markizdezade 11.06.06, 10:06 Nie mogę znaleść treści raportu W H O o marichuanie - czy ktoś wie,gdzie szukać? ew.proszę o link. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josip Re: marichuana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:19 marihuana. Tutaj powinien byc - www.hyperreal.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
markizdezade Re: Zamiast narkotykami zajmij się ortografią :] 12.06.06, 11:15 "znaleść" - moja culpa moja culpa moja bardzo durza culpa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
markizdezade Re: A nazwę zielska jak się pisze ? 12.06.06, 11:36 Tak,jak się mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P.Wyszynski Re: A nazwę zielska jak się pisze ? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.06, 12:41 markizdezade napisał: > Tak,jak się mówi To znaczy, że chyba z mówieniem też masz kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.P.Wyszynski Re: A nazwę zielska jak się pisze ? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.06, 12:41 markizdezade napisał: > Tak,jak się mówi To znaczy, że chyba z mówieniem też masz kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Zamiast narkotykami zajmij się ortografią :] 12.06.06, 12:42 markizdezade napisał: > "znaleść" - moja culpa > moja culpa > moja bardzo durza culpa !!! duża, jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: Zamiast narkotykami zajmij się ortografią :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:05 > duża, jeśli już. beskitu?! xD Odpowiedz Link Zgłoś