borowianka Re: Ginekolog-endokrynoloh wrocław? 29.07.06, 09:13 Witam Pospieszyłam się:-) Czy zna któraś z Was moze dobrą ginekolog-endokrynolog z Wrocławia.Chodzi mi o kobietę i zależy mi żeby własnie miała podwójna specjalizacj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Bielanow Re: Ginekolog-endokrynoloh wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:19 ale to meżczyzna.przyjmuje na grobli Odpowiedz Link Zgłoś
malluch Gasińska - Drozdowska 31.07.06, 22:02 Przyjmuje prywatnie w przychodni obok Galerii Dominikańskiej. Bardzo dobry specjalista - kilku moim znajomym i mnie też bardzo pomogła. Wydaje mi się, że przyjmuje w poniedziałki i piątki od 16 do 18 (chociaż zwykle wychodzi około 21 - razem z ostatnią pacjentką). Nie mam teraz telefonu, ale pewnie można ją znaleźć przez Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aga3 Re: Gasińska - Drozdowska 03.08.06, 09:29 w internecie znalazłam że jej specjalizacja to Ginekolog-Połoznik , zalezy mi na endogrynologi ponieważ trafiając do ginekologów zawsze mnie wysyłaja do endokrynologa , poniewaz sami nie bardzo maja wiedzxe na ten temat chyba Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aga3 Re: Gasińska - Drozdowska 03.08.06, 09:29 dlatego podciagam temat borowianki z pytaniem o ginekologa-endokrynologa Odpowiedz Link Zgłoś
malluch G-D jest endokrynologiem! 06.08.06, 19:30 Jestem pewna, że jest ponieważ sama takiego szukałam ze względu na moje problemy. Faktycznie położnikiem chyba też, ale jedno drugiego chyba nie wyklucza?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aga3 Re: G-D jest endokrynologiem! 21.08.06, 14:29 chyba nie wyklucza:-) własciwie wszystko zalezy czy lekarzowi chce się uczyc czy nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 20:11 w krorym budynku przy galerii?jaka to ulica? Odpowiedz Link Zgłoś
malluch Re: Gasińska - Drozdowska 23.08.06, 20:46 To jest budynek przychodni - trzeba się znależć po tej stronie galerii gdzie jest duży kościół (św. Wojciecha) jak się stoi plecami do gelrii to przychodnia jest po prawej stronie - taki biały budynek. Wejście od strony galerii, 1 piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 23.08.06, 22:39 dziekuje ci bardzo za info Odpowiedz Link Zgłoś
malluch Re: Gasińska - Drozdowska 24.08.06, 20:50 Nie ma za co i mam nadzieję, że p. dr się sprawdzi!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 25.08.06, 13:04 mam nadzieje ze jest sprawdzonym lekarzem....nie widzialam nic na jej temat na żadnym forum ani na internecie..a moze żle szukalam....hm... Odpowiedz Link Zgłoś
malluch Re: Gasińska - Drozdowska 29.08.06, 16:48 Sprawdzpnym osobiście :)) Poza tym trafiłam do niej dlatego, że miałam problemy hormonalne i szukałam lekarza wśród znajomych z podobnymi porblami. Trochę to przypomina łańcuszek - bo ja dostałam namiar od koleżanki, która do niej chodziła a dostała namiar od swojej itd. Babka jest bardzo konkretna, poświęca pacjentkom bardzo dużo czasu i odpowiada na wszytskie pytania. Dla mnie najważnijesze było to, że kazała mi zrobić badania i dopiero po tym stawiała diagnozę i nie szpikowała mnie lekami hormonalnymi (tak jak to robiła poprzednia lekarka z Corfamedu). Efekt jest taki, że w końcu moje problemy zniknęły - a to najważniejsze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.os1.kn.pl 10.09.06, 22:24 dzieki za odpowiedz:)jeszcze sie nie wybralam do Pani doktor ale napewno sie udam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:08 "malluch" a do jakiej lekarki w Corfamedzie chodziłaś-jeśli można spytać? Chociaż minicjały podaj.ja tam też tam chodzę i zaczynam mieć ich po mału dośc,ostatnio lekarka mi podpada i mam zamiar ją zmienic (moja intuicja mówi,że to ta sama):( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gasińska - Drozdowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:04 bez komentarza!!!Taaa i wszystko jasne... :( Odpowiedz Link Zgłoś
malluch Re: Gasińska - Drozdowska 04.10.06, 22:34 Rozumiem, że to ta sama... Właśnie dlatego uciekłam z Corfamedu - już dość miałam tego, że zapisuje się mnie na konkretną godzinę po to, żebym kolejne 2 siedziała w poczekalni.. a potem wizyta "na odwal się" bo w poczekalni siedzą kolejne babki spóźnione... I niestety w moim przypadku połaczone z brakiem skutecznego leczenia... Pozdrawiaki Odpowiedz Link Zgłoś