Gość: poszukiwacz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 01:06 Która wrocławska wypożyczalnia oferuje najnowsze modele i najniższe ceny, oraz posiada samochody z silnikami Diesla (common rail)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: wypożyczalnie samochodów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 01:07 Oczywiscie i bezwzglednie "MICAR" - www.micar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: wypożyczalnie samochodów IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 01:17 Gość portalu: znawca napisał(a): > Oczywiscie i bezwzglednie "MICAR" - www.micar.pl Jeśli twój samochód uległ uszkodzeniu z winy innego uzytkownika drogi nie musisz brać rzęcha od blacharza. Wynajmij porzadny samochód od "MICAR"-a a ubezpieczyciel sprawcy zapłaci za najem. Sam tak zrobiłem i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac Re: wypożyczalnie samochodów IP: *.igo.wroc.pl 24.01.03, 13:53 Poszukiwacz zadajesz pytania i sam sobie odpowiadasz .Dobra zabawa :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wypożyczalnie samochodów IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 14:39 Firma Depart oferuje nowe samochody dobrej jakości. Możesz sobie wybrać klasę, która Ci odpowiada. Szybko i bezproblemowo, polecam! wynajem-aut-wroclaw.depart.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: wypożyczalnie samochodów IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.13, 11:11 Tez polecam Depart. Ceny nie są wygórowane, mają samochody z dieslem z tego co się orientuję. Najlepiej sprawdź na stronie internetowej, albo zadzwoń do nich. www.depart.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Czy mozecie reklamowac podpaski, jogurty i proszki 09.10.13, 13:13 do prania? Moze dacie sie wynajac jako "twarze" do reklam papieru toaletowego? Odpowiedz Link Zgłoś
garinio Re: wypożyczalnie samochodów 10.11.13, 10:10 Gość portalu: Marek napisał(a): Ja polecam ECORENT.PL w Krakowie,też mają nowe auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: wypożyczalnie samochodów IP: 194.74.102.* 12.06.14, 13:24 Witam wszystkich, wynajmowalem w kilku wypozyczalniach i powem szczerze nikt nie przebije ceny i jakosci ECORENT Napisalem kilka maili do roznych wypozyczalni, odpisali ja potem zadzwonilem pogadalismy wynegocjowalem dobra cene i zdecydowalem sie wziac Golfa VII z ECORENTu (bylo to w kwietniu 2014) Autko bylo podstawione na czas, czysciutkie i pachnace, bez problemu za wynajem zaplacilem w Euro i zostawilem depozyt w Funtach (wszystko po aktualnym dobrym kursie) Zadnego marudzenia, golfik super chyba ze 20 tys km, DSG automat, nawigacja, bluetooth, byl na pozadnych oponach a nie jakies tanie chinskie badziewie Wybieram sie ponownie do PL i juz wyslalem maila czy maja Golfa dostepnego Odpowiedz Link Zgłoś
yenny123 Re: wypożyczalnie samochodów 25.01.16, 15:06 Polecam wypożyczalnie samochodów wypozyczalniasamochodowwarszawa.pl/ - tanio, duży wybór samochodów i miła obsługa :) Odpowiedz Link Zgłoś
yen20 Re: wypożyczalnie samochodów 29.01.16, 11:02 Polecam wypożyczalnię, która ma naprawdę dobre ceny. Wypożyczalnia samochodów Gdynia - korzystałam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelaz Re: wypożyczalnie samochodów 13.04.16, 18:20 proste abacuscars działa w całej Polsce polecam Odpowiedz Link Zgłoś
macieek233 Re: wypożyczalnie samochodów 05.02.18, 10:58 Ja jak najbardziej mogę polecić wypożyczalnię samochodów Lublin car-rental.pl/kontakt/wypozyczalnia-samochodow-lublin/, korzystam z ich oferty bardzo regularnie i jeszcze nigdy nie miałem żadnych przykrych niespodzianek. Idealne rozwiązanie na wypad za miasto czy do podróży służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo634 Re: wypożyczalnie samochodów 28.02.18, 17:43 Najnowsze modele posiada wypożyczalnia Panek. Ma bardzo duży wybór samochodów. Zawsze są zadbane. Cenowo jak dla mnie bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.rusiecka90 Re: wypożyczalnie samochodów 02.03.18, 11:35 Podepnę się do tematu. A jest jakaś wypożyczalnia, gdzie ma swoje punkty w okolicznych miejscowościach? Interesuje mnie Kiełczów i Brzezia Łąka... Odpowiedz Link Zgłoś
waldmucha Re: wypożyczalnie samochodów 02.04.18, 15:01 Hmm z podmiejskich ciężko będzie chyba coś znaleźć, ale spytaj w Panek - z tego co wiem to jest możliwość oddania samochodu gdzie indziej, wtedy lokalizacja samej wypożyczalni nie gra już takiej roli, bo samochód może Ci zostać podrzucony i odebrany np. u Ciebie pod domem. A przy tych kilometrach to może to nawet nic nie kosztować. ;) ipanek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piekna43 Re: wypożyczalnie samochodów 18.08.18, 10:31 W Panku jest duży wybór samochodów, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Cenowo też ok, dla stałych klientów rabaty. No i auta nowiutkie, zadbane. Odpowiedz Link Zgłoś