Dodaj do ulubionych

al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :)

08.06.06, 11:10
Śmieć, kanalia i morderca. Zwykły kawałek g... Fachman od obcinania
bezbronnym ludziom żywcem głowy, przed kamerą wideo. Niech go piekło
pochłonie !

Mam nadzieję, że podobny los spotka jak najszybciej wszystkich jego kumpli.

BRAWO US TROOPERS ! :) Tak trzymać !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: drinks Jakie piekło? Przecież trafił do raju muzułmanów? IP: *.magma-net.pl 08.06.06, 11:19
      ma tam 100 babek na wyłączność, drinki za free i pełny pakiet kablówki.

W końcu to "menczennik", no nie?
      • jotesz raj terrorystom! 08.06.06, 11:57
        niech amerykańskie samoloty pomogą przetransportować wszystkich terrorystów do
        raju! Oby ta wiadomość była pewna...
      • kklement Re: Jakie piekło? Przecież trafił do raju muzułma 08.06.06, 22:30
        Gość portalu: drinks napisał(a):

> ma tam 100 babek na wyłączność, drinki za free i pełny pakiet kablówki.

No to miejmy nadzieję, że te babki to sobowtóry kadry bułgarskich sztangistek,
        a w kablówce leci tylko TV Trwam :D
    • Gość: Kuba Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.206.112.98.telsat.wroc.pl 08.06.06, 22:48
      I tak jego smierc byla szybka i przyjemna w porownaniu z tym co urzadzal swoim
      ofiarom...
    • map4 Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) 09.06.06, 08:47
      Nie zamierzam po nim płakać - dziwi mnie natomiast, że wojska okupacyjne użyły
      myśliwców a nie plutonu komandosów. Gdyby wzięli go żywcem, albo gdyby
      przynajmniej zmusili go do samobójstwa tak jak oblężonych synów Saddama, to
      Zakrawi nie został by męczennikiem.

Czy ci amerykanie nie rozumieją, że zabijając go bombą tak naprwdę wzmocnili
      terrorystów ? Terrorystom nie chodzi o zwycięstwo nad amerykanami, im chodzi o
      dostęp do raju. Według Mahometa zaś nie ma do raju lepszej drogi, niż śmierć w
      świętej wojnie, w walce z niewiernymi.
    • hurysa1 Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) 09.06.06, 10:13
      kklement napisał:

> Śmieć, kanalia i morderca. Zwykły kawałek g... Fachman od obcinania
      > bezbronnym ludziom żywcem głowy, przed kamerą wideo. Niech go piekło
      > pochłonie !
      >
      > Mam nadzieję, że podobny los spotka jak najszybciej wszystkich jego kumpli.
      >
      > BRAWO US TROOPERS ! :) Tak trzymać !!!

A to co z tego wynika można zobaczyć tu:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3404169.html
    • Gość: ed Arabusy sa z lekka uposledzeni IP: *.media4.pl 09.06.06, 10:25
      bylem kilka razy w Egipcie, bylem w Maroku, w Tunezji... Musze stwirdzic, ze
      Arabowie sa bardzo prymitywni. Na ulicach dominuje brod. W restaracjach klimat
      jak w barze Mewa. No ok, ok.. To folklor.
      Sami Arabowie naiwni jak stado barankow (albo swinek hehe). Dzieciiini i brudni.
      A o glupocie Arabow nich swiadczy fakt, ze glupki z Iranu nadal nie zrobily
      bomby atomowej. Majac takie srodki finansowe, powinni juz miec te bombe dawno
      temu. Gdyby dac tyle kasy kilku studentom politechniki, to pewnie szybciej by
      zrobili.
      Arabowie - zatrzymali sie w sredniowieczu. I dobrze, bo przynajmniej nikt mi
      nie powie, ze na wakacje do tych dzikusow nie jezdzi sie rowniez i z tego
      powodu.
      • hurysa1 Re: Arabusy sa z lekka uposledzeni 09.06.06, 10:27
        Gość portalu: ed napisał(a):

> bylem kilka razy w Egipcie, bylem w Maroku, w Tunezji... Musze stwirdzic, ze
        > Arabowie sa bardzo prymitywni. Na ulicach dominuje brod. W restaracjach klimat
        > jak w barze Mewa. No ok, ok.. To folklor.
        > Sami Arabowie naiwni jak stado barankow (albo swinek hehe). Dzieciiini i brudni
        > .
        > A o glupocie Arabow nich swiadczy fakt, ze glupki z Iranu nadal nie zrobily
        > bomby atomowej. Majac takie srodki finansowe, powinni juz miec te bombe dawno
        > temu. Gdyby dac tyle kasy kilku studentom politechniki, to pewnie szybciej by
        > zrobili.
        > Arabowie - zatrzymali sie w sredniowieczu. I dobrze, bo przynajmniej nikt mi
        > nie powie, ze na wakacje do tych dzikusow nie jezdzi sie rowniez i z tego
        > powodu.

Jesteś rasistą?
        • Gość: ed nie jestem IP: *.media4.pl 09.06.06, 11:20
          ale nikt mi nie powie, ze np. rasa czarna jest tak samo rozwinieta, jak rasa
          biala. Prosty przyklad: kiedy w Europie kwitla cywilizacja Rzymu, to w Afryce
          ludzie ganiali sie na bosaka z dzidami. Kiedy w Europie zawtalu mroki
          sredniwoecza, to w Afryce ludzie ganiali sie na bosaka z dzidami. Kiedy w
          Europie trwala era Wilekich Odkryc Geograficznych, to w Afryce ludzie ganali
          sie na bosaka z dzidami. A kiedy po erze WOG biali zapanowali na Czarnym Ladzie
          (powiedzmy ze do lat 60 ubieglego wieku), to nagle w Afryce zapanowal lad i
          porzadek. A teraz jak jest? Jedynym panstwem na poziomie jest RPA, gdzie u
          wladzy sa biali! Reszta panstw przypomina dom, w ktorym nikt nie sprzata, nikt
          nie opiekuje sie dziecmi i kazdy ma go gdzies.
          Oczywiscie zaraz ktos powie o warunkach naturalnych i takie tam bla bla bla.
          Wiadomo, ze jakby czarnego czlowieka w wieku przedszkolnym umiescic w Europie,
          w bialej rodzinie, to zapewne wyrosl by na ,,zwyklego" Europejczyka. Faktem
          jest, ze wszelkie getta w miastach europejskich, w ktorych to gettach
          zamieszkauja ludzie o czarnym kolorze skory, ogrania brod, smrod i ubostwo.
          Czemu niby?
          Nie jestem rasista. Ale pewne fakty sa nie do obalenia.
          A co do mojej opinii o Arabach, to nie moge byc rasista, poniewaz nie ma rasy
          Arabskiej. Sa trzy rasy: czarna, zolta i biala. Kolejnosc odwrotna :D
          Zapytam jeszcze, czy kiedykolwiek (patrzac od czasu krucjat wzwyz. W
          sredniowieczu Arabowie jeszcze jakos egzystowali, pozniej juz sie nie
          rozwijalisamodzielnie) panstwo Arabskie wygralo wojne z panstwem bialych ludzi?
          Nigdy!
          Aaaaa.... I nie jestem taki pewien (mimo, ze wczesniej tak napisalem), czy
          Iranczycy to Arabowie. Iran to dawna Persja, wiec zdaje sie, ze Iranczyk nie
          jest Arabem. To tak by the way.
          • hurysa1 Re: nie jestem 09.06.06, 11:29
            Słyszałeś kiedyś o Timbuktu?

Twoja wiedza historyczna jast moim zdaniem bardzo szczątkowa.
            • Gość: ed slyszalem o Timbuktu IP: *.media4.pl 09.06.06, 11:43
              i co z tego? Co to ma do rzeczy? Ze biali zli, bo Timbuktu upadlo?
              • hurysa1 Re: slyszalem o Timbuktu 09.06.06, 13:47

> i co z tego? Co to ma do rzeczy? Ze biali zli, bo Timbuktu upadlo?

To nie tak. Chodzi mi tylko o to, że z takimi ocenami jakie wygłaszasz trzeba
                trochę ostrożniej. Czarny i Arab też ma prawo do życia i do oceny Ciebie. Ani
                centymetra nie jesteś od nich lepszy. Tak samo jak oni urodziłeś się i umrzesz.
                • Gość: ed Re: slyszalem o Timbuktu IP: *.media4.pl 09.06.06, 17:43
                  Nie musisz mi tego tlumaczyc. Kazdy ma prawo do zycia i dobrze o tym wiem.
                  Swoja droga, przedstawiasz ciekawy tok rozumowania. Ktos (czyli w tym wypadku
                  ja) uwaza, ze Arabowie, czy Murzyni sa gorzej rozwinieci od bialych (a obecnie -
                  jesli w ogole - rozwijaja sie tylko dzieki bialym), a Ty juz wykrzykujesz
                  smieszne slogany w stylu ,,maja prawo do zycia". Maja. I co z tego?
                  Zeby udowodnic (co jest oczywiscie niemozliwe z przyczyn obiektywnych) swoja
                  teze, ze Murzyni cos tam kiedys osiagneli przywolujesz nazwe wlasciwie
                  legendarnego miasta, ktore mozna porownac do El Dorado. Czemu przy okazji nie
                  wspomnialas o krolowej Sabie i o tajemniczych budowlach w Zimbabwe?

Smieszne.
                  • hurysa1 Re: slyszalem o Timbuktu 09.06.06, 19:29

> Nie musisz mi tego tlumaczyc. Kazdy ma prawo do zycia i dobrze o tym wiem.
                    > Swoja droga, przedstawiasz ciekawy tok rozumowania. Ktos (czyli w tym wypadku
                    > ja) uwaza, ze Arabowie, czy Murzyni sa gorzej rozwinieci od bialych (a obecnie
                    > -
                    > jesli w ogole - rozwijaja sie tylko dzieki bialym), a Ty juz wykrzykujesz
                    > smieszne slogany w stylu ,,maja prawo do zycia". Maja. I co z tego?

Cofnij się i zobacz jaki jest tytuł tego wątku.

> Zeby udowodnic (co jest oczywiscie niemozliwe z przyczyn obiektywnych) swoja
                    > teze, ze Murzyni cos tam kiedys osiagneli przywolujesz nazwe wlasciwie
                    > legendarnego miasta, ktore mozna porownac do El Dorado. Czemu przy okazji nie
                    > wspomnialas o krolowej Sabie i o tajemniczych budowlach w Zimbabwe?
                    >
                    > Smieszne.

Oczywiście. Ha, ha, ha...
          • Gość: berger Re: nie jestem IP: *.iitd.pan.wroc.pl 09.06.06, 11:30
            twoja wiedza jest dosc ogólnikowa, idac tropem twoich rozwazan to mozna
            powiedziec ze gdy w afryce budowano piramidy to w grecji ludzie na drzewach
            siedzieli jeszce
            gdy w afryce człowiek nauczył sie korzystac zesłonca i wody, przechowywanie to
            w europie wygineli neandertalczycy, update jor wiedza
            • Gość: ed hola hola IP: *.media4.pl 09.06.06, 11:40
              Piramidy nie zostaly wybudowane przez czarnych, ani tez przez Arabow. A co do
              tego, ze umieli na Czarnym Ladzie korzystac z slonca i wody, to nadal ich
              wiedza o zyciu sie glownie na tym opiera. Takze w medycynie. Chyba, ze
              przybedzie ,,zly bialy czlowiek" i da jakies lekarstwa.
              Mi chodzi o rozwoj, a nie o korzenie.
              Idac Twoim tropem mozna powiedziec, ze mieszkancy Afryki to prekursorzy
              wszelkich cywilizacji, poniewaz tam odnaleziono najstarsze szczatki czlowieka,
              czy tez ,,czlowieka".
              • Gość: berger Re: hola hola IP: *.iitd.pan.wroc.pl 09.06.06, 14:21
                no niestety piramidy przede wszystkim zostały wybudowane przez czarnych
                • Gość: ed Re: hola hola IP: *.media4.pl 09.06.06, 17:07
                  tak samo, jak Chiczycy produkuja adidasy pod kontrola szefow z Niemiec! :)
                • kklement Re: hola hola 10.06.06, 12:18
                  Gość portalu: berger napisał(a):

> no niestety piramidy przede wszystkim zostały wybudowane przez czarnych

To kompletna bzdura !
                  • napoj.chmielowy Re: hola hola 10.06.06, 12:21
                    kklement napisał:

> Gość portalu: berger napisał(a):
                    >
                    > > no niestety piramidy przede wszystkim zostały wybudowane przez czarnych
                    >
                    > To kompletna bzdura !

Piramidy to pomnik ludzkiej głupoty - nie ma się czym chwalić i o co kłócić.
                    • kklement Re: hola hola 10.06.06, 12:24
                      napoj.chmielowy napisał:

> Piramidy to pomnik ludzkiej głupoty - nie ma się czym chwalić i o co kłócić.

Nie wiadomo, po co tak naprawdę je zbudowano, więc trudno kategorycznie oceniać
                      to jako głupotę. Pozostaje faktem, że są najbardziej charakterystyczną i
                      rozpoznawalną rzeczą stworzoną przez człowieka w całej jego historii. Więc
                      trochę szacunku proszę !
                      • napoj.chmielowy Re: hola hola 10.06.06, 12:28
                        kklement napisał:

> napoj.chmielowy napisał:
                        >
                        > > Piramidy to pomnik ludzkiej głupoty - nie ma się czym chwalić i o co kłóc
                        > ić.
                        >
                        > Nie wiadomo, po co tak naprawdę je zbudowano, więc trudno kategorycznie oceniać
                        >
                        > to jako głupotę. Pozostaje faktem, że są najbardziej charakterystyczną i
                        > rozpoznawalną rzeczą stworzoną przez człowieka w całej jego historii. Więc
                        > trochę szacunku proszę !

Wiadomo po co - by zapewnić nieśmiertelność jakiemuś sku-rwy-synowi kosztem
                        śmierci iluś biedaków.
                        • kklement Re: hola hola 10.06.06, 12:42
                          Ooo, mamy niedobitego marksistę na Forum :)

Twoje ideologoczne zacietrzewienie idzie w parze z kompletną niewiedzą. A
                          wystarczyłoby czasem coś poczytać, albo chociażby Discovery Civilisation
                          właczyć - o piramidach i starożytnym Egipcie mówią aż do znudzenia.

Ale poświęcę kilka minut z tej jakże pięknej soboty i Cię oświecę.

Piramid w Gizie nie budowali niewolnicy. Budowali je wolni ludzie, robotnicy.
                          Wszystko wskazuje na to, że mieli zapewnione godziwe warunki pracy i
                          zakwaterowania, a także sprawnie działającą opiekę medyczną. Wiadomo skądinąd,
                          że robotnicy budowlani w starożytnym Egipcie pracowali w oparciu o coś, co
                          można nazwać kontraktami, jasno określającymi warunki pracy i wynagrodzenia.
                          Zdarzały się strajki w przypadku niedopełnienia owych warunków. Znany jest
                          przypadek, gdy robotnicy przerwali pracę z powodu niedostarczenia im tuszu do
                          powiek ( miał działać podobnie jak okulary przeciwsłoneczne ) i strajk
                          zakończył się sukcesem. Mało tego - w Egipcie płace kobiet i mężczyzn na tych
                          samych stanowiskach były równe !

Powtarzam - nie wiadomo, po co je wybudowano. Niektórzy uważają nawet, że nie
                          były to grobowce ! A nawet jeśli, to nie władca budując sobie grobowiec
                          realizował cele nie tylko osobiste, ale państwowe. Gdy w latach 30-stych w USA
                          i w Niemczech zaczęto budować sieć dróg, to chodziło nie o to, żeby "jakiemuś
                          sku-rwy-synowi" wygodnie się jechało z miasta A do miasta B, ale żeby dać
                          zajęcie tysiącom bezrobotnych w ramach robót interwencyjnych.

Idąc Twoim tropem myślenia ludzkość nie powinna nigdy wyjść w architekturze
                          poza lepianki i ziemianki, ewentualnie przeskakując od razu do komunistycznej
                          wielkiej płyty. Po co gotyckie katedry ? Królewskie pałace ? Zamki ? Po co to
                          wszystko, co teraz odwiedzamy i podziwiamy ? W końcu wszystko to tylko "pomniki
                          ludzkiej głupoty", owoc kaprysów różnych "sku-rwy-synów". Czyż nie ?
                          • napoj.chmielowy Re: hola hola 10.06.06, 12:56
                            Oświeciłeś mnie - głupota ludzka po wiekach szuka sobie usprawiedliwień.
                            Historia jest jak science-fiction,
                            • kklement Re: hola hola 10.06.06, 13:02
                              Ja osobiście nazwałbym głupotą raczej wypowiadanie się o czymś, nie mając o tym
                              bladego pojęcia.
                              • napoj.chmielowy Re: hola hola 10.06.06, 13:09
                                kklement napisał:

> Ja osobiście nazwałbym głupotą raczej wypowiadanie się o czymś, nie mając o tym
                                >
                                > bladego pojęcia.

W którejś swojej inkarnacji byłem Cheopsem. Jestem bardzo dobrze poinformowany.
                                • kklement Re: hola hola 10.06.06, 13:38
                                  Jasne :)
      • Gość: berger Re: Arabusy sa z lekka uposledzeni IP: *.iitd.pan.wroc.pl 09.06.06, 10:32
        skoro na ulicach jest brod to kraina deszczowcvów pewnie
      • kklement Re: Arabusy sa z lekka uposledzeni 09.06.06, 18:23

> A o glupocie Arabow nich swiadczy fakt, ze glupki z Iranu nadal nie zrobily
        > bomby atomowej

Większość Irańczyków to indoeuropejscy - czyli spokrewnieni z nami - Persowie.
        • Gość: ed Re: Arabusy sa z lekka uposledzeni IP: *.media4.pl 09.06.06, 19:00
          zgadza sie, wspomnialem o tym. W takim razie fakt, ze sa tacy ograniczeni, ze
          nie umieja wyprodukowac bomby atomowej zwalmy na islam :)
    • Gość: berger Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.iitd.pan.wroc.pl 09.06.06, 10:29
      ale z Ciebie klasyczny debil, a skad to wiesz ze zabito al zarkawiego bo tak
      amerykanie ogłosili?? amerykanie sa najlepszymi specami od propagandy i PR wez
      sie puknij w dekiel debilu
      • Gość: Niko Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.makler.local / 195.187.134.* 09.06.06, 14:11
        Pokazali jego fotografie zabitego, uznała to tez al-kaida i arabowie. Wiec nie
        chrzan chlopcze. a do Hurysy mam zdanie; skoro ten arab taki sam rowny jak ja,
        to czemu ja nie moge traktowac kobiety jak śmiecia i własnosci, a on moze? co
        ty na to, Hurysa?
        • Gość: ed mozesz :) IP: *.media4.pl 09.06.06, 17:51
          ale wtedy wyjdziesz na chama :) A jak chcesz, zeby wszystko bylo ok (czyli Ty
          traktujesz kobiete jak smiecia, a ona i tak robi Ci kolacje etc) to sie
          zapoznaj z Hurysa.
          Ilu ludzi, tyle zboczen
          Ciao, bo ide ogladac Bialych Niemcow z Zoltymi Kostarykanczykami. Zoltymi?
    • Gość: ziutek Rasy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 18:48
      Jeden pan zapomniał, że istnieje rasa czerwona. Eksterminacja tej rasy w
      Amerykach to zbrodnia zbyt często przemilczana. Teoria o wyższości ras jest
      nieprawdziwa. Prawdą jest natomiast, że najwięcej zbrodni na innych rasach
      dokomał biały człowiek (nie ujmując, że czynił również dobro).
      • Gość: ed Re: Rasy IP: *.media4.pl 09.06.06, 18:58
        nie ma rasy czerwonej. Indianie sa przedstawicielami rasy zoltej. Niektore
        plemiona malowaly twarz na kolor czerwony. I stad okreslenie ,,czerwonoskorzy".
        Nie ufaj Karolowi Mayowi, prosze Pana.
        Zgadzam sie natomiast, ze to biala rasa ma najwiecej istnien na sumieniu. Co
        nie oznacza, ze nie mozna mowic, ze jest lepiej rozwinieta.
    • Gość: Yosif Teraz czas aby trafil tam Bush IP: *.e-wro.net.pl 09.06.06, 20:56
      i inni zbrodzniarze wojenni jak Rumsfeld
    • chlorofil1 Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) 10.06.06, 00:29
      kklement napisał:

> Śmieć, kanalia i morderca. Zwykły kawałek g... Fachman od obcinania
      > bezbronnym ludziom żywcem głowy, przed kamerą wideo. Niech go piekło
      > pochłonie !
      >
      > Mam nadzieję, że podobny los spotka jak najszybciej wszystkich jego kumpli.
      >
      > BRAWO US TROOPERS ! :) Tak trzymać !!!

Czy w tym piekle będzie miał gorzej niż miał w Iraku?
      • Gość: sejtan Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.wroclaw.mm.pl 10.06.06, 12:02
        chlorofil1 napisał:

> Czy w tym piekle będzie miał gorzej niż miał w Iraku?

Nie, u nas nie ma ściemy. Rano torturka, potem odpoczynek, a wieczorem małe
        przypalanko i leciutki gwałcik. Piątek, sobota i niedziela to dni świąteczne i
        potępieni męczą się sami.
        • Gość: roy Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.media4.pl 10.06.06, 20:14
          w sensie gwalca sie sami?;>
          • Gość: Niekummaty Re: al-Zarkawi nareszcie trafił do piekła :) IP: *.wroclaw.mm.pl 11.06.06, 02:57
            Gość portalu: roy napisał(a):

> w sensie gwalca sie sami?;>

nIe ZbYt RozUMIem. Jaśniej proszę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka