Dodaj do ulubionych

Konrad Imiela śpiewa...

25.10.01, 22:27
...po raz kolejny nasz aktor i forumowicz daje swój recital w Firleju, ci
którzy jeszcze nie mieli okazji iść na niego niech pójdą na ten nie tuzinkowy
koncert, a jesienna chandra napewno zniknie.
Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • szpiro Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:35
      kinga!!! napisał(a):

> ...po raz kolejny nasz aktor i forumowicz daje swój recital w Firleju, ci
      > którzy jeszcze nie mieli okazji iść na niego niech pójdą na ten nie tuzinkowy
      > koncert, a jesienna chandra napewno zniknie.
      > Pozdrawiam!!!
      Bede we Wroclawiu od 6 listopada.Czy znasz kolejne daty wystepow?

• ##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:37
      Kinguniu ! czy to ma coś wspólnego z fototerapią ?
      • ##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:38
        ..i ile trzeba seansów odbyć, bo może bym się wybrała...

kiedy najbliższy seans terapeutyczny ?
        : -))
    • Gość: MKK Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 22:46
      Wcale mnie to nie dziwi ... wszak miał doskonałego nauczyciela: tego od
      akordeonu i "głębokiej studzienki" :)

PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego biletu do
      teatru ;). A tego od klawiszy coś ostatnio nie słychać (zaniemógł, czyś go
      poczęstował... hm... dobrym słowem?).
      • Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 21:04
        ja byłam na dwóch koncertach i chętnie bym poszła jeszcze raz gdyby nie cena
        biletów.
        Mówcie co chcecie, ale talentu Imieli nie da się ukryć nawet pod kilkumetrową
        stertą czegokolwiek. On tak ma już. :)))
        Kto na recitalu nie był to duuuuuuuużo stracił...

pozdrawiam
        • kinga!!! Re: Konrad Imiela śpiewa... 26.10.01, 21:41
          Werko! czy to ma coś wspólnego z fototerapią? nie wiem a ile seansów? to zależy
          od chęci i grubości portwela, ja na Konrada recitalu byłam 3 razy i się napewno
          jeszcze kiedyś wybiorę choć dziś w Firleju mnie nie było.
          a kiedy kolejne koncerty? , nie wiem bo to pytanie nie jest chyba do mnie,
          może Konrad nam powie jak się pojawi u nas :). Piosenki i atmoswera recitalu
          jest nieprzeciętna więc należało by pójśc...
          • Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 21:55
            trzeba poporsić Pana Imielę żeby nam tu jakieś texty przepisał na forum
            (np. "Rozmów u fryzjera") :)))
            może kiedyś doczekamy się textów na wkładce płyty z recitalu. :>

pozdrawiam
          • ##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 27.10.01, 13:15
            Kingo !Będę czujnie śledzić wszelkie informacje o K.I..Mam nadzieję, że jest w
            planach listopadowy recital i dowiem sie o nim odpowiednio wcześnie...
            (ktos już uprzedził mnie z tym pytaniem na wątku K.I., pozostaje mi czekać na
            odpowiedz)
            Tak się składa, że Big Chandra rozwija skrzydła w listo - padzie..(grudzień
            jest lepszy, udziela mi się świąteczna atmoswera:))...więc taka dawka wrażeń
            mogłaby mieć zbawienne skutki !
            postanowiłam : muszę tę niepowtarzalną atmoswerę osobiście sprawdzić :-))

dzięki za info i pozdrawiam :)
            • Gość: kizior Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 18:53
              Na mieście mówią, że Konrad Imiela doznał udręki, potem ekstazy, a potem
              transformacji i teraz wzorem Mickiewiczowskiego bohatera z Konrada zrobił się
              Gustaw.
              • Gość: Konrad I Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:12
                Miło mi, muzykom i wszystkim w to przedsięwzięcie
                zamieszanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko wskazuje na to, że premiera płyty w
                marcu na PPA. O ile oczywiście czarna dziura budżetowa jej nie wchłonie.

Gość portalu: MKK napisał(a):

>
                > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego biletu
                do
                >
                > teatru ;).

?
                • Gość: MKK Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 23:49
                  Gość portalu: Konrad I napisał(a):
                  > Gość portalu: MKK napisał(a):

> > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego bile
                  > tu do teatru ;).
                  >
                  > ?
                  To była tylko prośba, abym nie została wyrzucona, zanim zechcę wejść do teatru
                  (wiesz: persona non grata)- to za tego grajka z Ładnej :)
                • Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 19:21
                  Gość portalu: Konrad I napisał(a):

> Miło mi, muzykom i wszystkim w to przedsięwzięcie
                  > zamieszanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko wskazuje na to, że premiera płyty w
                  > marcu na PPA. O ile oczywiście czarna dziura budżetowa jej nie wchłonie.
                  >
                  NARESZCIE DOBRA WIADOMOSC NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość portalu: MKK napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego bile
                  > tu
                  > do
                  > >
                  > > teatru ;).
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > ?

Inne wątki na temat: