Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

IP: *.fhi.pl / *.fhi.pl 25.06.06, 22:34
Witam,
mam pytanie do Wrocławian: czy ktos może polecić jakiegoś dobrego ginekologa
we Wrocławiu?Wiele dobrego słyszałam na temat dr Fuksa ,podobno?(przyjmuje na
Armii Krajowej)
Jestem w pierwszych tygodniach ciąży i pierwszą porażke mam za sobą...i w tej
chwili potrzebuje dobrego ginekologa!!jeśli ktos może kogoś polecic-będę
wdzieczna!!pozdrowienia ciepłe dla wszystkich.W razie czego nr gg 4380247
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianka Re: dobry ginekolog IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 26.06.06, 10:20
      polecam "Corfamed", prywatna klinika, myślę,że wszyscy lekarze tam są
      kompetentni. Dużo babeczek tam uczęszcza i narazie nie słyszałam złego słowa.Ja
      chodzę do dr Zabielskiej, więc akurat ją mogę polecić. Pozdrawiam
      • Gość: takasobie Re: dobry ginekolog IP: *.kom / *.os1.kn.pl 28.06.06, 16:00
        Dużo babeczek tam uczęszcza i narazie nie słyszałam złego słowa.

A ja słyszałam.
        • dodi82 Re: dobry ginekolog 10.07.06, 11:31
          Ja również słyszałam, i z autopsji też nie polecam, kiedyś tak teraz nie -
          CORFAMED to masówka i mała praktyka szpitalna.
          Polecam za to Dr Fuksa - USG 3D i 4D, miłe i bardzo fachowe podejscie,
          przyjmuje w AB na Armii Krajowej, w medexie na św.mikołaja, pracuje na
          dyrekcyjnej.
          • Gość: magda Re: dobry ginekolog -AB IP: 217.98.127.* 10.07.06, 14:07
            Co to znaczy AB??
            Ile kosztuje wizyta u dr Fuksa?
    • Gość: Gosia Re: dobry ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 21:47
      Polecam dr. Pająka z Polimedu na ul.Energetycznej, jestem w 9 miesiącu ciąży.
      Dr. Pająk to świetny fachowiec, cieszy się niekłamanym uznaniem
    • Gość: Olga Re: dobry ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 23:04
      POlecam dr Zb Saczko. MIałam z nim kontakt w czasie ciąży i porodu. Jest
      niezwykle miłym, ciepłym człowiekiem i dobrym fachowcem. Wiele osób polecało mi
      Medikoncept i dr Jarosza, ale do niego są straszne kolejki i niestety nie
      pracuje w żadnym szpitalu, a jest do ważne w czasie porodu.
      Życzę wspaniałej ciąży ( dla mnie najwspanialszy okres w życiu) , lekkiego
      porodu, a przede wszystkim zdrowego maluszka :-)
      • dyzia794 Re: dobry ginekolog 28.06.06, 20:48
        Polecam dr Pająka, który doskonale i bardzo uczciwie zajął sie mną po
        komplikacjach wywolanych cesarką. W ciąży uczęszczalam do dr Saczko, ktory
        oprócz tego, że miał przesympatyczną osobowość:
        -nie założył karty usg;
        - usg wykonywał w szpitalu za co pobierał opłatę;
        -na wysoką, utrzymującą sie kilka dni gorączkę po porodzie zalecał branie
        paracetamolu,
        -przede wszystkim: NIE OTOCZYŁ MNIE ZAINTERESOWANIEM, ANI OPIEKĄ potym jak
        zanalazłam sie na jego oddzaile (po zakażeniu bakteryjnym po cc), a przecież 9
        długich miesięcy byłam jego pacjentką)
        Napewno otrzyma uznanie od kobiet, kóre śpiewjąco i bez żadnych komplikacji
        przechodzą ciąże i poród, ale dobry lekarz sprawdza sie w trudnej sytuacji!
        • polibius Re: dobry ginekolog 28.06.06, 21:12
          Również polecam dr Saczko. Założył mi kartę ciąży, nie pobierał odrębnych opłat
          za USg wykonywane w szpitalu, przychodziłam na wizytę, poo której płaciłam 50
          zł. a czasem nic. Rany po cc bardzo szybko nie było widać, choć kilka dni po cc
          podniosłam wózek z dzieckiem ( to chyba hormony :-/) i rana zaczęła się paprać.
          Dr Saczko przepisał antybiotyk, oraz rehabilitację w szpitalu na Brochowie, za
          którą nie płaciłam ( laser i jakieś światło). Od porodu minęły 2 lata, więc
          może się zmienił, ja mam natomiast o nim jak najlepsze zdanie.
          POzdrawiam
          • dyzia794 Re: dobry ginekolog 29.06.06, 12:51
            Acha zapomniałam dodać,że po przyjęciu do szpitala już na porodówce zostłam
            solidnie zbesztana (delikatnie mówiąc) przez lekarza dyżurującego za ten brak
            karty usg. Miałam poważne zakażenie bakteryjny w zwiazku z czym w 7 dni po
            cesarce przeszłam ponowną operację jamy brzusznej i długo leżałam na oddziale
            lekarza prowadzącego ciąże- o laserze i innych sposobach rehabilitacji mogłam
            sobie jedynie pomarzyć. Lekarz przekazujac mi wypis ze szpitala zasugerował
            naświetlanie rany lampką!!!!!!
    • katex bardzo dobry ginekolog 03.07.06, 13:58
      Szczerze polecam ci moją ukochaną doktor Pretti Agrawal. Leczę się u niej już 5
      lat - wyleczyła mnie z wszystkich dolegliwości i chorób z którymi miałam
      problemy. Prowadziła w zeszłym roku moją ciążę, oprócz tego prowadzi bardzo
      tanio szkołę rodzenia. Jest naprawdę bardzo dobra a przyjmuje niedaleko dworca
      PKS.

www.szkolarodzenia.wroclaw.pl/ w razie pytań pisz: kate.tiga@interia.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: magda Re: bardzo dobry ginekolog IP: 217.98.127.* 10.07.06, 14:07
        A ile kosztuje wizyta u pani dr?
    • Gość: mama4 Re: dobry ginekolog IP: 82.177.103.* 17.07.06, 22:19
      A ja polecam Ci dr Bielickiego z Corfamedu (tel. 071 3217315), chodzę do niego
      od ponad 7 lat. Wizyta z USG kosztuje ok. 60 zł. Jedną jego wadą jest to, że
      nie pracuje teraz w żadnym szpitalu, a drugą to, że pomimo wyznaczonej godziny,
      opóźnienia wynoszą czasami do 60 min. Dr Bielicki jest miły, profesjonalny,
      cały czas się uczy, każdej pacjentce poświęca dużo czasu i wyczerpująco
      odpowiada na zadawane pytania. Jest bardzo delikatny i nigdy nie czułam się
      zażenowana podczas wizyty.
    • sensi_26 Re: dobry ginekolog 18.07.06, 20:45
      Na doktora Fuksa trafilam dwa lata temu jak wyladowalam na ostrym dyrzuze z zapaleniem przydatkow.
      Faktycznie - bardzo profesjonalny, mily, ludzki po prostu.
      Polecam doktora Maślaka z Corfamedu, chodze do niego od dwoch lat i jestem bardzo zadowolona.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka