenasta... forum umarlo, na czacie cisza... wszyscy gdzies imprezuja czy co... a ja tu sam... buuu:) ide poczytac... pozdrawiam i zycze milego weekendu... tb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: pusto... 10.10.03, 22:50 moore_ash napisał: > piatek wieczor... prawie jedenasta... > > forum umarlo, na czacie cisza... > > wszyscy gdzies imprezuja czy co... > > a ja tu sam... buuu:) > > ide poczytac... > > pozdrawiam i zycze milego weekendu... Ja jestem, ale tylko zagladam i uciekam. Moze zesmy sie rozmineli? A moze wszyscy tylko zagladaja i od razu uciekaja. Moze zderze sie jeszcze z kims w drzwiach... Odpowiedz Link
basia553 Re: pusto... 11.10.03, 10:07 a mnie dopiero w srode przelaczaja na tdsl, czyli bede mogla na okragla siedziec przy compie. rany, jak sie ciesze! to ciagle wlaczanie i wylaczanie strasznie denerwuje. Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: pusto... 11.10.03, 10:13 Tylko wtedy uwaga! Forum uzaleznia :o) Ja juz walcze kilka dobrych tygodni zeby chociaz jeden dzien nie sprawdzic co na forum i jak dotad bezskutecznie :¬( Pozdrowienia Kurczak ktory przegral z nalogiem kolejny dzien:o) Odpowiedz Link
lalka_01 Re: pusto... 11.10.03, 10:16 Ja sie odtruwam przez weekendy. Dzisiaj tylko jeszcze male ostatnie lukniecie i juz spadam :-) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: pusto... 11.10.03, 10:31 No wlasnie... ale jednak male lukniecie bylo ;o) Odpowiedz Link
basia553 Re: pusto... 11.10.03, 11:31 ja juz jestem zalezna! rano pierwszy ruch reki w pracy, to wlaczenie forum. potem co jakis czas lukniecie "co nowego". przychodze do domu i zanim zabiore sie do zadan domowych, wlaczam comp "niech sie nagrzeje". dobrze chociaz ze prawie wcale nie ogladam tv, bo by mi czasu na czytanie zabraklo. a wiec "zalezni wszystkoch krajöw, laczmy sie!" Odpowiedz Link