Dodaj do ulubionych

Nowy dyrektor Domu Muz

01.03.04, 11:46
Nowym dyrektorem Domu Muz ma być Tomasz Grześkowiak, znacie go?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiedzący Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.35.* 01.03.04, 14:15
      Wiem, że gość nazywa się Grzeszkowiak. Piszę aby powstrzymać ewentualne komentarze na temat koligacji rodzinnych z "sami wiecie kim".
      • Gość: xyz Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.48.* 11.03.04, 12:30
        Grzeszkiewicz to b.rektor toruńskiej szkoły filmowej Marka Zydowicza. Bliski
        współpracownik tegoż. Protekcja przez radę prezydencką?
    • Gość: ostatni dowcipniś JEST TO CHRZESNIAK OBECNEGO PREZYDENTA MIASTA IP: *.torun.mm.pl 03.03.04, 23:18
      Chrzest był oczywiscie swiecki/sekretarz partii,przewodniczący mrn, ormo,opzz/
    • Gość: jan Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: 158.75.48.* 04.03.04, 11:02
      Były pracownik Baja Pomorskiego czasów peerelu. Stąd znajomość z prezydentem.
    • Gość: pytający Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 13:14
      On jest dyrektorem czy p.o. dyrektora?
      Sam już nie wiem co o tym myśleć. Najpierw mówili, że rozwiązują, później że ma
      być konkurs na dyrektora, a tu nagle jest juz dyrektor?
      Dziwne.
      pzdr
      • Gość: 07(janek Błąd) Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.wlan.pl 04.03.04, 13:22
        Dyrektora powinno wybrać "środowisko", a nie Zaleski, który zna się co najwyżej
        na sprzątaniu klatek schodowych.
    • zorientowana2 Re: Nowy dyrektor Domu Muz 04.03.04, 16:43
      Znamy nowego dyrektora. Ale nie on jest tu główna rola. Decyzje wydaje nie on,
      ale wydział kultury.
      Cała akcja ma na celu ułożenie gładkiego wejścia w posiadanie byudynków inajpy
      podziemnej w Domu Muz, przez ludzi związanych z Uwaga Toruń! Zobaczycie jak już
      niedługo dziwnym trafem w Domu Muz zaczną się wystawy "dzieł" kolegów i
      znajomych pani Hanny Wittstock. Niejaka Moinka Weychert -Waluszko, co teraz się
      sądzi z Domem Muz zacznie bywać u dyrektora Domu na kawkach. Potem jakos znajdą
      sie pieniądze na imprezy robione przez szefa Uwaga Toruń - prof.
      Chmielewskiego, forse dostana tez na duże impreazy zrzeszeni z tą organizacją
      ludzie z pewnej ruchomej galeriisztuki i pewnego teatru offowego z Torunia
      [swoją drogą całkiem OK]. Potem będzie forsa dla byłego pracodawcy szefa
      wydziału kultury - pana Wierzcholskiego. Popamientacie moje słowa - poczekajcie
      tylko, aż sie zaczną sypac informacje, że oni robią takie imprezy. A każdego
      będzie promował Ikar prowadzony przez... urząd miasta. a potem sie okaze, ze
      trzeba z ekonomicznych powodów zwolnić 70% kadry Domu. Wiemy nawet kto
      zostanie - sprawdźcie czy to nie będzie pani Witstcok? Poczekajcie miesiac -
      dwa, no trzy. To wylezie. A dyrektora mi szkoda, bo fajny gośc jest, ż esię w
      takie dał wmanewrowac gierki.
      • telma1 Re: Nowy dyrektor Domu Muz 04.03.04, 20:40
        piszesz: "na imprezy robione przez szefa Uwaga Toruń - prof.
        > Chmielewskiego, forse dostana tez na duże impreazy zrzeszeni z tą organizacją
        > ludzie z pewnej ruchomej galeriisztuki i pewnego teatru offowego z Torunia
        > [swoją drogą całkiem OK]"
        - czemu nie poprzestaqć na tym "swoja drogą całkiem OK" ?- czyż nie jest to meritum sprawy? O co tak naprawdę chodzi? o osoby, stołki, układy czy o to co ludzie robią i czy to jest dobre?
    • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.wlan.pl 04.03.04, 18:29
      Tak wygląda toruńskie szambo. Pan je napełnia panie Zaleski...
      • Gość: McButelka Re: Nowy dyrektor Domu Muz IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.03.04, 19:28
        zorientowana2 - ty sie boisz o stołek - z tego, co widać... Nie masz odwagi
        podać swojego nazwiska, a inne nazwiska podajesz - to bardzo szlachetne z
        twojej strony - wiesz, jaka będzie przyszłość i tutaj to publikujesz ku
        przestrodze - jak Nostradamus... Podaj lepiej swoje dokonania w dziedzinie
        kultury zanim innych zaczniesz oceniać...
        To taka moja delikatna, dobra rada... Popatrz na siebie, zanim na innych
        zaczniesz pluć.
        Nie mam nic wspólnego z DM i nie chcę mieć - całe szczęście, że Nostradamus nie
        wywołał mnie do tablicy, bo bym musiał cie zlokalizować i przykładnie ukarać.
        • Gość: Karol Zorientowana2 to antyseksualna pokraka IP: 213.77.40.* 06.03.04, 12:24
          Czepiasz się poinformowana-zorientowanan 2, bo Hania i Monika mają fajne
          biusty, a ty nic. Pamiętasz, jak chciałaś żeby Sławek cię przeleciał a on cię
          olał? Mścić się pod anonimowym szyldem do bardzo nieładnie
          • Gość: McButelka Re: Zorientowana2 to antyseksualna pokraka IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 07.03.04, 07:59
            Karol - co się nabijasz - przecież w dziedzinie animacji kultury najważniejszy
            jest charakter...
            • Gość: McButelka Zmowa milczenia... IP: *.pec.torun.pl 10.03.04, 09:11
              Heh - odezwijcie się - tam z DM!!! Fajne rzeczy wypisujecie o tym, co sie
              wydarzy w przyrodzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka