Gość: D_Aga IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 20:54 Ósma b. Wychowawczyni pani Irena Jaroszewska. Rok ukoncz. 1973. Udało mi sie juz nawiązać kontakty w internecie. Agnieszka Drechsler (d. Raczkowska) agdre@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks Re: SP 73 ul. Gliniana IP: 195.143.233.* 31.01.03, 22:24 czy to byla matematyczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_Aga Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 15:53 Najlepsza ze wszystkich moich matematyczek w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.03.04, 22:05 i mnie uczyła pani Jaroszewska, niestety tylko przez rok, w szóstej klasie - cieszę się, że nie tylko ja ja pamietam - była nadzwyczajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.04.04, 23:15 mnie też przez rok uczyła pani jaroszewska, też w szóstej klasie - moze chodzilysmy do tej samej (moją wychowawczynią byla pani Malinowska, bardzo przyzwoita kobieta od rosyjskiego) pani Jaroszewska - genialna, stosowala rózne czynnosci magiczne ale dla mnie najważniejsza byla pani Barbacka od polskiego - wpłynęla na całe moje zycie i tak naprawde była chyba jedynym nauczycielem, ktory mial na mnie wpływ jako na czlowieka jeszcze dobrze wspominam pania Halimoniuk (chpciaż balam sie jej jak ognia) i panią Kotecką - uczyła nas w szóstej fizyki i plastyki, bardzo mądra i wrażliwa osoba - w ogóle szkoła była dobra, poza moją pierwsza nauczycielką, ale ona juz nie zyje, wiec zamilkne a pamietacie pana Króla (his, geogr.) - to były lekcje! Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: SP 73 ul. Gliniana 12.04.04, 10:23 Gość portalu: mysza napisał(a): > mnie też przez rok uczyła pani jaroszewska, też w szóstej klasie - moze > chodzilysmy do tej samej (moją wychowawczynią byla pani Malinowska, bardzo > przyzwoita kobieta od rosyjskiego) > pani Jaroszewska - genialna, stosowala rózne czynnosci magiczne > ale dla mnie najważniejsza byla pani Barbacka od polskiego - wpłynęla na całe > moje zycie i tak naprawde była chyba jedynym nauczycielem, ktory mial na mnie > wpływ jako na czlowieka > jeszcze dobrze wspominam pania Halimoniuk (chpciaż balam sie jej jak ognia) i > panią Kotecką - uczyła nas w szóstej fizyki i plastyki, bardzo mądra i wrażliwa > > osoba - w ogóle szkoła była dobra, poza moją pierwsza nauczycielką, ale ona > juz nie zyje, wiec zamilkne > a pamietacie pana Króla (his, geogr.) - to były lekcje! i Królową - uczyła muzyki. Odnalazłam w internecie kolegę ze szkoły. Zorganizował niewielkie (czteroosobowe) spotkanko. Było miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Kowalska Re: SP 73 ul. Gliniana IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 16:09 Ja skonczylam SP73 w 1975 roku, Szukam kolezanki Roma Zenker z Gajowej ulicy (jej matka byla nauczycileka w szkole 73), Elzbieta Janda z Sleznej ulicy, Wanda Kasperczak z Borowskiej ulicy, Malgorzata Bijas i Andrzey Lukasiewicz z Glinianej, . Mieszkam w USA i prubuje odnowic kontakty z kolezankami. E-Mail: Namulala@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś