madziaaa2 26.07.06, 07:56 Mam pytanie, czy wie ktoś moze co można robić (gdzie pracować) po stosunkach międzynarodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abracdabrła Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 08:05 W firmach współpracujących z zagranicą, międzynarodowych. Np. w działach handlowych lub jako przedstawiciel handlowy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadczony Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.07.06, 12:19 Najprawdopodobniej zostaniesz bezrobotną Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: Stosunki międzynarodowe 26.07.06, 15:00 Zalezy jaka specjalizacje wybierzesz. Moim zdaniem najlepsze to europejska i handel miedzynarodowy. Jednak po tych studiach warto jeszcze zrobic podyplomowke i nauczyc sie 2 jezykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Wypierd Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.wroclaw.mm.pl 26.07.06, 18:37 Jak jesteś kobietą to zawsze możesz podmienić stosunki międzynarodowe na stosunki płciowe. A jeszcze gdyby one także okazały się międzynarodowe.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Re: Stosunki międzynarodowe IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.07.06, 20:21 Musze wam cos wyznac. Mialem raz stosunek miedzynrodowy konkretnie z Czeszką. A odpowiadając na pytanie co można robić po stosunkach miedzynarodowych? Ja odwróciłem się i poszedłem spać Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Stosunki międzynarodowe 26.07.06, 21:09 w supermarkecie typu (O)srodek (B)adania (I)nteligencji ;] Odpowiedz Link Zgłoś