Gość: xyz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 17:15 Proszę się wpisywać. Zobaczymy w praktyce ilu forumowiczów nie przepada za Rafisem. Ja jestem pierwszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Ale kim Ty jestes? chyba klonem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:17 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę się wpisywać. > Zobaczymy w praktyce ilu > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > Ja jestem pierwszy. > Pozdrawiam. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:23 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę się wpisywać. > Zobaczymy w praktyce ilu > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > Ja jestem pierwszy. > Pozdrawiam. > A ja proszę o wpisywanie sie osób, które nie lubią tego głupka xyz!!!!! Jestem PIERWSZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis spokój klonie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:27 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > Proszę się wpisywać. > > Zobaczymy w praktyce ilu > > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > > Ja jestem pierwszy. > > Pozdrawiam. > > > A ja proszę o wpisywanie sie osób, które nie lubią tego głupka xyz!!!!! > Jestem PIERWSZY!!! Niegrzeczny klonik,niegrzeczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:27 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę się wpisywać. > Zobaczymy w praktyce ilu > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > Ja jestem pierwszy. > Pozdrawiam. > Chuju na ropę, odpierdol się od mojego nicku złamany kutasie! Prawdziwy xyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurtkanawacie Re: Antyfanklub Rafisa IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 04.01.03, 17:39 xyz,ale nick.Rusz dynią i odleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:41 Gość portalu: xyz napisał(a): > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > Proszę się wpisywać. > > Zobaczymy w praktyce ilu > > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > > Ja jestem pierwszy. > > Pozdrawiam. > > > > Chuju na ropę, odpierdol się od mojego nicku złamany kutasie! > > Prawdziwy xyz > > Prawdziwy xyz ma IP z telekomunkacji polskiej a nie z dialogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:52 Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > > > Proszę się wpisywać. > > > Zobaczymy w praktyce ilu > > > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > > > Ja jestem pierwszy. > > > Pozdrawiam. > > > > > > > Chuju na ropę, odpierdol się od mojego nicku złamany kutasie! > > > > Prawdziwy xyz > > > > > Prawdziwy xyz ma IP z telekomunkacji polskiej a nie z dialogu :) Swedza mnie jaja, ide sie podrapac, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watanacipie Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.autistici.org 04.01.03, 17:44 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę się wpisywać. > Zobaczymy w praktyce ilu > forumowiczów nie przepada za Rafisem. > Ja jestem pierwszy. > Pozdrawiam. > I ja pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:54 Gość portalu: watanacipie napisał(a): > I ja pozdrawiam. Spadaj włoska cioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:56 Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > I ja pozdrawiam. > > > > Spadaj włoska cioto! Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja jestem Lew Rywin !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:58 Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja jestem Lew Rywin !!!!!!!!!!!!! > ! To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze poprawnie slowo chuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 17:59 Gość portalu: asd napisał(a): > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja jestem Lew > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > ! > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze poprawnie slowo chuj! A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, bo sam nim jestem oszusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.autistici.org 04.01.03, 18:07 Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: asd napisał(a): > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja jestem Lew > > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > > ! > > > > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze poprawnie slowo chuj! > > A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, bo sam nim jestem > oszusci. Co wy tam wszyscy dialogowicze i inne asd wiecie o tym, że to właśnie ja jestem prawdziwy Lew Rywin, chwilowo na zesłaniu, chronię dupę i pieniadze przed naszzym wymiarem niesprawiedliwości. Eeech pojeby, a mogli mieć cymes ustawę, a ja pieniądze. Teraz to nikt korzyści nie osiągnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnik Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 18:21 Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja > jestem Lew > > > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > > > ! > > > > > > > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze > poprawnie slowo chuj! > > > > A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, > bo sam nim jestem > > oszusci. > > > Co wy tam wszyscy dialogowicze i inne asd wiecie o tym, > że to właśnie ja jestem prawdziwy Lew Rywin, chwilowo na > zesłaniu, chronię dupę i pieniadze przed naszzym wymiarem > niesprawiedliwości. Eeech pojeby, a mogli mieć cymes > ustawę, a ja pieniądze. > Teraz to nikt korzyści nie osiągnie :( Aaaa coooo wyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Aż się z nerwów zająkałem, że słowa nie mogę wydobyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 20:07 Gość portalu: Michnik napisał(a): > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > > > > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja > > jestem Lew > > > > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > > > > ! > > > > > > > > > > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze > > poprawnie slowo chuj! > > > > > > A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, > > bo sam nim jestem > > > oszusci. > > > > > > Co wy tam wszyscy dialogowicze i inne asd wiecie o tym, > > że to właśnie ja jestem prawdziwy Lew Rywin, chwilowo na > > zesłaniu, chronię dupę i pieniadze przed naszzym wymiarem > > niesprawiedliwości. Eeech pojeby, a mogli mieć cymes > > ustawę, a ja pieniądze. > > Teraz to nikt korzyści nie osiągnie :( > > Aaaa coooo wyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... > > Aż się z nerwów zająkałem, że słowa nie mogę wydobyć!!! Wy klony w odbyt jebane na pewno wiekszosc z was to isis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 20:32 Gość portalu: Platformers napisał(a): > Gość portalu: Michnik napisał(a): > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > > > > > > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja > > > jestem Lew > > > > > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > > > > > ! > > > > > > > > > > > > > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze > > > poprawnie slowo chuj! > > > > > > > > A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, > > > bo sam nim jestem > > > > oszusci. > > > > > > > > > Co wy tam wszyscy dialogowicze i inne asd wiecie o tym, > > > że to właśnie ja jestem prawdziwy Lew Rywin, chwilowo na > > > zesłaniu, chronię dupę i pieniadze przed naszzym wymiarem > > > niesprawiedliwości. Eeech pojeby, a mogli mieć cymes > > > ustawę, a ja pieniądze. > > > Teraz to nikt korzyści nie osiągnie :( > > > > Aaaa coooo wyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... > > > > Aż się z nerwów zająkałem, że słowa nie mogę wydobyć!!! > > Wy klony w odbyt jebane na pewno wiekszosc z was to isis. Znow nie moge zrobic kupy, mam straszne zaparcia. Czy jest na tym forum ktos, kto moglby zaladowac mi w tylek i przepchac to moje tygodniowe zatwardzenie? Bede bardzo zobowiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lew Rywin Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.autistici.org 04.01.03, 22:56 Gość portalu: Platformers napisał(a): > Gość portalu: Platformers napisał(a): > > > Gość portalu: Michnik napisał(a): > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Lew Rywin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: watanacipie napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > I ja pozdrawiam. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Spadaj włoska cioto! > > > > > > > > > > > > > > Wy huje do lania i pederasty w dupe jebane to ja > > > > jestem Lew > > > > > > Rywin !!!!!!!!!!!!! > > > > > > > ! > > > > > > > > > > > > > > > > > > To ja jestem Lew Rywin, bo ja wiem jak sie pisze > > > > poprawnie slowo chuj! > > > > > > > > > > A huj z toba! Huj sie pisze huj, przeciez wiem dobrze, > > > > bo sam nim jestem > > > > > oszusci. > > > > > > > > > > > > Co wy tam wszyscy dialogowicze i inne asd wiecie o tym, > > > > że to właśnie ja jestem prawdziwy Lew Rywin, chwilowo na > > > > zesłaniu, chronię dupę i pieniadze przed naszzym wymiarem > > > > niesprawiedliwości. Eeech pojeby, a mogli mieć cymes > > > > ustawę, a ja pieniądze. > > > > Teraz to nikt korzyści nie osiągnie :( > > > > > > Aaaa coooo wyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... > > > > > > Aż się z nerwów zająkałem, że słowa nie mogę wydobyć!!! > > > > Wy klony w odbyt jebane na pewno wiekszosc z was to isis. > > Znow nie moge zrobic kupy, mam straszne zaparcia. Czy jest na tym forum ktos, > kto moglby zaladowac mi w tylek i przepchac to moje tygodniowe zatwardzenie? > Bede bardzo zobowiazany. Noo, ja to oczywiście mógłbym zrobić!! Nawet z przyjemnością, Platfusie. Musisz jedynie do słonecznej Italii przyjechać I tam się poruchajem Darz Bór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.01.03, 23:16 Zapiszcie mnie również. Jestem w Jego Fanklubie (prawdopodobnie), gdyż fascynuje mnie swą wiedzą o sytuacji wśród kolesiów. Dla równowagi, by bilans był na zero, wrzućcie mnie do antyklubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Antyfanklub Rafisa IP: proxy / *.i-one.at 04.01.03, 23:37 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Zapiszcie mnie również. Jestem w Jego Fanklubie (prawdopodobnie), gdyż > fascynuje mnie swą wiedzą o sytuacji wśród kolesiów. Dla równowagi, by bilans > był na zero, wrzućcie mnie do antyklubu. > Też chciałem się zapisać do Fanklubu ale jak zobaczyłem że za hrabią uganiają się pedały , to uciekłem z tego klubu . W każdym razie Rafis się stara być aktywnym Userem, a że mu nie zawsze wychodzi to nie jego wina. Ssie chłopak wszystko co piszą polskie media, i wychodzą czasami fikołki. No ale rozrywki nigdy nie jest za dużo. Mam nadzieje że się Rafis nie obrazuje na Alena. Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Wracajmy do tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 23:14 czas ucieka, a poza bluzgami na nic was nie stać. Może i jesteście docipni ale bez dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Wracajmy do tematu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.03, 23:46 Gość portalu: Rafis napisał(a): > czas ucieka, a poza bluzgami na nic was nie stać. Może i jesteście docipni ale > bez dowcipu. klonie jeden czy ja sam nie moge sie wpisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Wracajmy do tematu IP: *.dtvk.tpnet.pl 05.01.03, 00:05 Rafisie i klonie jego ! Czyżbyście kiedykolwiek widzieli me bluzgi ? Never mind. Jestem Waszym wyznawcą, gdyż Wasza Wielkość wypływa z Waszej Mądrości. Bądźcie więc pozdrowieni o Wielcy Koledzy Kolesi Tego Miasta. Zapalam na Waszą cześć jedną sandałową trociczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plarformers Re: Rafis z kosmosu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 17:11 Nie klonuj innych Realianie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: Antyfanklub Rafisa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.01.03, 21:28 jest wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:Fanklub Rafisa 05.01.03, 21:47 Co wy chcecie od Rafisa, to jeden z najlepszych na Waszym Forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piździawa Re:Fanklub Rafisa IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.01.03, 21:52 Całkiem możliwe bo forum jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerto35 Re:Fanklub Rafisa 05.01.03, 23:43 Gość portalu: piździawa napisał(a): > Całkiem możliwe bo forum jest do dupy. najwazniejsze, ze Ty fajny gościu jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re:Fanklub Rafisa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.03, 00:22 Taki gościu jak nick. Zestaw kieliszków w domu trzyma bo może goście pół literka przyniosą. Lanckoroński pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś