Dodaj do ulubionych

Kierowca 409!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:57
Może ktoś mi powie jak się nazywa taki fajny kierowca 409??? Długie ciemne,
włosy związane w kitke (chyba falowane), wysoki, szczupły, ciemne patrzałki i
ma okolo trzydzistki. Ciacho!!! Tylko go schrupać:):)
Pozdrowionka ludki;)
Obserwuj wątek
    • Gość: hulio Re: Kierowca 409!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:39
      Śmieszny temat. Tak poza tym to chyba ten kierowca nie jeździ wyłącznie na 409,
      tylko na wszystkich liniach obsługiwanych przez zajezdnię IX (?).
      • svarte_sjel Re: Kierowca 409!!! 25.07.06, 18:31
        Gość portalu: hulio napisał(a):
        > tylko na wszystkich liniach obsługiwanych przez zajezdnię IX (?).

A od kiedy Obornicka obsługuje 409?
        • wro73 Re: Kierowca 409!!! 25.07.06, 18:39
          svarte_sjel napisał:

> Gość portalu: hulio napisał(a):
          > > tylko na wszystkich liniach obsługiwanych przez zajezdnię IX (?).
          >
          > A od kiedy Obornicka obsługuje 409?
          >
          Ciichooo...
          Tu chodzi o ten tajny kurs o 01:37 ze Śnieżnej :))))))
          • Gość: hulio Re: Kierowca 409!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:17
            Jakbyście nie zauważyli, dodałem znak zapytania bo nie byłem pewien czy to
            rzeczywiście zajezdnia IX ;). Nie miałem już czasu sprawdzać, ale tak na 75%
            wydawało mi się, że IX.
            • svarte_sjel Re: Kierowca 409!!! 25.07.06, 22:40
              Gość portalu: hulio napisał(a):
              > rzeczywiście zajezdnia IX ;). Nie miałem już czasu sprawdzać, ale tak na 75%
              > wydawało mi się, że IX.

Aaaale dlaczego ci się tak dziwnie wydawało? Zachód miasta od zawsze do
              Grabiszyńskiej należał, a w rejony Obornickiej (północ miasta cała) 409 się nie
              zapuszcza.
              • pepsi.cola Re: Kierowca 409!!! 26.07.06, 08:27
                Odbiegacie stanowczo od tematu !!!! <rotfl> Dziewczyna pyta o kierowce !!! ;)
                A ty moja droga daj se z nim spokój on na każdym przystanku ma inną (jak maryanrz). Qrcze musze sie lepiej przyglądać kierowcom :))
                • Gość: Martucha Re: Kierowca 409!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 11:28
                  Właśnie ludki wy tu gadu gadu o autobusie, a to kierowca miał być na tapecie;)
                  Dziś mam na mieście pare spraw do obskoczenia wiec specjalnie przejade sie 409
                  a nie tramwajem (hiehie:). Może się pofarci i znów go zobacze:)
                  Miłego dzionka:)
                  • Gość: wiwan Re: Kierowca 409!!! IP: *.magma-net.pl 26.07.06, 16:36
                    a wieczorem wydobądz skądś przecudnej urody film niemiecki z lat 80-tych .u nas
                    zwał się "cukiereczek". romans bardzo na temat.
                  • piast9 UWAGA!!! 26.07.06, 19:11
                    Widziałem chyba właśnie tego faceta na pętli na Wierzbowej! Jakieś pół godziny
                    temu. Takze jak się pospieszysz to możesz go tam upolować za następnym kółkiem.
                    Jest tam murek, można na nim przycupnąć i poczekać.
                    • Gość: Martucha Re: UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:46
                      Kurza stopa! Niestety nie było mnie w domu o tej godzinie i za późno odczytałam
                      Twoją wiadomość. Ale przeogromne wielkie dzięki za wiadomość. Nie wiesz czasem
                      jakim autobusem tym razem jeździł? Dobrze by było się tak zorientowac w których
                      częściach miasta on bywa.
                      Agencie piast9 spisałeś się wzorowo:) Jak ktoś go jeszcze kiedys wytropi to
                      dajcie cynk, a ja będę tu teraz częściej zaglądać.
                      PS A filmem się z pewnością zainteresuję, jestem ciekawa fabuły;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka