edyta41 30.01.03, 09:24 Jeśli jesteś zainteresowany remontem, to dysponuję kontaktem do dobrych fachowców.Działają na terenie województwa dolnośląskiego. Robią tanio i solidnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geos Re: Ekipa remontowa-polecam 30.01.03, 09:29 edyta41 napisała: > Jeśli jesteś zainteresowany remontem, to dysponuję kontaktem do dobrych > fachowców.Działają na terenie województwa dolnośląskiego. Robią tanio i > solidnie. > Pozdrawiam To ja jestem zainteresowana, napisz prosze co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
edyta41 Re: Ekipa remontowa-polecam 30.01.03, 10:31 geos napisała: > edyta41 napisała: > > > Jeśli jesteś zainteresowany remontem, to dysponuję kontaktem do dobrych > > fachowców.Działają na terenie województwa dolnośląskiego. Robią tanio i > > solidnie. > > Pozdrawiam > > > To ja jestem zainteresowana, napisz prosze co i jak Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, ale ekipa kładzie panele ścienne i podłogowe, kafelki,regipsy,gładzie,tynki szlachetne,malowanie powierzchni,zajmują się hydrauliką,kanalizacją i elektryką no jednym słowem wszystko od podłogi aż po sufit.Robią naprawdę rzetelnie i czysto. A co do ceny to można się dogadać.No i trzymają się terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
geos Re: Ekipa remontowa-polecam 30.01.03, 10:42 edyta41 napisała: > geos napisała: > > > edyta41 napisała: > > > > > Jeśli jesteś zainteresowany remontem, to dysponuję kontaktem do dobry > ch > > > fachowców.Działają na terenie województwa dolnośląskiego. Robią tanio > i > > > solidnie. > > > Pozdrawiam To lepiej niz sobie myślałam . Fajnie podaj namiary. A oni sa z Wrocławia? > > > > > > To ja jestem zainteresowana, napisz prosze co i jak > > Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, ale ekipa kładzie panele ścienne i > podłogowe, kafelki,regipsy,gładzie,tynki szlachetne,malowanie > powierzchni,zajmują się hydrauliką,kanalizacją i elektryką no jednym słowem > wszystko od podłogi aż po sufit.Robią naprawdę rzetelnie i czysto. A co do ceny > > to można się dogadać.No i trzymają się terminów. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
edyta41 Re: Ekipa remontowa-polecam 30.01.03, 10:51 geos napisała: > edyta41 napisała: > > > geos napisała: > > > > > edyta41 napisała: > > > > > > > Jeśli jesteś zainteresowany remontem, to dysponuję kontaktem do > dobry > > ch > > > > fachowców.Działają na terenie województwa dolnośląskiego. Robią > tanio > > i > > > > solidnie. > > > > Pozdrawiam > > > To lepiej niz sobie myślałam . Fajnie podaj namiary. A oni sa z Wrocławia? > > > > > > > To ja jestem zainteresowana, napisz prosze co i jak > > > > Nie wiem co Cię konkretnie interesuje, ale ekipa kładzie panele ścienne i > > podłogowe, kafelki,regipsy,gładzie,tynki szlachetne,malowanie > > powierzchni,zajmują się hydrauliką,kanalizacją i elektryką no jednym słowe > m > > wszystko od podłogi aż po sufit.Robią naprawdę rzetelnie i czysto. A co do > > ceny > > > > to można się dogadać.No i trzymają się terminów. > > > > > > Podaję Ci kontakt tel.kom. 605 827 612 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Kryptoreklama? IP: *.chem.uni.wroc.pl 01.02.03, 08:57 Coś mi to wygląda na kryptoreklamę. Kiedy kobieta (Edyta to chyba kobieta?) nawija bez zająknięcia i gładziach gipsowych i innych takich, to albo nie jest kobieta, albo pisze pod dyktando. (Przepraszam Panie, które jednak się na budownictwie znają, bo są i takie). Poza tym nie podała (podał?) adresu i nazwiska, tylko telefon komórkowy. Otóż nie za bardzo wierzę firmom, z którymi jedyny kontakt jest przez komórkę. Wolę wiedzieć kto zacz i gdzie go szukać. No i najważnejsze pytanie do Edyty: wskaż adres, gdzie ta ekipa coś robiła, żeby mozna było sprawdzić referencje. Sprawdzenie referencji to powinien być pierwszy krok każdego przyszłego inwestora! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta41 Re: Kryptoreklama? 04.02.03, 11:11 Gość portalu: STrup napisał(a): > Coś mi to wygląda na kryptoreklamę. Jeżeli tak uważasz... Ale to już Twój problem... > Kiedy kobieta (Edyta to chyba kobieta?) nawija bez zająknięcia i gładziach > gipsowych i innych takich, to albo nie jest kobieta, albo pisze pod dyktando. > (Przepraszam Panie, które jednak się na budownictwie znają, bo są i takie). Wyobraź sobie,że imię Edyta to imię żeńskie i zapewniam Cię,że jestem jak najbardziej stuprocentową kobietą i nigdy nie robię nic pod czyjeś dyktando.A co do "gładzi i innych takich" to niestety w dzisiejszych czasach kobiety musza sie znać na "typowo męskich" czynnościach. A nie pomyślałeś,że jestem jedną z tych pań które się na budownicwie znają! > Poza tym nie podała (podał?) adresu i nazwiska, tylko telefon komórkowy. > Otóż nie za bardzo wierzę firmom, z którymi jedyny kontakt jest przez komórkę. Jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany to wystarczy mu na początek numer telefonu.Może zadzwonić i się umówić na rozmowę i wówczas sprawdzi wiarygodność firmy.Zapewniam Cię,że to się sprawdza. > Wolę wiedzieć kto zacz i gdzie go szukać. > No i najważnejsze pytanie do Edyty: wskaż adres, gdzie ta ekipa coś robiła, > żeby mozna było sprawdzić referencje. Sprawdzenie referencji to powinien być > pierwszy krok każdego przyszłego inwestora! > Dużo by wymieniać,ale np. -Ministerstwo Gospodarki Plac Trzech Krzyży 3/5 w Warszawie; -budynki mieszkalne we Wrocławiu np.ulica Oławska itd. -domki jednorodzinne w Konstancinie/k.Warszawy -sklepy wolnocłowe na warszawskim Okęciu; -mieszkania prywatne we Wrocławiu,legnicy,Lubinie, Wołowie,Poznaniu...(chyba nie muszę podawać nazwisk) Wystarczy? pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Ekipa remontowa-polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 11:18 miejsce na reklame jest na banerze (tam, gdzie teraz wyskakuje "20Mb") Odpowiedz Link Zgłoś