Gość: MoBy IP: *.kom / 10.101.7.* 10.02.03, 20:34 No przeciez windy dzialaja ! Tylko nie jezdza... ale po co maja jezdzic przeciez to windy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Porządki na Dworcu Głównym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.03, 19:30 Kiedyś miałem wjechać rowerem z bagażem na peron. Naciskam. I nic. Naciskam raz kolejny i nic. Okazało się, że winda dzisiaj wyjątkowo nie działa. Nie działała (ta i inne) podczas każdej mojej wizyty na dworcu. Jak zaczną działać po interwencji Gazety to mam pomysł na następny cykl: "Wrocławskie dziury na drogach". Jestem ciekaw, kiedy sobie coś urwę tak, że już daej nie pojadę. Tłumik już został kiedyś nadwyrężony przez jazdę po kochanym Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Porządki na Dworcu Głównym IP: 216.54.20.* 11.02.03, 23:01 Co za twarz, z rowerem do windy, przeciez ci z moczem maja pppierwszenstwo. Szam do tablicy!, i powiedz wszystkim po co te windy tam sa. 'mmm' ma kolopty z 'kochaniem' a to mozebyc powazniejsze niz urwany tlumik. ....z rowerem to przyjezdny a reszta to swojskie sikuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca W WINDACH ODDAJA MOCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 20:21 wielokrotnie korzystalem z tych wind i zawsze smierdzialo tam moczem jestem osoba poruszajca sie na wozku i wielokrotnie byly one zepsute ...... Odpowiedz Link Zgłoś