Gość: Ziuta IP: 195.20.110.* 24.04.06, 15:57 A kierowcy płacą podatki za dziurawe i niedostepne drogi ! Za rok: Precz z miasta do lasu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast9 Jakby... 24.04.06, 17:01 Jakby zamienić nienawiść siedzącą w ludziach na prąd elektryczny, to by wystarczyło na potrzeby Huty Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Głupia i chora Ziuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.06, 17:12 Współczuje twej głupocie i życzę ci takich samych odzywek do ciebie jak ty kierujesz do nas.Nadmierną agresją leczą w Lubiążu,powinnaś się tam udać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Głupia i chora Ziuta 24.04.06, 18:19 Współczuje twej głupocie i życzę ci takich samych odzywek do ciebie jak ty kierujesz do nas - złozył życzenia Matrix biegacz - Nadmierną agresją leczą w Lubiążu,powinnaś się tam udać.- dodał niezwłocznie, dostosowując się do poziomu dyskusji. Było to samospełniające się życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Głupia i chora Ziuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.06, 19:59 A ty co,komentator jesteś,o co ci chodzi?Jak jest to nieopodwiedni poziom i dla ciebie to czego tu piszesz?,chodzi ci o prowokację i podjudzanie?Szukasz pretekstu do czepiania się maratonu,przyjemność ci to sprawia?.Daj sobie spokój i nie marnuj swego czasu,ja co miałem to napisałem.Wszelka dyskusja jest zbędna,bo ta ułomna i bufonowata Ziuta i tak nie zrozumie co do niej piszę a ja honorowo ze swoimi argumentami madrze się wycofuję. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Głupia i chora Ziuta 24.04.06, 23:36 wycofujesz się madrze, ale argumenty to masz mało honorowe. przykry jestes martix, bo jestes jedynym burakiem i trollem wśród maratończyków. psujesz imydż grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Głupia i chora Ziuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.06, 21:28 Nie zapominaj koleś,że to nie ja zacząłem,a te moje wypowiedzi są kontratakiem a nie atakiem na przykre wypowiedzi pod naszym adresem.Nie postąpiłem głupio broniąc naszego honoru,tak by postąpił niejeden biegacz.Zresztą nie jestem jednym biegaczem,który tu się bronił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponton Re: Głupia i chora Ziuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 18:51 Hm, chyba jednak Matrix nie jest typowym przedstawicielem biegaczy, bo po przejściu takiego stada agresywnych gości przez miasto nikt żywy spoza grona maratończyków by się nie ostał. Biegaj stary jak najwięcej to może agresja znajdzie ujście. Trochę pokory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Głupia i chora Ziuta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 20:06 Jak świat światem nie widziałem jeszcze agresywnego maratończyka.Przeciwnie!To zrównoważeni i spokojni ludzie.Maraton pomyliłeś sobie chyba z siłownią,z mięśniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: Znowu debile biegali po ulicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:41 racja Ziuta - zgadzam się z Tobą w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
djbrunon Re: Znowu debile biegali po ulicach 19.05.06, 23:43 nie debile tylko maratonczycy ale pozatym potrzebi tacy biegacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Znowu debile biegali po ulicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 10:22 Racja!Jak mozna ludzi robiących coś szlachetnego,dobrego-biegając po mieście pokazywaliśmy że warto dbać o zdrowie a bieganie jest niezłym lekarstwem na codzienny stres-nazywać debilami?To obraza maratończyków oraz buta i arogancja autora.Brak tolerancji. Wielu maratończyków jest lekarzami,nauczycielami,inżynierami czy t.p. którym ty Ziuta nie dorastasz do pięt.Każdy człowiek który robi coś dobrego,szlachetnego jeśli nawet nie ma specjalnie jak ja wykształcenia nie jest idiotą,debilem.Sportu nie można porównywać do nałogów,a sportowców również amatorów nazywać tak jak np.moczymordów stojących po bramach z piwem od rana do wieczora którzy cenią nałóg ponad wszystko nie umiejąc zapanować nad nałogiem.My maratończycy mamy silną wolę i to co robimy ma znaczenie w całym życiu, bo dzięki temu co robimy stajemy się silniejsi,pewniejsi,śmialsi.Proponuję,otwórz sobie stronę BERLIN MARATON,na tle Bramy Brandeburskiej zobaczysz rówieśniczki{ków} wbiegających na metę z radością,satysfakcją.To robi wrażenie.Kto nie biegł maratonu ten nie wie jaką czuje się atmosferę przy przekraczaniu mety,jaka magia panuje na trasie.Ja też jak nie biegałem nie znałem tego uczucia.Nie każdy musi biegać,nie każdy musi mięc te same hobby ale Broń was Boże od nazywania czegoś co dobre debilizmem bo to świadczy żle o was.Obowiązuje jakieś wzajemne poszanowanie i tolerancja! Odpowiedz Link Zgłoś
djbrunon Re: Znowu debile biegali po ulicach 20.05.06, 18:46 a moze zrobic marato przyjazni z wrocka do Berlina co wy nato :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix biegacz Re: Znowu debile biegali po ulicach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.06, 00:22 Nie musi to być maraton koniecznie,bo to już by był super maraton{ponad 300 km}.Może to być sztafeta przyjażni.Np.zmiana co 20 km zawodnika ze wspólnym finiszem w Berlinie.W tego typu sztafecie prawdopodobnie będę brał udział w tym roku z Opola do Lwowa w rocznicę otwarcia cmentarza Orląt Lwowskich. Odpowiedz Link Zgłoś