Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:20 Co najmniej polowa dzisiejszych postow jest o Roberto, za lub przeciw. Albo apele zeby Roberto wrocil, albo pogrozki pod jego adresem. Czy w ogole o niczym innym juz nie umiecie myslec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabiaa. Re: Jestescie nudni 28.10.01, 21:20 Ja mogę pisać tylko o Tobie. Jesteś taki sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek CHETNIE POCZYTAM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:25 - bo jestem Narcyz. Co jest u mnie najpiekniejsze? hrabiaa. napisał(a): > Ja mogę pisać tylko o Tobie. Jesteś taki sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Jestescie nudni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 01:33 Jednak rzeczywiscie jestescie nudni. Teraz podszywacie sie pod siebie nawzajem. A swiat jest taki piekny, Narcyzy, rozejrzyjcie sie wokol siebie! PS. Jesli o mnie chodzi, to mozecie sie podszywac i lamac hasla Forumowiczow do woli. Forum to nie bank z tajnymi danymi, a ksywke zawsze mozna zmienic. W aktach historycznych nasze dyskusje raczej sie nie znajda. Byloby ciekawiej, gdyby ktorys z was wlamal sie na jakis ciekawszy serwer a nastepnie nas o tym poinformowal. A tak, wasza zabawa przypomina onanizm, chlopcy (i ewentualnie dziewczeta) Odpowiedz Link Zgłoś
smieciarz Re: Jestescie nudni 29.10.01, 01:45 ty madrze mowisz chociarz onanizm tez jest niezly jak sie samememu siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Jestescie nudni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 02:15 Ano. Niezly szczegolnie dla tych szumnie sie nazywajacych "hackerow" co to niczego innego nie potrafia, jak zanudzac swoimi, pozal sie panie, hackerskimi wyczynami w publicznym archiwum. Ja to przez dlugi czas tolerowalem na zasadzie ze to nie moj biznes, jak kto spedza wolny czas. Ale, panowie, dajcie innym troche pozyc! Nawet detaliczne zeznanie na temat produkcji zelatyny jest ciekawsze niz te nieustanne modly do Roberta. Postawcie mu oltarzyki przy swoich kompach i dajcie spokoj pisaninie... smieciarz napisał(a): > ty madrze mowisz chociarz onanizm tez jest niezly jak sie samememu siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
smieciarz Re: Jestescie nudni 29.10.01, 03:43 Oj zsypek Tobie miejsce sie honorowe przy smietniku nalezy a w zimie to i do mojego zsypu swiezo malowanego przez administracje Ciebie zaprosze na dobre wino co je jeden hrabia w butli trzyma na czarna godzine. Zelatyny sie nie czepiam, bo kolega Grabek wielkiego zamieszania i jeszcze wiekszych pieniedzy i przekupstwa ministrow dopuscil. wszystko stoi jasno w dokumentach co ich nie zdazyli spalic tylko do smietnika wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Jestescie nudni IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 03:57 Lepszy smietnik i dobre umeblowanie w glowie niz odwrotnie. Twe honorowe zaproszenie z wielkim zadowoleniem przyjmuje. Wino jasnie pana tez z przyjemnoscia wyprobuje, o ile jasnie pan juz go nie skonsumowal. smieciarz napisał(a): > Oj zsypek Tobie miejsce sie honorowe przy smietniku nalezy a w zimie to i do > mojego zsypu swiezo malowanego przez administracje Ciebie zaprosze na dobre > wino co je jeden hrabia w butli trzyma na czarna godzine. > Zelatyny sie nie czepiam, bo kolega Grabek wielkiego zamieszania i jeszcze > wiekszych pieniedzy i przekupstwa ministrow dopuscil. wszystko stoi jasno w > dokumentach co ich nie zdazyli spalic tylko do smietnika wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Ciag dalszy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 16:29 Niestety, oto kolejny dzien, ktory niektorzy traca na zanudzanie otoczenia. W ramach akcji protestacyjnej podrzucam ten watek do gory. Odpowiedz Link Zgłoś