matysiaczek.0 26.07.09, 06:56 nawet nie kce mi się tego komentować forum.gazeta.pl/forum/w,907,98230109,98230109,Jakie_posilki_dla_3_latka_na_urlopie.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 07:03 ja wale!!! kobieta popieprzona na maksa,a dziecko biedne... Odpowiedz Link
agik82 Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 07:04 taaa i to tyle w temacie, bo baba jakaś dziwna dla mnie jest Odpowiedz Link
ez-aw Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 07:34 Ale jazda. Sorki, ale mnie kobitka rozśmieszyła Chciałabym mieć tylko takie problemy Odpowiedz Link
aurinko Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 11:08 A mnie jej problemy odnośnie żywienia dziecka wcale nie śmieszą, za to irytuje postawa w stosunku do niektórych osób, które praktycznie zawarły w swojej odpowiedzi to samo co pani doktor. Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 12:25 ale co tu może wytrącic z równowagi? że człowiek dba o dziecko? jedzenie w sezonowych knajpach w tzw wczasowych miejscowościach niejednemu DOROSŁEMU zaszkodziło, nie mówiąc już o dziecku Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 13:56 Ale jest też cała masa restauracji, w których można zjeść smacznie i zdrowo. Nikt jej nie każe prowadzić dziecka do jakiejś tam śmierdzącej starym olejem smażalni ryb. Dbanie o dziecko to jedna sprawa, przsadne dbanie to druga. Widziałam nad morzem, w górach, na biwakach całą masę rodziców z małymi dziećmi - wszystkie miały się dobrze. Nawet te zjadjące samodzielnie upieczoną na ognisku kiełbaskę, która wcześniej wylądowała w popiole Odpowiedz Link
matysiaczek.0 margerytko.. 26.07.09, 15:33 ależ przecież mi nie chodzi o jej sposoby dbania o dziecko, ale o to wypowiedzi. Czytałaś wszystkie rady? Co można byłoby napisać, żeby zaspokoić jej potrzeby? Napisałam co mogłam, ekspert praktycznie to samo, moja odpowiedź (i innych mam) została wyśmiana, a dla ekspert podziękowała, za rzeczowe rady...to jest smiechu warte, nie jej podejście do dziecka. Odpowiedz Link
deela Re: Z DEKA WYTRĄCONAM Z RÓWNOWAGI 26.07.09, 15:37 buhahahahaha niech kurwa nagotuje obiadow na tydzien i wezmie butle do odgrzewania Odpowiedz Link