Dodaj do ulubionych

Najlepsza jest kontrola oddolna

27.04.06, 00:33
Oddolna kontrola=faszyzm. Właśnie na tym to polega - nie możesz być inny, niż
inni.
Obserwuj wątek
    • Gość: breslauer pan mutor mnie przeraza IP: *.provider.pl 27.04.06, 09:59
      to centrum jego to chyba ma sie czym innym zajmowac
      a nie sledzeniem artystow i szukaniem dziury w calym

niech oni sie od artystow odpiorkuja.
      • ahoy2 Re: pan mutor mnie przeraza 27.04.06, 11:46
        Mnie też. Pan Mutor wziął sie za robotę o której nie ma pojęcia. Znowu w
        kulturze jest zsyp.
    • Gość: eles Re: Najlepsza jest kontrola oddolna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.06, 14:29
      Przypominają się czasy z tzw. aktywem robotniczo-chłopskim. Może ten "akytw"
      będzie oceniał co mamy oglądać a co nie ?
      Jednym słowem - wypowiedź tego pana jest żałosna.
      • Gość: maryś Re: Najlepsza jest kontrola oddolna IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.06, 00:00
        ale ja nie widze w jego wypowiedzi chęci cenzurowania i kontrolowania... o co
        wam chodzi?
        bardo dyplomatycznie odpowiedziała o politykach którzy chcą cenzurować.. trzeba
        go zrozumieć jest młody i rozpoczyna kariere w PiSie więc musi swoich chronic...
        ale dlaczego twierdzicie że jego wypowiedz jest przerażająca?
    • Gość: KOLEGA ZNAM GO Z kościoła (ŚW. rodziny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:58
      PAMIĘTAM MARKA JAK BYŁ MINISTRANTEM W KOŚCIELE. NIE MÓFCIE TAK BRZYDKO O NIM BO
      TO DOBRY CHŁOPAK! RODZICE WYCHOWALI GO NA DOBREGO PATRIOTE I NAWET JAK UPRAWIA
      SEKS (TERAZ TO JUZ CHYBA JEST JEGO ŻONA) TO NIE KORZYSTAJĄ Z PREZERWATYW -
      TYLKO KALENDARZYK I WIARA W NIEOMYLNOŚĆ KLUCHY, CZYLI JEGO PROTEKTORA KAZIA
      UJAZDOWSKIEGO, KTORY DOSTAŁ SIĘ PARLAMENTU Z WROOCŁAWIA, CHOĆ JEGO RODZINNE
      MIASTO TO ... KIELCE. SCYZORYK JEDEN.
      W TEJ KRÓTKIEJ OPOWIEŚCI PISZĘ TYLKO ŻE KILKA LAT WŁAŻENIA KOMUŚ W D... DAJE
      STOŁKI CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE TEN KOLEŚ ZAWSZE DLA MNIE BĘDZIE MATOŁEM.
      NA POCIESZENIE DODAM ŻE JEGO MORDA I TAK MNIE NIE OBRZYDZA JAK WICEPREMIERA
      LEPPERA... POZDRO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka