Dodaj do ulubionych

Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść

05.05.06, 20:55
Czy GW musi nagłaśniać każde beknięcie młodzieżówki tej marginalnej partyjki?
Macie to zapisane w style booku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Errrrm Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:05
      Nie chcą żyć w kraju rządzonym przez ROLNIKA? To niech spadają do szamba te
      obwisłe farfocle. A jakie zdaniem tych chłystków zawody uprawniają do
      rządzenia? Przestaną żyć na garnuszku rodziców, to się nauczą szanować
      pracujących - w tym rolników.
      • Gość: Łoś_bimbacz Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:11
        A jakie zdaniem tych chłystków zawody uprawniają do
        > rządzenia?

Predystynowani do rządzenia są: politolodzy, socjologowie, historycy,
        prawnicy (bez aplikacji). Inne profesje, zwłaszacza nie mniemanologiczne nie
        uprawniają do przewodzeniu społeczeństwu
        • Gość: normalny Akcja typowo Lepporwska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:10
          Akcja typowo Lepporwska. Dużo szumu, dużo oskarżeń, drwin i polityka
          destrukcji. Krytykują Leppera a działają w ten sam sposób jak on.
    • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 22:49
      Panie Dach i Wojcik rzeczywiscie nie maja w Polsce perspektyw skoro sa tak malo
      rozgarniete, zeby wstydzic sie za Leppera i Giertycha przed tymi, ktorzy mieli
      Fortuyna.
      • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 05.05.06, 22:58
        Przyjmuję do wiadomości, że Panowie Lepper i Giertych będą w rządzie, akurat tam
        znaleźli się legalnie.
        Sądzę, że jak przystąpią do działań to dopiero będzie o czym rozmawiać.
        Natomiast nie mam pewności, czy będzie wolno mieć takie inne poglądy i na
        dodatek dzielić się nimi z innymi.
        • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 23:03
          > Natomiast nie mam pewności, czy będzie wolno mieć takie inne poglądy i na
          > dodatek dzielić się nimi z innymi.

Lepiej niech pani juz wyjedzie do Holandii razem z paniami Dach i Wojcik. Tam
          bedzie pani miala latwo, bo bedzie pani miala pewnosc, ze politycznie
          niepoprawnych pogladow nie bedzie wolno wyglaszac. Tutaj zawsze jakis cien
          watpliwosci bedzie pania meczyl.
          • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 05.05.06, 23:34
            Wie Pan, ja nie mam problemów z podejmowaniem decyzji.
            Jeżeli uznam za stosowne zmienić klimat to zrobię to bez radzenia się na forum.
            Natomiest bardzo mnie interesuje dlaczego to doradza mi Pan taką zmianę?
            • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 05.05.06, 23:35
              > Natomiest bardzo mnie interesuje dlaczego to doradza mi Pan taką zmianę?

Nie pani - wszystkim pozostalym.
              • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 08:24
                Wszystkim oprócz mnie? No, no...
                • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 17:54
                  Tak, choc moze bardziej zyczy niz doradza :))
                  • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 20:26
                    Dobrze - zatem dlaczego życzy mi Pan abym zmieniła kraj?
                    • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 20:29
                      Byc moze nie bylem precyzyjny: zycze wszystkim pozostajacym, zeby pani zmienila
                      kraj :)
                      • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 20:32
                        Nadal nie odpowiedział Pan - dlaczego dla pozostających będzie lepiej jeżeli
                        mnie tu nie będzie.
                        • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 06.05.06, 20:40
                          Mniej marudzenia.
                          • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 10:04
                            Wygodniej byłoby z takimi, którzy wszystko przyjmują bez uwag?
                            Sądzi Pan, że wtedy byłby sens takiego forum? Gdyby się wszyscy zawsze ze sobą
                            zgadzali?
                            • Gość: wojtek Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.mat.univie.ac.at 07.05.06, 13:52
                              Mysle, ze powinnismy odroznic marudzenie od dyskusji :)
                              • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 17:22
                                Zgadzam się.
                                Zatem dlaczego ja marudzę a Pan nie?
                              • wroclawianka2 Wojtek powinien się poddać badaniom... 07.05.06, 18:04
                                Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Mysle, ze powinnismy odroznic marudzenie od dyskusji :)

Czytając przemyślenia Wojtka uważam, że w najbliższej przyszłości powinien się
                                on poddać badaniom psychiatrycznym. Dla dobra społeczeństwa.
                                • Gość: wojtek Re: Wojtek powinien się poddać badaniom... IP: *.mat.univie.ac.at 16.05.06, 11:57
                                  Cos czesto pani doradza innym udanie sie do psychiatry? Rozumiem, ze jak kazdy,
                                  mowi na podstawie swoich doswiadczen i wnioskuje, ze terapia pani pomogla.
                                  Ciesze sie bardzo i gratuluje.
    • Gość: ?? Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:54
      Wybrał go Naród, suwerenny w decyzjach.
      • Gość: Mor Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: 213.199.196.* 05.05.06, 23:02
        Młodzieżówka PD, podobnie jak PO, myśli że zdobędzie elektorat opluwając
        demokratycznie wybrane władze. Opozycja jest potrzebna, ale konstruktywna.
        Niestety oni tylko to potrafią. Przykre to.
        • Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:15
          przykre to jest że mamy rząd przestępców i faszystów.
          A Samabrona i LPR kiedy było konstruktywną opozycją?
          nie bądź hipokrytą
          • Gość: jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:17
            ale co - sami sie wybrali?
            • Gość: Paweł Z. Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:21
              A co to zmienia, że w Polsce pewną część społeczeństwa stanowią głupole?
            • Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:30
              masz racje faszyści dostali 8 % a przestępcy 11 % razem 20 % czyli większość społeczeństwa wybrała świadomie faszystów i przestępców. Gratuluję dobrego samopoczucia

• Gość: jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:34
                zaraz zaraz - mają teraz 54% głosów - chyba ze chcesz zmienic ustrój? tylko na jaki?
                • Gość: yarecki Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.05.06, 23:47
                  odebrać głosy tej części społeczenstwa ktora nie potrafi na tyle trzeźwo patrzeć
                  na świat żeby głosowac na PO
                • Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 23:52
                  54 % mają z partią która oszukała wyborców nazywając się Prawo i Sprawiedliwość
                  Faszyści i przestępcy nikogo nie oszukiwali w wyborach. Wszyscy wiedzieli na kogo głosują. PIS wyłudził głosy wyborców mówiąc między innymi że "nie ma miejsca w sejmie dla przestępców". Część wyborców tak w to uwierzyła że do tej pory w rozmowach czy też na tym forum mówili że to nie możliwe że PIS weżmie do rządu ten element.
                  Moje wyliczenie 20 % dotyczyło świadomych wyborców którzy głosowali na faszystów i przestępców i dlatego podważam argument że to naród większością wybrał rząd kryminalno-antysemicko-faszystowski.
                  • Gość: jedinaja PO Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 00:26
                    a co bedziesz spiewal jak PO oszuka wyborcow?

a że PO oszuka, to pewne jak w szwajcarskim banku, bo wyborcy są od oszukiwania
                    • Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.05.06, 00:37
                      pewne to jest śmierć i podatki. A teraz podatki jeszcze pewniejsze.
                      Chcesz mi udowodnić że będę bronić PO jak weźmie faszystów i kryminalistów do
                      rządu? Mogę Cię zapewnić że nie będę bronić. Nie będę bronić ich również za to
                      że przez 7 m-cy rządów uchwalą 2 ustawy (becikowe i Kruka w telewizji tudzież
                      inne tej samej klasy)
                      Pozostało wam tylko odnoszenie się do szwajcarskich banków.
                      • Gość: frank Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:15
                        przeciez politykami u nas zostaja wylacznie oszusci.

pisskorski to niby skad jest. a kłamczucha pitera?

wszyscy cię okłamują.
                      • Gość: fifa Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.e-wro.net.pl 06.05.06, 22:18
                        faszystów ? lpr to partia narodowa ale od partii faszystowskich rozni go wiele,
                        no chyba ,że faszytami nazwiemy wszystkich tych ,co nie lubią PD
            • Gość: mh29 Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: 203.155.1.* 06.05.06, 08:46
              Niestety prawie sami - patrz frekwencja w wyborach, wiekszosc mlodych nie poszla
              zaglosowac bo nie widza perspektyw przy takim wyborze rzadzacych, niestety od 16
              lat tych samych :(. Niech sobie pluja w brode Ci co nie poszli na wybory :(
              • Gość: el Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:48
                a kto lepszy od samobrony? dla mnie obojetne kto z tej paki rządzi.
      • mtb77 Bzdura! 05.05.06, 23:47
        Na partie Leppera glosowalo 1 mln 347 tys wyborcow sposrod ponad 30 mln
        uprawnionych !!! Gosc nie ma zadnego mandatu aby poczuwac sie do roli
        przewodniej w sprawowaniu wladzy - a taka role z pewnoscia pelni vice-premier i
        minister. To samo dotyczy Giertycha - na jego partie glosowalo tylko zaledwie
        940 tys wyborcow !!! Jesli partie ktore zdobyly w sumie 1/15 glosow maja dwoch
        vice-premierow w rzadzie i 4-5 ministrow to w jakim kraju my zyjemy ???
        I prosze nie mowic nic o suwerennej decyzji narodu
        • Gość: rob Re: Bzdura! IP: *.atol.com.pl 06.05.06, 00:23
          W Polsce!!!!!
          Palancie
          To jednak jest suwerenna decyzja narodu!
          • mtb77 Re: Bzdura! 06.05.06, 09:37
            > W Polsce!!!!!
            > Palancie

Domyslam sie, ze nie slyszales o czyms takim jak pytanie retoryczne...
            Masz zdumiewajace pojecie o suwerennosci...
            Niech zgadne: "bo my mamy racje i inni mosza myslec tak jak my?"
      • Gość: tjankowski Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.uio.no 06.05.06, 00:32
        A kto powiedzał, że większość ma zawsze rację? Demokracja nie jest perfekcyjnym ustrojem, szczególnie w społeczeńtwach, które muszą się jej uczyć. Dziś mamy na to doskonały dowód, bo chyba niewiele osób szczerze wierzy w pozytywne zmiany mając za wicepremierów Panów Gertycha i Leppera. Możemy za to liczyć w najbliższych miesiącach na więcej awantur i populizmu, sądząc po dotychczasowych "osiągnięciach" LPR-u i Samoobrony.

Zastanawiam się tylko czy bardziej jest mi wsty czy przykro, że mamy taki Rząd.
        • Gość: krasnolud Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 00:47
          Hitlera też wybrała większość. Bynajmniej nie sugeruję tu jakichkolwiek podobieństw ale warto
          zauważyć że jeszcze do niedawna w głowie się nie mieściło że Lepper będzie wicepremierem. Pytanie
          kim będzie za rok, dwa, pięć? I co z tego wyniknie. Mam wrażenie że ta bardziej kumata część
          społeczeństwa śpi i obawiam się że jak się obudzi może być za późno. I to nie będzie już najweselszy
          barak w Unii, raczej już poza nią i w sojuszu z Białorusią. Dziwię się że nikt się nie postawił temu
          wyborowi- uniwersytety, studenci, intelektualiści... Przecież mamy przestępcę w rządzie który flirtował
          z faszystami i komuchami a tymczasem wokoło chocholi taniec...
          • Gość: durny jasio Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 01:31
            czyli co proponujecie, tylko konketnie.
            • Gość: ghost Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.05.06, 11:32
              co my możemy proponować, karty rozdają Kaczory.
              My możemy tylko pisać co myślimy o tym co się dzieje. W tym roku są wybory samorządowe i się okaże czy Polacy chcą mieć w samorządzie hipokrytów z PIS którzy teraz moim zdaniem powinni zmienić nazwę partii np na "Piękni i Samoobrona". To że faszysci jak i samabrona będą mieli swój elektorat jest oczywiste ale czy będą mieli wpływ na rządy lokalne to zależy tylko od potencjalnych koalicjantów czyli PIS.
              • Gość: mama Re: Dlaczego odejść? Przecież został wybrany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:48
                tylko kaczory?

a mnie sie wydaje ze wszyscy
    • Gość: polak tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 09:51
      karierowicze są dawno w PO i PiSie. a w innych partiach jeszcze gorzej
      • Gość: wroclawianin Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.06, 15:44
        Co racja to racja. Dlatego sa poza parlamentem... w Polsce wladze przejac moga tylko zaslepieni fanatycy i zlodzieje... dlatego tego typu partie jak PD, SDPL sa na uboczu. A rzadzi PiS, LPR i Samoobrona... Sam chyba bede musial uciec z Polski, przeczekac az sie to szambo rozwali, by nie utopic sie w tym gownie. Moze za 10-15 lat, sytuacja w kraju sie uzdrowi i bedzie mozna wrocic... wtedy w kraju juz beda tylko emerytowani gornicy, bezrobotni, ksieza i politycy... wszyscy inni wyjada w poszukiwaniu normalnosci do cywilizowanych krajow.
        • Gość: extra Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:42
          no i bardzo dobrze, ja tez wyjezdzam, i jestem ciekawy tego eksperymentu, jak
          policjanci beda lapac ksiezy, bo nic innego juz nie zostanie do łapania
        • Gość: fifa Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.e-wro.net.pl 06.05.06, 22:21
          PD miała okazje rządzic w Polsce bardzo dużo, SDPL tez sie narządziała jeszcze
          w ramach SLD, a to ,że teraz wszyscy walą na zachód to akurat najmniej
          przyczynili się Lepper i Giertych. to taka uwaga na marginesie
          • Gość: Misio Re: tylko w PD zostali sensowni i uczciwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:30
            umowmy sie, ze na te masową emigracje zapracowali wszyscy politycy
    • Gość: ale ale Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.06, 10:43
      >Monika Dach i Kamila Wójcik, studentki trzeciego roku filologii niderlandzkiej >na Uniwersytecie Wrocławskim, nie mają złudzeń: - Niedawno wróciłyśmy z >Holandii. Nasi znajomi pytali o Leppera i Giertycha. Było nam wstyd za Polskę. >Po studiach, albo jeszcze w trakcie, wyprowadzamy się za granicę. W tym kraju >nie ma dla nas perspektyw.

Proponuje paniom żeby najpierw spłaciły swoje studia, bo na tym świecie nie ma nic za darmo.

• Gość: ?? Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:43
        splacic? ale na jakiej zasadzie? gdzie to napisane ze trzeba splacac? zycie w
        tym gownie chyba bylo juz wystarczajaco stresujace i kosztowne
    • lukaszleczycki Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 06.05.06, 11:25
      Mieszkam od roku w Anglii mialem zamiar wrocic tyle tylko ze bede musial
      zaplacic podatek od pracy ktorej nikt w Polsce mi niedal. Dwoch wicepremierow
      Giertych i Lepper tak naprawd to dobry pomysl PiSu (:))))) Naszczescie dla
      normalnych racjonalnych partii jak PO czy PD. Niedlugo moze okazac sie , ze Po
      bedzia miala 75% poparcia chyba ze pan premier Lepper dostanie wladze tez w pkw.
      jest jeszcze jedna opcja ten rzad sie uda i zatra wszystkie zle wspomnienia,
      pozyjemy zobaczymy.
      Ja nie wracam otrzymalem status rezydenta za 4 obywatelstwo.Fajnie sie zyje w
      kraju w ktorym wszystko jest poukladane
      Aha jak powiedzial mi kiedys jeden z wykladowcow na wns na UWr Polska bya
      najwieksza potega gdy rzadzili nami Litwini
    • Gość: Monika Dach Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.magma-net.pl 06.05.06, 19:22
      Przeczytawszy ten artukuł i rzekomo "moją" wypowiedź nie kryłam oburzenia. to
      niewiarygodne jak można przeinaczyć czyjąś wypowiedź oraz ją "upiększyć" (
      oczywiście na korzyść z góry zamierzonego tematu artykułu). Po pierwsze nie
      było mi wstyd za Polskę, jedynie panujący w niej chaos( w rządzie) wydawał się
      być dość niejasną sytuacją, a ewentualny wyjazd w trakcie studiów za granicę
      miałby nastąpić w charakterze wymiany studenckiej.
      Moje sprostowania wydaja się i tak nie mieć tu większego znaczenia, jednak nie
      mogę zaakceptować wydrukowanej"mojej"wypowiedzi.
      • Gość: Oktoberfest manipulacja - nieładnie! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 06.05.06, 19:37
        Gość portalu: Monika Dach napisał(a):
        > Przeczytawszy ten artukuł i rzekomo "moją" wypowiedź nie kryłam oburzenia. to
        > niewiarygodne jak można przeinaczyć czyjąś wypowiedź oraz ją "upiększyć" (
        > oczywiście na korzyść z góry zamierzonego tematu artykułu). Po pierwsze nie
        > było mi wstyd za Polskę, jedynie panujący w niej chaos( w rządzie) wydawał
        > się być dość niejasną sytuacją, a ewentualny wyjazd w trakcie studiów za
        granicę
        > miałby nastąpić w charakterze wymiany studenckiej.
        > Moje sprostowania wydaja się i tak nie mieć tu większego znaczenia, jednak
        nie
        > mogę zaakceptować wydrukowanej"mojej"wypowiedzi

Jeżeli tak było, to nie wnikając w sam temat, mogę stwierdzić - kolejna,
        typowa manipulacja Wybiórczej - treść musi pasować do z gory założonej tezy.

