Dodaj do ulubionych

Wrocław usg 3D 4D

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:03
Ktoś może robił takie usg we Wrocławiu, proszę o adres i cenę.
Obserwuj wątek
    • justinka2 Re: Wrocław usg 3D 4D 10.06.06, 18:22
      a po co ci takie badanie?

zapewniam cię - w zupełności wystarczy "zwykłe" usg 2D. ważne jest jedynie by
      zrobił je dobry, doświadczony położnik. to tak ostatnio popularne 3D ma tę
      jedyną przewagę, że możesz sobie dziecko jakby z "zewnątrz" obejrzeć, ale obraz
      nie jest taki jak myśli większość mam, niestety.... natomiast całe wnętrze -
      czyli organy dziecka (to co najwazniejsze) oglada się i tak w wymiarach 2D....

no i oczywiście, 3D jest duuużo droższe :)

rozmawiałam ostatnio z koleżanka - gin z kliniki przy chałubińskiego. podobno
      tam można odpłatnie wykonac to badanie. jak jest jednak cena - nie wiem..
    • tagutka Re: Wrocław usg 3D 4D 11.06.06, 21:14
      Takie USG mają w Corfamedzie, ul.Kluczborska. Ceny nie znam, ale znam telefon :
      321 73 15
    • gonia651 Re: Wrocław usg 3D 4D 15.06.06, 00:11
      Takie usg robi Dr Fuchs w Medexie przy ul Mikołaja tel 071 785 52 00 byłam i
      jestem bardzo zadowolona.Polecam kosztuje 120 zł
    • betty_julcia Re: Wrocław usg 3D 4D 16.06.06, 09:47
      Witaj. Ja jestem właśnie zapisana na jutro do dra Floriańskiego do Medihu na
      Grabiszyńskiej 37/39. Podobno jest jednym z najlepszych specjalistów w tej
      dziedzinie. To USG robi się w 20-24 tyg ciąży wtedy kiedy rozwija sie
      serduszko. Dzięki temu USG możliwe jest wczesne wykrycie wad rozwojowych
      różnych narządów (tak więc nie chodzi tylko o pooglądanie sobie dzidziusia).
      Drugie USG wykonuje się chyba w 35 tyg. Kosztuje sporo, bo za wizytę trzeba
      zapłacić 150 zł. Ale jeżeli ktos moze sobie na to pozwolić to chyba warto.
      My w każdym razie idziemy jutro na 9 rano:)
      Aha, tel. 071 341 27 10.
      • zuzik78 Re: Wrocław usg 3D 4D 19.06.06, 06:40
        takie usg robi też Mediconcept na Krzyckiej, w szczególnośći dr Jarosz i dr
        Mydłowski- dzidziuś jest najwyraźniej widocny pomiędzy 24 a 28 tygodniem,
        dokładnie można mu wszystko zobaczyć. Minusem tej wizyty jest spory koszt bo 150
        zł, ale dostajesz zdjęcia i nagraną płytę Maleństwa.
        • scorpio771 Re: Wrocław usg 3D 4D 19.06.06, 16:14
          ja robię u dr Floriańskiego w Medixie - usg 3D miałam już robione w 17
          tygodniu, a następne już 4D, fakt jest dość drogie bo 150zł., ale za to co
          zobaczyłam warto było zapłacić. Wizyta tam trwa ok. 30min.
    • Gość: gosia Re: Wrocław usg 3D 4D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 15:22
      Corfamed, ul.Kluczborska, dr Barcikowski, 120zł, rzetelne informacje dotyczące
      płodu, bicie serduszka, zdjęcia, płyta; polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka