jamah 02.06.06, 13:15 Witam! Mam takie pytanie... gdzie we wro mozna zaopatrzyc sie w plyty winylowe (z muzyka i stara i nowa, zarowno muzyka popularna i ta skierowana do uzytku przez wspolczesnych DJ-ow) prosze o wszelkie namiary... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: Winylu szelest... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:23 Na Kuzniczej w starej szkole podstawowej - ale glowy nie daje. Pozatym kiedys byl sobie taki czlowieczek tkory w roznych miejscach wystawial swoje plyty, czasem kolo wejscia do kameleonu od strony olawskiej a czasem w innych miejscach. Oprocz tego jest sporo innych miejsc gdzie mozna kupic winyle, a co do lokacji ktorych pojecia wiekszego nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jamah Re: Winylu szelest... :) 02.06.06, 13:52 no wlasnien juz kiedyś natrafilem na tego czlowieczka na olawskiej ale od czasu kiedy sie wzieli za remont tej ulicy ślad po nim zaginoł :/ a duzoo tego miał... dotarly do mnie słuch że można go trafić na świebockim w niedziele! czekam na dalsze opcje...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle071 Re: Winylu szelest... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.06, 14:31 jego gdzies przeniesli nie pamietam juz gdzie, w archiwum gazety bedzie o tym, gdzies chyba na robotnicza, ale glowy nie dam sobie uciac, a plytki mial calkiem calkiem. w rynku masz skateshop pod mcdonaldem i tam masz winyle wspolczesne. na sienkiewicza byl kiedys reaktor nie wiem czy dalej jest. stare kupuje na gieldzie staroci raz w miesiacu no i na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr bed Re: Winylu szelest... :) IP: *.iitd.pan.wroc.pl 02.06.06, 15:17 człowieczek na giełdzie elektronicznej jest prawie co tydzien i kilku innych ludzików tez handluje tam vinylami, natomiast szkoła dawna podstawowa na kuzniczej, ale drozyzna jak za takie plyty zniszczone, a sklep pod macdonaldem w rynku to kontynuacja przeciez reaktora ale tam sama muza klubowa, do tego jeszcze jest dj shop na uniwersyteckiej ale oni sie wycofuja z plyt, no a najlepiej nowe sobie kupowac przez internet np stronka music stack polecam Odpowiedz Link Zgłoś