Dodaj do ulubionych

Wildstein szefem

11.05.06, 22:20
To facet z jajami . Trzymam kciuki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niedowiarek Wildstein szefem listy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:30
      Łajldsztajn z jajami sześciennymi - lista W się wydłuży do sześcianu

A zostanie po staremu...
    • Gość: jekdok To trzymaj i nie popuszczaj obojęnie gdzie i po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:14
      brzoza36 napisał:

> To facet z jajami . Trzymam kciuki.

Pytali krasnoludka:
      -ile ważysz krasnoludku?
      -20 kg
      -no cooś ty? bez jaj, bez jaj krasnoludku!
      -aaaa to 5.
      ================
      Jaja to rzeczywiście pierwszorzędne kompetencje do zarządzania telewizorami.

• kklement Nie oglądam, nie płacę abonamentu, olewam .. 11.05.06, 23:43
      I śmieszą mnie te polityczne przepychanki i emocje, kto będzie dzierżył tę
      rządową tubę. Teleturnieje dla kretynów, telenowele dla odmóżdżonych
      prymitywnych bab, publicystyczne bicie piany - wielki badziew. Mi na przykład
      wystarczą 3 kanały Discovery, ew. jeszcze TVN 24, brakuje mi VH1. A politycy
      niech się pozabijają walcząc o TVP - jeśli idzie o mnie, to gra o pietruszkę.
      • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Nie oglądam, nie płacę abonamentu, olewam .. IP: *.wa.bigpond.net.au 12.05.06, 05:33
        kklement ! A MI sie wydaje ze "bezmozgowcem" i"kretynem" mozna okreslic
        CIEBIE!!!!
      • vratislaviak Re: Nie oglądam, nie płacę abonamentu, olewam .. 12.05.06, 09:46
        TV jest spoko jak ktoś nie ma zajęcia w domu i tyle
      • vratislaviak M jak mdłości .. 12.05.06, 09:47
        Taniec z Gwiazdami i M jak Miłość sprawiaja ze czuje mdłosci
      • Gość: ja-tez Re: Nie oglądam, nie płacę abonamentu, olewam .. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.06, 22:58
        Ja tez, sierotko, ja tez wole discovery itd.
        Ale Ci (nam) w koncu discovery zamkną. Bo tam darwinizm szerzą.
        Sposoby techniczne sa. Nawet na satelity. Bedziesz tylko ogladal
        CHWAŁĘ NARODU POLSKIEGO.
    • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Wildstein szefem IP: *.wa.bigpond.net.au 12.05.06, 05:37
      A mnie sie wydaje ze "moski" dzialaja wg. powiedzenia ," w prasie,kasie itd."
      • Gość: ejo Re: Wildstein szefem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 06:02
        znowu zydzi i cyklisci? ojej - tv-lista wildsteina rosnie o znanych cyklistwow!
        • Gość: Stefanox Uwaga na Zydów IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.06, 08:13
          nie sposób zarzucić teraz Rządowi antysemityzm.Ciekawe co takiego wymyśli teraz
          lewica.
          Wildstein to człowiek godny tej funkcji, człowiek wielkiej odwagi i
          niezależny , czapki z głów. TVP to wielkie GVP i trudno coś tam zrobić .
          Nie zdziwcie się gdy za chwilę na ulice wylegną masy pracownicze z tv i w
          proteście przeciw decyzjom nowego szefa będą się sami filmować.
          • Gość: (nie)POPRAWNY Re: Uwaga na Zydów IP: *.wa.bigpond.net.au 12.05.06, 10:38
            Teraz napewno bedzie wiecej "koszernej" telewizji wlacznie z "polowaniem na
            czarownice" i kogos tam jeszcze !!!
          • Gość: janek Re: Uwaga na Zydów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.06, 11:03
            Gość portalu: Stefanox napisał(a):

> nie sposób zarzucić teraz Rządowi antysemityzm.Ciekawe co takiego wymyśli
            teraz
            >
            > lewica.
            > Wildstein to człowiek godny tej funkcji, człowiek wielkiej odwagi i
            > niezależny , czapki z głów. TVP to wielkie GVP i trudno coś tam zrobić .
            > Nie zdziwcie się gdy za chwilę na ulice wylegną masy pracownicze z tv i w
            > proteście przeciw decyzjom nowego szefa będą się sami filmować.

niezalezny? dobry kawał, przeciez bronek chodzi na pasku kaczynskich i jest ich
            malym sluguskiem. wlazi im w tylki nie od dzis
            • Gość: umyslscisniety Re: Uwaga na Zydów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.06, 12:23
              widze,ze go znasz,nawet po imieniu jestescie i to jak! łał. jestes kolejnym
              niewolnikiem teorii spiskow?moze ty tez jestes na czyjejs smyczy,a moze wszyscy
              jestesmy na czyichs smyczach? o swieta tereso!o boze!o tempora itd
    • Gość: jj Ale bez napletka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:42
      • hack_and_fuck Re: Ale bez napletka 12.05.06, 19:22
        ale Pospieszalski jako szef dwojki to lekka przesada.
        • Gość: EWa Re: Ale bez napletka IP: *.CNet2.Gawex.PL 12.05.06, 21:32
          LEKKA?????????????????????
          • Gość: Niedowiarek TVP TRWAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:46
            pospieszalski pospieszalski pospieszalski

powtarzajmy: katoTV
    • Gość: drinks Zamienił stryjek siekierkę na kijek.......... IP: *.magma-net.pl 13.05.06, 09:10
      Ktoś niedawno powiedział, że politycy już dawno UKRADLI nam media publiczne, a
      w szczególności TVP. I nie zanosi się nato, żeby je oddali.

Wildsteinowi na pewno nie można zarzucić neutralności czy umiarkowanych
      poglądów, wiec spodziewam się, że na fali będą teraz dziennikarze, jak on,
      skrajnie prawicowi, przyjaciele Kaczorów, uczniowie Kurskiego itp.
      Czyli z jednej strony TVP przechyli się mocno w drugą, coś mi się zdaje, że
      przy tym mocno nabierze wody na pokład.....

Walter (młodszy) powinien na mszę dać w intencji tej nominacji, bo teraz pewnie
      słupki oglądalności TVN pójda w górę jak nigdy........
      • wnuk.nerona Re: Zamienił stryjek siekierkę na kijek.......... 13.05.06, 19:45
        A, ja czekam na dobranockę, w której dzieci straszyć będzie wujek Antek
        Policmajster Maciarewicz, a listę agentow ujawniać będzie Bronio Sabra-
        Wildstein.
    • bez_nicku Re: Wildstein szefem 13.05.06, 19:57
      Zastanawiam się, co się będzie działo we wrocławskim ośrodku TVP... :)))
      • Gość: olo Re: Wildstein szefem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.06, 20:03
        miejmy nadzieje, ze czystka. Wanda Ziembicka na dyrektora!!!
    • Gość: the Hedone Re: Wildstein szefem IP: 80.169.162.* 13.05.06, 21:04
      kolezankom i kolegom z TVP wspolczuje i polecam goraco przesledzenie wolnych
      stanowisk u konkurencji :)

The Hedone ex TVP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka