Dodaj do ulubionych

SP 73 ul. Gliniana

IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 20:54
Ósma b. Wychowawczyni pani Irena Jaroszewska. Rok ukoncz. 1973. Udało mi sie
juz nawiązać kontakty w internecie. Agnieszka Drechsler (d. Raczkowska)
agdre@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: maks Re: SP 73 ul. Gliniana IP: 195.143.233.* 31.01.03, 22:24
      czy to byla matematyczka ?
      • Gość: D_Aga Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 15:53
        Najlepsza ze wszystkich moich matematyczek w życiu
        • Gość: ewa Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.03.04, 22:05
          i mnie uczyła pani Jaroszewska, niestety tylko przez rok, w szóstej klasie -
          cieszę się, że nie tylko ja ja pamietam - była nadzwyczajna
          • Gość: mysza Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.04.04, 23:15
            mnie też przez rok uczyła pani jaroszewska, też w szóstej klasie - moze
            chodzilysmy do tej samej (moją wychowawczynią byla pani Malinowska, bardzo
            przyzwoita kobieta od rosyjskiego)
            pani Jaroszewska - genialna, stosowala rózne czynnosci magiczne
            ale dla mnie najważniejsza byla pani Barbacka od polskiego - wpłynęla na całe
            moje zycie i tak naprawde była chyba jedynym nauczycielem, ktory mial na mnie
            wpływ jako na czlowieka
            jeszcze dobrze wspominam pania Halimoniuk (chpciaż balam sie jej jak ognia) i
            panią Kotecką - uczyła nas w szóstej fizyki i plastyki, bardzo mądra i wrażliwa
            osoba - w ogóle szkoła była dobra, poza moją pierwsza nauczycielką, ale ona
            juz nie zyje, wiec zamilkne
            a pamietacie pana Króla (his, geogr.) - to były lekcje!
            • d_aga Re: SP 73 ul. Gliniana 12.04.04, 10:23

Gość portalu: mysza napisał(a):

> mnie też przez rok uczyła pani jaroszewska, też w szóstej klasie - moze
              > chodzilysmy do tej samej (moją wychowawczynią byla pani Malinowska, bardzo
              > przyzwoita kobieta od rosyjskiego)
              > pani Jaroszewska - genialna, stosowala rózne czynnosci magiczne
              > ale dla mnie najważniejsza byla pani Barbacka od polskiego - wpłynęla na całe
              > moje zycie i tak naprawde była chyba jedynym nauczycielem, ktory mial na mnie
              > wpływ jako na czlowieka
              > jeszcze dobrze wspominam pania Halimoniuk (chpciaż balam sie jej jak ognia) i
              > panią Kotecką - uczyła nas w szóstej fizyki i plastyki, bardzo mądra i
              wrażliwa
              >
              > osoba - w ogóle szkoła była dobra, poza moją pierwsza nauczycielką, ale ona
              > juz nie zyje, wiec zamilkne
              > a pamietacie pana Króla (his, geogr.) - to były lekcje!
              i Królową - uczyła muzyki.
              Odnalazłam w internecie kolegę ze szkoły.
              Zorganizował niewielkie (czteroosobowe) spotkanko.
              Było miło...
    • Gość: Beata Kowalska Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 16:09
      Ja skonczylam SP73 w 1975 roku, Szukam kolezanki Roma Zenker z Gajowej ulicy
      (jej matka byla nauczycileka w szkole 73), Elzbieta Janda z Sleznej ulicy,
      Wanda Kasperczak z Borowskiej ulicy, Malgorzata Bijas i Andrzey Lukasiewicz z
      Glinianej, . Mieszkam w USA i prubuje odnowic kontakty z kolezankami.
      E-Mail: Namulala@aol.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka