Gość: costam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.10.01, 16:20 bo Holowczyc chipsa zgubil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costam Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 21:53 Ludzie co sie z wami dzieje .. nie cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwasek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:17 a co mnie obchodzi jakiś Kulig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboczek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.01, 00:14 Bawo Janusz Brawo Holek Brawo Leszek! Kazdy mogl zostac mistrzem dlatego gratulacje dla wszystkich! PS.kitek i kwasek to palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.10.01, 08:15 super palantem trzeba byc, zeby tym sie podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krnąbrny Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: 10.85.101.* / *.dhl.com 22.10.01, 09:33 nie znam kuliga i hołowczyca natomiast byłem pod PKiN na rajdzie i doznałem totlnej porażki.Słowo burdel nie oddaje tego co tam się działo, chaos to też mało powiedziane.Nie wiem czemu warszawska GW zachwala organizację?Widocznie jako VIPY byli wpuszczeni.Zero organizacji, pomocy,przenikający ludzie za barierki, najwieksze tlumy na zakretach pod palacem..to cud ze w centrum warszawy nie było tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costam Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 09:54 nigdy nie zabezpieczysz trasy w calosci a mysle z troche przesadzasz. Ogladalem przejazd pod pałacem i nie widzialem przebiegajacych kibicow przed samochodami.. A trzeba tez powiedziec ze odcinek ten byl bardzo wolny z duza iloscia nawrotow . zakretow i szykan wiec byl bardzo bezpieczny... I choc nie jestes kibicem rajdowym... to juz CIe lubie za posty o Malachowskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboczek Re: JANUSZ KULIG MISTRZEM POLSKI !!! do kitek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.01, 01:07 Ty czlowieku chyba kibic pilkarski jestes albo jakichs innych pedalow okrzykujesz.Wyluzuj sie nikt ci nie kazal podniecac sie rajdami jeszcze sobie klawiature zapaskudzisz ze o monitorze nie wspomne. Czesc maly ziemski czlowieczku! Odpowiedz Link Zgłoś