Dodaj do ulubionych

Ginekolog-endokrynoloh wrocław?

29.07.06, 09:12
Obserwuj wątek
    • borowianka Re: Ginekolog-endokrynoloh wrocław? 29.07.06, 09:13
      Witam
      Pospieszyłam się:-)
      Czy zna któraś z Was moze dobrą ginekolog-endokrynolog z Wrocławia.Chodzi mi o
      kobietę i zależy mi żeby własnie miała podwójna specjalizacj
      Pozdrawiam
      • Gość: dr Bielanow Re: Ginekolog-endokrynoloh wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:19
        ale to meżczyzna.przyjmuje na grobli
    • malluch Gasińska - Drozdowska 31.07.06, 22:02

Przyjmuje prywatnie w przychodni obok Galerii Dominikańskiej.
      Bardzo dobry specjalista - kilku moim znajomym i mnie też bardzo pomogła.
      Wydaje mi się, że przyjmuje w poniedziałki i piątki od 16 do 18 (chociaż zwykle
      wychodzi około 21 - razem z ostatnią pacjentką). Nie mam teraz telefonu, ale
      pewnie można ją znaleźć przez Internet.
      • aga-aga3 Re: Gasińska - Drozdowska 03.08.06, 09:29
        w internecie znalazłam że jej specjalizacja to Ginekolog-Połoznik , zalezy mi
        na endogrynologi ponieważ trafiając do ginekologów zawsze mnie wysyłaja do
        endokrynologa , poniewaz sami nie bardzo maja wiedzxe na ten temat chyba
        • aga-aga3 Re: Gasińska - Drozdowska 03.08.06, 09:29
          dlatego podciagam temat borowianki z pytaniem o ginekologa-endokrynologa
          • malluch G-D jest endokrynologiem! 06.08.06, 19:30
            Jestem pewna, że jest ponieważ sama takiego szukałam ze względu na moje
            problemy. Faktycznie położnikiem chyba też, ale jedno drugiego chyba nie wyklucza??
            • aga-aga3 Re: G-D jest endokrynologiem! 21.08.06, 14:29
              chyba nie wyklucza:-) własciwie wszystko zalezy czy lekarzowi chce się uczyc
              czy nie:-)
      • Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 20:11
        w krorym budynku przy galerii?jaka to ulica?
        • malluch Re: Gasińska - Drozdowska 23.08.06, 20:46
          To jest budynek przychodni - trzeba się znależć po tej stronie galerii gdzie
          jest duży kościół (św. Wojciecha) jak się stoi plecami do gelrii to przychodnia
          jest po prawej stronie - taki biały budynek. Wejście od strony galerii, 1 piętro.
          • Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 23.08.06, 22:39
            dziekuje ci bardzo za info
          • malluch Re: Gasińska - Drozdowska 24.08.06, 20:50
            Nie ma za co i mam nadzieję, że p. dr się sprawdzi!!
            Pozdrawiam
            • Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 25.08.06, 13:04
              mam nadzieje ze jest sprawdzonym lekarzem....nie widzialam nic na jej temat na
              żadnym forum ani na internecie..a moze żle szukalam....hm...
              • malluch Re: Gasińska - Drozdowska 29.08.06, 16:48
                Sprawdzpnym osobiście :))
                Poza tym trafiłam do niej dlatego, że miałam problemy hormonalne i szukałam
                lekarza wśród znajomych z podobnymi porblami. Trochę to przypomina łańcuszek -
                bo ja dostałam namiar od koleżanki, która do niej chodziła a dostała namiar od
                swojej itd. Babka jest bardzo konkretna, poświęca pacjentkom bardzo dużo czasu i
                odpowiada na wszytskie pytania. Dla mnie najważnijesze było to, że kazała mi
                zrobić badania i dopiero po tym stawiała diagnozę i nie szpikowała mnie lekami
                hormonalnymi (tak jak to robiła poprzednia lekarka z Corfamedu). Efekt jest
                taki, że w końcu moje problemy zniknęły - a to najważniejsze!

Pozdrawiam
                • Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 10.09.06, 22:24
                  dzieki za odpowiedz:)jeszcze sie nie wybralam do Pani doktor ale napewno sie udam:)
                • Gość: ja Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:08
                  "malluch" a do jakiej lekarki w Corfamedzie chodziłaś-jeśli można spytać?
                  Chociaż minicjały podaj.ja tam też tam chodzę i zaczynam mieć ich po mału
                  dośc,ostatnio lekarka mi podpada i mam zamiar ją zmienic (moja intuicja mówi,że
                  to ta sama):(
                  • malluch Re: Gasińska - Drozdowska 03.10.06, 16:13
                    dr Kotkowska-Szeps
                    • Gość: ja Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:04
                      bez komentarza!!!Taaa i wszystko jasne... :(
                      • malluch Re: Gasińska - Drozdowska 04.10.06, 22:34
                        Rozumiem, że to ta sama... Właśnie dlatego uciekłam z Corfamedu - już dość
                        miałam tego, że zapisuje się mnie na konkretną godzinę po to, żebym kolejne 2
                        siedziała w poczekalni.. a potem wizyta "na odwal się" bo w poczekalni siedzą
                        kolejne babki spóźnione... I niestety w moim przypadku połaczone z brakiem
                        skutecznego leczenia...

Pozdrawiaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka