alinka71 01.03.04, 11:46 Nowym dyrektorem Domu Muz ma być Tomasz Grześkowiak, znacie go? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedzący Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.35.* 01.03.04, 14:15 Wiem, że gość nazywa się Grzeszkowiak. Piszę aby powstrzymać ewentualne komentarze na temat koligacji rodzinnych z "sami wiecie kim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.48.* 11.03.04, 12:30 Grzeszkiewicz to b.rektor toruńskiej szkoły filmowej Marka Zydowicza. Bliski współpracownik tegoż. Protekcja przez radę prezydencką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni dowcipniś JEST TO CHRZESNIAK OBECNEGO PREZYDENTA MIASTA IP: *.torun.mm.pl 03.03.04, 23:18 Chrzest był oczywiscie swiecki/sekretarz partii,przewodniczący mrn, ormo,opzz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.48.* 04.03.04, 11:02 Były pracownik Baja Pomorskiego czasów peerelu. Stąd znajomość z prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 13:14 On jest dyrektorem czy p.o. dyrektora? Sam już nie wiem co o tym myśleć. Najpierw mówili, że rozwiązują, później że ma być konkurs na dyrektora, a tu nagle jest juz dyrektor? Dziwne. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(janek Błąd) Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.wlan.pl 04.03.04, 13:22 Dyrektora powinno wybrać "środowisko", a nie Zaleski, który zna się co najwyżej na sprzątaniu klatek schodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zorientowana2 Re: Nowy dyrektor Domu Muz 04.03.04, 16:43 Znamy nowego dyrektora. Ale nie on jest tu główna rola. Decyzje wydaje nie on, ale wydział kultury. Cała akcja ma na celu ułożenie gładkiego wejścia w posiadanie byudynków inajpy podziemnej w Domu Muz, przez ludzi związanych z Uwaga Toruń! Zobaczycie jak już niedługo dziwnym trafem w Domu Muz zaczną się wystawy "dzieł" kolegów i znajomych pani Hanny Wittstock. Niejaka Moinka Weychert -Waluszko, co teraz się sądzi z Domem Muz zacznie bywać u dyrektora Domu na kawkach. Potem jakos znajdą sie pieniądze na imprezy robione przez szefa Uwaga Toruń - prof. Chmielewskiego, forse dostana tez na duże impreazy zrzeszeni z tą organizacją ludzie z pewnej ruchomej galeriisztuki i pewnego teatru offowego z Torunia [swoją drogą całkiem OK]. Potem będzie forsa dla byłego pracodawcy szefa wydziału kultury - pana Wierzcholskiego. Popamientacie moje słowa - poczekajcie tylko, aż sie zaczną sypac informacje, że oni robią takie imprezy. A każdego będzie promował Ikar prowadzony przez... urząd miasta. a potem sie okaze, ze trzeba z ekonomicznych powodów zwolnić 70% kadry Domu. Wiemy nawet kto zostanie - sprawdźcie czy to nie będzie pani Witstcok? Poczekajcie miesiac - dwa, no trzy. To wylezie. A dyrektora mi szkoda, bo fajny gośc jest, ż esię w takie dał wmanewrowac gierki. Odpowiedz Link Zgłoś
telma1 Re: Nowy dyrektor Domu Muz 04.03.04, 20:40 piszesz: "na imprezy robione przez szefa Uwaga Toruń - prof. > Chmielewskiego, forse dostana tez na duże impreazy zrzeszeni z tą organizacją > ludzie z pewnej ruchomej galeriisztuki i pewnego teatru offowego z Torunia > [swoją drogą całkiem OK]" - czemu nie poprzestaqć na tym "swoja drogą całkiem OK" ?- czyż nie jest to meritum sprawy? O co tak naprawdę chodzi? o osoby, stołki, układy czy o to co ludzie robią i czy to jest dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.wlan.pl 04.03.04, 18:29 Tak wygląda toruńskie szambo. Pan je napełnia panie Zaleski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.03.04, 19:28 zorientowana2 - ty sie boisz o stołek - z tego, co widać... Nie masz odwagi podać swojego nazwiska, a inne nazwiska podajesz - to bardzo szlachetne z twojej strony - wiesz, jaka będzie przyszłość i tutaj to publikujesz ku przestrodze - jak Nostradamus... Podaj lepiej swoje dokonania w dziedzinie kultury zanim innych zaczniesz oceniać... To taka moja delikatna, dobra rada... Popatrz na siebie, zanim na innych zaczniesz pluć. Nie mam nic wspólnego z DM i nie chcę mieć - całe szczęście, że Nostradamus nie wywołał mnie do tablicy, bo bym musiał cie zlokalizować i przykładnie ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Zorientowana2 to antyseksualna pokraka IP: 213.77.40.* 06.03.04, 12:24 Czepiasz się poinformowana-zorientowanan 2, bo Hania i Monika mają fajne biusty, a ty nic. Pamiętasz, jak chciałaś żeby Sławek cię przeleciał a on cię olał? Mścić się pod anonimowym szyldem do bardzo nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Re: Zorientowana2 to antyseksualna pokraka IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.03.04, 07:59 Karol - co się nabijasz - przecież w dziedzinie animacji kultury najważniejszy jest charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McButelka Zmowa milczenia... IP: *.pec.torun.pl 10.03.04, 09:11 Heh - odezwijcie się - tam z DM!!! Fajne rzeczy wypisujecie o tym, co sie wydarzy w przyrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś