brytnej 27.04.06, 00:33 Oddolna kontrola=faszyzm. Właśnie na tym to polega - nie możesz być inny, niż inni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: breslauer pan mutor mnie przeraza IP: *.provider.pl 27.04.06, 09:59 to centrum jego to chyba ma sie czym innym zajmowac a nie sledzeniem artystow i szukaniem dziury w calym niech oni sie od artystow odpiorkuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ahoy2 Re: pan mutor mnie przeraza 27.04.06, 11:46 Mnie też. Pan Mutor wziął sie za robotę o której nie ma pojęcia. Znowu w kulturze jest zsyp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eles Re: Najlepsza jest kontrola oddolna IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 27.04.06, 14:29 Przypominają się czasy z tzw. aktywem robotniczo-chłopskim. Może ten "akytw" będzie oceniał co mamy oglądać a co nie ? Jednym słowem - wypowiedź tego pana jest żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryś Re: Najlepsza jest kontrola oddolna IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.06, 00:00 ale ja nie widze w jego wypowiedzi chęci cenzurowania i kontrolowania... o co wam chodzi? bardo dyplomatycznie odpowiedziała o politykach którzy chcą cenzurować.. trzeba go zrozumieć jest młody i rozpoczyna kariere w PiSie więc musi swoich chronic... ale dlaczego twierdzicie że jego wypowiedz jest przerażająca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA ZNAM GO Z kościoła (ŚW. rodziny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:58 PAMIĘTAM MARKA JAK BYŁ MINISTRANTEM W KOŚCIELE. NIE MÓFCIE TAK BRZYDKO O NIM BO TO DOBRY CHŁOPAK! RODZICE WYCHOWALI GO NA DOBREGO PATRIOTE I NAWET JAK UPRAWIA SEKS (TERAZ TO JUZ CHYBA JEST JEGO ŻONA) TO NIE KORZYSTAJĄ Z PREZERWATYW - TYLKO KALENDARZYK I WIARA W NIEOMYLNOŚĆ KLUCHY, CZYLI JEGO PROTEKTORA KAZIA UJAZDOWSKIEGO, KTORY DOSTAŁ SIĘ PARLAMENTU Z WROOCŁAWIA, CHOĆ JEGO RODZINNE MIASTO TO ... KIELCE. SCYZORYK JEDEN. W TEJ KRÓTKIEJ OPOWIEŚCI PISZĘ TYLKO ŻE KILKA LAT WŁAŻENIA KOMUŚ W D... DAJE STOŁKI CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE TEN KOLEŚ ZAWSZE DLA MNIE BĘDZIE MATOŁEM. NA POCIESZENIE DODAM ŻE JEGO MORDA I TAK MNIE NIE OBRZYDZA JAK WICEPREMIERA LEPPERA... POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś