Gość: Fish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 17:58 Czy można poznać i zakochać się w kimś przez internet? co o tym sądzicie? jakie macie doświadczenia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ketom Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 18:46 Gość portalu: Fish napisał(a): > Czy można poznać i zakochać się w kimś przez internet? co o tym sądzicie? > jakie macie doświadczenia? ;-) www.republika.pl/demi_i_ketom pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dari Re: Miłość internetowa IP: 213.199.230.* 01.01.03, 21:54 Fish napisał(a): > Czy można poznać i zakochać się w kimś przez internet? co o tym sądzicie? > jakie macie doświadczenia? ;-) Nie można. Można się jedynie zakochać we własnym wizerunku tej drugiej osoby. Dlatego też jest tak ogromny odsetek rozczarowań gdy dochodzi już do spotkania. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.03, 22:08 Gość portalu: Dari napisał(a): > Fish napisał(a): > > Czy można poznać i zakochać się w kimś przez internet? co o tym sądzicie? > > jakie macie doświadczenia? ;-) > > Nie można. Można się .... (cut) > Dlatego też jest tak ogromny odsetek rozczarowań gdy dochodzi już do spotkania. > to można czy nie, bo zaprzeczasz sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Miłość internetowa IP: 213.199.230.* 02.01.03, 01:14 ketom napisał(a): > to można czy nie, bo zaprzeczasz sobie :) Nie zaprzeczam. Nie rozumiesz co napisałem. Więc jeszcze raz - możesz się zakochać w swoim WYOBRAŻENIU danej osoby, w nie w danej OSOBIE. A jaka to zasadnicza różnica przekonasz się gdy się z nią spotkasz i czar pryśnie w ułamku chwili. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 18:03 Może jestem zbyt sentymentalna ( chociaż dobrze mi z tym), ale naprawdę ujęłam mnie Twoja i Demi historia. To miło przeczytać, że ludziom jest ze sobą dobrze, bez względu na to, w jaki sposób się poznali. W życiu podobno nic nie zdarza się przez przypadek... Trzymajcie się, pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi_i_ketom Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 21:27 Gość portalu: Fish napisał(a): > W życiu podobno nic nie zdarza się przez przypadek... Nie podobno a na pewno :) > Trzymajcie się, pozdrawiam :o) Również pozdrawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NXA Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 22:14 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=52&w=4111391&a=4111391&v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Miłość internetowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 22:48 Można. Mam znajomego, który skomplikował sobie życie przez internetową miłość. Do dzisiaj nie może się pozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Miłość internetowa IP: 193.15.73.* 02.01.03, 09:39 Pewnie często dochodzi do rozczarowań, ale zapewniam że można :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Miłość internetowa 02.01.03, 09:40 Gość portalu: Fish napisał(a): > Czy można poznać i zakochać się w kimś przez internet? co o tym sądzicie? > jakie macie doświadczenia? ;-) Milość pzez internet ? Nie możliwa . Ale nienawiść tak . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:38 Jaki Ty prymitywny jesteś i szowinistyczny, ale może nie zrozumiesz tych dwóch słów, bo to przecież zbyt trudne dla takich ograniczeńców jak Ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamiko9 Re: Miłość internetowa 02.01.03, 15:49 Przeczytajcie "Samotność w sieci", dowiecie się , że można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 17:19 zakochałam się w kimś poznanym przez internet z wzajemnością :-))))))) ale zdaje sobie sprawę z tego że to rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Miłość internetowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 00:02 pewnie ze mozna - tak samo jak mozna zakochac sie w osobie ktora widzi sie pierwszy raz w zyciu i chcociaz nic sie o niej nie wie to czuje sie to cos i jest to trwale. w zyciu roznie bywa. ja sie zastanaiwam tylko dlaczego w realu tak ciezko ludzion dzis sie otworzyc i zrobic cos w kierunku tej drugiej osoby? dlaczego wokol mnie tyle osob gra, udaje i tylko czasami w chwili zapomnienia widac w spojrzeniu czlowieka jego prawdziwe oblicze? dlaczego ludzie boja sie byc soba? dlaczego latwiej pisac w internecie niz porozmawiac w 4 oczy? Odpowiedz Link Zgłoś