galba 28.04.06, 23:08 Ładniutka. Ale we Wrocławiu mamy takich na pęczki i na dodatek mówią po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Student PWR Re: Miss World zwiedza Wrocław IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 29.04.06, 00:12 Ja !! Dudkiewicz nową laske bedzie mial !! I dobrze, jezscze wieksza popularyzacja miasta sie szykuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciorek Re: Miss World zwiedza Wrocław IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.04.06, 11:15 Na zdjęciu ta z prawej bez korony też niczego sobie. Skoro Pan Prezydent wybrał misskę, to ja proszę o zarezerwowanie dla mnie tej drugiej :) Słyszałem w TV, że misska jest policjantką, więc umie obchodzić się z pał.. hmm - z gumowym narzędziem do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi-ster Re: Miss World zwiedza Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 13:30 > Ładniutka. co kto lubi. wg mnie jest przeciętna, widziałem sporo ładniejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasha Re: Miss World zwiedza Wrocław IP: *.kom / *.os1.kn.pl 29.04.06, 14:17 dokladnie.jak na miss world jest straszliwie przecietna,nic w sobie nie ma.az dziw ze ja wybrali,nie kapuje tego. ta druga tez banalna. fakt faktem ze sa o niebo piekniejsze kobiety,tyle tylko ze nie biora udzialu w takich konkursach wiec sie o nich nie slyszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Miss World zwiedza Wrocław IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 01.05.06, 20:42 No prosze jak ladnie jak Pan Hrabia pioro na kolanie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś