Dodaj do ulubionych

Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńskiej

06.07.06, 14:10
Witam, czy ktoś chodzi do neurologa dziecięcego do przychodni przy ul.
Dobrzyńskiej we Wrocławiu? Przyjmuje tam trzech lekarzy, którego z nich
możecie polecić.Próbowałam się zapisać na wizytę, ale zapisy będą dopiero w
sierpniu, a wizyta nie wiadomo kiedy....
Obserwuj wątek
    • september_77 Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 06.07.06, 20:37
      A musi być na Dobrzyńskiej? Bo mogę Ci polecić neurologa dziecięcego na
      Potockiego, też na NFZ. Daj znać.
      • tojaryba Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 06.07.06, 20:43
        Ja również jestem bardzo zainteresowana. Proszę o namiary na tego neurologa z
        Potockiego.
        Pozdrawiam,
        Dorota
        • september_77 Już podaję... 06.07.06, 20:52
          Pani doktor nazywa się Anna Roznatowska-Przystawa, przychodnia Ars-Medica, ul.
          Potockiego 3, tel. 325-23-25. Pozdrawiam:)
          • stanowcza Re: Już podaję... 06.07.06, 20:56
            A gdzie jest ul. POtockiego? Na Dobrzyńską mam najbliżej, i tam mam też
            pediatrę, więc chciałam na miejscu.... Dobry ten neurolog z potockiego?
    • mette-marit Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 06.07.06, 22:07
      Witam.
      Polecam przychodnie na Ostrowskiego i doktor Dolyk. Za wizyte placi sie 60zl, ale jest to naprawde bardzo dobry specjalista.Bylam z moja corka u jeszcze jednej Pani doktor i wiem jak teraz jak powinna wygladac wizyta u lekarza dzieciecego. Moje dziecko zostalo dobrze zdiagnozowane i teraz nikt by nie powiedzial, ze mialo jakies problemy na starcie.
      • ciekawy69 Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 08.07.06, 06:40
        na Dobrzyńskiej pracuje p.dr Kałamoniak, starsza lekarka, moze troszke szorstka
        w pierwszym kontakcie ale jest konkretna i kompetentna. Dzięki niej nasz synek
        miał załatwione wszystko w ciagu 5 minut czyli rehabilitację, logopedę,
        neurologa i psychologa w ramach wczesnej interwencji dla dzieci
        • lillam Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 11.07.06, 12:29
          sprawdzałam na stronie www.dobrzynska.wroc.pl/index.htm i nie znalazłam
          tam takiego nazwiska, zadzwonie jeszcze do przychodni
          • zuzik78 Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 11.07.06, 16:39
            sprawdź w poradni rehabilitacyjnej a nie neurologicznej dla dzieci tam jest napewno
    • sonnex Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 08.07.06, 22:39
      Tez polecam dr Kałamoniak, bardzo dobry specjalista, rzeczowa i nieslychanie
      kompetentna. Bylismy pod jej opieka i z Szymkiem jest ok.
      • lillam Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 12.07.06, 13:02
        Byłam dzisiaj u p. dr Kałamoniak i jestem zachwycona! Zbadała dziecko bardzo
        dokładnie, przeprowadziła szczegółowy wywiad i od razu zleciła szereg badań,
        aby mieć pełny obraz. Do neurologa jeszcze czekałabym na zapisy, a tak już mam
        umówioną wizytę. Bardzo dziękuję za namiar na tak dobrego lekarza.
        • zuzik78 Re: Neurolog dziecięcy z Przychodni przy Dobrzyńs 14.07.06, 09:23
          u nas było identycznie w piątek zadzwoniłam, kazali mi przyjechac w
          poniedziałek i zajęła się nami dr Kałamoniak. W ciągu 5 minut miałam załatwione
          wszystko w ramach wczesnej interwencji i teraz chadzamy sobie tam z Łukaszem na
          rehabilitację.
          Cieszę się, ze ci pomogłysmy:)))

pozdrawiam

Zuza i Łukasz
          • basha poproszę o namiar na tą dobrzyńską 19.07.06, 16:11
            Poproszę o nr tel. na dobrzyńską, bo rozumiem że tam przyjmuje na nzf dr
            Kałamoniak?
            Dziewczyny, Roznatowską omijajcie szerokim łukiem!!!!!!!!Jeszcze nigdy nikt
            tak "po łebkach" nie badał mojego dziecka. Kobieta totalnie niezaangażowana,
            przy pierwszej wizycie, mimo że zdjęcie wykazało przebyty wylew dokomorowy,
            popatrzyła tylko na dziecko, nie raczyła nawet ruszyć tyłka z fotela, i
            stwierdziła na odwal się" Ona jest zdrowa"/
            Potrzebuję neurologa z prawdziwego zdarzenia. Roznatowskiej nie ufam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka