Dodaj do ulubionych

"graffiti" - donosy

13.05.06, 09:08
A może u nas tez cos takiego zrobić?! Może choć trochę to ukróci te bazgroły
na ledwo co wyremontowanych kamienicach i budynkach. Przecież to żadni
grafficiarze tylko zwykłe młokosy i palanty którym się nudzi i coś tam
bazgrolą. Tylko czekam aż wymażą cudnie odnowioną kamienicą na Szczytnickiej
to normalnie wtedy nogi z dupy powyrywać.

miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3329480.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: "graffiti" - donosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:13
      Czy ty czasem nie dostałeś w "nomenklaturowej" kamiennicy mieszkania? Dlaczego
      akurat tak się martwisz o kamiennicę na Szczytnickiej?
      • Gość: hubi Re: "graffiti" - donosy IP: *.magma-net.pl 13.05.06, 11:56
        Ooo Mamo ! Dlaczego "nomenklaturowej"? O co chodzi? Jakie mieszkanie ? Nic nie
        rozumiem. Nie martwie się szczególnie o tą akurat kamienice, martwie sie takze o
        budynki Ossolineum, o budynki na "nowej" Oławskiej która będzie deptakiem a
        zobacz jak tam wyglądaja budynki, szczególnie wejście do sklepu Gracja. Skandal,
        choć tu to troche się dziwie właścicielą. Ci niby grafficiarze nie oszczedzili
        już nawet nowgo budynku mieszkalnego przy pl.Kromera. A przejedz sie Trzebnicka
        i tam również odnowiono kamienice i co? Cała wymazana jakimiś gó..anymi
        napisami. To jest istna plaga i trzeba z tym poprostu jakoś walczyć a Ty droga
        Mamusiu doszukujesz się cholera wie czego. Takie to właśnie polskie myślenie. A
        zamartwiam się całkiem bezinteresownie, chcąc aby wygląd miasta był poprostu
        estetyczny i tyle.
    • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 13.05.06, 09:19
      Ja proponuje wysokie kary finansowe dla tych wandali!
      Skończyć z tą bandą deb***!!

"Tym forum nie opiekuje się TROL mi.chal."
      • Gość: jas Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:25
        święte słowa ,dotkliwie karać,
        • adrianwro Re: 13.05.06, 09:29
          Ech... i tak wyjdzie z tego K.... U nas nadal panuje zlewka na takie rzeczy, a
          co bede się wysilał i dzwonił na SM jak widzę że malują , a władzy tez nie chce
          się ruszać do takich interwencji ;-( Trzba by chodzić chyba z bejzbolem i po
          łpach takiemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka