Dodaj do ulubionych

Faszyści nie dają za wygraną

14.07.06, 00:48
Kiedy ktoś w Wyborczej nauczy się pisać "nazizm" lub "narodowy-socjalizm"
zamiast "faszyzm" ? Wasi dziennikarze studiów nie kończyli, mózgów nie mają ?
Mylenie dokryn przez dziennikarzy to objaw albo manipulacji albo głupoty.

Nie popieram zwolenników Hitlera z Blood And Honour, Szuberta nie lubię, ale
kiedy widzę Wasze wypociny to trzymam za nich kciuki.

Obserwuj wątek
    • heraldek I tak wam FBI pomoglo........ 14.07.06, 00:57
      ...a FBI moze go w dupe pocalowac.....bo nas w USA chroni
      nasza Pierwsza Poprawka do Konstytucji (First Amendment)....
      ....czy sie komus podoba czy nie....

Adminy usuwaja strony bo nie chca kosztownych procesow.....
      ...ale one wracaja, bo autorzy sa na wolnosci.......
    • Gość: gość Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 02:35
      a czy można traktować poważnie kogoś kto pisze tam (tu cytat dokładny) "Sława
      Bochaterom! Sława Ojczyźnie!"
      Mogli by najpierw szkołe podstawową skończyć... o maturze już nie wspomne.
    • Gość: ,,, Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 03:06
      kastrować nazistów tępą żyletką...
      • Gość: jumper Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.range81-129.btcentralplus.com 14.07.06, 04:07
        Faszysty to chyba ci co sympatyzuja z ideologia adolfa?,gdzie w kraju naszym
        moge ich poznac? W niemcach to tak-bywajom?
      • chomikdc Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 08:38
        Najlepiej takiego po semicku obrzezać, to dopiero kara ;)
      • Gość: Michał Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.07.06, 00:05
        Na organy do przeszczepu!
        • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 15.07.06, 13:17
          Ciekawa dyskusja. Na poziomie.
          • Gość: lepki Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.lanet.net.pl 15.07.06, 18:27
            poziom faszystów
            • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 16.07.06, 01:18
              Póki co to przeciwnicy faszyzmu nazywają innych debilami i kretynami tylko
              dlatego, że ów ktoś ma inne zdanie. A może tak wolno ? Może da się pogodzić z
              tolerancją nazywanie innych debilami ? :)
              • Gość: lepki Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.lanet.net.pl 16.07.06, 12:14
                No myślę, że się da, bo faszyzm to rzeczywiście debilizm.
                • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 16.07.06, 17:21
                  Dla innych debilizmem jest demokracja, która leglizuje zboczenia ustanawiając
                  je normą, a zakazuje palenia papierosów.
                  Skoro kogoś można nazywać debilem, bo ma inne poglądy to po co tyle obłudy ze
                  strony "tolerancyjnych" o roli debaty, polemiki skoro i oni chętnie
                  reaktywowaliby obozy pracy i powsadzali tam "debili".
                  • Gość: lepki Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.lanet.net.pl 16.07.06, 21:09
                    e tam pie..sz jak potłuczony, jaka debata z faszystami z faszystami nie moze
                    byc zadnej debaty ich trzeba tepic bezwzglednie pokazali juz na co ich stac
                    jakies kilkadziesiat lat temu w całej europie prawie i jeze;li któs sie uwaza za
                    polaka i faszyste to naprawde jest debilem , w polsce nigdy nie było faszyzmu i
                    zal mi tych ogłupiałych łysych gó..arzy
                    jaka demokracja ?? to co teraz jest nazywasz demokracja??jakie zboczenia to ze
                    ktos jest pedałem czy lesba to wg ciebie zboczenie???
                    no i tu trafiamy na problem normy , wg czyichs norm np w niemieckim prawie
                    narzuconych przez USA faszyzm jest ciezkim zboczeniem,zbrodnia, które nalezy
                    bezwzglednie scigac ale juz w USa samym nie ma takiego pogladu prawnie
                    usankcjonowanego bo red watch sobie działa
                    • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 17.07.06, 13:36
                      W takim razie ktoś może powiedzieć, że z demokratami nie może być dyskusji i
                      trzeba ich mordować.

Czy to, że w Polsce nie było faszyzmu ma oznaczać, że poglądów takich nie można
                      wyznawać ? Swoją drogą radzę poczytać trochę. W 20-leciu istniało kilka, owszem
                      efemerycznych, ale jednak organizacji faszystowskich. Antyniemieckich, nie były
                      nazistowskie - po prostu faszystowskie.

Tak, homoseksualizm to zboczenie. Zachowanie niezgodne z naturą. Owszem, w
                      naturze występujące - tak jak kretynizm, wodogłowie czy rak, ale będące
                      odstępstwem od zdrowej normy.

Skoro w Polsce nie ma demokracji to gdzie jest wzorzec tego systemu ? W Atenach
                      może gdzie istniało niewolnictwo i kobiety nie miały praw ?

Termin zboczenie nie odnosi się do kwesti politycznych lecz psychicznych.
    • Gość: ojej - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:52
      "- Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierzę: redwatch działa.
      Znów są tu zdjęcia moich przyjaciół, a przy nich ich adresy i nawoływanie do
      napaści. Wszystko tak jak było - mówi Grzegorz Nowicki, wrocławski działacz
      Młodych Socjalistów."

To fajnie zaczyna dzień. Od oglądania faszystowskich stron.
      • www.wroclawianie.info Re: - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierz 14.07.06, 08:05
        Dyskusji na poziomie to widzę, że tu nie będzie - podobnie jak nigdy nie będzie
        tekstów na poziomie w Wyborczej.

• Gość: farsa Re: - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 08:10
          Na forum Wyborczej NIGDY nie było dyskusji na poziomie i to bez względu na
          temat. Takich czytelników ma Wyborcza.
          • www.wroclawianie.info Re: - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierz 14.07.06, 11:04
            Jaka gazeta - tacy czytelnicy. Pseudointlektualny bełkot dla ludzi, którzy chcą
            tylko pochłaniać przerobioną papkę zamiast faktów.
            • Gość: klapers Re: - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.06, 11:11
              sadzac po Twojej aktywnosci na forum jestes jednym z regularnych czytelników GW ;)
              • www.wroclawianie.info Re: - Wchodzę rano do internetu i oczom nie wierz 14.07.06, 11:13
                Przeglądam codziennie wszystkie gazety wrocławskie jakie się da. Taka "praca",
                ale jedne przegladam z przyjemnością, a drugie siedząc na muszli co pomaga mi
                nie dostać nigdy wzdęcia. Na tym polu Wyborcza zajmuje poczesne miejsce.
    • Gość: Łysy Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: 62.233.154.* 14.07.06, 08:28
      Tak wogóle to zajebistą reklamę tej stronie się robi poprzez takie artykuły...
      ktoś spojrzał na to z tej strony ?
    • Gość: laxigen 350 Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.iitd.pan.wroc.pl 14.07.06, 08:32
      tez mi ku.. róznica faszyzm a nazizm jeden pies tak samo jak kibol = debil
      • www.wroclawianie.info G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 08:36
        Merytoryczna dyskusja z czytelnikami G..wna Wyborczego. Jak ktoś, wykształcony
        dziennikarz, nie odróżnica faszyzmu od nazizmu to może i na SLD powie, że to
        partia bolszewicka albo stalinowska ?
        Robią z igly widły, bo B&H dzialała właściwie tylko za pomocą tej strony
        internetowej. We Wrocławiu działa właściwie tylko NOP jeżeli chodzi o "skrajną
        prawicę" ( to też określenie kosmiczne). Weronice Babreckiej nie namalowano
        swastyk na bramie, a Falangi i Zakazy Pedałowania - symbole NOP... To jednak
        nie przeszkadza pismakom wiązać wszystkiego z B&H.
        Reklamę mimo wszystko chłopakom zrobili idealną. Statystyki pewnie się kręcą.
        • chomikdc Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 08:42
          Ale musisz przyznać, że "koledzy" z B&H trochę gnoju wam narobili. Nie zgadzam
          się z waszymi poglądami ale chyba byłbym ostatnią osobą która chciałby wam
          zabronić pisania, zamknąć, whatever. Dopuki drugiemu człowiekowi nie dzieje się
          krzywda dyskusja może trwać, B&H posunęła się za daleko i za to powinna być
          zwyczajnie zgnojona. Pewnych rzeczy się nie robi.
          • www.wroclawianie.info Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 08:45
            B&H nie zrobiła nic prócz internetowej napinki. Napisali dużo, narobili szumu,
            ale czy ktoś zrobił komuś krzywdę ? Nikt. Lewacy podnieśli larum, Wyborcza to
            rozpuściła i tyle.
            Zdjęcia na stronie RedWatch są ze stron lewackich więc ich zamieszczanie
            przestępstwem nie jest. Dane osobowe - owszem - bez zgody nie mogą zostać
            upublicznione, ale nie są one żadną tajemnicą. Są przecież w książce
            telefonicznej.
            Jak ktoś decyduje się innym zmieniać świat, jak chce wprowadzać komunizm czy
            socjalizm to musi się liczyć z tym, że ta głupota zostanie napiętnowana.
            • chomikdc Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 08:54
              Znaczy, że gostek który dostał kose był przypadkowy ? Zdjęcia nie są problemem
              ale fakty są takie, że B&H zwyczajnie nawoływała do aktów przemocy i to wobec
              konkretnych osób, nie zaprzeczysz temu bo trochę sobie posurfowałem po redłaczu
              i wiem jak było. IMO sami powinniście zgnoić moralnie Szuberta & co. bo takie
              sprzedawanie sobie kos (lewacy vs. "wy"), skończy się tragicznie i będzie płacz.
              Jeśli chodzi o ideologię to zwyczajnie przesadzasz, szeroko rozumiane lewactwo
              to tak naprawdę pryszcz na dupie i bardziej hobby które realnie nie ma wpływu i
              nie będzie miało na rzeczywistość. Sami sobie problemy wyszukujecie.
              • www.wroclawianie.info Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 09:00
                Nożem dostał znany lewak, ale nie od ludzi z B&H więc można zapytać "co ma
                piernik do wiatraka".
                Wiesz kim jest Weronika Babrecka ? To wrocławianka działająca w Młodych
                Socjalistach. Czy ktoś zadał sobie trud sprawdzenia kiedy zaczęło się jej
                zastraszanie a kiedy jej dane znalazły się na stronie B&H - przed czy po ?
                Oczywiście, że nie przeczę, iż B&H nawoływało - dlatego właśnie mówię, że to
                jedynie internetowa napinka, bo goście działali witrualnie. Nosa z domów nie
                wypuszczali. Lewakom ku-ku chce zrobić wielu i nie potrzeba do tego motywacji
                ze strony efemerycznego B&H.
                Dlaczego miałbym piętnować B&H ? Prócz ideowych różnic nie widzę powodów do
                piętnowania ich...
                Jak już pisałem skoro ktoś chce zmieniać świat w jakim żyjemy niech nie dziwi
                się, że spotyka się to z odporem mieszkańców tego kraju.
                • chomikdc Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 10:58
                  Spoko jak ktoś udostępni towje dane na lewackiej stronie i będzie nawoływał do
                  przemocy w sosunku do twojej osoby to też nazwiesz to zwykłą napinką. Jak cię
                  potnie jakiś czubek dalej będzie to niegroźna napinka. Trzeba być konsekwentynym
                  prawda ?
                  • www.wroclawianie.info Re: G..wno Wyborcze robi g..wno z mózgów 14.07.06, 11:01
                    Od tylu już lat działam i nigdy lewacy nas nie zaatakowali. Tyle manifestacji,
                    pikiet, akcji. Znana jest moja facjata, adres oraz nazwisko. I nic. Ja się nie
                    boję nawet jakby grozili. O, taki ze mnie kozak.
      • zenonx4 faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:03
        nazizm jest niemiecka forma faszyzmu włoskiego, i tak naprawde prawie sie od
        niego nie rózni
        a jesli idzie o wrocław to niech lepiej parczewski zlikwiduje swój faszystowski
        towar w sklepiku na ruskiej bo ten jeden głupi post moze zainteresowac
        dziennikarzy z GW i tez z tego afere zrobia, wiadomo powszechnie ze dystrybuuje
        na swiat faszystowskie gówwno od lat jak i sprzedaje je w swoim sklepie spod
        lady o nazwie HOOLSHEAVEN w domarze na Ul Ruskiej
        • www.wroclawianie.info Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:07
          Odsyłam do lektury czegoś innego niż książka telefoniczna. Skoro wszystko co ma
          posmak narodowy mozna nazywać zamiennie nazizmem bądź faszyzmem to Kwaśniewski
          jest Stalinowcem. Tak ? Tu byś zapewne powiedział, że to jawna obraza, że to
          manipulacja. Skoro tu widzisz różnicę to dlaczego nie widzisz jej w innym
          miejscu ? Kij z Tobą. Ty się nie liczysz. Ja ciągle nie rozumiem dlaczego ponoć
          wykształceni pismacy z Wyborczej nie widzą różnic. A może widzą, ale taka ich
          linia programowa - nazywać wszystko faszymem. Raz przypiąć to określenie
          nazistom, a za chwilę narodowcom czy demokratom z PiSuaru.

Czeski w sklepiku to handluje jakimś syfilisem OIowym - czyli takim, które ma
          politykę głęboko w pompie. Zapytam w takim razie co można konkretnie kupić u
          Czeskiego co jest "faszystowskie" ?
          • zenonx4 Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:15
            no koszulki z trupimi głowkami z czapek ss manów trudno nazwac oiowym syfem
            tudziez scigane w USA z kolei rasistowskie wydawnictwa badz plytki
            skrewdrivera, no remorse etc
            • www.wroclawianie.info Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:21
              Ja tam tego nie widziałem. Widziałem natomiast całą płytotekę OIowego syfu wraz
              z koszulkami OI - owszem z czaszkami, ale nie tymi SS tylko takim oldschoolowym
              syfem.
              • zenonx4 Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:24
                a ja widziałem faszystowski chłam i pewnie dalej tam jest co ci mam wymienic
                zespoly faszystowskie z wegier francji i innych zakatków swiata powtykane
                pomiedzy jak to nazywasz oiowy syf?? weiadomoze te artykuły zwłaszcza niosace
                tresci jak i graficzne sa na zapleczu i sa dla zaufanych ja kiedys by sprawdzic
                zrobiłem prowokacyjke sprzedawca nie wyczuł i pokazał mi wiele takich rzeczy
                myslal ze jestem swóhjj człowiek , niech których z dziennikarzy GW zrobi taka
                prowokacyjke zdjatka z ukrycia i zobaczymy co sie okaze
                • www.wroclawianie.info Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 09:29
                  To są dostępne czy nie ? Bo jak wchodzę do sklepu to nie widzę, a te Twoje
                  opowieści o tym, że udawałeś skina wkładam między bajki. Dlaczego ? Bo ja łysy
                  jestem, a jakoś nigdy tam trupich czaszek SS mi nie wciskano.

