miliarder 16.01.03, 11:53 kilka uwag: dlaczego na stronie miasta wroclawia jesli do pola "szukaj" wpisze "poniemieckie" to odnajduej 0 pozycji??? w naszym, niekryjac poniemieckim miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biorytm Re:"koszt i czas" WYMIANY INFORMACJI 17.01.03, 08:11 INFORMOCJA. Mam problem w świecie trwa "WYŚCIG" w skracaniu czasu przepływu informacji przy jednoczesnym obniżaniu kosztów. Moje pytanie: Czy my bierzemy w tym udział. Myśle że wystarczy nam jak jest. A szkoda. Wszystkie wystąpienia z DARMOWĄ prezentaja niegdy nie znalazły nawet odpowiedzi. A gdzie są argumenty. Ale "Zachód" i UE nie będą na o to pytać. Przez analogie do 'Supermarketów" - a po tem płacz że to ONI są winni. Mój tel/fax 3383838 zawsze 24h jest do dyspozycji zainteresowanych. Jest jeszcze wyjscie "ZAKUP LICENCJI I OWSET" do zapłacenia. Pozdrawiam. W.S.Czapski Odpowiedz Link Zgłoś
biorytm Re:'koszt i czas' WYMIANY INFORMACJI 20.01.03, 06:32 Srednio kilka razy dziennie wymieniam informacjie z za "wielkiej wody" Na postawione pytanie brak odpowiedzi. A moze nad Odra sa tekie zwyczaje. Bo i po co - dobrze jest jak jest ok. Tak trzymac do konca. Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś