oazowiczka100 01.07.06, 10:29 kto za was jedzie na rekolekcje oazowe? do jakich miejscowości i na jaki stopień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oassa tylko durnie bez osobowości dają się mamić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:09 weź się czegoś naucz,.przede wszystkim myśleć samodzielnie, a nie podążać scieżką cyckania z gotówki, jaką oferują czarne sukienki, agenci watykańscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oazowiczka100 Re: tylko durnie bez osobowości dają się mamić IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.07.06, 11:30 napisałeś mi kilka niemiłych zdań. Udziliłeś mi rady aby nauczyła się myśleć. pozwól, ze też udzielę ci rady. Czytaj ze zrozumieniem. Ten post był adresowany do tych, którzy jada na rekolekcje. Jeśli ty nie jedziesz to dlaczego się wtrącasz? Mam zupełnie inne zdanie na temat rekolekcji.Tam poznaję prawdziwe oblicze chrześcijaństwa. Co do kosztów... to chyba najtańszy wypoczynek organizowany po kosztach. Za 16 dni płacimy 400-500 zł. Mamy w tym przejazd, noclegi i dobre wyżywienie. Ceny obozów i 14-dniowych kolonii zaczynają się od 800zł. Odpowiedz Link Zgłoś