dominisiaaa 10.07.10, 20:04 No właśnie. Ciekawi mnie to czy już same sobie gotujecie ? A może jeszcze ktoś Wam gotuje ? Pozdrawiam , dominisiaaa PS. Przepraszam jeśli był już taki temat . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati97 nie lubie gotować 10.07.10, 20:09 Z głodu bym raczej nie umarła, gdybym miała sama gotować Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: nie lubie gotować 11.07.10, 13:37 ja tak samo. nie nawidze stac przy garach. i jakoś nie urzeka mnie gotowanie obiadu w tak zwanych trzech porcjach czyli ziemniaki mieso i surówka ( czy tam buraki, albo ogórek). za dużo gotowania. lepiej ugotowac sobie jedną a porzadną rzecz. ale i tak nie mam na razie zamiaru gotować. no chyba jedynie wode wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
sandri11 Re:lubie gotować 13.07.10, 17:54 bardzo lubię gotować lubię kurczaka z sałatką Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare_ Bardzo lubię gotować 13.07.10, 12:28 Umiem i lubię gotować a jeszcze bardziej piec ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ Czasami... 13.07.10, 14:34 Jak byłam mała to czasami pomagałam mamie gotować. Teraz czasem zrobię sobie tylko jajecznicę, jajka sadzone czy parówki xp Odpowiedz Link Zgłoś
bojka336 Re: nie lubie gotować 13.07.10, 12:28 dokładnie ;] coś magicznego jest w kanapkach xd Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: nie lubie gotować 13.07.10, 13:23 Nie lubie gotować, ale moi rodzice póżno wracają więc musze to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Kuchnia nastolatek . 10.07.10, 20:21 Nie jestem super kucharzem, ale niektóre potrawy spokojnie umiem sobie przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:12 Mistrzem kuchni to ja nie jestem ale te najprostrze potrawy [chyba] XD potrafię przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 12:48 Zwykle mama gotuje xd Ale czasem jak mam humor to próbuję coś sama stworzyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 12:56 zazwyczaj mama robi obiad, a ja tylko umiem jajko usmażyć, brawa dla mnie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:05 Mi mama gotuje >.< A tak na ogół to umiem jajko usmażyć i zrobić spaghetti hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 12:58 ja gotować nie lubię ani nie umiem choć moje plany na wakacje to właśnie nauczyć się czegokolwiek gotować. zazwyczaj to mama gotuje i jest dobrze bo mama jest świetną kucharką. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Nom, płatki z mlekiem.xd 11.07.10, 12:59 Ja bardzo, bardzo, bardzo rzadko gotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:00 Nie lubię gotować. To przecież takie nudne. Moje zdolności ograniczają się do zrobienia kanapek, jajecznicy, budyniu i zupy z paczki, albo czegoś ze słoika. U mnie w domu mama gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:04 u mnie dokladnie tak samo jak u rosalie32 Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:04 i wogole nie ciagnie mnie do gotowania Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:03 Czasami zdarza mi się ugotować obiad np zupka chińska z torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:04 Kanapki i płatki z mlekiem. A szczyt moich możliwości to jajecznica XD. Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:10 mi najlepiej wychodzą tosty i makaron z serem. ;D łihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:10 umiem gotować . Ale zazwyczaj to mama gotuje. Nie jestem świetną kucharką , ale jakby co to nie umarłabym z głodu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 kuchnia nastolatek. 11.07.10, 13:13 a ja być może gdybym miała sama gotować, bym umarła z głodu. nienawidzę tego robić i cokolwiek najłatwiejszego już mnie męczy i odrzuca od kuchni. po prostu: nie. pozdrawiam młode "kucharki" Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:12 Gotowanie to nic trudnego. Co za filozofia jajka, schabowy, gyros, tortilla, frytki, naleśniki, domowa pizza,mielone czy jakieś zupy. Gorzej z surówkami, nie mam wyczucia - uwielbiam słone, pikantne i ostre, więc zazwyczaj przesadzam z przyprawami Oczywiście wolę gdy mama gotuje, zawsze to wygoda, ale często po prostu jej nie ma, więc ja szykuje. I nie mówię, że wszystko z pamięci, czasem zajrzeć trzeba do przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 19:45 Lubię gotować i umiem czasami z koleżanką coś razem gotujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:15 ja umiem zaledwie kilka potraw ugotować. np. spagetti czy coś z pomysłów na Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:27 hmm nie chce mi sie czasami nawet kanapki zrobić ;DD ale umiem jakies tam proste dania ; spaghetti, chinszczyzne, jajecznice ;DD , jakies tam klopsy xD i chyba cos tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:28 ha, sama gotuję obiady od poniedziałku do piątku, bo mama jest w pracy. jak mnie najdzie, to ciasto też upiekę. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:32 Moja mama gotuje wszystkim, więc przy okazji mi też. Jak mi się nudzi to robię budyń, kisiel albo jakieś kaszki ze sklepu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:37 zazwyczaj sama gotuję. potrafię dużo zrobić sama i lubię gotować. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 13:41 czasem tak, ale wtedy cała kuchnia jest zawalona i mam musi to sprzątać, po za tym nie mam czasu ani ochoty więc nie gotuję. czasem makaron. ja u siebie w domu nie mam zamiaru dbać o obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Kuchnia nastolatek . 11.07.10, 14:47 jak jestem bardzo głodna to coś ugotuję. XD ale zdecydowanie wolę jak ktoś to robi za mnie ; p Odpowiedz Link Zgłoś
karola_06 Re: Kuchnia nastolatek . 12.07.10, 19:12 w lato często sobie gotuję... Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Kuchnia nastolatek . 12.07.10, 21:05 Nie ma problemu.. Naleśniki (mmm, ulubiona potrawa), racuchy, makaron, ryż z piersiom z kurczaka, pierś z kurczaka, jakiś schabowy, lazania, placki... Co w tym trudnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy z głosu nie umrę. 12.07.10, 23:34 jakieśtam podstawowe rzeczy potrafię więc nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
landrykoowax ;D 13.07.10, 11:55 Mama gotuje ale ja umiem Gorący Kubek i pizze zamówic;D Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: ;D 13.07.10, 11:58 Nie umiem. Moje zdolności ograniczają się do podgrzania zupy i zrobienia herbaty. . Odpowiedz Link Zgłoś
lightowa Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 11:58 Domu jeszcze nie spalilam... Zbyt dobra kucharką nie jestem. Zazwyczaj zapominam posolic makaron albo cos innego. Ciężko sie je moje potrawy,ale tak jak sobie ugotuje to tak jem i cierpię <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
weercia. Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 11:59 nie chwaląc się umiem zrobić pyszną sałatkę owocową;P gorzej by było z zupą czy coś. ja za dużo sole .. i ogólnie wole zjeść pyszną kuchnię mojej Babci zapisałam się w szkole na Kulinaria i się będę uczyć ciekawe jak to będzie. a Wy macie coś takiego w szkole ? weercia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:01 Bardzo kocham przyrządzać sałatkę z gryrosa <33 Jajecznicę umiem zrobić, doprawić odpowiednio ziemniaki i zrobić placki ziemniaczane. Umiem gotować ziemniaki i przygotować mięso. Robię to raz na miesiąc xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:02 U mnie jest tak ze obidy gotuja rodzice. ; ) ALe kiedy nie ma ich w domu potrafie se sama ugotowac ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
olsonka Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:02 Gotowanie to dla mnie nic trudnego ,problem w tym ,że mi sie nigdy nie chce ale lubię piec ciasta ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 12:03 Gotuje przeciętnie, ale kilka rzeczy umiem zrobić. ; D Odpowiedz Link Zgłoś