Gość: marznacy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 12:31 szukam porady - mam ma ło kasy, w domu zimno, muszę wymienić okna. Polećcie dobra firmę. No i tania. M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: habitus Re: dobre okna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 13:11 Gość portalu: marznacy napisał(a): > szukam porady - mam ma ło kasy, w domu zimno, muszę wymienić okna. Polećcie > dobra firmę. No i tania. > M Najtańsze są plastikowe. Polecam zwłaszcza do mieszkania w bloku. Nie wiem jakie firmy mają przedstawicielstwo we Wrocławiu ale z większych firm dobre są np Jocz i Plastmo. Poszukaj w internecie albo w książkach telefonicznych i dzwoń. Pamiętaj, że okna plastikowe są bardzo szczelne. Muszą mieć wywietrzniki. Lepiej wziąć rozwieralno-uchylne z systemem rozszczelniania (lekkie uchylenie) bo są wygodniejsze, chociaż droższe. Wszystkie podziały okna służące tylko do ozdoby (szprosy porzeczne) podrażają zakup. Nietypowe kształty i rozmiary też. Musisz dzwonić i pytać, a potem wybrać. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
vija Re: dobre okna 05.01.03, 13:38 Wlasnie sobie zalozylam nowe okienka i to w sumie dosc tanio a po mnie jeszcze kilka znajomych bo wykonanie i fachowosc jest jak najbardziej ok. a obszukalam sie niezle,bo mialam rozne dziwne wymagnia . Jak chcesz to idz na ul.Sw Antoniego 26 do p.Magierskiego i powiedz ,ze jestes od tej pani z Pawlowa to dostaniesz jeszcze jakis upust albo cos dodatkowego:) jak chcesz to podaj mi dane na priv. to polece Cie z imienia i nazwiska ..zawsze to pare groszy moze byc mniej w kieszeni dzieki temu. ps.1......mozna u nich rozlozyc na raty w razie czego ps2 ......potem przyjsc do mnie i pomoge rozliczyc sobie w podatku rocznym z ulgi remontowej:))) adres kontaktowy jak wyzej pozdrawiam vija vija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marznacy Re: dobre okna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 23:16 dzieki serdeczne, dam znac, jak tylko sie dowiem, ile i co za ile. Pozdro. Znów mróz za oknem M Odpowiedz Link Zgłoś