Dodaj do ulubionych

Gdzie kosmetyki samochodowe ?

IP: *.230.219.81.magma-net.pl 19.06.06, 20:08
Witam !

GDzie we Wrocku będę miał duży wybór kosmetyków samochodowych (Turtle Wax i
inne) ? Raczej nie markety tylko jakieś fajne sklepy ...

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocek Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? IP: 195.20.110.* 28.06.06, 12:39
      www.autokosmetyki.pl/
      • Gość: Remek Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? IP: *.fucio.net 02.10.13, 15:20
        Niedługo można będzie dostać tutaj detailking.pl/
        Na razie sporo wiedzy można ściągnąć albo namiary na ich salony
        Byłem u nich w Lublinie i szczerze mówiąc , rewelacja
        • Gość: ludo Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? IP: *.centertel.pl 21.02.15, 13:15
          Najłatwiej kupić w sklepie internetowym. Mam na myśli sprawdzone firmy K2. Co tylko potrzebne od popularnej usuwającej zwietrzały lakier, plamy olejowe, asfalt i resztki po owadach, do specyfików na opony. Wspomnę o paście z woskiem do karoserii. Bez większego wysiłku można doprowadzić lakier do połysku, nawet metalic.
    • 4crimson Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? 11.10.15, 21:26
      Najszybciej przez neta. Polecam tam, gdzie sam biorę ze znajomym (części do Camry tez można dostać i to dobrej jakości, nie podróbki) - czesci-usa.com.pl/akcesoria-kosmetyki/. Fajny wybór, ciekawy. Cenowo też w porządku.
    • 86dawid Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? 23.01.16, 18:31
      Ja polecam kosmetyki niemieckiej firmy olmo sam uzywam szamponu i ich kosmetyków sa naprawde dobre ,podobno od marca ta firma ma spzedawać w niedziele na świebodzkiej giełdzie we wrocławiu zobaczcie na fb. Grema trading
    • berlin6 Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? 11.03.16, 21:36
      Witam serdecznie,jesli potrzebujesz kosmetyki samochodowe Turtle,Sonax,zapachy oraz wszystko co zwiazanie z pielegnacja samochodow,zapraszam do mnie.Duzy wybor oraz konkurencyjne ceny.
    • propekmonter Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? 30.01.18, 22:57
      Wiem że trochę odkopuję temat, ale mogę polecić firmę PielęgnacjaAut.pl. Jak dobrze zagadasz to i rabat dostaniesz :)
    • igimar Re: Gdzie kosmetyki samochodowe ? 30.12.18, 13:32
      A nie łatwiej kupić w necie. Wejdź na www.premo.pl i kup doskonałe polskie kosmetyki do czyszczenie i pielęgnacji auta. I jeszcze 5% rabatu na pierwsze zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka