Gość: P.B IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 22:34 To dopiero pierwsza odsłona, niedługo będą kolejne. Wy też może byście zrobili trochę fotek swojego miasta. community.webshots.com/user/poznan2003 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 22:37 Gość portalu: P.B napisał(a): > To dopiero pierwsza odsłona, niedługo będą kolejne. > Wy też może byście zrobili trochę fotek swojego miasta. To juz nie do mnie :) Ja sie w to nie bawie,raczej trzeba poprosic Krystianawro :) ale oglądne z chęcią. > > <a href="http://community.webshots.com/user/poznan2003"target="_blank">communit > y.webshots.com/user/poznan2003</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Poznańskie wieżowce(objasnienia) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.03, 22:48 PGK są niezłe.Tylko może jakies objasnienia? Gdzie sa te wieżowce(centrum?),co sie tam miesci? ile maja powierzchni? wysokosc? ile kosztowały? kto je budował? i dlaczego PGK,co to do cholery znaczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce(objasnienia) IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 22:58 Gość portalu: Rafis napisał(a): > PGK są niezłe.Tylko może jakies objasnienia? > Gdzie sa te wieżowce(centrum?),co sie tam miesci? ile maja powierzchni? > wysokosc? ile kosztowały? kto je budował? i dlaczego PGK,co to do cholery > znaczy? :) PGK - poznańska grupa kapitałowa, wszystkie wieżowce oprócz PGK1 i PGK2 znajdują się w ścisłym centrum miasta.Wszystkie mieszczaą tylko biura. o tutaj lepiej widać fototok.art.pl/2/14661.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Poznańskie wieżowce(objasnienia) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.03, 11:42 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > PGK są niezłe.Tylko może jakies objasnienia? > > Gdzie sa te wieżowce(centrum?),co sie tam miesci? ile maja powierzchni? > > wysokosc? ile kosztowały? kto je budował? i dlaczego PGK,co to do cholery > > znaczy? :) > > PGK - poznańska grupa kapitałowa, wszystkie wieżowce oprócz PGK1 i PGK2 > znajdują się w ścisłym centrum miasta.Wszystkie mieszczaą tylko biura. > > o tutaj lepiej widać > > <a href="http://fototok.art.pl/2/14661.jpg"target="_blank">fototok.art.pl/2/146 > 61.jpg</a> > a na tym zdjeciu, na ktorym znajduje sie pastwisko w centrum wioski poznan (pozostalosci stadionu warty), pb, radost i inne roslinozerne geje z pozka wpiepszaja trawe ze az milo. pozniej sraja na zielono a nastepnie przezuwaja ten zielony kal i znow go wydalaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ŁEEEEEEEEEE IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 06.02.03, 16:33 Myslalem, ze sa wyzsze... kicha taka jak u nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: ŁEEEEEEEEEE IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:18 Gość portalu: :) napisał(a): > Myslalem, ze sa wyzsze... kicha taka jak u nas ! To nie wszystko, myślisz, że tak jak we Wrocławiu da się wszystko zrobić w ciągu kilku godzin?Mylisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ŁEEEEEEEEEE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 07:26 sprecyzuj bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: ŁEEEEEEEEEE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 13:08 Gość portalu: :) napisał(a): > sprecyzuj bo nie rozumiem? Pedał PB dał nam do zrozumienia, że Wrocław jest tak mały i jest tak mało obiektów do fotografowania, że wystarczy niecała godzina na zrobienie zdjęć!! To nie to co w wielkim poznaniu (piatym mieście w Polsce - zaledwie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.03, 11:40 Gość portalu: P.B napisał(a): > To dopiero pierwsza odsłona, niedługo będą kolejne. > Wy też może byście zrobili trochę fotek swojego miasta. > > <a href="http://community.webshots.com/user/poznan2003"target="_blank">communit > y.webshots.com/user/poznan2003</a> buhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pb czerwonacki pederasto, ten gowniany wiezowiec ae w pozku zaliczono do nowoczesnego poznania hahahahahahaaaaaaaaaa, ale mnie rozsmieszyles. heeeeeeeeeeeee heeeeeee heeeee, to tak jakby we wrocku zaliczyc poltegor do nowoczesnego wrocka. i ten wasz dziadowski novotel buhahahahhahaahhahahah - kurwa architekura najwyzszej, swiatowej jakosci. te gowniane bublane budynki sa oczywiscie we wszystkich katalogach znakomitej wspolczesnej architektury swiatowej. pb, dzieciaku nie osmieszaj siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acha i pomyliles fora. nas we wrocku pierdola wasze zasrane wiezowce z lat 70 i 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 14:49 Gość portalu: asd napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > To dopiero pierwsza odsłona, niedługo będą kolejne. > > Wy też może byście zrobili trochę fotek swojego miasta. > > > > <a > href="http://community.webshots.com/user/poznan2003"target="_blank">communit > > y.webshots.com/user/poznan2003</a> > > > buhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pb czerwonacki pederasto, ten gowniany > wiezowiec ae w pozku zaliczono do nowoczesnego poznania hahahahahahaaaaaaaaaa, > ale mnie rozsmieszyles. heeeeeeeeeeeee heeeeeee heeeee, to tak jakby we wrocku > zaliczyc poltegor do nowoczesnego wrocka. i ten wasz dziadowski novotel > buhahahahhahaahhahahah - kurwa architekura najwyzszej, swiatowej jakosci. te > gowniane bublane budynki sa oczywiscie we wszystkich katalogach znakomitej > wspolczesnej architektury swiatowej. > > pb, dzieciaku nie osmieszaj siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > acha i pomyliles fora. nas we wrocku pierdola wasze zasrane wiezowce z lat 70 i > > 80. Ty cycu nie myty, Poltegoru z AE nie porównuj, bo ten wasz niby wieżowiec i jego okoliczne łąki to dopiero poruta. P.S AE wybudowano w 1991 r. Żeby ciebie jeszcze bardziej przybić niedługo zrobię fotki Delty,WBC i innych biurowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 16:42 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: asd napisał(a): > > > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > > > To dopiero pierwsza odsłona, niedługo będą kolejne. > > > Wy też może byście zrobili trochę fotek swojego miasta. > > > > > > <a > > href="http://community.webshots.com/user/poznan2003"target="_blank">com > munit > > > y.webshots.com/user/poznan2003</a> > > > > > > buhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pb czerwonacki pederasto, ten gowniany > > wiezowiec ae w pozku zaliczono do nowoczesnego poznania > hahahahahahaaaaaaaaaa, > > ale mnie rozsmieszyles. heeeeeeeeeeeee heeeeeee heeeee, to tak jakby we > wrocku > > zaliczyc poltegor do nowoczesnego wrocka. i ten wasz dziadowski novotel > > buhahahahhahaahhahahah - kurwa architekura najwyzszej, swiatowej jakosci. > te > > gowniane bublane budynki sa oczywiscie we wszystkich katalogach znakomitej > > > wspolczesnej architektury swiatowej. > > > > pb, dzieciaku nie osmieszaj siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > acha i pomyliles fora. nas we wrocku pierdola wasze zasrane wiezowce z lat > 70 > i > > > > 80. > > Ty cycu nie myty, Poltegoru z AE nie porównuj, bo ten wasz niby wieżowiec i > jego okoliczne łąki to dopiero poruta. > > P.S AE wybudowano w 1991 r. > Żeby ciebie jeszcze bardziej przybić niedługo zrobię fotki Delty,WBC i innych > biurowców. To jeszcze wiekszy obciach dla was, ze ae - to gowno wybudowano w 1991. architektura konca lat 70 tych, ale co sie dziwic, wszak jestescie we wszystkim zacofani o conajmniej 5-10 lat rob sobie ile chcesz fotek pederasto, mnie one wala dam ci jeszcze jedna rade, wynajmin do robienia tych zdjec dobrego fotografa, bo te zdjecia wolaja o pomste do nieba!!!!!!!!!!!!!!! kicha totalna, wyszedl prawdziwy obraz kartofel city - szara, ponura wiocha!!!!!!!! ps: kiedy zrobisz zdjecia swojej wioski o nazwie czerwonak (zwlaszcza twojego pola na ktorym uprawiasz kartofle na frytki do mc donalda)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:21 Przyjadę do ciebie, najpierw do zakładu a później do twojej rodzinnej wioski, 4 chaty na krzyż, wtedy popstrykamy imigrancie pieprzony Buchhhhhhhacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 23:52 Gość portalu: P.B napisał(a): > Przyjadę do ciebie, najpierw do zakładu a później do twojej rodzinnej wioski, 4 > > chaty na krzyż, wtedy popstrykamy imigrancie pieprzony > Buchhhhhhhacha znow lalko dmuchana robiles sobie caly dzien zdjecia swojego odbytu? biedny gej z ciebie pb, nawet radost, bladyrunner i paetz nie chca cie dymac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wernyhor P.B-po co dyskutujesz z asd? IP: *.policom.com.pl 07.02.03, 14:16 Nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: P.B-po co dyskutujesz z asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.03, 16:46 Gość portalu: Wernyhor napisał(a): > Nie warto wernyhor - burku, a dlaczego ty dyskutujesz ze mna w watku: "Do administratorów forum ..." co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Poznańskie wieżowce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.03, 12:12 Wroclaw tez musi miec taka galkerie :) tez mamy sporo nowoczesnych obiektow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: Poznańskie wieżowce IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 08.02.03, 01:05 PB wydaje mi się, że szkoda, że nie zrobiłeś zdjęcia zza boiska do hokeja ze sztuczna nawierzchnią. Tam jest dobry widoczek naprawdę. A zamiast stadionu Warty widzieliby też Multikino od tyłu. Zdjęcie byłoby dużo nowocześniejsze ;) Oglądających mogę zapewnić, że w realu i zwłaszcza z ulic w centrum PFC bardzo pięknie góruje nad poznaniem. Tak samo zreszta AE. Akademia ekonomiczna bardzo mi się podoba - nie wiem czemu miałbym sie jej wstydzić (to 2 tego typu buda w Polsce zaraz za WSH w Warszawie - przegrała w rankingu Newsweeka bo miała mniej komputerów niż warszawska uczelnia gniazdek do laptopów :) Pokaż mi ASD jakiś przykład tego typu budowli z lat 70-tych to ci uwierzę PGR (pierwszy geju rzeczpospolitej). Aaa... I gdybyś zrobił PB zdjęcie z ul.Dębińskiej widzieli by też obiekty należące do no1 wśród polskich uczelni wychowania fizycznego czyli AWF w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 19:07 Gość portalu: Bladyrunner napisał(a): > PB wydaje mi się, że szkoda, że nie zrobiłeś zdjęcia zza boiska do hokeja ze > sztuczna nawierzchnią. Tam jest dobry widoczek naprawdę. > A zamiast stadionu Warty widzieliby też Multikino od tyłu. > Zdjęcie byłoby dużo nowocześniejsze ;) > Oglądających mogę zapewnić, że w realu i zwłaszcza z ulic w centrum PFC bardzo > pięknie góruje nad poznaniem. Tak samo zreszta AE. > Akademia ekonomiczna bardzo mi się podoba - nie wiem czemu miałbym sie jej > wstydzić (to 2 tego typu buda w Polsce zaraz za WSH w Warszawie - przegrała w > rankingu Newsweeka bo miała mniej komputerów niż warszawska uczelnia gniazdek > do laptopów :) > Pokaż mi ASD jakiś przykład tego typu budowli z lat 70-tych to ci uwierzę PGR > (pierwszy geju rzeczpospolitej). > Aaa... > I gdybyś zrobił PB zdjęcie z ul.Dębińskiej widzieli by też obiekty należące do > no1 wśród polskich uczelni wychowania fizycznego czyli AWF w Poznaniu. Pod koniec lutego znowu zrobię trochę zdjęć, obecnie jestem na etapie wyszukiwania ciekawych lokalizacji. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 19:19 Gość portalu: P.B napisał(a): > Pod koniec lutego znowu zrobię trochę zdjęć, obecnie jestem na etapie > wyszukiwania ciekawych lokalizacji. > PZDR Mam nadzieje,że wreszcie pokazesz nam jakies nowoczesne budynki :)oprócz PGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 22:42 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Pod koniec lutego znowu zrobię trochę zdjęć, obecnie jestem na etapie > > wyszukiwania ciekawych lokalizacji. > > PZDR > > Mam nadzieje,że wreszcie pokazesz nam jakies nowoczesne budynki :)oprócz PGK ....a PFC nie jest nowoczesny?? Zrobię zdjęcia m.in WBC, Delty, bramy wejściowej na MTP. Ale priorytetem teraz będą panoramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 22:54 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > > > Pod koniec lutego znowu zrobię trochę zdjęć, obecnie jestem na etapie > > > > wyszukiwania ciekawych lokalizacji. > > > PZDR > > > > Mam nadzieje,że wreszcie pokazesz nam jakies nowoczesne budynki :)oprócz P > GK > > ....a PFC nie jest nowoczesny?? > Zrobię zdjęcia m.in WBC, Delty, bramy wejściowej na MTP. > Ale priorytetem teraz będą panoramy! Nie strzelaj mi tu nazwami :) Rób zdjecia wszystkiemu co jest nowe i nowoczesne.Panoramy mam nadzieje będą lepsze niż te na skyscraper(robione przez fgh czy jakos tak) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Poznańskie wieżowce - PYTANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 23:05 Co na forum inwestycji we Wrocławiu robią takie kurwy z poznania jak p.b czy bladychuj? Wypierdalać na forum dla ziemniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: Poznańskie wieżowce - PYTANIE IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 18.02.03, 06:37 PB byłem wczoraj na Marcelińskiej i pierwszy raz widziałem PGK. Nie powiem zrobił na mnie wrażenie. Ten budynek jest poprostu potężny. Taki jak te budowane w Warszawie. Naprawdę nie sądziłem, że mamy tak piękny biurowiec, zdjęcia niestety nie przekażą wrażenia jakie wywołuje. Wyższy od niego PFC wydaje się być malutki. Naprawdę kawał niezłej bryły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce - PYTANIE IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 08:33 Gość portalu: Bladyrunner napisał(a): > PB byłem wczoraj na Marcelińskiej i pierwszy raz widziałem PGK. > Nie powiem zrobił na mnie wrażenie. > Ten budynek jest poprostu potężny. Taki jak te budowane w Warszawie. > Naprawdę nie sądziłem, że mamy tak piękny biurowiec, zdjęcia niestety nie > przekażą wrażenia jakie wywołuje. > Wyższy od niego PFC wydaje się być malutki. > Naprawdę kawał niezłej bryły. PFC jest wyższy, ale oba budynki PGK przytłaczają masywnością. Niedługo nowe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Poznańskie wieżowce - PYTANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.03, 11:54 Gość portalu: Bladyrunner napisał(a): > PB byłem wczoraj na Marcelińskiej i pierwszy raz widziałem PGK. > Nie powiem zrobił na mnie wrażenie. > Ten budynek jest poprostu potężny. Taki jak te budowane w Warszawie. > Naprawdę nie sądziłem, że mamy tak piękny biurowiec, zdjęcia niestety nie > przekażą wrażenia jakie wywołuje. > Wyższy od niego PFC wydaje się być malutki. > Naprawdę kawał niezłej bryły. buhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa buhahahahahahahhahahhhahahahahahhahahahahahhaahahahhahahahahahahahahahahahahahha buhahahahahhahaahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawfan Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.03, 21:23 jestes popierdolony p.b. bo poniecasz sie jakimis 10 letnimi biurowcami.poznan architektonicznie musi byc naprawde na niskim poziomie jezeli to sa jedyne rzekomo ładne budynki w poznaniu.jestescie wielka kicha ktora nie ma ani ładnych zabytkow ani porzadnych biurowcow bo te wasze na swiecie znaczą tyle co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 21:37 Gość portalu: wroclawfan napisał(a): > jestes popierdolony p.b. bo poniecasz sie jakimis 10 letnimi biurowcami.poznan > architektonicznie musi byc naprawde na niskim poziomie jezeli to sa jedyne > rzekomo ładne budynki w poznaniu.jestescie wielka kicha ktora nie ma ani > ładnych zabytkow ani porzadnych biurowcow bo te wasze na swiecie znaczą tyle > co nic. hmm co mam powiedzieć, jedynym 10 letnim wieżowcem jest AE i nic poza tym, widze, ze obiektywizmu nie brakuje Jak sie prezentuje w tym wypadku Wrocław ze swoim 21 letnim Poltegorem? Pewne jest to, że z takimi budynkami Poznan na świecie nic nie znaczy, ale w Polsce a może nawet Europie niewątpliwie więcej niż Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawfan Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.03, 22:20 a czy ja mowie cos o wroclawiu.to ty siedzisz na wroclawskim forum i pierdolisz jaki poznan jest cudowny ze swoimi budynkami.jezeli uwazasz ze miasto moze miec piekna architekture na wskutek kilkuletnich inwestycji to jak to sie ma do miast ktore setkami lat budowały swe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 00:35 Gość portalu: wroclawfan napisał(a): > a czy ja mowie cos o wroclawiu.to ty siedzisz na wroclawskim forum i > pierdolisz jaki poznan jest cudowny ze swoimi budynkami.jezeli uwazasz ze > miasto moze miec piekna architekture na wskutek kilkuletnich inwestycji to jak > to sie ma do miast ktore setkami lat budowały swe oblicze. nie pomyliło ci się coś czasem, my tutaj rozmawiamy o nowoczesnych budynkach a nie o przedwojennych kamienicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: Poznańskie wieżowce IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 25.02.03, 05:04 Gdyby twój współczynnik IQ wyrastał ponad pudełko fajek to pewnie byś zauważył bystry wrocławiaku, że twoje posty kłócą się z istotą tego forum którą są:"INWESTYCJE" a nie oblicze miasta budowane setkami lat. Co za kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawfan Re: Poznańskie wieżowce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.03, 18:22 jezele jestes taki madry to jak wyjasnisz dyskusje o poznanskich "wierzowcach" na REGIONALNYM wrocławskim forum.a moja wypowiedz miala was tylko sciagnac na ziemie i przypomniec ze poznan to kompletne gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznańskie wieżowce IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 00:22 Gość portalu: wroclawfan napisał(a): > jezele jestes taki madry to jak wyjasnisz dyskusje o poznanskich "wierzowcach" > na REGIONALNYM wrocławskim forum.a moja wypowiedz miala was tylko sciagnac na > ziemie i przypomniec ze poznan to kompletne gowno ...niewiele większe niż Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proposnania'ner kubeł zimnej wody IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 12:04 Szanowny P.B. Po 1. Po ch.. zakładasz taki wątek na forum wrocławskim??? Po 2. Jak ju zakładasz to najpierw naucz się robić zdjęcia!!! doceniam Twoje dobre chęci i chwała Ci za to, że poświęcasz swój czas. latasz mo mieście z aparatem żeby rozwsławiać potem Poznań w świecie ale... problem w tym, że Twoje zdjęcia są beznadziejne i w ogóle nie oddają uroku Poznania i nowych budynków... Wybrałeś do tego chyba najgorszą porę roku na robienie tekich zdjęć! mógłbyś też robić zdjęcia mneijszych birowców, spośród których kilka jest naprawdę ciekawuych architektonicznie, budynków mieszkalnych i inncyh obieków uzyteczności publicznej (np. lotnisko. kinepolis itd...) Jednym słowem - daj sobie spokój na jakiś czas, zapisz się na kurs fotograficzny i spróbuj od nowa! Ocena za te zdjęcia - mierny plus (za dobre chęci)!!! P.S. Do wrocławiaków - należy Wam się wytłumaczenia, że nasze miasto w reczywistości wygląda o wiele leipiej niż na tych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kubeł zimnej wody IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 12:29 Gość portalu: proposnania'ner napisał(a): > Szanowny P.B. > Po 1. Po ch.. zakładasz taki wątek na forum wrocławskim??? > Po 2. Jak ju zakładasz to najpierw naucz się robić zdjęcia!!! doceniam Twoje > dobre chęci i chwała Ci za to, że poświęcasz swój czas. latasz mo mieście z > aparatem żeby rozwsławiać potem Poznań w świecie ale... problem w tym, że Twoje > > zdjęcia są beznadziejne i w ogóle nie oddają uroku Poznania i nowych > budynków... Wybrałeś do tego chyba najgorszą porę roku na robienie tekich > zdjęć! mógłbyś też robić zdjęcia mneijszych birowców, spośród których kilka > jest naprawdę ciekawuych architektonicznie, budynków mieszkalnych i inncyh > obieków uzyteczności publicznej (np. lotnisko. kinepolis itd...) > Jednym słowem - daj sobie spokój na jakiś czas, zapisz się na kurs > fotograficzny i spróbuj od nowa! Ocena za te zdjęcia - mierny plus (za dobre > chęci)!!! > P.S. Do wrocławiaków - należy Wam się wytłumaczenia, że nasze miasto w > reczywistości wygląda o wiele leipiej niż na tych zdjęciach. Ja o tym wiem, słowa krytyki przyjąłem na poznanskim forum, ze mnie żaden fotograf, a zdjęcia zrobiłem na prośbę chłopaków ze Skyscrapercity. P.S Wszystkiego jeszcze nie zrobiłem, niedługo pojawią się kolejne W tych zdjęciach nie chodzi o jakiś powalający efekt wizualny ale o wygląd architektoniczny budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
heweliusz9 Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców 27.02.03, 12:46 w Poznaniu nie ma wieżowców, żaden budynek nie przekracza 90m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TED Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.03, 14:17 1. Zdjęcia są fatalne. Lepsze zrobiło by dziecko z przedszkola albo kompletnie pijany człowiek. 2. To forum o inwestycjach we Wrocławiu, a nie Poznaniu, więc raczej pomyliłeś adresy. 3. Jeżeli będziemy mieli chęć pooglądania "poznańskich wieżowców :)", to zajrzymy na forum inwestycyjne w Poznaniu. 4. P.b polecam wizytę u dobrego psychologa (w dzieciństwie musiałeś być nazywany przez rówieśników CHWALIPIĘTĄ, podejrzewam zresztą, że do tej pory z tego nie wyrosłeś. Zachowujesz się jak smark z piaskownicy, a niektóre twoje wypowiedzi są jakby wyjęte z ust 6 latka usiłującego chwalić się przed rówieśnikami z piaskownicy lepszą łopatką i wiaderkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 15:12 Gość portalu: TED napisał(a): > 1. Zdjęcia są fatalne. Lepsze zrobiło by dziecko z przedszkola albo kompletnie > pijany człowiek. > > 2. To forum o inwestycjach we Wrocławiu, a nie Poznaniu, więc raczej pomyliłeś > adresy. > > 3. Jeżeli będziemy mieli chęć pooglądania "poznańskich wieżowców :)", to > zajrzymy na forum inwestycyjne w Poznaniu. > > 4. P.b polecam wizytę u dobrego psychologa (w dzieciństwie musiałeś być > nazywany przez rówieśników CHWALIPIĘTĄ, podejrzewam zresztą, że do tej pory z > tego nie wyrosłeś. Zachowujesz się jak smark z piaskownicy, a niektóre twoje > wypowiedzi są jakby wyjęte z ust 6 latka usiłującego chwalić się przed > rówieśnikami z piaskownicy lepszą łopatką i wiaderkiem). pocałuj się w pupę, wisi mi co o tym sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TED Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.03, 16:39 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: TED napisał(a): > > > 1. Zdjęcia są fatalne. Lepsze zrobiło by dziecko z przedszkola albo > kompletnie > > pijany człowiek. > > > > 2. To forum o inwestycjach we Wrocławiu, a nie Poznaniu, więc raczej > pomyliłeś > > adresy. > > > > 3. Jeżeli będziemy mieli chęć pooglądania "poznańskich wieżowców :)", to > > zajrzymy na forum inwestycyjne w Poznaniu. > > > > 4. P.b polecam wizytę u dobrego psychologa (w dzieciństwie musiałeś być > > nazywany przez rówieśników CHWALIPIĘTĄ, podejrzewam zresztą, że do tej por > y z > > tego nie wyrosłeś. Zachowujesz się jak smark z piaskownicy, a niektóre two > je > > wypowiedzi są jakby wyjęte z ust 6 latka usiłującego chwalić się przed > > rówieśnikami z piaskownicy lepszą łopatką i wiaderkiem). > > pocałuj się w pupę, wisi mi co o tym sądzisz Piękna kultura P.b. Twoi rodzice na pewno są z ciebie dumni! Pokazałeś prawdziwe swoje oblicze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:17 Gość portalu: TED napisał(a): > Piękna kultura P.b. Twoi rodzice na pewno są z ciebie dumni! Pokazałeś > prawdziwe swoje oblicze! podobnie jak ty wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 15:18 heweliusz9 napisał: > w Poznaniu nie ma wieżowców, żaden budynek nie przekracza 90m mylisz się AE ma 105 PFC 91 Novotel ok. 90 wieżowiec GUSu ok. 90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proposnania'ner Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 17:23 Gość portalu: P.B napisał(a): > wieżowiec GUSu ok. 90 - ??? co to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 21:21 Gość portalu: proposnania'ner napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > wieżowiec GUSu ok. 90 - ??? co to jest??? to jest budynek a'la Poltegor, który stoi na poznańskich Jeżycach, mieści się tam między innymi Główny Urząd Statystyczny. Jednak wcześniej go nie pokazywałem , bo nie ma co, ochyda PRLowska. www.stat.gov.pl/urzedy/poznan/index.htm powyżej jest strona do poznańskiego US, tam też jest mała fotka budynku, fuj Odpowiedz Link Zgłoś
heweliusz9 Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców 27.02.03, 22:14 Gość portalu: proposnania'ner napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > wieżowiec GUSu ok. 90 - ??? co to jest??? tyle wieżowców w centrum że mozna przeoczyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
heweliusz9 Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców 27.02.03, 22:12 Gość portalu: P.B napisał(a): > heweliusz9 napisał: > > > w Poznaniu nie ma wieżowców, żaden budynek nie przekracza 90m > > mylisz się > AE ma 105 > PFC 91 > Novotel ok. 90 > wieżowiec GUSu ok. 90 do dachu baranie a nie z antenami wysokości 1/5 budynku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bladyrunner Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 27.02.03, 22:43 Rzeczywiscie idioto jak jadę przez Poznań to myślę czy widzę wieżowiec czy nie, i czy jest widoczny do iglicy czy może tylko do dachu? Proponuję nie zabierać miejsca na forum jeśli naprawde nie masz już czego się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: przeciez w Poznaniu nie ma wiezowców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.03, 23:40 Gość portalu: Bladyrunner napisał(a): > Rzeczywiscie idioto jak jadę przez Poznań to myślę czy widzę wieżowiec czy nie, > > i czy jest widoczny do iglicy czy może tylko do dachu? > Proponuję nie zabierać miejsca na forum jeśli naprawde nie masz już czego się > czepiać. bladychuju wypierdalaj kartoflarzu z naszego forum pedofilu dymany!!!!! Obciagneles juz swojemu naczelnemu z waszej pornograficznej gazetki bardaszanej? Odpowiedz Link Zgłoś