malinkamig 06.01.03, 15:03 Myślę,że coś w tym jest.Trzeba tylko bardzo mocno wierzyć,że nastąpi spełnienie.Jak sądzicie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Czy wiara czyni cuda? 06.01.03, 15:08 malinkamig napisała: > Myślę,że coś w tym jest.Trzeba tylko bardzo mocno wierzyć,że nastąpi > spełnienie.Jak sądzicie? > > pozdrawiam Na pewno nie dotyczy to spraw finansowych :-). W ogole cuda zdarzaja sie ale powyzszych nie dotycza. jak to byc mzoe juz pisalem, oprocz niejakiego Midasa, ktory ongis zalamal rynek metali szlachetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Czy wiara czyni cuda? IP: proxy / *.com.hk 06.01.03, 16:02 IMHO sama wiara to stanowczo za malo. wklad wlasny (mozliwie najwiekszy) mile widziany. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Czy wiara czyni cuda? 06.01.03, 16:21 Gość portalu: cyfer napisał(a): > IMHO sama wiara to stanowczo za malo. wklad wlasny > (mozliwie najwiekszy) mile widziany. Oczywiście,że tak. Chodzi mi o pozytywne myślenie ,odpowiednie nastawienie, wiara we własne siły. W dzisiejszych czasach trzeba być twardym żeby przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Czy wiara czyni cuda? 06.01.03, 16:25 Gość portalu: cyfer napisał(a): > IMHO sama wiara to stanowczo za malo. wklad wlasny > (mozliwie najwiekszy) mile widziany. Oczywiście,że tak. Chodzi mi o pozytywne myślenie ,odpowiednie nastawienie, wiara we własne siły. W dzisiejszych czasach trzeba być twardym żeby przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś