kinga!!! 25.10.01, 22:27 ...po raz kolejny nasz aktor i forumowicz daje swój recital w Firleju, ci którzy jeszcze nie mieli okazji iść na niego niech pójdą na ten nie tuzinkowy koncert, a jesienna chandra napewno zniknie. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpiro Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:35 kinga!!! napisał(a): > ...po raz kolejny nasz aktor i forumowicz daje swój recital w Firleju, ci > którzy jeszcze nie mieli okazji iść na niego niech pójdą na ten nie tuzinkowy > koncert, a jesienna chandra napewno zniknie. > Pozdrawiam!!! Bede we Wroclawiu od 6 listopada.Czy znasz kolejne daty wystepow? Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:37 Kinguniu ! czy to ma coś wspólnego z fototerapią ? Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 25.10.01, 22:38 ..i ile trzeba seansów odbyć, bo może bym się wybrała... kiedy najbliższy seans terapeutyczny ? : -)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 22:46 Wcale mnie to nie dziwi ... wszak miał doskonałego nauczyciela: tego od akordeonu i "głębokiej studzienki" :) PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego biletu do teatru ;). A tego od klawiszy coś ostatnio nie słychać (zaniemógł, czyś go poczęstował... hm... dobrym słowem?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 21:04 ja byłam na dwóch koncertach i chętnie bym poszła jeszcze raz gdyby nie cena biletów. Mówcie co chcecie, ale talentu Imieli nie da się ukryć nawet pod kilkumetrową stertą czegokolwiek. On tak ma już. :))) Kto na recitalu nie był to duuuuuuuużo stracił... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Konrad Imiela śpiewa... 26.10.01, 21:41 Werko! czy to ma coś wspólnego z fototerapią? nie wiem a ile seansów? to zależy od chęci i grubości portwela, ja na Konrada recitalu byłam 3 razy i się napewno jeszcze kiedyś wybiorę choć dziś w Firleju mnie nie było. a kiedy kolejne koncerty? , nie wiem bo to pytanie nie jest chyba do mnie, może Konrad nam powie jak się pojawi u nas :). Piosenki i atmoswera recitalu jest nieprzeciętna więc należało by pójśc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.01, 21:55 trzeba poporsić Pana Imielę żeby nam tu jakieś texty przepisał na forum (np. "Rozmów u fryzjera") :))) może kiedyś doczekamy się textów na wkładce płyty z recitalu. :> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: Konrad Imiela śpiewa... 27.10.01, 13:15 Kingo !Będę czujnie śledzić wszelkie informacje o K.I..Mam nadzieję, że jest w planach listopadowy recital i dowiem sie o nim odpowiednio wcześnie... (ktos już uprzedził mnie z tym pytaniem na wątku K.I., pozostaje mi czekać na odpowiedz) Tak się składa, że Big Chandra rozwija skrzydła w listo - padzie..(grudzień jest lepszy, udziela mi się świąteczna atmoswera:))...więc taka dawka wrażeń mogłaby mieć zbawienne skutki ! postanowiłam : muszę tę niepowtarzalną atmoswerę osobiście sprawdzić :-)) dzięki za info i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.01, 18:53 Na mieście mówią, że Konrad Imiela doznał udręki, potem ekstazy, a potem transformacji i teraz wzorem Mickiewiczowskiego bohatera z Konrada zrobił się Gustaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 23:12 Miło mi, muzykom i wszystkim w to przedsięwzięcie zamieszanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko wskazuje na to, że premiera płyty w marcu na PPA. O ile oczywiście czarna dziura budżetowa jej nie wchłonie. Gość portalu: MKK napisał(a): > > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego biletu do > > teatru ;). ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 23:49 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Gość portalu: MKK napisał(a): > > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego bile > tu do teatru ;). > > ? To była tylko prośba, abym nie została wyrzucona, zanim zechcę wejść do teatru (wiesz: persona non grata)- to za tego grajka z Ładnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Konrad Imiela śpiewa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 19:21 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Miło mi, muzykom i wszystkim w to przedsięwzięcie > zamieszanym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko wskazuje na to, że premiera płyty w > marcu na PPA. O ile oczywiście czarna dziura budżetowa jej nie wchłonie. > NARESZCIE DOBRA WIADOMOSC NA TYM FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Gość portalu: MKK napisał(a): > > > > > PS. Konradzie - nie wątpię w Twój talent, ale nie wysyłaj mi wilczego bile > tu > do > > > > teatru ;). > > > > > > > ? Odpowiedz Link Zgłoś