mirakao 05.05.06, 20:55 Czy GW musi nagłaśniać każde beknięcie młodzieżówki tej marginalnej partyjki? Macie to zapisane w style booku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Errrrm Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:05 Nie chcą żyć w kraju rządzonym przez ROLNIKA? To niech spadają do szamba te obwisłe farfocle. A jakie zdaniem tych chłystków zawody uprawniają do rządzenia? Przestaną żyć na garnuszku rodziców, to się nauczą szanować pracujących - w tym rolników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:11 A jakie zdaniem tych chłystków zawody uprawniają do > rządzenia? Predystynowani do rządzenia są: politolodzy, socjologowie, historycy, prawnicy (bez aplikacji). Inne profesje, zwłaszacza nie mniemanologiczne nie uprawniają do przewodzeniu społeczeństwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Akcja typowo Lepporwska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:10 Akcja typowo Lepporwska. Dużo szumu, dużo oskarżeń, drwin i polityka destrukcji. Krytykują Leppera a działają w ten sam sposób jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 22:49 Panie Dach i Wojcik rzeczywiscie nie maja w Polsce perspektyw skoro sa tak malo rozgarniete, zeby wstydzic sie za Leppera i Giertycha przed tymi, ktorzy mieli Fortuyna. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 05.05.06, 22:58 Przyjmuję do wiadomości, że Panowie Lepper i Giertych będą w rządzie, akurat tam znaleźli się legalnie. Sądzę, że jak przystąpią do działań to dopiero będzie o czym rozmawiać. Natomiast nie mam pewności, czy będzie wolno mieć takie inne poglądy i na dodatek dzielić się nimi z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 23:03 > Natomiast nie mam pewności, czy będzie wolno mieć takie inne poglądy i na > dodatek dzielić się nimi z innymi. Lepiej niech pani juz wyjedzie do Holandii razem z paniami Dach i Wojcik. Tam bedzie pani miala latwo, bo bedzie pani miala pewnosc, ze politycznie niepoprawnych pogladow nie bedzie wolno wyglaszac. Tutaj zawsze jakis cien watpliwosci bedzie pania meczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 05.05.06, 23:34 Wie Pan, ja nie mam problemów z podejmowaniem decyzji. Jeżeli uznam za stosowne zmienić klimat to zrobię to bez radzenia się na forum. Natomiest bardzo mnie interesuje dlaczego to doradza mi Pan taką zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 23:35 > Natomiest bardzo mnie interesuje dlaczego to doradza mi Pan taką zmianę? Nie pani - wszystkim pozostalym. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 08:24 Wszystkim oprócz mnie? No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 17:54 Tak, choc moze bardziej zyczy niz doradza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 20:26 Dobrze - zatem dlaczego życzy mi Pan abym zmieniła kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 20:29 Byc moze nie bylem precyzyjny: zycze wszystkim pozostajacym, zeby pani zmienila kraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 20:32 Nadal nie odpowiedział Pan - dlaczego dla pozostających będzie lepiej jeżeli mnie tu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 20:40 Mniej marudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 10:04 Wygodniej byłoby z takimi, którzy wszystko przyjmują bez uwag? Sądzi Pan, że wtedy byłby sens takiego forum? Gdyby się wszyscy zawsze ze sobą zgadzali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 07.05.06, 13:52 Mysle, ze powinnismy odroznic marudzenie od dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 17:22 Zgadzam się. Zatem dlaczego ja marudzę a Pan nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Wojtek powinien się poddać badaniom... 07.05.06, 18:04 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Mysle, ze powinnismy odroznic marudzenie od dyskusji :) Czytając przemyślenia Wojtka uważam, że w najbliższej przyszłości powinien się on poddać badaniom psychiatrycznym. Dla dobra społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wojtek powinien się poddać badaniom... IP: *.mat.univie.ac.at 16.05.06, 11:57 Cos czesto pani doradza innym udanie sie do psychiatry? Rozumiem, ze jak kazdy, mowi na podstawie swoich doswiadczen i wnioskuje, ze terapia pani pomogla. Ciesze sie bardzo i gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:54 Wybrał go Naród, suwerenny w decyzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mor Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: 213.199.196.* 05.05.06, 23:02 Młodzieżówka PD, podobnie jak PO, myśli że zdobędzie elektorat opluwając demokratycznie wybrane władze. Opozycja jest potrzebna, ale konstruktywna. Niestety oni tylko to potrafią. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:15 przykre to jest że mamy rząd przestępców i faszystów. A Samabrona i LPR kiedy było konstruktywną opozycją? nie bądź hipokrytą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:17 ale co - sami sie wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:21 A co to zmienia, że w Polsce pewną część społeczeństwa stanowią głupole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:30 masz racje faszyści dostali 8 % a przestępcy 11 % razem 20 % czyli większość społeczeństwa wybrała świadomie faszystów i przestępców. Gratuluję dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:34 zaraz zaraz - mają teraz 54% głosów - chyba ze chcesz zmienic ustrój? tylko na jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecki Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.05.06, 23:47 odebrać głosy tej części społeczenstwa ktora nie potrafi na tyle trzeźwo patrzeć na świat żeby głosowac na PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:52 54 % mają z partią która oszukała wyborców nazywając się Prawo i Sprawiedliwość Faszyści i przestępcy nikogo nie oszukiwali w wyborach. Wszyscy wiedzieli na kogo głosują. PIS wyłudził głosy wyborców mówiąc między innymi że "nie ma miejsca w sejmie dla przestępców". Część wyborców tak w to uwierzyła że do tej pory w rozmowach czy też na tym forum mówili że to nie możliwe że PIS weżmie do rządu ten element. Moje wyliczenie 20 % dotyczyło świadomych wyborców którzy głosowali na faszystów i przestępców i dlatego podważam argument że to naród większością wybrał rząd kryminalno-antysemicko-faszystowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedinaja PO Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 00:26 a co bedziesz spiewal jak PO oszuka wyborcow? a że PO oszuka, to pewne jak w szwajcarskim banku, bo wyborcy są od oszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.05.06, 00:37 pewne to jest śmierć i podatki. A teraz podatki jeszcze pewniejsze. Chcesz mi udowodnić że będę bronić PO jak weźmie faszystów i kryminalistów do rządu? Mogę Cię zapewnić że nie będę bronić. Nie będę bronić ich również za to że przez 7 m-cy rządów uchwalą 2 ustawy (becikowe i Kruka w telewizji tudzież inne tej samej klasy) Pozostało wam tylko odnoszenie się do szwajcarskich banków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:15 przeciez politykami u nas zostaja wylacznie oszusci. pisskorski to niby skad jest. a kłamczucha pitera? wszyscy cię okłamują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.e-wro.net.pl 06.05.06, 22:18 faszystów ? lpr to partia narodowa ale od partii faszystowskich rozni go wiele, no chyba ,że faszytami nazwiemy wszystkich tych ,co nie lubią PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mh29 Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: 203.155.1.* 06.05.06, 08:46 Niestety prawie sami - patrz frekwencja w wyborach, wiekszosc mlodych nie poszla zaglosowac bo nie widza perspektyw przy takim wyborze rzadzacych, niestety od 16 lat tych samych :(. Niech sobie pluja w brode Ci co nie poszli na wybory :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:48 a kto lepszy od samobrony? dla mnie obojetne kto z tej paki rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 Bzdura! 05.05.06, 23:47 Na partie Leppera glosowalo 1 mln 347 tys wyborcow sposrod ponad 30 mln uprawnionych !!! Gosc nie ma zadnego mandatu aby poczuwac sie do roli przewodniej w sprawowaniu wladzy - a taka role z pewnoscia pelni vice-premier i minister. To samo dotyczy Giertycha - na jego partie glosowalo tylko zaledwie 940 tys wyborcow !!! Jesli partie ktore zdobyly w sumie 1/15 glosow maja dwoch vice-premierow w rzadzie i 4-5 ministrow to w jakim kraju my zyjemy ??? I prosze nie mowic nic o suwerennej decyzji narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Bzdura! IP: *.atol.com.pl 06.05.06, 00:23 W Polsce!!!!! Palancie To jednak jest suwerenna decyzja narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
mtb77 Re: Bzdura! 06.05.06, 09:37 > W Polsce!!!!! > Palancie Domyslam sie, ze nie slyszales o czyms takim jak pytanie retoryczne... Masz zdumiewajace pojecie o suwerennosci... Niech zgadne: "bo my mamy racje i inni mosza myslec tak jak my?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjankowski Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.uio.no 06.05.06, 00:32 A kto powiedzał, że większość ma zawsze rację? Demokracja nie jest perfekcyjnym ustrojem, szczególnie w społeczeńtwach, które muszą się jej uczyć. Dziś mamy na to doskonały dowód, bo chyba niewiele osób szczerze wierzy w pozytywne zmiany mając za wicepremierów Panów Gertycha i Leppera. Możemy za to liczyć w najbliższych miesiącach na więcej awantur i populizmu, sądząc po dotychczasowych "osiągnięciach" LPR-u i Samoobrony. Zastanawiam się tylko czy bardziej jest mi wsty czy przykro, że mamy taki Rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnolud Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 00:47 Hitlera też wybrała większość. Bynajmniej nie sugeruję tu jakichkolwiek podobieństw ale warto zauważyć że jeszcze do niedawna w głowie się nie mieściło że Lepper będzie wicepremierem. Pytanie kim będzie za rok, dwa, pięć? I co z tego wyniknie. Mam wrażenie że ta bardziej kumata część społeczeństwa śpi i obawiam się że jak się obudzi może być za późno. I to nie będzie już najweselszy barak w Unii, raczej już poza nią i w sojuszu z Białorusią. Dziwię się że nikt się nie postawił temu wyborowi- uniwersytety, studenci, intelektualiści... Przecież mamy przestępcę w rządzie który flirtował z faszystami i komuchami a tymczasem wokoło chocholi taniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:31 czyli co proponujecie, tylko konketnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.05.06, 11:32 co my możemy proponować, karty rozdają Kaczory. My możemy tylko pisać co myślimy o tym co się dzieje. W tym roku są wybory samorządowe i się okaże czy Polacy chcą mieć w samorządzie hipokrytów z PIS którzy teraz moim zdaniem powinni zmienić nazwę partii np na "Piękni i Samoobrona". To że faszysci jak i samabrona będą mieli swój elektorat jest oczywiste ale czy będą mieli wpływ na rządy lokalne to zależy tylko od potencjalnych koalicjantów czyli PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:48 tylko kaczory? a mnie sie wydaje ze wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 09:51 karierowicze są dawno w PO i PiSie. a w innych partiach jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.06, 15:44 Co racja to racja. Dlatego sa poza parlamentem... w Polsce wladze przejac moga tylko zaslepieni fanatycy i zlodzieje... dlatego tego typu partie jak PD, SDPL sa na uboczu. A rzadzi PiS, LPR i Samoobrona... Sam chyba bede musial uciec z Polski, przeczekac az sie to szambo rozwali, by nie utopic sie w tym gownie. Moze za 10-15 lat, sytuacja w kraju sie uzdrowi i bedzie mozna wrocic... wtedy w kraju juz beda tylko emerytowani gornicy, bezrobotni, ksieza i politycy... wszyscy inni wyjada w poszukiwaniu normalnosci do cywilizowanych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extra Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:42 no i bardzo dobrze, ja tez wyjezdzam, i jestem ciekawy tego eksperymentu, jak policjanci beda lapac ksiezy, bo nic innego juz nie zostanie do łapania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.e-wro.net.pl 06.05.06, 22:21 PD miała okazje rządzic w Polsce bardzo dużo, SDPL tez sie narządziała jeszcze w ramach SLD, a to ,że teraz wszyscy walą na zachód to akurat najmniej przyczynili się Lepper i Giertych. to taka uwaga na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:30 umowmy sie, ze na te masową emigracje zapracowali wszyscy politycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale ale Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 10:43 >Monika Dach i Kamila Wójcik, studentki trzeciego roku filologii niderlandzkiej >na Uniwersytecie Wrocławskim, nie mają złudzeń: - Niedawno wróciłyśmy z >Holandii. Nasi znajomi pytali o Leppera i Giertycha. Było nam wstyd za Polskę. >Po studiach, albo jeszcze w trakcie, wyprowadzamy się za granicę. W tym kraju >nie ma dla nas perspektyw. Proponuje paniom żeby najpierw spłaciły swoje studia, bo na tym świecie nie ma nic za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:43 splacic? ale na jakiej zasadzie? gdzie to napisane ze trzeba splacac? zycie w tym gownie chyba bylo juz wystarczajaco stresujace i kosztowne Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszleczycki Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 11:25 Mieszkam od roku w Anglii mialem zamiar wrocic tyle tylko ze bede musial zaplacic podatek od pracy ktorej nikt w Polsce mi niedal. Dwoch wicepremierow Giertych i Lepper tak naprawd to dobry pomysl PiSu (:))))) Naszczescie dla normalnych racjonalnych partii jak PO czy PD. Niedlugo moze okazac sie , ze Po bedzia miala 75% poparcia chyba ze pan premier Lepper dostanie wladze tez w pkw. jest jeszcze jedna opcja ten rzad sie uda i zatra wszystkie zle wspomnienia, pozyjemy zobaczymy. Ja nie wracam otrzymalem status rezydenta za 4 obywatelstwo.Fajnie sie zyje w kraju w ktorym wszystko jest poukladane Aha jak powiedzial mi kiedys jeden z wykladowcow na wns na UWr Polska bya najwieksza potega gdy rzadzili nami Litwini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Dach Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.magma-net.pl 06.05.06, 19:22 Przeczytawszy ten artukuł i rzekomo "moją" wypowiedź nie kryłam oburzenia. to niewiarygodne jak można przeinaczyć czyjąś wypowiedź oraz ją "upiększyć" ( oczywiście na korzyść z góry zamierzonego tematu artykułu). Po pierwsze nie było mi wstyd za Polskę, jedynie panujący w niej chaos( w rządzie) wydawał się być dość niejasną sytuacją, a ewentualny wyjazd w trakcie studiów za granicę miałby nastąpić w charakterze wymiany studenckiej. Moje sprostowania wydaja się i tak nie mieć tu większego znaczenia, jednak nie mogę zaakceptować wydrukowanej"mojej"wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest manipulacja - nieładnie! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 06.05.06, 19:37 Gość portalu: Monika Dach napisał(a): > Przeczytawszy ten artukuł i rzekomo "moją" wypowiedź nie kryłam oburzenia. to > niewiarygodne jak można przeinaczyć czyjąś wypowiedź oraz ją "upiększyć" ( > oczywiście na korzyść z góry zamierzonego tematu artykułu). Po pierwsze nie > było mi wstyd za Polskę, jedynie panujący w niej chaos( w rządzie) wydawał > się być dość niejasną sytuacją, a ewentualny wyjazd w trakcie studiów za granicę > miałby nastąpić w charakterze wymiany studenckiej. > Moje sprostowania wydaja się i tak nie mieć tu większego znaczenia, jednak nie > mogę zaakceptować wydrukowanej"mojej"wypowiedzi Jeżeli tak było, to nie wnikając w sam temat, mogę stwierdzić - kolejna, typowa manipulacja Wybiórczej - treść musi pasować do z gory założonej tezy. ZAŁOSNE! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: manipulacja - nieładnie! 06.05.06, 20:34 pewnie, bo Wyborcza jest do dupy. A zwróccie uwagę: jak piszą o tym co im wygodnie, to wysuwają ma pierwszy plan "tysiące wrocławian wzięło udział we mszy za papieża" na przykład. Ale tutaj nie napiszą "około 10 osób manifestowało...." - bo to by było nie na rękę, ze ich tak mało i w dodartku mało kto zwracał na nich uwagę. (przechodziłem, widziałem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożyszcze manipulacja - normalka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:48 masakra co sie dzieje z mediami w polszy i jak sie dziwic ze w polityce to samo? jestesmy obiektami ciaglych manipulacji, naciagaja nas na kase wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KamilaWójcik Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 23:29 Żeby wiarygoność redaktora GW nie została ostatecznie podważona postanowiłam uczciwie przyznać sie do części wypowiedzi, która brzmi: "Niedawno byłyśmy w Holandii"...i to by było na tyle.A od dziś będę kupować tylko poniedziałkowe wydanie Gazety Wyborczej, bo jedyne co mnie w niej może jeszcze zainteresować, to dodatek Praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_ Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.magma-net.pl 08.05.06, 00:23 Jesli tyle jest tych ofert to dlaczego jest bezrobocie?? Heheheh ja juz od dluzszego czasu nie czytam GW a jak juz cos to i tak ostroznie podchodze do tych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.1 Re: Młode Centrum: - PD musi odejść 06.05.06, 19:51 To jeszcze coś takiego istnieje jak PD ? A kto ich wogóle popiera ? Jakaś kanapkowa partyjka chce zaistnieć ale i tak to im nic nie pomoże. Wyborcy jasno dali do zrozumienia wczasie ostatnich wyborów gdzie mają PD. Poprostu w dupie ! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Młode Centrum: - PD musi odejść 07.05.06, 18:07 czytelnik.1 napisał: > To jeszcze coś takiego istnieje jak PD ? A kto ich wogóle popiera ? Jakaś > kanapkowa partyjka chce zaistnieć ale i tak to im nic nie pomoże. Wyborcy jasno > > dali do zrozumienia wczasie ostatnich wyborów gdzie mają PD. Poprostu w dupie ! TYM RAZEM WYBORCY POPEŁNILI WIELKI BŁĄD I WYBRALI OSZOŁOMÓW OŚMIESZAJĄC NA ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ WSZYSTKICH POLAKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 18:30 Powiedzmy, że jest dla nas wyzwaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.saint / 195.117.38.* 08.05.06, 07:53 za Leppera jest wszystkim wstyd bo rolnik i przestępca ale jak mieliśmy pzpr- owców i komunistów w postaci Millera ,kwasniewskiego itp to nikomu nie było wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Mlodzi stawiaja warunki. I bardzo dobrze. IP: *.cybernet.ch 16.05.06, 16:40 Mlode Miasto stawia warunki. I bardzo dobrze. Wreszcie ! Albo "agrarni" (PiS + LPR + So) zostawia obcy im Swiat Miasta w spokoju - albo Polska sie rozpadnie. Aby Miasto bylo Miastem ... Odpowiedz Link Zgłoś