ZAŁOSNE!
        • tomek854 Re: manipulacja - nieładnie! 06.05.06, 20:34
          pewnie, bo Wyborcza jest do dupy.

A zwróccie uwagę: jak piszą o tym co im wygodnie, to wysuwają ma pierwszy plan "tysiące wrocławian wzięło udział we mszy za papieża" na przykład.

Ale tutaj nie napiszą "około 10 osób manifestowało...." - bo to by było nie na rękę, ze ich tak mało i w dodartku mało kto zwracał na nich uwagę. (przechodziłem, widziałem).
          • Gość: bożyszcze manipulacja - normalka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:48
            masakra co sie dzieje z mediami w polszy

i jak sie dziwic ze w polityce to samo?

jestesmy obiektami ciaglych manipulacji, naciagaja nas na kase wszyscy
      • Gość: KamilaWójcik Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 23:29
        Żeby wiarygoność redaktora GW nie została ostatecznie podważona postanowiłam uczciwie przyznać sie do części wypowiedzi, która brzmi: "Niedawno byłyśmy w Holandii"...i to by było na tyle.A od dziś będę kupować tylko poniedziałkowe wydanie Gazety Wyborczej, bo jedyne co mnie w niej może jeszcze zainteresować, to dodatek Praca.
        • Gość: Marcin_ Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.magma-net.pl 08.05.06, 00:23
          Jesli tyle jest tych ofert to dlaczego jest bezrobocie??

Heheheh ja juz od dluzszego czasu nie czytam GW a jak juz cos to i tak
          ostroznie podchodze do tych informacji.
    • czytelnik.1 Re: Młode Centrum: - PD musi odejść 06.05.06, 19:51
      To jeszcze coś takiego istnieje jak PD ? A kto ich wogóle popiera ? Jakaś
      kanapkowa partyjka chce zaistnieć ale i tak to im nic nie pomoże. Wyborcy jasno
      dali do zrozumienia wczasie ostatnich wyborów gdzie mają PD. Poprostu w dupie !
      • wroclawianka2 Re: Młode Centrum: - PD musi odejść 07.05.06, 18:07
        czytelnik.1 napisał:

> To jeszcze coś takiego istnieje jak PD ? A kto ich wogóle popiera ? Jakaś
        > kanapkowa partyjka chce zaistnieć ale i tak to im nic nie pomoże. Wyborcy jasno
        >
        > dali do zrozumienia wczasie ostatnich wyborów gdzie mają PD. Poprostu w dupie !

TYM RAZEM WYBORCY POPEŁNILI WIELKI BŁĄD I WYBRALI OSZOŁOMÓW OŚMIESZAJĄC NA
        ARENIE MIĘDZYNARODOWEJ WSZYSTKICH POLAKÓW.
    • Gość: Apasz dać mu szanse dać mu szanse ;) ! IP: *.e-wro.net.pl 07.05.06, 18:23
    • anu_anu Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść 07.05.06, 18:30
      Powiedzmy, że jest dla nas wyzwaniem :)
    • Gość: goska Re: Młode Centrum: - Andrzej Lepper musi odejść IP: *.saint / 195.117.38.* 08.05.06, 07:53
      za Leppera jest wszystkim wstyd bo rolnik i przestępca ale jak mieliśmy pzpr-
      owców i komunistów w postaci Millera ,kwasniewskiego itp to nikomu nie było
      wstyd
    • Gość: Lidka Mlodzi stawiaja warunki. I bardzo dobrze. IP: *.cybernet.ch 16.05.06, 16:40
      Mlode Miasto stawia warunki. I bardzo dobrze.

Wreszcie !

Albo "agrarni" (PiS + LPR + So) zostawia obcy im Swiat Miasta w spokoju - albo
      Polska sie rozpadnie.

Aby Miasto bylo Miastem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka