Dodaj do ulubionych

tanie płyty CD

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 10:32
Mam niedorzeczne pytanie ,płynące z czystej bezradności- gdzie w e Wrocławiu
kupić jak najtaniej płyty CD z muzyką co jazz się zwie? Ew. podpowiedzcie mi
adres tani w internecie. Pozdrawiam ,kaja
PS czy ktoś przy zdrowych zmysłach i niewielkim styp. kupuje jeszcze w
Empiku.dla mnie Empik to świątynia- ale patrzenia;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: bano Re: tanie płyty CD IP: 80.48.114.* 05.01.03, 22:41
      zobacz na allegro, kilka plyt kupilem tam za okolo 15-16 zlotych. Ladnie
      zapakowane, legalne i w molochach z cyklu media albo empik kazdy wytrzeszczal
      oczy jak rzucalem nazwa zespolu.
      www.allegro.pl
      • Gość: kaja Re: tanie płyty CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 18:47
        Dzięki Bano , a jaki zespół wymieniałes że tak strzelali oczami ? Ja kiedyś
        chciałam zakupić płytę B.frisella pt.The sweetest punch - 3 lata po premierze i
        panna przy komputerze zakomunikowała, iz takowej nie mieli, - cytuję"chyba
        jakaś nowa , bo nie mamy" dzięki za adres allegro, bye.
        • Gość: bano Re: tanie płyty CD IP: 80.48.114.* 12.01.03, 05:20
          Hmm jaka? Sonata Arctica, Nightwish, Hamerfall itp. Stoiska rockowe w tych
          marketach sa ubogie w to, albo oczy wielkie robia, ewentualnie proponuja
          sprowadzenie za kosmiczna kwote.
          Pozdro
    • Gość: kaja Re: tanie płyty CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 09:32
      A gdybym tak chciała zakupić na giełdzie??? Kiedyś, jeszcze gdy giełda
      egzystowała we Wrocławiu pod halą ludową , kupiłam sobie org .Milesa Davisa -
      wytwórnia columbia- świetnej jakości i napewno nie-pirat.Orientujesz się Bano
      gdzie teraz jakaś porządna we Wrocku giełda hula? Pozdrowienia , kaja
      • Gość: bano Re: tanie płyty CD IP: *.teta.com.pl 12.01.03, 15:26
        gielda teraz znajduje sie na ulicy robotniczej. Kawalek dalej niz plac
        swiebodzki. Dawno tam nie bylem gdyz ze starej giledy na hali ludowej niewiele
        zostalo. Masa telafonow komorkowych, sprzetu rtv. Z plyt generalnie piraty w
        kiepskiej jakosci. Moze jeden, dwoch wystawcow ze starszymi nagraniami.
        Ewentualnie mozesz poszukac na direct connect tego co szukasz. Wiele razy mi
        skore ratowal, gdy szukalem rzadkich nagran. Program podobny do kazaa, ale
        bardziej elitarny (ze tak to nazwe- dobra jakosc plikow muzycznych, szybsze
        sciaganie i duzo innych plusow, jednyny minus to stale lacze, bo przy modemie
        za duzo ci nie pozwola inni posciagac). Tam znalazlem np ostatnio
        Stratovariusa, ktorego jak powyzsze zespoly nie we wroclawskich sklepaach.
        Jak masz jakies pytania jeszcze to pytaj.
    • Gość: kaja Re: tanie płyty CD IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 19:06
      Tak więc Bano, skoro objawiłeś się jako specjalista..;)))
      Kiedyś koło -prawie- obecnego Empiku była sobie fantastyczna księgarnia
      muzyczna.Pracowali w niej ludzie znający się na muzyce -az dziw brał ileż to
      różnistych informacji potrafili podać- edycję, rok wydania, skład zespołu
      itp.co się z nimi stało ?
      Klientka nieodżalowanego sklepu muzycznego pozdraiwa.
      Kaja
      • Gość: bano Re: tanie płyty CD IP: 80.48.114.* 15.01.03, 23:27
        No niekoniecznie specjalista Kaju :). Mowimy o sklepiku zwanym Bemolika, gdzie
        faktycznie mozna bylo kupic wszystko z mila i kompetentna obsluga.
        Wiesz, nie wiem co sie stalo ze sprzedawcami, ale podobny klimatem i
        kompetenecja znajduje sie na ulicy: Kołłątaja (koło księgarni). Kiedyś jak
        pamietam mozna bylo kupic tez w milej atmosferze obok Epi marketu (taki maly
        sklepik w plastrach miodu). Ewentualnie chyba powinnno istniec stoisko w hali
        targowej (na pierwszym pietrze). Albo NOT na dole (tez nie wiem czy istnieje)
        A tak z ciekawosc szukalem Twojego wykonawcy i w swoich kanalikach muzycznych
        go nie znalazlem. Moze jakas wytwornia specjalizujaca sie w takich nagraniach
        pomoze? Chociaz kiedys przy zamowieniu bodajze "Heroes del silencio"
        uslyszalem taka cene, ze zastanawialem sie czy jednak nie przezucic sie na
        papke serwowana na mtv ;)

Ponizej mail jakby cos Cie jeszcze interesowalo
        bano2001@poczta.onet.pl
        Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka