Gość: tivi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 14:59 Brakuje na tym forum miejsca w ktorym mozna bylo by pisac o tym czym nas raczy TV Wroclaw na antenie. A mysle, ze jest co pisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TVP1 Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 15:04 Gość portalu: tivi napisał(a): > Brakuje na tym forum miejsca w ktorym mozna bylo by pisac o tym czym nas > raczy TV Wroclaw na antenie. A mysle, ze jest co pisac. A o czym tam pisać???????? Zresztą kto to ogląda??????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:10 A czy widxziales takiego Pan,ktory nazywa sie Majcher i czyta z kartki wczesniej ulozne bez sensu pytania do swojego rozmowcy. Malo tego, ledwie gada. Kto go tam wposcil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziadlo Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 15:43 A ja mam zawsze jedno i to samo pytanie. Dlaczego na antenie wroclawskiej TV pojawiaja sie bardzo brzydkie prezenterki? Oprocz pani Pawlinow, ktora za namowa starszych i zawistnych kolezanek ma coraz gorsze fryzury, nie ma ani jednej ladnej... Jak widze zelazna dame Wolniewicz ze szczekosciskiem (albo zuje gume, bo tak szczeka przewraca...) to umieram. Rownie nieurodziwa pani Kawa tez ma cos ze zgryzem. Dlaczego nie ma ladnych prezenterek w TV Wroclaw? Czy ktos moglby mi na to pytanie odpowiedziec??? Bardzo prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 17:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 17:41 Jak są nawet ładne to je "porywa" Warszawka. Kilka tam regionalnych gwiazd już tam mamy, a poza tym nawet jak jest jakiś casting to i tak nie wygrtwają najladniejsze tylko... A regionalną TV trzeba oglądać, ale oceniać i domagać się, zwłaszcza jak się płaci abonament. Kilka niezłych programów ( dokumentów lub muzycznych) mamy jednak na kącie. Sęk w tym, ze najlepsze rzeczy zaraz "przechwytuje" centrala. A może jakiś stronniczy:)) ranking regionalnych gwiazd i "gniotów" stworzymy? MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickdowolny Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.03, 18:40 A ja nie ma tvp 3,obciach co nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 19:24 A jest urodziwa Orlowska-Sondej miss TV Wroclaw. W sukniach balowych i na szpilkach wyjezdza do potrzebujacych ludzi, zeby pomoc. Na tyle ja stac. Bo nikt nie moze juz na nia patrzec. Jedynie biedni ludzie, bo mysla, ze im pomorze. A, ona ma na mysli, zeby tylko przed kamera pieknie wypadla. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Właśnie, dobrze, że .... 29.12.02, 21:03 Gość portalu: widziadlo napisał(a): > A ja mam zawsze jedno i to samo pytanie. Dlaczego na antenie wroclawskiej TV > pojawiaja sie bardzo brzydkie prezenterki? ktoś o tym napisał, ja chciałam już dawno, ale nie chciałam być posądzona o brzydkie uczucie zazdrości. A podobno wrocławianki słyną z urody. Wszystkie panie przebija niejaka Kaczkowska, od pogody, ładna ale jak się wypowiada, chociaż w ciagu ostatniego roku zrobiła pewne postepy. Poza tym same brzydule, które udaja pieknotki, pani Wolniewicz to nawet chodzi po mieście w długim prochowcu, i dużych ciemnych okularach, bo chyba nie opędziłaby sie od fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Właśnie, dobrze, że .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:27 A miss Orlowska ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darkman Re: Właśnie, dobrze, że .... IP: *.magma-net.pl 31.12.02, 18:58 nelka napisała: > Gość portalu: widziadlo napisał(a): > > > A ja mam zawsze jedno i to samo pytanie. Dlaczego na antenie wroclawskiej > TV > > pojawiaja sie bardzo brzydkie prezenterki? > > > ktoś o tym napisał, ja chciałam już dawno, ale nie chciałam być posądzona o > brzydkie uczucie zazdrości. > A podobno wrocławianki słyną z urody. Wszystkie panie przebija niejaka > Kaczkowska, od pogody, ładna ale jak się wypowiada, chociaż w ciagu ostatniego > roku zrobiła pewne postepy. Poza tym same brzydule, które udaja pieknotki, > pani Wolniewicz to nawet chodzi po mieście w długim prochowcu, i dużych > ciemnych okularach, bo chyba nie opędziłaby sie od fanów. Nie wiem co wy chcecie od Baśki, to bardzo miła dziewczyna i stara się jak moze. Co ma poradzić,ze pogoda jest denna ? A Ewka jest OK, szukacie dziury w całym. Pewnie Kaśka Obara tez wam się nie podoba ? To nie Playboy. Odpowiedz Link Zgłoś
alica Re: Telewizja Wroclaw TVP3 02.02.03, 00:23 Jestem tego samego zdania nie ma ladnych prezenterek w tv3 a te stare juz ie mozna na nie patrzyc dobrze ze juz nie ma sitek anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSER Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.mad.wroc.pl 01.03.03, 08:54 trzeba się troszkę przyjżeć. Jest w TV Wrocław prześliczna pani Obara, jest pani Chojnacka,jest bardzo ładna pani Ładosz.ale czy to takie ważne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 17:33 Pytasz kto wpuścił tego Pana, jak to kto? Siostra Agnieszka Majcher. Dłużej już tam pracuje. MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVP1 Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 17:59 Co do prezenterek TV to nasza Magda Mołek robi a raczej już zrobiła karierę w Warszawie. A pomyśleć, że zaczynała w TeDe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 19:28 Jest Kawa, ktora probowala swojego szczescia w stolicy, ale na jej urodzie sie tam poznali. Z Wroclawia mamy Magde Molek zaczynala w TeDe, a po tem w teleturnieju Krzyzowka Szczescia. Jest swietna du....Swietnie sie prezentuje w TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 20:56 Panowie, proponuję bardziej merytoryczne oceni niż tylko przymioty cielesne Magdy M. Jaka jest...każdy wi. MZ A może w ramach równouprawnienia płci ocenimy gwiazdę programu wekend, wekend Pana Marka O.? Czy macie lepszego supermacho w naszej regionalnej stacyjce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majcher Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.02, 23:23 Gość portalu: MZ napisał(a): > Panowie, proponuję bardziej merytoryczne oceni niż tylko przymioty cielesne > Magdy M. Jaka jest...każdy wi. > MZ > A może w ramach równouprawnienia płci ocenimy gwiazdę programu wekend, wekend > Pana Marka O.? > Czy macie lepszego supermacho w naszej regionalnej stacyjce? czy to aby nie ludzie z TV3 próbują pogadać o swoich kolegach? jakies takie mam wrażenie, że to bardzo środowiskowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:23 Gość portalu: majcher napisał(a): > Gość portalu: MZ napisał(a): > > > Panowie, proponuję bardziej merytoryczne oceni niż tylko przymioty cielesn > e > > Magdy M. Jaka jest...każdy wi. > > MZ > > A może w ramach równouprawnienia płci ocenimy gwiazdę programu wekend, wek > end > > Pana Marka O.? > > Czy macie lepszego supermacho w naszej regionalnej stacyjce? > czy to aby nie ludzie z TV3 próbują pogadać o swoich kolegach? > jakies takie mam wrażenie, że to bardzo środowiskowe Z przyjemnoscia, to uczyni jak tylko zobacze Pana na swoim ekranie. Napisze wylacznie merytoryczne uwagi. Kiedy Pan bedzie cos prowadzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 23:28 Uderz w stół a nożyce się odezwą ,Panie Majcher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 23:30 Gość portalu: tivi napisał(a): > Uderz w stół a nożyce się odezwą ,Panie Majcher Z niego taki Majcher jak ze mnie Miller i Michnik razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 23:34 Jemu sie po nocach sni Michnik, chcialby nim byc, ale bozia nie dala... Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: tivi napisał(a): > > > Uderz w stół a nożyce się odezwą ,Panie Majcher > > Z niego taki Majcher jak ze mnie Miller i Michnik razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.02, 23:45 A jak wam się podoba pani Małgorzata Prokopiuk z TVP1, która prowadzi wiadomości o 12 i 13? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Philby Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 00:08 Co tam!!! Ale jak patrze na Rosińskiego albo na Wolniewicz to aż ręce mi opadają i chce zwrotu abonamentu! A redakcja Faktów? Na 1 zawsze dają coś z województwa- raz na 10 z Wrocławia. Bo najwazniejsze jest że okradli altankę w Legnicy lub babcia pod Wałbrzychem na młode cielaki... Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
kok.o Re: Telewizja Wroclaw TVP3 29.12.02, 00:46 Gość portalu: Kim Philby napisał(a): > Co tam!!! > Ale jak patrze na Rosińskiego albo na Wolniewicz to aż ręce mi opadają i chce > zwrotu abonamentu! A redakcja Faktów? Na 1 zawsze dają coś z województwa- raz > na 10 z Wrocławia. Bo najwazniejsze jest że okradli altankę w Legnicy lub > babcia pod Wałbrzychem na młode cielaki... Żenada! Hmm, pomijajac komentarze dot. urody prowadzacych : To jest telewizja regionalna, nie wroclawska, wiec moze to ze okradli altanke w Legnicy jest info istotnym dla Legniczan. Poza tym takie wiadomosci nigdy nie sa w pierwszej kolejnosci podawane. Zawsze jest cos z Wroclawia (jesli akurat cos sie dzieje), a skoro tego nie zauwazyles(-as) to zdaje sie ze przesypiasz poczatek Faktow. Sa i powinny byc informacje z CALEGO wojewodztwa. Pozdrawiam. P.S Dla jasnosci nie jestem pracownikiem TV3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 13:13 Gość portalu: Kim Philby napisał(a): > Co tam!!! > Ale jak patrze na Rosińskiego albo na Wolniewicz to aż ręce mi opadają i chce > zwrotu abonamentu! A redakcja Faktów? Na 1 zawsze dają coś z województwa- raz > na 10 z Wrocławia. Bo najwazniejsze jest że okradli altankę w Legnicy lub > babcia pod Wałbrzychem na młode cielaki... Żenada! A wiesz co by było gdyby w głównym wydaniu faktów mówiło się tylko o wrocławiu! Było by mówione, że stolica (województwa) ma monopol na informacje. tak jak my wrocławianie narzekamy że w wiadomościach głównie mówi się o Warszawie! tak legniczanie, wałbrzyszanie, mówili by to samo w wrocławiu - stolicy województwa! Swoją drogą co obchodzi legniczan estakada gądów czy waląca się elewacja Galerii Centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 13:29 Gość portalu: ojciec dyrektor napisał(a): > > A wiesz co by było gdyby w głównym wydaniu faktów mówiło się tylko o wrocławiu! > Było by mówione, że stolica (województwa) ma monopol na informacje. tak jak my > > wrocławianie narzekamy że w wiadomościach głównie mówi się o Warszawie! tak > legniczanie, wałbrzyszanie, mówili by to samo w wrocławiu - stolicy województwa > ! > Swoją drogą co obchodzi legniczan estakada gądów czy waląca się elewacja > Galerii Centrum? Ojcze po co te spory głupie przecież w najlepszym czasie antenowym tę telewizje oglada 100tys ludzi a zdarza sie nieczęsto i jest chyba spowodowane brakiem kablówki ;-) Ta telewizja jest tak samo siermieżna jak TVP publiczna(za przeproszeniem)a jak wiadomo wzorce ida z góry. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 14:48 Jest fajny koles,ktory czyta pogode. Moglby w Cyrku za klauna pracowac. Macha rekami, podskakuje i chce byc interesujacy, tak mu sie wydaje Ale sa jeszcze lepsze panienki, ktore cedza slowka. Za co my placimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 20:47 A ten prezenter Faktów Gawron????? ( a może Wrona?) :) Z takimi nazwiskami nie powinni do TV przyjmować o wygladzie juz nie będe mówił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.02, 21:07 Ojcze dyrektorze nie przesadzajmy. Rydzyk na antenie też może kojarzyć się z grzybkiem na widelczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim lysy koles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 12:00 Ten od pogody lysy, to aktor. Ale TV ma wiecej lysych, jest tamjeszcze w weeked p.Marek Obszarny. To sa najlepsze jaja TV Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: lysy koles IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 13:08 Gość portalu: wim napisał(a): > Ten od pogody lysy, to aktor. Ale TV ma wiecej lysych, jest tamjeszcze w weeked > > p.Marek Obszarny. To sa najlepsze jaja TV Wroclaw Obszerny ? Kolejne głupie nazwisko w TVP Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: lysy koles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:15 Koszmarny he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 13:11 "Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus - i Maryja zawsze dziewica" Juz niedługo bedziecie mieli dziateczki "TV Trwam" juz regionalna trójka potrzebna Wam nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:26 Juz nie mozna patrzec na te twarze w TV Wroclaw. Ja im proponuje, zeby sie ogladali na codzien na magnetowidach, to moze cos do tych glowek wejdzie. Obawiam sie, ze sa puste jak ta cala TV3 Wr. Moim idolem jest Majcher-to najwybitniejszy,najlepszy, wszechwiedzacy itp... Odpowiedz Link Zgłoś
martynaina Re: Telewizja Wroclaw TVP3 30.12.02, 13:31 Ale fajny watek!! :)))) Nasza TV rzeczywiscie do dupy!! Ale wy sie Majchra nie czepiajcie. Ambitny i pracowity chlopiec - pchal sie i pchal do tej tivi i sie dopchal!! A jak slysze go na antenie to az mi serce zamiera, ze sie pomyli i z tej kartki cos zle przeczyta!! A jak ma kartke to znaczy ze sie chlopak przygotowal i sznuje nas widzow, a nie jak te gwiazdy z warszafki - tylko sie szczerza!! A jakie ma gustowne popielate garnitury!! Zawsze trzymam za niego kciuki, bo twarzyczke ma taka zwyczajna, dobrze mu z oczkow patrzy i jak troche zasepleni, zabelkocze to jak sasiad z podworka po winku!! Wszystkiego dobrego panie Majcher - ja nie zlosliwie, ja w pana wierze. Pan sobie poradzi z tymi zazdrosnymi - slyszy sie ze telewizja to gaszcz i dzungla - jak zdejma z grafika to juz koniec zawodowy!! Pan sie sam wpisze w grafik i pan pilnuje zeby pana nie zdjeli. A w nowym roku moze pana prezesem zrobia i zmieni pan te brzydkie prezenterki ze szczekosciskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Orlowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:47 Mnie rowniez sie podoba ten watek. Tylko gdyby ,to cztali w tej TVP3 Ale jest jeszcze jeden program, to hit tej telewizji. Prowadzi, to miss tej telewizji bland Wenus w studio, a to sie chyba zwie Raport Dolnaslaski. Stoi taka w tym studio miss p.Orlowska (nie mylic z ta od poronsow) a za sciana- scenografia wylania sie biedny tlum z wyciagnietymi rekami, jak pod koscioelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seno Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.mr.com.pl 30.12.02, 13:44 Czasami wydaje mi się, że ta cała "trójka" to jedno wielkie nieporozumienie. Chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. Kilka razy zdarzyło mi się oglądać mecze koszykówki( PLK+ Euroliga)transmitowane przez TVP3. To było straszne!!!! Odniosłem wrażenie, że robili to amatorzy!! Kamerzyści to chyba byli po dobrym kielichu...Głowy zawodników, nogi,szczegóły parkietu,jakieś dziwne ujęcia przy rzutach osobistych...tragedia!!! Nigdy nie ceniłem tej stacji TV(zdecydowanie wolę TeDe),ale po tych beznadziejnych transmisjach sportowych nie oglądam jej wogóle. Więcej: nawet nie mam jej zaprogramowanej w swoim odbiorniku... A pamiętacie jedną taką piękną: Wandę Z.? Zawsze, jak siedziała to miała prawy bark wyżej od lewego...(a może odwrotnie?).Głos miała taki jakiś płaczliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron kosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 13:49 A z ta koszykowka, to skandal. Przerywali na jakies glupie ich programy mecz !! Odpowiedz Link Zgłoś
martynaina Re: kosz 30.12.02, 14:01 zapomnialam o Wandzie Z. Najbardziej bylo o niej glosno, jak sie poryczala na zdjeciu w Gazecie Wroclawskiej ze okradli ja jacys ludzie ze spadku po Hasie. To jest dopiero babsztyl!! Moja znajoma miala z nia kiedys wielka nieprzyjemnosc. Przed budynkiem tivi moja znajoma miala stluczke samochodowa - duzym fiatem najechala na malucha. Facet z malucha byl lekko pokiereszowany. Wypada z tivi Wandzia i krzyczy na moja znajoma, zeby wyskakiwala z flaszki z koniakiem i poila tego poturbowanego. Znajoma oczy otworzyla ze zdziwienia jak sie od wandzi dowiedziala, ze prawdziwa kobieta nosi zawsze konaiczek przy sobie :)) To taka tam anegdotka, ale Wandzia jest folklorystycznie nie do wyjecia!! Warszawa moze jej nam zazdroscic, a my jej nei oddamy!! Czym bedzie tivi wroclawska bez wandzi??? Jej osobowosc ekranowa przebija nawet wolniewicz alias szczekoscisk! A i jest tez taki grubcio co sie zwie chudziak :))) Fajnie mowi przez nos. To ponoc moda w warszawce - krasko powiedzial kiedys na antenie, ze nie usuwa polipow z nosa, bo chce miec piekny, meski glos!!:)))))))))))) Uwialebiam ludzi z tivi. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron ziembicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:08 Bylem kiedys na spotaknie gdzie byla Wanda,ktorej zaden Niemiec nie chcial. To bylo najbardzie zabawne, kiedy sie przedstawiala. Wanda Ziembicka-wdowa po Hasie. Koniecznie chciala podkreslic, ze po tak znanym rezyszerze. Chudziak,to ten ma jeszcze troche oleju w glowie, potrafi skladac zdania i nie czyta z kartki, chyba ma lepsza muzgownice od tego Majchra Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wandzia 30.12.02, 14:11 A wiecie jaki Wandzia miała pseudonim? Hehe, cudny po prostu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martynaina Re: Wandzia 30.12.02, 14:12 p...zwierz??? O tym pseudonimie rozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Wandzia IP: 195.117.149.* 27.01.03, 16:19 martynaina napisał(a): > p...zwierz??? O tym pseudonimie rozmawiamy? Dokładnie taki...a w radiu był w studiu kiedyś na interkomie nad guziczkiem napis WANDZIU TO TU...bo nigdy nie wiedziała,który przycisk nacisnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Wandzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:13 cos ze zwierzetami, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wandzia 30.12.02, 14:15 Tak, tak - p....zwierz :)))) To takie zwierzątko... milutkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Koszmarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 14:19 Ale jest tez ciekawa postac w tej TV3 M.Obszarny, lysy przystojny i patrzy w kamera niczym w lustereczko Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_wroclawski Re: 30.12.02, 14:30 Popieram Martyniane! Majcher nie jest zły. Ale ta dykcyjaaaa... Uuuu... Fatalnie, fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Wandzia 30.12.02, 20:10 isis! napisała: > Tak, tak - p....zwierz :)))) > To takie zwierzątko... milutkie.... Isis,Ty już lepiej milcz paździerzu! Przecież wszyscy widzieli Twoje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: kosz IP: *.dyn.optonline.net 25.01.03, 01:09 Nie, najlepsze jest jak podczas meczu, po akcji daja jej powtorke podczas gdy zawodnicy graja dalej i niezadko punktuja.W ten sposob po powtorce widzimy pilke lecaca do kosza lub opadajaca. Ale co kogo obchodzi jak do tego doszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 15:21 Kogo dzisiaj zobaczymy w Faktach,i co bedzie do ogladainia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 16:42 Zobaczymy, Majchra,Koszmarnego, Ziembicka,Orlowski itp. Nie ma co ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: proxy / 195.245.213.* 30.12.02, 19:23 Co tak cicho sie zrobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 19:27 Gość portalu: pol napisał(a): > Co tak cicho sie zrobiło? Bo nic nie ma w tej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.12.02, 19:31 Precz z wrocławskim ośrodkiem telewizji, wolałbym ogladać program lokalny z Warszawy albo z Poznania, a w tym gmachu hotel jakis super bym zrobił, albo umieściłbym tv trwam !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 19:46 Gość portalu: ojciec dyrektor napisał(a): > Precz z wrocławskim ośrodkiem telewizji, wolałbym ogladać program lokalny z > Warszawy albo z Poznania, a w tym gmachu hotel jakis super bym zrobił, albo > umieściłbym tv trwam !!!!!!!!!!!! Zawsze sie zastanawialem jak przejezdzam przy TV Wroclaw, ile tam ludzi pracuje i ile oni robia programu. I jak jest dymana nasza kasa. Czy ktos moze powiedziec jakie sa koszty tej Telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 20:28 Gość portalu: ojciec dyrektor napisał(a): > Precz z wrocławskim ośrodkiem telewizji, wolałbym ogladać program lokalny z > Warszawy albo z Poznania, a w tym gmachu hotel jakis super bym zrobił, albo > umieściłbym tv trwam !!!!!!!!!!!! trwają na stołkach, mało kto oglada tych samych, nie reformowalnych od lat 30. szkoda prądu na TV Wrocław. Wcześniej była prywatna TeDe prezydent robił za gwiazdora, było pięknie i elegancko , program na żywo i powtórka , program na żywo i .... dobrze że padli. To samo czeka TV Wrocław. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 19:51 Podobniez Dyrektor TV Wroclaw wczesniej pisal w GW Dolnoslaskiej, krytyczne artykuly o tej telewizji i zostal dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 12:37 Ciekawe co pokaza na sylwestra, tyle tam jest ich na Karkonoskiej Kawa przy Kawie, Majcher przy widelcach,Obszarny przy Koszmarnym Wanda Ziembicka z Niemcem, Orlowska z Tersa Orlowski itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 17:37 Drodzy regionaliści. A może znajdziemy w naszej regionalnej TV coś pozytywnego, na przykład w zamierzchłych czsach lubiłam ( naprawdę!) cykl"Ballada o drodze" Czy ktoś z Was to pamięta? A "Śląskie smaki i klimaty", A wspominana już Magda M. ? Nie potępiajmy wszystkiego w czambuł!..."Szukajmy dobra"... jeśli tylko da się je odnaleźć w regionalnych dokonaniach. Popatrzcie na Mariusza Urbanka z "Odry", zawsze, jak pisze do "Polityki" to widać jego lokalny klimat, i zachwyt, i warsztat, ech, przydalby się taki Mariuszek w regionalnej TV. A może jest, tylko go nie dostrzegamy? MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziadło Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 20:41 Bardzo mi przykro,ale nie widzę nikogo i niczego,co można by pochwalić w TV3. Programy są nudne i przydługie (no tak, ale każdy młody i pomysłowy twórca we wrocławskiej TV MUSI mieć opiekuna merytorycznego, czyli starszego stażem redaktora, który bierze kasę i de facto nie robi nic dla programu; ale jego nazwisko figuruje w spisie tych, co robili program, oraz na liście płac. To taki fajny "myk"...), są "grzeczne" - który z redaktorów zdobył się na krytykę miejskiego czy wojewódzkiego pałacu władzy? Przecież n.p. ten Majcher, który mówi i wygląda jakby go nie karmili przez ostatnie 3 miesiące, zadaje naszym "notablom" (he, he) tak głupie i nic nie wnoszące pytania, że aż strach... Siostra - też jakaś taka wynędzniała... Chociaż TeDe jest biedniutka (cóż - abonamentem najadają się "gwiazdy" TV3...), to robią o wiele lepsze wiadomości. Szkoda tylko, że tak podupadli i niewiele zostało z ich dawnej świetności... Ale za to teraz państwowa TV chwali się, że w czasie powodzi TO ONI na bieżąco nadawali programy o zatapianym mieści. Sama pamiętam - kiedy TeDe w czasie powodzi uruchomiło na żywo studio i nic innego nie puszczało, to w państwowej TV nadawali filmidełka, reklamy, etc. Ruszyli dopiero później, duuużo później. Ale teraz wszystkie zasługi przypisują sobie. I za to kłamstwo nie mogę ich szanować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:37 Gość portalu: widziadło napisał(a): > Bardzo mi przykro,ale nie widzę nikogo i niczego,co można by pochwalić w TV3. > Programy są nudne i przydługie (no tak, ale każdy młody i pomysłowy twórca we > wrocławskiej TV MUSI mieć opiekuna merytorycznego, czyli starszego stażem > redaktora, który bierze kasę i de facto nie robi nic dla programu; ale jego > nazwisko figuruje w spisie tych, co robili program, oraz na liście płac. To > taki fajny "myk"...), są "grzeczne" - który z redaktorów zdobył się na krytykę > miejskiego czy wojewódzkiego pałacu władzy? Przecież n.p. ten Majcher, który > mówi i wygląda jakby go nie karmili przez ostatnie 3 miesiące, zadaje > naszym "notablom" (he, he) tak głupie i nic nie wnoszące pytania, że aż > strach... Siostra - też jakaś taka wynędzniała... > Chociaż TeDe jest biedniutka (cóż - abonamentem najadają się "gwiazdy" TV3...), > > to robią o wiele lepsze wiadomości. Szkoda tylko, że tak podupadli i niewiele > zostało z ich dawnej świetności... Ale za to teraz państwowa TV chwali się, że > w czasie powodzi TO ONI na bieżąco nadawali programy o zatapianym mieści. Sama > pamiętam - kiedy TeDe w czasie powodzi uruchomiło na żywo studio i nic innego > nie puszczało, to w państwowej TV nadawali filmidełka, reklamy, etc. Ruszyli > dopiero później, duuużo później. Ale teraz wszystkie zasługi przypisują sobie. > I za to kłamstwo nie mogę ich szanować... I jak mozna ich szanowac. To prawda w okersie powodzi nic nie zrobili, po tygodniu wlaczyli sie powiedzmy do akcji.Ale jak za to wygladali. Pieknie ubrani,wyczesani, wypudrowani jakny nic sie niedzalo w miescie. Natomiast TeDe pokazywalo natychmiast i widac bylo zaangazowanie w to co robia. Tam nikt nie myslal jak ma wygladac przed kamera, tylko relacjonowac. Natomisat TV3 chwalila sie, ze ma swoje ujecie wody i prezenterzy byli swiezo odprani i uczesani. Prezydent Zdroj pokazal, ze nie wyglad sie liczy tylko zapal i zaangazowannie, oczywiscie swoie wygral medialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Apel do KRRiTV o interwencję w sprawie "regionów" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 00:30 telewizja / TVP Przywrócić pasma regionalne 02.01.2003 Apel do KRRiTV o interwencję w sprawie "regionów" w TVP Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" TVP S.A. zwróciła się do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji z prośbą o niezwłoczną interwencję w celu przywrócenia zlikwidowanych dwóch pasm antenowych emitowanych lokalnie w II programie ogólnopolskim, do czasu zwiększenia zasięgu nadajników regionalnych. Od dnia 2 września br. programy regionalne nadawane są w sieci II programu w dni robocze tylko przez 37 minut dziennie, w godzinach 17.50 - 18.27 oraz w dni wolne i święta przez 27 minut, w godzinach 18.00 - 18.27. Dotychczasowe programy emitowane lokalnie w II programie w godzinach 8.00 - 8.30 oraz 15.40 - 15.57 w dni robocze oraz 8.00 - 9.00 w dni wolne i święta zostały zlikwidowane decyzją Zarządu TVP S.A., który wprowadził nową ramówkę II programu ogólnopolskiego. "Wskutek tej decyzji zmniejszył się zasięg programu regionalnego TVP 3 o 45%, ponieważ nadajniki Trójki z uwagi na mniejszą moc oraz ukształtowanie terenu nie pokrywają swym zasięgiem całych regionów. Jest rzeczą niedopuszczalną, aby w okresie rozwoju samorządności terytorialnej, stawiania na małe Ojczyzny, w przededniu wejścia do Unii Europejskiej pozbawić prawie połowę ludności regionów dostępu do swojej regionalnej telewizji publicznej mającej obowiązek misyjny wobec swoich widzów (ustawa o Radiofonii i Telewizji art. 21 ust. 2). Nakładanie knebla na społeczności regionalne jest niczym innym, jak swoistym zwrotem w niedawną przeszłość centralizmu państwowego" - pisze Przewodniczący K.Z., Jarosław Najmoła. Marcin Szumichora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aera Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 11:04 Zwolnic wszystkich z TV WR i rozwiazac ja, po co taka telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seno Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.mr.com.pl 02.01.03, 11:46 Właśnie przeglądam dzisiejszy program(02.01.2003r.)TVP3. I co? Zastanawiam się na co idzie znowu wyższy abonament. To znaczy, ja wiem na co idzie.... Q..(piiip) nie wiem !!!! Szkoda,że nie można wybrać sobie stacji TV i za nią zapłacić.. :-( Wtedy takie knoty, jak np. TVP3 siłą rzeczy upadłyby, albo wzięłyby się ostro do robienia profesjonalnego programu. Prawdę mówiąc to wkurza mnie to, że trwonione są publiczne pieniądze na tak ciężko strawne lub wręcz niestrawne programy telewizyjne w państwowej TiVi(ciągle"piję"do telewizji pod szumną nazwą TVP3 Wrocław).Ludu pracujący na Karkonoskiej8/10 !!! Dajcie sobie może spokój.Zgaście światło, zamknijcie drzwi i idźcie do domu. W tym przypadku nie robienie niczego jest lepsze od robienia czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 19:09 Proponuje zobaczyc dzisiaj p.Majchra o 22, bedzie cukalllll! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 00:25 Czy ktos dzisiaj wieczorem ogladal TVP3 Wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_wroclawski Re: Telewizja Wroclaw TVP3 03.01.03, 12:31 Ja ogladalem. I widzialem chyba o 17.45 Fakty Rozmowa Dnia. prowadzil jakis Seweryn cos tam... Tragedia i kompletny brak profesjonalizmu, przygotowania. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtkanawacie Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 03.01.03, 13:08 Łysy od pogody jest super,majcher,Chudziak,Ewa W.,Martyna i Sasza też mogą być.Reszta do TV Trwam.Obszarny pod walec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.03, 14:37 Gość portalu: kurtkanawacie napisał(a): > Łysy od pogody jest super,majcher,Chudziak,Ewa W.,Martyna i Sasza też mogą > być.Reszta do TV Trwam.Obszarny pod walec. Wszystkich pod walec lacznie z Karkonoska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 16:48 Nie wiem czy wiecie, że nasze gwiazdy regionalnej TV uskuteczniają sie też w regionalnym radiu. Dzisiaj rano słyszałam pana Majchra w Odrze, a pan Obszarny prowadził kilkugodzinną audycję w radiu Wrocław. Poziom jak zwykle, ale perzynajmniej ich widać nie było. Czy oni wszyscy mają abonament? A może tak dopuścic młodych, zdolnych po styudiach i z pomysłami ( i ew. Z wyglądem)? Macie racje: zaorać Karkonoską, bo ostatnio potrafią tylko świętować, zamiast wyciągać wnioski dokąd doszli , a raczej się stoczyli. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 16:48 Nie wiem czy wiecie, że nasze gwiazdy regionalnej TV uskuteczniają sie też w regionalnym radiu. Dzisiaj rano słyszałam pana Majchra w Odrze, a pan Obszarny prowadził kilkugodzinną audycję w radiu Wrocław. Poziom jak zwykle, ale perzynajmniej ich widać nie było. Czy oni wszyscy mają abonament? A może tak dopuścic młodych, zdolnych po styudiach i z pomysłami ( i ew. Z wyglądem)? Macie racje: zaorać Karkonoską, bo ostatnio potrafią tylko świętować, zamiast wyciągać wnioski dokąd doszli , a raczej się stoczyli. MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:14 Mialem dzisiaj toroche czasu, wiec wlaczylem TVP# Wroclaw. Spodziewalem sie, ze ujrze mojego pupila, ktory nadaje sie wylacznie do odegrania Hamletowskiego powiedzenia Byc albo nie byc. Milo mnie zaskoczyla sypatyczna i rzeczowa dziennikaraka Paulina Sitko. Zastanawia mnie dlaczego Pan Majcher nie wystaral sie o korepetycje u tej sympatycznej osobki. Jak slychac bylo i widac, spokoj,opanowanie ba nawet mily usmiech na twarzy pojawil sie u Pauliny Sitko Pan Majcher zapewne powie, ze to spisek albo czyjas dupencja. Panie Majcher prosze wziazc przyklad z Pauliny. Z niecierpliwoscia czekam na Pan dzien, zebym mogl merytorycznie odpowiedziec Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 18:26 Witam TiVi, Paulina Sitko jest jedną z tych nielicznych osób, które wiedzą gdzie i po co są. Pracuje zresztą w naszej regionalnej już kilka dobrych lat. Nie jeden raz już mówiłam, że tak naprawdę kilka rzeczy "wartych grzechu" ta telewizja ma na sumieniu, niestety coraz mniej. Pozdrawiam założyciela wątku. I wciąż mam nadzieję, że może ONI, tam w regionalnej TV nas przeczytają, a nawet coś zrozumieją. Przez chwilę tak mi się wczoraj wydawalo, kiedy oglądałam pogodę na FAKTACH, ale to pewnie "pobożne życzenie". MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:42 Ja zuwazylem, ze czyta tylko p.Majcher, a szkoda, ze nikt inny w tej telewizji. Natomiast Gazeta Dolnoslaska bardzo omija ten teamt widac ,to na stronie startowej pokazane sa rozne inne watki jakie sie tocza na forum. Ale nie wypada pokazc watku o Telewizji, przeciez to nasi koledzy. Ja gdybym pracowal w tej instytucja jaka jest TV, to czesto bym zagladal co sadza widzowie o tej firmie. Wynika z tego, ze oni maja nas gleboko gdzies. Wazniejsze jest przypomnienie , ze wzrosla cena abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludkaa Re: Telewizja Wroclaw TVP3 07.01.03, 14:20 ta sympatyczna osobka to zona tak uwielbianego przez pana dziennikarza o nazwisku Majcher. Teraz pan napisze ze w ten sposob Majcher pozbyl sie konkurencji co? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 19:59 Moj drogi!uprzemie informuje ze Paulina Sitko jest zona Pana Majchra. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 20:03 jakub_wroclawski napisał: > Ja ogladalem. I widzialem chyba o 17.45 Fakty Rozmowa Dnia. prowadzil jakis > Seweryn cos tam... Tragedia i kompletny brak profesjonalizmu, przygotowania. > Amen a mnie tam się podobał - przynajmniej wygląd ma i jest wyrazisty, no i wreszcie jakaś nowa twarz (pierwszy raz go widziałam) miła alternatywa dla mysiej cery, mysich włosów i mysich garniaturów Pana Majchera - bohatera tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:51 Chej, mnie to smieszy najbardzie Kawa, ktora mowi super trojka. Czy ona mowi o rozmiarze swojego biustu. Ha ha....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtkanawacie Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 03.01.03, 19:29 Ciekawe czy w TV WROC.słyszeli o czymś takim jak casting.Przydałby się tam mały przeciąg.Lysy od pogody jest fajny.Obszarny na export do Poznania albo pod walec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 18:11 Gość portalu: kurtkanawacie napisał(a): > Ciekawe czy w TV WROC.słyszeli o czymś takim jak casting.Przydałby się tam mały > > przeciąg.Lysy od pogody jest fajny.Obszarny na export do Poznania albo pod > walec. Przecież co chwilę ogłaszają castingi. Może sam wystartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 23:22 Poświęciłem swój cenny czas, żeby zobaczyć Komentarze-Fakty dzisiaj wieczorem. I cóż zobaczyłem ulubieńca TVP Wrocław. Myślę, że powinienem otrzymać nagrodę z tego ośrodka. Ale jak Pan Majcher sobie życzył, żeby dyskusja toczyła się merytorycznie, więc to czynię. Pan Majcher za pewnie często ogląda serial z TV Polsatu Kiepskich. Potoczność wręcz ,ubogie słownictwo, jakie używa Pan w dyskusji, świadczy o tym, że z lekturami miał nie wiele do czynienia. W rozmowie z na antenie telewizyjne czy radiowej wymaga się poprawności języka, wprost jest wymagana. Niestety, tu jej brak. Najbardziej zabawne określenie, jakie dzisiaj usłyszałem to: ‘’sprzęt jest kiepski” lub „sprzęt nawalił” Myślę, że nawalił Pan w gacie! W poniedziałek będę przygotowany i uzbrojony w magnetowid, żeby być bardziej merytorycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziadło Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 14:11 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja też obejrzałam ten program. To żenujące widowisko... Szkoda, że nikt z władz warszawskich TVP nie czyta naszego Forum. Może wtedy coś by z tym zrobili? Na wrocławskie kierownictwo nie liczę w tej sprawie - skoro zatrudnili swoich pociotków i kuzynów (czy to się nie nazywa nepotyzm...?) nie będą w stanie zweryfikować ich umiejętności. Szkoda, bo bardzo by się to przydało. Przypomniało mi się, że kiedyś była w TV3 ładna prezenterka - pani Anita Białek. Ale te stare maszkarony ze szczękościskiem pozbyły się jej w mgnieniu oka. Teraz cała nadzieja w pani Pawlinow (Boże, niech ona wreszcie przestanie kombinować z tymi włosami, bo wygląda coraz starzej...). A może TV3 powinien kupić Murdoch? Ale by się działo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:56 Gość portalu: tivi napisał(a): > z lekturami miał nie wiele do czynienia Być może Majcher NIEWIELE czytał, ale Pan/Pani również - niewiele pisze się razem. A może również jakieś uwagi co do słownictwa Miodka poczynicie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Rywin Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:59 Gość portalu: XY napisał(a): > Gość portalu: tivi napisał(a): > > > z lekturami miał nie wiele do czynienia > > Być może Majcher NIEWIELE czytał, ale Pan/Pani również - niewiele pisze się > razem. A może również jakieś uwagi co do słownictwa Miodka poczynicie? :-) Dajcie spokój z tym Miodkiem!!!! Bralczyk go już wydymał z TVP i dobrze!!! A Miodkowi życze wielu upojnych chwil w Katowickich barach przy piwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 18:04 Pan chyba telefonami do prokuratury powinien być zajęty i szukaniem chirurga plastycznego (zmiana tożsamości by się przydała), a nie na forum siedzieć, panie Rywin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 18:02 Oczywiście jest się czegpo czepić w TVP, ale dlaczego wszyscy tylko do programów informacyjnych się ograniczają? Nic poza tym nie istnieje? ja parę programów z zaciekawieniem oglądam - MAK, Niezła Kiecka (a tu ani słowa pochwaly czy krytyki)... No tak, ale kulturą nikt się w tym kraju nie interesuje. Przykro mi, że również forumianie... Jeśli krytykujecie, to zapoznajcie się z tym, CO krytykujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 18:16 Gość portalu: XY napisał(a): > Oczywiście jest się czego czepić w TVP, ale dlaczego wszyscy tylko do > programów informacyjnych się ograniczają? Nic poza tym nie istnieje? ja parę > programów z zaciekawieniem oglądam - MAK, Niezła Kiecka (a tu ani słowa > pochwaly czy krytyki)... No tak, ale kulturą nikt się w tym kraju nie > interesuje. Przykro mi, że również forumianie... Jeśli krytykujecie, to > zapoznajcie się z tym, CO krytykujecie... Miły Panie XY. Jak Pan tak poprawiasz innych, to polecam raczej odmianę forumowicze niż forumianie. A już poważnie. Też wczoraj pomyślałam, podobnie jak Pan, że MAK nie jest zły, co do Kiecki za rzadko widziałam, aby oceniać. Ale z kulturą ogólnie nieco lepiej w regionalnej, niż z informacjami. Pozdrawiam.MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:35 Piszecie, że są inne audycje na antenie TV Wrocław, oczywiście, ze tak. Najczęściej ogląda się programy informacyjne i dlatego nie zauważa się innych. MAK- magazyn telewizyjny, chciałbym, żeby on był aktualny, a nie opowiadał, co było. Zaletą takiego magazynu powinien być przysłowiowy „afisz”, co będzie i gdzie. Proporcje w tym programie są odwrotnie proporcjonalne. W skali ocen do sześciu dałbym trzy plus. Wracając do Faktów w TV Wrocław. Magda Pawlinow prezentuje się interesująco, dałbym pięć może i pięć z plusem. Jest również młody z dobrą dykcją prezenter. A dalej, to czarna otchłań. Zgadzam się z przedmówcą, że zmiana fryzury u p.Pawlinow oczywiście wpłynęła niekorzystnie. Możliwe, że jej doradzają stare ciotki tej telewizji. A tak naprawdę, to jest niewiele programów na antenie tej telewizji. - Fakty - MAK - Magazyn Dolnośląski ( z najpiękniejszą prezenterką) - Weekend, weekend ( to lata 70-te telewizji) - Komentarze-Fakty ( i p.Majcher) Te programy na własne oczy widziałem, Fakty najbardziej mnie interesują, reszta do kubła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 20:07 > A tak naprawdę, to jest niewiele programów na antenie tej telewizji. > - Fakty > - MAK > - Magazyn Dolnośląski ( z najpiękniejszą prezenterką) > - Weekend, weekend ( to lata 70-te telewizji) > - Komentarze-Fakty ( i p.Majcher) > Te programy na własne oczy widziałem, Fakty najbardziej mnie interesują, reszta > > do kubła. > Jak ciebie nie interesują, to od razu do kubła? Świetny argument! Godny ojca dyrektora! A poza tym gdzieś się zapodziały programy takie, jak Niezła Kiecka (o kulturze offowej) i Pierwszy stopień do piekła - ale to nie takie sieriożne jak Fakty, więc zapewne nieistotne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 20:19 Gość portalu: XY napisał(a): > > Jak ciebie nie interesują, to od razu do kubła? Świetny argument! Godny ojca > dyrektora! > A poza tym gdzieś się zapodziały programy takie,jak Niezła Kiecka (o kulturze > offowej) i Pierwszy stopień do piekła - ale to nie takie sieriożne jak Fakty, > więc zapewne nieistotne... Niezła kiecka - co to za program, pierwszy raz słyszę, tytuł raczej nie zachęcający. Czy to program dla kobiet? Co to jest Pierwszy stopień do piekła, to jeszcze lepszy tytuł, czy to kato-tv Szczerze mówiąc, to oni nie wiedza sami, co produkują, Mak chyba jest również o kulturze a także, ofowej. To z tego wynika, że programów o kulturze mają, mają... Pierwszy stopień do piekła, to się zapowiada bardzo interesująco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satra Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 16:27 o, rety ! widzialem ten weeken,weekend, szkoda pradu i czasu. Macie racje, co w tej TV Wroclaw robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziadło Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 21:19 Ja bardzo przepraszam, ale nie zabierałabym głosu w sprawie, gdybym nie obejrzała innych niż informacyjne programy. Niezła kiecka, ma tylko niezły tytuł. Dlaczego kultury "offowej" nie można przedstawiać ciekawie? Pan, który to prowadzi czasem dziwnie wygląda i tylko to pewnie ma oznaczać, że właśnie prowadzi program o undergroundowej kulturze, niedostępnej, mrocznej, więc dla widza takiego jak ja - zwykłego i nieznającego się na tym - ciekawej. I dobrze, tylko dlaczego ten młody pan bełkocze niezrozumiale, przedstawia na moje niefachowe oko swoich kumpli z osiedlowej piwnicy i mówi, że to sztuka, Chyba sztuka mięs... Po pierwsze nie zainteresuje to nikogo, po drugie pan z TV trochę ośmiesza tych młodych zazwyczaj twórców, prezentując ich tak, a nie inaczej. Wszystko wygląda prowizorycznie, jakby klecone w jakiejś komórce ze stołem montażowym z zestawu "Zrób to sam". A MAK? No, cóż. Jeżeli robienie magazynu o kulturze ma polegać na powtarzaniu materiałów newsowych z dziennika, to chyba robią dobrze. No i czasem starsza pani Sitek (ta to się chyba do emerytury nie odklei od telewizyjnego koryta...) coś tam wrzuci. Najśmieszniesze programy rzeczona starsza pani robi jednak o modzie :))) Boki zrywać, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 00:00 Gość portalu: widziadło napisał(a): > Ja bardzo przepraszam, ale nie zabierałabym głosu w sprawie, gdybym nie > obejrzała innych niż informacyjne programy. Niezła kiecka, ma tylko niezły > tytuł. Dlaczego kultury "offowej" nie można przedstawiać ciekawie? Pan, który > to prowadzi czasem dziwnie wygląda i tylko to pewnie ma oznaczać, że właśnie > prowadzi program o undergroundowej kulturze, niedostępnej, mrocznej, więc dla > widza takiego jak ja - zwykłego i nieznającego się na tym - ciekawej. I dobrze, > > tylko dlaczego ten młody pan bełkocze niezrozumiale, przedstawia na moje > niefachowe oko swoich kumpli z osiedlowej piwnicy i mówi, że to sztuka, Chyba > sztuka mięs... > Po pierwsze nie zainteresuje to nikogo, po drugie pan z TV trochę ośmiesza tych > > młodych zazwyczaj twórców, prezentując ich tak, a nie inaczej. > Wszystko wygląda prowizorycznie, jakby klecone w jakiejś komórce ze stołem > montażowym z zestawu "Zrób to sam". > A MAK? No, cóż. Jeżeli robienie magazynu o kulturze ma polegać na powtarzaniu > materiałów newsowych z dziennika, to chyba robią dobrze. No i czasem starsza > pani Sitek (ta to się chyba do emerytury nie odklei od telewizyjnego koryta...) > > coś tam wrzuci. Najśmieszniesze programy rzeczona starsza pani robi jednak o > modzie :))) Boki zrywać, polecam. widziadlo jestes dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 15:20 To ciekawy watek o TV Wroclaw, jest wiele racji w tym co pisza inni. Sam z ciekawosci zobacze dzisiaj Fakty i p.Majchra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeans Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.03, 10:14 Mimo wszystko wolę już TeDe niż nudne, jak flaki z olejem Fakty. Co sie do cholery stało z programami sportowymi? Dziubek czy Dzióbek, jak go zwał, tak go zwał, notorycznie udowadnia, że sie kompletnie na sporcie nie zna, a mikrofonem operuje tak, jak małpa brzytwą. A mimo to jest u was "wielkim producentem". Widać, że ma niezasłużone plecy! Gdzie się, do Q.... nędzy podział wasz najwiekszy fachura Waldek Niedźwiecki, już go zawistnicy spuścili z anteny?! Może i on ma jakieś wady (a kto ich nie ma?), lecz przynajmniej sport miał w małym palcu! Obszarny robi za gwiazdę, a to już świadczy o waszej beznadziejnej ofercie programowej. Na Ziembickiej poznał sie kiedyś śp.prof. Bardini, który na przechwałki Wandzi kochanej, że skończyła studia aktorskie, lecz pracuje w regionalnej tv - odparł: - No i na szczęście dla polskiej sceny! Wiem, że prawda boli, ale TV3 jest denną stacją, nijaką, tylko Chudziak was jeszcze ratuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania G Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 22:49 Ja też nie jestem fanką TVP 3! Od lat nie mogą zdecydować się na nazwę! Piątka,trójka,regionalna!? Redaktorzy- krótko mówiąc niemedialni! Programy- niskonakładowe, przeciętne, albo gorzej złe! Reklama- tragiczna! Nawet jeśli zależy to od reklamodawców, to poziom bardzo niski! Najlepsze jeszcze są Fakty, ale tu życie podpowiada tematy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim Re: Telewizja Wroclaw TVP3 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 23:58 Dzisiaj po Faktach autoreklama TV3 trwala chyba z siedem minut. Nic nie bylo by w tym dziwnego ale sie ciagle powtarzala Widac,ze nie maja co puszczac. Odpowiedz Link Zgłoś