• zenonx4 Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 12:08
                    wnioskuje o kontrole tego faszystowskiego geszeftu od lat w srodku miasta
                    wytatuowany zbir sprzedaje zakazane prawnie w polsce rzeczypropagujace faszyzm,
                    rasizm i inne tego typu tresci
                    • www.wroclawianie.info Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 12:16
                      To czy ktoś ma tatuaże zbira z Niego nie czyni. Churchil zbirem nie był chyba,
                      a tatuaż miał. Tatuaże są nawet dość modne w społeczeństwie "demokratycznym"
                      gdyż są oznaką zdziczałej kontrkultury jaka zalała nas z zachodu. Widać, że
                      kiedy chcesz w kogoś uderzyć stosujesz jako argument wszystko - nawet to, że
                      ktoś ma tatuaż. Nazywasz sprzedawcę w sklepie zbirem. Dlaczego ? Bo chcesz
                      wmówić wszystkim coś co nie jest prawdą i starasz się jakoś zniechęcić innych
                      nawet do sprzedawcy w tym sklepie, który nie jest właścicielem stoiska ?
                      • zenonx4 Re: faszysci won z wrocławia 14.07.06, 12:23
                        a ja wspominam cos o wplywie jego tatuazy na zbirowatosc jego?? zbiro czynia z
                        niego tym czym handluje i to ile ludzi pobił
                        • Gość: Apasz to pomowienia ... IP: 62.29.170.* 14.07.06, 15:05
                          Hey to juz pomówienie udowodniłeś Czeskiemu ze pobił jakichs ludzi jesli nie to
                          on moze ciebie pozwać o pomówienia wiec waz słowa zenusiu ;)
        • Gość: skin bzdura IP: *.wroclaw.mm.pl 14.07.06, 09:40
          dobrze że wiesz iż faszyzm ma włoski rodowód (fascisti)- ale to niestety także
          wszystko co o tym wiesz. Polecam książkę Borejszy "Oni byli pierwsi" - tam
          dowiesz się prawdy o faszyźmie. Adolf bardzo spieprzył te idee.
          • www.wroclawianie.info Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoniczne 14.07.06, 09:42
            Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoniczne albo Wyborczą.
            • zenonx4 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 10:12
              taaa nie udawałem skina zadnego tylko zorientowanego faszyste bardzo proste
              natomiast taaa ciekawe adolf spieprzył piekne ideały faszyzmu ?? niedouczony
              jestes to ciekawe dlaczego ten wspaniały ideolog faszyzmu jak piesek słuzył
              naziscie adolfowi jeden pies nazizm czy faszyzm po zawiazaniu osi berlin rzym
              bardzo szybko sie te dwie ideologie splotły w jedenn ch..
              • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 10:21
                Nie twierdziłem, że Adolf cokolwiek spieprzył. To ten drugi coś tu pisał
                takiego.

Skoro dla Ciebie wszystko co w OSI to faszyzm to i Japonia była faszystowska ?
                A może Franko też ? To i pewnie Dmowski też był faszystą. PiS, LPR,
                Samoobrona... Jeżeli słowa "faszyzm" używa się jako znaku przystankowego, jako
                refrenu bez względu na temat rozmowy to tak to potem jest. Wszystko jest
                faszystowskie. To taka sama dewiacja jak część ludzi we wszystkim widzi spisek
                żydów albo masonów. W tym, że winda nie działa, że podatki rosną.

To, że Mussolini był słabszy niż Hitler cokolwiek zmienia na płaszczyźnie
                postrzegania doktryn politycznych i idei ? Mussolini był słabym dowódcą, a brał
                się za wojnę - przegrał - więc musiał korzystać z pomocy III Rzeszy, ale to nie
                zbliża idei faszystowskiej do narodowego-socjalizmu w swoich wyznacznikach.

Jeżeli ktoś nie rozróżnia doktryn, nie widzi róznicy między socjalizmem a
                korporacjonizmem itd. to albo jest ślepy albo celowo manipuluje faktami co
                zarzucam dziennikarce Wyborczej.

Ty udawałeś zorientowanego "faszystę" a ja nim jestem i jakoś nigdy nie mogłem
                tam nic kupić ciekawego.
                • zenonx4 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 10:28
                  ale ty durny jestes napisałem gdzies zde japonia była faszystowska , oni nie
                  mieli zadnej ideologii tylko miklitaryzm zakorzeniony wiec nie
                  przeinterprtowywuj moich słow, dla mnie jak i dla wiekszsoscinswiata naukowego
                  na swiecie zwiazanego z historia et consortes faszyzm włoski i nazizm
                  niemiecki uległ głebokiej unifikacji w latach tuz przed wojna a podczas niej
                  kompletnie , dlaczego czerwonoarmisci krzyczeli smierc niemieckim faszystom,
                  dlaczego w anglii objawili sie faszysci w norwegii etc nie zawywano ich
                  nazistami tylko ogólnie faszystami
                  no dobrze skoro sa to tak głebokie róznice idologiczne miedzy faszyzmem a
                  nazizmem prosze wykaz je na podstwaie konkretnych argumentów historycznych
                  • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 10:47
                    I tylko ciągłe wyzwiska i epitety... a prócz tego manipulacje i brak wiedzy z
                    Twojej strony i ze stront Twoich "kolegów". Ciekawy sposób prowadzenia rozmowy
                    przez ponoć nastawionych na dialog zwolenników demokracji.

Jeżeli dla Ciebie faszyzm i nazizm to jedno i to samo, bo Czerwona Armia
                    krzyczała bić faszystów to gratuluję. Przypominam jednak, że ta sama Armia z
                    czerwoną gwiazdką nazywała NSZ i AK faszystami.

Nie muszę Ci nic wykazywać. Jeżeli nie odróżniasz gospodarki planowej, iście
                    socjalistycznej od korporacjonizmu to o czym więcej mamy dyskustować ? Jeżeli
                    nie widzisz, że państwo w światopoglądzie narodowo-socjalistycznym nie jest
                    celem samo w sobie lecz jest tylko środkiem do osiągnięcia celów narodu a w
                    faszyzmie jest celem samym w sobie to co ja mogę zrobić ? Im będę bardziej
                    szczegółowe rzeczy przytaczał tym Ty będziesz mówił, że to przeca wszystko
                    faszyzm. Jeżeli dla Ciebie każda dyktatura czy rząd autorytarny o zabarwieniu
                    narodowym jest faszyzmem to stosując tą analogię cała Europa jest teraz
                    komunistyczna, bo w wielu krajach rządzą socjaldemokraci, a socjaldemokracja to
                    prawie socjalizm, a to już praktycznie komuznim czyli bolszewizm. Tak ?
                    Użyłeś określenia "argumenty historyczne". A co to za twór ? Mówimy o teoriach,
                    ideach i doktrynach, a nie o tym, że Mussolini lubił czy nie Hitlera. To, że
                    komandosi Hitlera odbili Mussoliniego nie zmienia nic w doktrynie
                    faszystowskiej czy narodowo-socjalistycznej.
                    • zenonx4 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:05
                      a kto ci powiedział ze jestem zwolennikiem demokracji ?? deklarowałem cos
                      takiego?? a wzywiska ja wiem kazdy zwolennik faszyzsmu jest debilem zdefinicji,
                      kazdy któ chce mordowac i zabijac to debil z definicji koniec kropka obronco
                      nazistów i faszystów i włuskiwaczu subtelnych róznic miedzy tymi
                      dwiema "wspaniałymi" ideologiami
                      • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:10
                        Skoro nie jesteś zwolennikiem demokracji to jaki ustrój według Ciebie jest
                        najlepszy ?

Piszesz, że debilami są Ci, którzy chcą mordować - czyli faszyści i naziści.
                        Czytałem choćby Doktrynę Faszyzmu, ale o mordowaniu tam nic nie ma.
                        To trochę tak jakby każdego demokratę nazywać pedałem, bo daje prawo pedałowi
                        żyć. Mordercą jest każdy kto ma poglądy faszystowskie ? Znów użyję Twojego toku
                        rozumowania - Kwaśniewski to morderca, bo jest socjaldemokratą czyli właściwie
                        stalinowcem (różnice to niuanse), a stalinowcy mordowali. Co ? Manipulacja ?
                        Owszem, ale to tylko Twój sposób postrzegania świata.

Subtelne, według Ciebie, różnice stanowią właśnie o tym, że ktoś jest czarny, a
                        ktoś biały, że jeden jest komunistą a inny narodowcem, jeden lubi krzesła, a
                        inny krzesła elektryczne. Jak się człowiek nie zna na doktrynach politycznych,
                        jak tylko zna jakieś slogany to powinien trochę poczytać, a nie nazywać
                        wszystkich faszystami jak to robisz Ty.
                        • zenonx4 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:37
                          ale ja cie nie nazywam faszysta tylko debilem czujesz ta subtelna róznice???
                          hehe:)raczej nie gdyz jestes tepym debilem
                          nie ma dobrego ustroju i nie bedzie zawsze komus cos nie bedzie odpowiadałao a
                          to co teraz smie sie nazywac demokracja to jakies smiechu warte gó..
                          • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:38
                            Trudno z Tobą polemizować skoro rzucasz na lewo i prawo obelgami. Szczerze
                            mówiąc cieszy mnie to, bo udowodniłeś tu swoją postawą kilka rzeczy : nie znasz
                            się na historii, polityce, ludziom o innych poglądach ubliżasz chociaż mienisz
                            się być rycerzem walczącym z tymi złymi "faszystami".
                            • zenonx4 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:41
                              ty zacytuj mnie kretynie w którym momencie mienie sie rycerzem walaczacym z
                              faszystami 3 wpadka debilu
                              a wyzwiska sa jaknajbardziej adekwatne kazdy kto sie mienui faszysta to
                              debil!!!!
                              • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 11:52
                                Faszysta to faszysta, a nie debil. Debilizm jest oznaką stanu intelektualnego,
                                a faszyzm jedynie wyznacznikiem obranej drogi światopoglądowej.
                                • Gość: laxigen350 Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni IP: *.iitd.pan.wroc.pl 14.07.06, 11:58
                                  no niestety ten swiatopoglad to debuilizm , biografowie adolfa wyraznie
                                  stwierdzili ze był chory psychicznie gratuluje wzorca jesli uwazasz sie
                                  normalnego a ponoc do tego był konkretnym cpunem hehe którego nie stac było na
                                  przyznanie sie do porazki
                                  • www.wroclawianie.info Re: Zostaw Pana. On woli czystać książki telefoni 14.07.06, 12:03
                                    Nigdzie nie pisałem, że jestem nazistą lub że mały garbusek z Austrii jest moim
                                    idolem. Wręcz przeciwnie. Szkoda, że najpierw piszesz, a potem dopiero
                                    analizujesz wpisy innych.

Inna sprawa, że Hitler to nie doktryna narodowego-socjalizmu. To czy
                                    Kwaśniewski ma pieprzyk czy nie albo czy Kaczyński jest jąkałą czy nie świadczy
                                    o istocie systemu demokracji parlamentarnej ? Absurd. Tak samo życiowe
                                    dokonania polityków nie zmieniają istosy idei politycznych.

• Gość: Apasz usiądz napinaczu ;) IP: 62.29.170.* 14.07.06, 15:09
                            zenon spokojnie usiądź napinaczu i otrzyj ślinę z koncików ust bo się zapieniłeś
                            i przewody ci popękają ;)
    • Gość: Apasz Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: 62.29.170.* 14.07.06, 09:01
      To normalka GW ma otarcia naskurka od robienia nagonki na NS , GW ma swoją
      demokracje a inne zdanie niz ich to juz zbrodnia przeciwko nacji zydowskiej i
      niepoprawnosc polityczna.
      • zenonx4 Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:11
        ta w redakcji wyborczej to same zydy i cygany krwiozercze zwłaszcza w tej
        dolnoslaskiej do obozów koncentracyjnych by tych wszystkich faszystów
        zamkneli , a ci z tej dolnoslaskiej to juz najgorsi, jak oni tych nazioli
        nienawidza oczy by im zada z redaktorek wyłupała a kazdy facet redaktor to nie
        tylko zyd ale równiez pedał innych nie przyjmuja ba musza miec pozytywny test
        na obecnosc HIV bo inaczej do pracy redakcyjnej jest neizdolny taki zdtrowy
        pedał
        wezcie sie puknijcie w czoło debile co??
        • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:15
          Nigdzie nie pisałem, że w Wyborczej są "żydy" i "cygany" jak to raczyłeś
          określić. To z pozoru normalni ludzie Ci pracownicy Wyborczej. Po prostu piszą
          to co nakazuje im linia programowa gazety i nie jest to żadna spiskowa teoria a
          zwykły biznes i polityka. Robią ze wszystkiego czego nie lubią faszyzm/nazizm,
          bo jak już wiesz te określenia są dla nich tożsame.

Nazywasz nas debilami zamiast odpowiedzieć na proste pytanie. Twierdziłeś, że
          na Ruskiej można kupić faszystowskie produktu. Pytam więc drugi raz. Co tam
          takiego faszystowskiego jest ? Konkretnie. Tylko już nie nazywaj mnie debilem,
          bo wtedy to nawet nie będzie namiastka dyskusji.
          • zenonx4 Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:16
            czy ja pije do Ciebie w tym poscie ?? Apasz miał taki ton
            • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:17
              Więc gdzie odpowiedź do mnie ? A może nie znasz odpowiedzi ?
              • zenonx4 Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:20
                widze ze masz kłopoty z interfejsem forum poczytaj dokladnie odpoiwedziałem ci
                wiec jednak kibiol = debil
                • www.wroclawianie.info Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 09:22
                  Fakt, że nie widziałem nie czyni ze mnie debila. Zainstalowali by tu PHPBB...
                  Mamy XXI wiek.
            • Gość: Apasz wujek adolf w kazdej szafie ... IP: 62.29.170.* 14.07.06, 15:16
              Eghhh już nie wiesz co począć biedaku zewsząd ci „faszyci” osaczają ciebie z
              szafy wyłazi wujek Adolf , gazety ryczą ciągle o stronach www faszystowskich ,
              no koniec świata ;( wiesz może rozbiegnij się i wyskocz sobie przez okno tak dla
              draki ... GW napisze ze kolejny nazista się targnął na życie.
              Pozdrowionka !
    • Gość: Faffik Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.woj.poczta.wroclaw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:50
      Strona jest tak syfiasta, że widać, iż przygotowali ją chłopcy porażeni letnim
      upałem :)
      Może lepiej zajęliby się np.: budowaniem dzieciakom placów zabaw, albo zapisali
      się do harcerstwa, a nie bawili w "walkę o honor białej rasy"
      Śmiech na sali łysi panowie:)
      • www.wroclawianie.info Dziennikarka Wyborczej do szkoły ! 14.07.06, 10:05
        Tak się zastanawiam co ma piernik do wiatraka. Nawet gdyby strona była zrobiona
        jaki plik .txt to czy zmienia to temat naszej dyskusji nad celowością ścigania
        B&H lub ewentualną ich odpowiedzialnością za jakieś tam czyny ? Czy to, że mają
        lepiej lub gorzej wykonaną stronę zmienia fakt, że pismacy z Wyborczej celowo
        nazywają wszystko faszyzmem ?

Jak się nie ma argumentów w dyskusji to pusty śmiech i jakieś wątki poboczne
        zaczynają królować.
        • Gość: WildFlow wroclawianie.info na studia! IP: *.se.com.pl 14.07.06, 11:25
          wroclawianie.info pomimo używania wielu ładnych akademickich słów za Twoimi
          wywodami nie kryje się nic innego jak pseudointelektualny bełkot.

B&H to według Ciebie wirtualny byt? Dobre sobie... A Combat18 to tylko taka
          ściema i podwórkowy gang dziewczynek ukryuwających się za kominiarkami...

Twoich rozkminek na temat różnic między faszyzmem i nazizmem komentować nie
          sposób. Aby zabierać głos w poważnej dyskusji wypadałoby przedtem przeczytać
          parę książek...

A co do Hoolsheaven - tylko kilka tytułów: No Remorse, Skrewdriver, No Alibi,
          Blue Eyed Devils, Konkwista88, Celtic Warriors i to bynajmniej nie spod lady...
          • www.wroclawianie.info Re: wroclawianie.info na studia! 14.07.06, 11:36
            Dlaczego intelektualny bełkot ? Ja nie mieszam doktryn. Znam je i dostrzegam
            róznice. Róznice niewydogne dla wielu, nazywane przez nich niuansami. Znam też
            temat na jaki się wypowiadam i nie opieram się na doniesieniach sensacyjnych
            brukowców czy ludzi, którzy ze "ścigania" faszyzmu żyją.

Mówisz o Combat 18. Gdzie i kiedy ta organizacja tak reklamowana przez media
            coś zrobiła ? Przede wszystkim chodzi mi o Polskę. Gdzie ? Słucham. Proszę o
            konkrety. Nic nie robią, bo to wirtualny byt kilku ludzi ograniczający się do
            strony internetowej. Dużo swastyczek, czaszek, zdjęć karabinów ściągniętych z
            innych stron... a nawet pistoletu na wodę nie mają. Ale liczę, że oświecisz
            mnie i poparte jakimś dowodem fakty wyliczysz potwierdzające, że C18 w Polsce i
            Europie to groźni bandyci. B&H i C18 to jedynie mit, legenda, która żyje
            własnym życiem ku uciesze dziennikarzy.

Nie dziwi mnie, że nie chcesz włączyć się do polemiki, a jedynie ocierając się
            rzucasz jakiś slogan. Jeżeli uważasz, że nie mam racji to mi to udowodnij, bo
            inaczej wygląda to na brak wiary we własną wiedzę.

Ten wcześniej twierdził, że musiał udawać faszystę, żeby mu pokazali spod lady
            jakieś czaszki SS. Ty zaś twierdzisz, że wszystko sprzedają jawnie. Ja byłem w
            sklepie i nic takiego tam nie widziałem. Spełniam wszelkie kryteria, aby
            zostać "uznanym" za faszystę i mimo to niczego nie dostałem prócz oldschoolowej
            tandety. To ciekawe, że skini krytykują Czeskiego, że nie handluje materiałem
            NS/NR a Wy mu to właśnie zarzucacie.
            • zenonx4 Re: wroclawianie.info na studia! 14.07.06, 11:40
              akurat nagrania kapel powiedziałem wyraznie ze sa powtykane pomiedzy jak tro
              nazywasz oiowy chłam
              czytaj uwaznie a potem polenmizuj to toja druga wpadka debilu widac ze wyzej
              srasz niz widzisz
              • www.wroclawianie.info Re: wroclawianie.info na studia! 14.07.06, 11:51
                Jedno co umiesz to tylko wyzywać od debili. Kłamiesz zwyczajnie. Czeski nie
                handluje żadnymi NS gadżetami.
                • zenonx4 Re: wroclawianie.info na studia! 14.07.06, 11:55
                  nie sprzedaje cukierki i buciki dla delikatnych gejów, a debil czy kretyn to
                  nie wyzwisko epitet czy oblega tak sie nazywa człowieka chotrego a ty jestes
                  chory ot co stwierdzenie faktu:)
                  • www.wroclawianie.info www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:00
                    Nie sprzedaje cukierków, ani ciuchów dla pedałów.
                    Gość ma sklep dla kibiców, skinów i innych subkulturowców. Dużo oldschoolowego
                    towaru...

Człowiek chory to człowiek chory, a nie debil czy kretyn. Chyba, że masz na
                    myśli chorych psychicznie, ale w tym momencie to i z nich szydzisz, bo nie ich
                    wina, że nie są w pełni władz umysłowych. Cóż, wychodzi na to, że bronię czubów
                    przed tolerancyjnym, światłym czlowiekiem jakim jesteś. Kto nie z Tobą ten
                    debil. Ciekawa teoria.

Studiować studiuję. Idzie dobrze. Czy studia mają jednak wpływ na poglądy ?
                    Nie. Są u mnie na wydziale anarchiści, komuniści, żydzi, nacjonaliści, naziści.
                    • zenonx4 Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:05
                      ta sprzedaje ciuszki w takim razie dla kolegów z tej strony
                      www.actwin.com/toaph/life/primitive/skin/skin.html
                      studia nie maj nic do rzeczy ze ktos jest chory
                      faszysci domorosli polscy uwazaja ze homoseksualizm to choroba wiec pewnie
                      mozna tak samo teze postawic frywolnie ze faszyzm to choroba
                      a dla mnie to znacznie wieksze zagrozenie niz pedalstwo ponoc tak wszechobecne
                      ale zdaje sie ze nie szerzace nienawisci do drugich tak jak ma to faszyzm
                      wpisane w swoja definicje i czyny historyczne w wogole chyba wg przepisów
                      ptrawnych to zabroniona ideologia , zdaje sie mozna w nia wierzyc ale nie
                      szerzyc i na twoim miejscu bym sie zastanowił co mówisz bo mozesz pod
                      prokuratora podpasc kretynie
                      • www.wroclawianie.info Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:14
                        Nie interesują mnie linki do stron dla zboczeńców. To nie moja branża i to nie
                        temat tej dyskusji, ale Ty już widzę z braku laku tak daleko zabrnąłeś, że
                        gotów jesteś tu pisać cokolwiek.

Co ma orientacja seksualna do poglądów politycznych ? Faszyzm czy komunizm
                        chorobami nie są, a różne zboczenia seksualne owszem.

Nie jestem ani faszystą, ani nazistą. Wiem natomiast czym są te doktryny. Nie
                        mieszam spraw tylko dlatego, że tak jest wygodniej. Nie nazywam kretynem czy
                        debilem kogoś kto ma inne poglądy w przeciwieństwie do Ciebie.

Pod prokuraturę podpada się za pochwalanie ustrojów, o których mowa w
                        odpowiednim paragrafie KK, a nie za to, że tłumaczy się ludziom nieoczytanym,
                        że faszyzm i nazizm tym samym nie są.
                        To dość typowe zachowanie. Najpierw nazywasz wrogów faszystami. Potem, gdy się
                        broni ktoś nazywasz go kretynem, a na koniec - na ślepo - straszysz prokuraturą.
                        • zenonx4 Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:22
                          hehe mam proprostu niezły ubwa debilu z twojego kretynskiego bełkotu i obrony
                          czeskiego na rózne sposóby hehehe ale tuman z ciebie
                          • www.wroclawianie.info Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 19:41
                            "Po prostu" piszemy osobno. Wiem, wiem ortografia to też faszyzm...
                        • Gość: Agnieszka Te. Re: www.wroclawianie.info IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.07.06, 12:29
                          Tzn jaki symbol nosi ta choroba w ICD-10? Bo się doszukać nie mogę.
                        • bob_arctor Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:33
                          www.wroclawianie.info pisze:
                          Ty udawałeś zorientowanego "faszystę" a ja nim jestem i jakoś nigdy nie mogłem
                          tam nic kupić ciekawego.

A kilka postów dalej:

Nie jestem ani faszystą, ani nazistą

Naziołku, podsumowałeś się sam.
                          • zenonx4 Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 12:38
                            haha dzieki szpionie :) szukałem tego postu zeby wykazac 4 wpadke ewidentnego
                            kretyna i debila ewidentny blamaz wystarczy tylko o prokuraturze wspomniec:)
                          • www.wroclawianie.info Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 19:42
                            Nie jestem faszystą, ale dla jaj tak sie określiłem skoro dla tego smutnego
                            Pana każdy kto myśli inaczej niż on jest "faszystą".
                        • Gość: laxigen 350 Re: www.wroclawianie.info IP: *.iitd.pan.wroc.pl 14.07.06, 12:36
                          hahahaha Brawo no ale to sa przeciez Skinheadzi geje klienci sklepu Twojego
                          przyjaciela Czeskiego, rzeczywiście świra i bandyty , a moze zwykłego
                          cwaniaczka, który zarobił pieniążki na słabych ludziach szukajacych w faszyzmie
                          i kibolstwie poczucia siły w grupie, bo tak naprawde kazdy z was z osobna w
                          konfrontacji ze zwykłyym Cyganem z Brochowa sra w gacie.
                          • www.wroclawianie.info Re: www.wroclawianie.info 14.07.06, 19:45
                            Problemów ze zwieraczami nie mam więc na widok Cyganów nie sram. Staram się
                            uczynić wiele, aby oni popuszczali w gacie.

Nie interesuje mnie czy klientami sklepu Czeskiego są pedały. Jeżeli są to
                            dobrze, bo zostawiają pieniądze u normalnych.

O Czeskim będę rozmawiał przy nim, bo mimo, iż nie przepadamy za sobą to nie
                            widzę powodu rozmawiania o nim bez Niego. Wy natomiast na forum, za zasłoną
                            anonimowości internetu folgujecie sobie i swojemu napinactwu.
    • kklement Cytaty z zenonx4 14.07.06, 12:39
      zenonx4 napisał:

>ale ja cie nie nazywam faszysta tylko debilem czujesz ta subtelna róznice???
      hehe:)raczej nie gdyz jestes tepym debilem

>ty zacytuj mnie kretynie w którym momencie mienie sie rycerzem walaczacym z
      faszystami 3 wpadka debilu
      a wyzwiska sa jaknajbardziej adekwatne kazdy kto sie mienui faszysta to
      debil!!!!

>wezcie sie puknijcie w czoło debile co??

>widze ze masz kłopoty z interfejsem forum poczytaj dokladnie odpoiwedziałem ci
      wiec jednak kibiol = debil

>czytaj uwaznie a potem polenmizuj to toja druga wpadka debilu widac ze wyzej
      srasz niz widzisz

>nie sprzedaje cukierki i buciki dla delikatnych gejów, a debil czy kretyn to
      nie wyzwisko epitet czy oblega tak sie nazywa człowieka chotrego a ty jestes
      chory ot co stwierdzenie faktu:)

>na twoim miejscu bym sie zastanowił co mówisz bo mozesz pod
      prokuratora podpasc kretynie

>hehe mam proprostu niezły ubwa debilu z twojego kretynskiego bełkotu i obrony
      czeskiego na rózne sposóby hehehe ale tuman z ciebie

Ja myślę, że wszelki komentarz jest zbyteczny. www.wrocławianie.info - szkoda
      Twojego czasu i energii. Chłopak jest ucieleśnieniem drobiu i owiec z "Folwarku
      zwierzęcego" Orwella, potrafiących tylko wrzeszczeć chórem "cztery nogi dobrze,
      dwie nogi źle" :D Po co myśleć ? Po co szukać argumentów ? Od tego jest "Gazeta
      Wyborcza" :) On ma tylko krzyczeć "faszyści !" :)
      • zenonx4 Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 12:43
        okej kklement wtakim razie choc porachujemy sie na piastki zobaczymy kto
        pierwszy popusci w gacie cieple gówienko madralo:)hehehe
        • kklement Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 12:49
          Wow, doprawdy, porażająca głębia argumentacji :)

Im dłużej obserwuję twoje popisy na tym Forum, tym bardziej dochodzę do
          wniosku, że ten cały RedWatch chyba nie jest taki do końca zły. To po prostu
          przejaw równowagi w przyrodzie. Ty się przecież NICZYM nie różnisz od autorów
          tej stronki :)
          • zenonx4 Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 13:01
            rozumiem ze wolisz bardziej cywilizowane srodki policja w twoim gabinecie
            prokuratura etc tak??
            • kklement Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 13:05
              zenonx4 napisał:

> rozumiem ze wolisz bardziej cywilizowane srodki policja w twoim gabinecie
              > prokuratura etc tak??

Buhahahahahahaha, rany, ale ty żałosny jesteś, człowieczku. Uśmiałem się jak
              norka :) Sam już nie wiesz czym, ani za co, straszyć :) Miotasz się na tym
              forum, bluzgasz, ślina ci pysk i ubranko zachlapała, pot oczy zalewa, paluchy w
              klawiaturę nie trafiają. Ciężkie jest chyba życie lewackiego bojowca, co ? :) A
              jedyną nagrodą za ten trud jest wyśmianie cię :)
              • Gość: laxigen350 Re: Cytaty z zenonx4 IP: *.iitd.pan.wroc.pl 14.07.06, 13:11
                tak sobie analizuje ten watek i forum no i na przestrzeni kilku ostatnich
                miesiecy KKlement mogłbys miec problemy po analizie wprawnej [pracownika
                prokuratury cwaniaczku prowokatorze takze lepiej byc odpowiedzialnym za swoje słowa
                • kklement Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 14:44
                  O, to mnie zaciekawiłeś :) Skoro uważasz, że popełniam na Forum przestępstwa,
                  to biegnij do prokuratury :) No chyba że podejrzewasz, że popełniam, ale sam
                  jesteś za cieńki, żeby je odkryć i dopiero "analiza wprawna", czyli nie twoja,
                  jest potrzebna :D Well, zaskakująco trafna korelacja treści postu z nickiem jej
                  autora, he he :)

A poważnie mówiąc o odpowiedzialności za słowa, to jak na razie jestem jednym z
                  niewielu uczestników tego Forum - a być może jedynym - którego jawne są: imię,
                  nazwisko, wykształcenie, zawód i nawet miejsce pracy.

Więc czy to ja mam problem z odpowiedzialnością za słowa ? Czy też te wszystkie
                  obszczymurki, które ciskają się po Forum schowane bezpiecznie za anonimowymi
                  nickami ?
                  • Gość: Babcia Re: Wstydu nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:11
                    Z takimi wypowiedziami lepiej, żebyś anonimowo występował, a tak tylko
                    posponujesz ładne nazwisko.
                    • www.wroclawianie.info Re: Wstydu nie masz 17.07.06, 22:20
                      Zamiast dyskusji słowne docinki długości jednego zdania. Dlaczego nie
                      komentujesz tematu rozmowy tylko zabierasz się za ataki personalne ?
                      • Gość: Babcia Re: Wstydu nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:36
                        Drogie dziecko. Odpowiedziałam Panu KK. I to grzecznie. Natomiast w dyskusji
                        nie brałam udziału bo widzę, że tu są mądrzejsi ode mni.
                    • kklement Re: Wstydu nie masz 18.07.06, 00:08
                      Gość portalu: Babcia napisał(a):

> Z takimi wypowiedziami lepiej, żebyś anonimowo występował, a tak tylko
                      > posponujesz ładne nazwisko

Takimi, to znaczy JAKIMI ? Możesz mnie oświecić ? Masz zastrzeżenia, to
                      dyskutuj i punktuj moje błędy w treści i przewiny w formie. Jeśli nie stać Cię
                      na to, to zapewne nie jesteś uprawniona do powyższej oceny.
                      • Gość: Babcia Re: Wstydu nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 00:49
                        Błądzić jest rzeczą ludzką. Jeżeli się pomyliłam w ocenie Twoich wypowiedzi na
                        forum (nie tylko w tym wątku) to przepraszam. Wydaje mi się jednak, że chyba
                        przesadasz twierdząc, że występując pod własnym nazwiskiem głosisz tylko
                        prawdę. Ukrywanie się pod anonimowymi nickami ma rację bytu.
                        • kklement Re: Wstydu nie masz 18.07.06, 07:03
                          Gość portalu: Babcia napisał(a):

>Błądzić jest rzeczą ludzką. Jeżeli się pomyliłam w ocenie Twoich wypowiedzi na
                          > forum (nie tylko w tym wątku) to przepraszam.

Nie wiem, czy się pomyliłaś, czy nie, bo nie użyłaś żadnego argumentu.
                          Przeprosiny w każdym bądź razie przyjęte :)

>Wydaje mi się jednak, że chyba
                          > przesadasz twierdząc, że występując pod własnym nazwiskiem głosisz tylko
                          > prawdę.

Tego nie twierdzę :) Jak sama napisałaś, błądzić jest rzeczą ludzką, pewnie nie
                          raz jestem w błędzie. Ale występując na Forum jako Krzysztof Klementowski muszę
                          brać 100% ODPOWIEDZIALNOŚCI za to, co piszę. W dodatku muszę się liczyć z tym,
                          że ta odpowiedzialność dotyczy nie tylko mnie osobiście, ale też - co nie do
                          końca uważam za słuszne, ale tak już jest - moich spraw zawodowych.

>Ukrywanie się pod anonimowymi nickami ma rację bytu.

Tak, jeśli wypisujesz głupoty, oszczerstwa, wulgaryzmy, kalumnie i ataki
                          osobiste, to lepiej to robić incognito.

Pozdrawiam !
                          • www.wroclawianie.info Re: Wstydu nie masz 18.07.06, 09:48
                            Hehe Babcia jest najlepszym przykładem na styl "polemiki" uprawiany na tym
                            forum. Zero konkretów, zero argumentów - 100% sloganów. Właściwie Babciu te
                            Twoje wpisu pasują do każdego wątku - są tak ogólnikowe, że wszędzie mają rację
                            bytu.
                            • Gość: Babcia Re: Wstydu nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:08
                              Ja swoje, a Ty swoje. Tłumaczyłam już, że nie zabierałam głosu na temat wątku
                              tylko zwróciłam uwagę na wypowiedź pana KK, który stwierdził, że jest chyba
                              jedynym uczestnikiem forum, który podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem,
                              a forumowicze znają jego zawód i miejsce pracy. Stwierdziłam, że nie oznacza to
                              wcale, że musi pisać prawdę, za co zresztą przeprosiłam ponieważ stwierdzenia
                              tego nie poparłam faktami. Dodałam też nieśmiało, że anonimowe wypowiedzi mają
                              też rację bytu. Np. Twoje.A tu reprymenda. że zero argumentów - 100% sloganów.
                              Podsumowanie, moje wpisy w związku z powyższym pasują do każdego wątku, śa tak
                              ogólnikowe, że wszędzie mają rację bytu. Więc się nieśmiało pytam, w którym
                              jeszcze wątku ktoś stwierdził, że podpisuje się własnym imieniem i nazwiskiem?
                              Synku drogi. Przeczytaj uważnie jeszcze raz moje wypowiedzi w tym wątku i
                              powiedz czy nie mam racji?
                              • www.wroclawianie.info Re: Wstydu nie masz 18.07.06, 21:04
                                Nie problem w racji czy jej braku, ale w tym, aby trzymać się tematu dyskusji.

Synkiem nazywaj to coś co spłodziłaś a nie mnie. O ile ktoś chciał Cię dotknąć.
                                • Gość: Babcia Re: Wstydu nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:29
                                  Nie wysiliłeś się zbyt mocno. A co z kulturą osobistą? Problemy widzę i to
                                  duże. Natomiast w sprawie dotykania dam radę. Proszę wyjąć rączki z kieszeni.
                • www.wroclawianie.info Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 19:51
                  Jest tak jak pisałem. Zwolennicy wolności słowa, wolności osobistej itd.
                  najpierw, aby zamknąć usta komuś i poddać go ostracyzmowi przyklejają etykietkę
                  FASZYSTY. Kiedy to nie pomaga zaczyna się próba zastraszenia sądem. Szkoda, że
                  nie ma do tego podstaw. Co więcej. Ja proszę, grzecznie, o to, abyście "podali
                  mnie na Milicję". Za co ? Nie wiem. Wy wiecie ponoć więc czekam chyba, że
                  jesteście tylko internetowymi napinaczami.

Tak na marginesie to kolega, którego bronisz chciał tu piąstkami wyjaśniać w
                  sposób siłowy swoje racje, a ubliża przy tym każdemu. To zgodne z prawem ?
              • zenonx4 Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 13:14
                załosny to ty jestes wielki nadinterpretatorze, nie jesem zadnym lewackim
                bojowcem gdzie tak sie okreslam czy iodentyfikuje z jakakolwiek ideologia??ale
                ty za to jestes napewno skazony komuna mentalna pod czaszka a moze po prostu
                zazywasz te same psychotropy , które zapisujesz opacjentom i pod czaszka
                galaretka sie zaczeła tworzyc albo zazywasz ulubiony srodek hitlera i kiboli
                naszych amfetaminke cpunie jebie ci sie pod czaszka
            • www.wroclawianie.info Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 19:48
              Ja chętnie spotkam się i z prokuratorem lub sądem. Nie mam nic do ukrycia.
          • www.wroclawianie.info Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 19:47
            Otóż to. "Wielcy" przeciwnicy nazizmu, zwolennicy tolerancji chętnie
            reaktywowaliby Oświęcim, aby tam w imię równości i sprawiedliwości (już nie
            socjalistycznej) zamknąć wszystkich, którzy myślą inaczej. Jak ktoś myśli
            inaczej niż oni jest "faszystą"...
            • Gość: www,parafianie.pic Re: Cytaty z zenonx4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:24
              Głupiś.
              • www.wroclawianie.info Re: Cytaty z zenonx4 20.07.06, 10:12
                No to się nadyskutowałeś.
                • Gość: www.parafianiepic. Re: Kape wu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:49
                  Jaka tam z Tobą dyskusja. Pozujesz na faszystę, a nie rozumiesz znaczenia tego
                  słowa bo po prostu jesteś durnowaty. Kończ tumanie i wstydu oszczędź rodzinie.
        • Gość: apasz ale ty jeste ..... IP: 62.29.170.* 14.07.06, 15:23
          heheheheheh no dosłownie homas i kalifaktor hehehe zenke gdzie to do ciebie
          trzeba podjechac chetnie cie pooglądam ;)
          • odbyt_snieznej_pantery Re: ale ty jeste ..... 14.07.06, 18:36
            a ty co jestes czeski ze tak zaprzeproszeniem bronisz faszystów ja bym
            wszystkich obrónców faszyzmu raczej przestrzegł policja dokladnie sprawdza co
            sie na tym forum pisze i zna dokladne ip co za problem jako podejrzanego
            przesłuchac jednego czy drugiego
            • www.wroclawianie.info Re: ale ty jeste ..... 14.07.06, 19:52
              Faszyzmu tu raczej nikt nie broni. Bronimy logiki, która widzi różnicę
              między "faszyzmem" a "nazizmem".
              Swoją drogą dla prowokacji jestem gotów napisać, że kocham Mussoliniego ...
              oczywiście to miłość platoniczna.
            • Gość: Apasz Re: ale ty jeste ..... IP: *.e-wro.net.pl 14.07.06, 22:00
              ja nikogo nie obrazam staram sie dyskutowac zenek troszke przegina wiec ;)
              zresztą niewazne ide na dzielnie napisc sie ... sprajta ;)
              pozdrawiam fajnąstrone wroclwianie
              porobiony jestem hihih
              narka !
              • www.wroclawianie.info Re: ale ty jeste ..... 16.07.06, 10:56
                Dzięki za pozdrowienia :)
        • www.wroclawianie.info Re: Cytaty z zenonx4 14.07.06, 19:46
          Może zmierzysz się ze mną ?
    • Gość: zurnalista Re: Faszyści nie dają za wygraną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:02
      Wasza gazetka jak zawsze wybiórcza..... a dziennikarze sa nimi tylko z nazwy bo
      z prawdziwym dziennikrastwem nie maja nic wspolnego mam wrazenie ze nawet urban
      jest bardziej bezstronny choc nie popieram BH to wole czytam np dziennik lub
      Fakt
    • Gość: obiektywny - - - Na tym forum więcej jest nienawiści niż u... IP: *.e-wro.net.pl 14.07.06, 20:25
      Na tym forum więcej jest nienawiści i nietolerancji niż u wszystkich polskich
      faszystów razem wziętych. Czy wy myślicie że jesteście lepsi? Niestety nie! Jad
      i nienawiść jaka jest na portalu gazeta.pl porównywalna jest do tego z
      hitlerowskich Niemiec.

Przypatrzcie się sobie ślepcy o małych rozumkach!
      • Gość: www.parafianie.pic Re: chcesz wiązkę rożg, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:00
        a może wystarczy jedna rózga, dobrze przyłożona do sempiterny?
    • tk123 Re: Faszyści nie dają za wygraną 14.07.06, 22:11
      Cóż... zaglądałem na stronę Redwatch i nie barzo widzę tam podżeganie do
      jakiejkolwiek nienawiści. Ale oczywiście politpoprawne matoły myślą inaczej. Za
      to hasła w rodzaju "Giertych do wora, wór do jeziora" są tylko swobodnym,
      dopuszczalnym w ramach demokracji wyrażaniem poglądów, prawda?
    • Gość: lepki Cesarz Haile Selassie I na forum ONZ IP: *.iitd.pan.wroc.pl 21.07.06, 11:04
      Dopóki filozofia, która jedną rasę wywyższa, a inną poniża, nie zostanie w
      końcu raz na zawsze przekreślona i porzucona, dopóki ze wszystkich narodowości
      nie zniknie podział na obywateli pierwszej i drugiej kategorii, dopóki kolor
      ludzkiej skóry nie przestanie mieć większego znaczenia niż kolor oczu i dopóki
      podstawowe prawa człowieka nie zostaną zagwarantowane dla wszystkich bez
      względu na rasę; dopóki ten dzień nie nastąpi, marzenie o trwałym pokoju i
      globalnym poczuciu obywatelstwa oraz o rządach światowych autorytetów moralnych
      nie pozostanie niczym więcej jak chwilową ułudą, pożądaną, ale nigdy nie
      osiągniętą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka