Dodaj do ulubionych

Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin

• magia34 Buhahahahahaha 11.08.06, 12:25
      jest z układu kaczoljepergirtychowskiego
    • Gość: ag Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:37
      k.... co się dzieje , tylko TKM i kuż
      • kokakol <a href="http://firmy.pf.pl/lek-medical_firma_robert_pietry" targe 11.08.06, 12:44
        firmy.pf.pl/lek-medical_firma_robert_pietryszyn_details_5068202_290.html
    • mlody.polski.kartofel lipiarze lipiarze i jeszcze raz lipiarze 11.08.06, 14:29
      To jakieś nowe standardy.Im mniej się znasz, tym lepiej się nadajesz.
      Po co szkoły ? Studia ? Im mniej wiesz tym lepiej.
    • markus.kembi Bagno 11.08.06, 14:30
      Gdy polityka miesza się do sportu to robi się z nieego bagno.
    • Gość: autor Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.06, 14:37
      "Pracowałem wyłącznie w spółkach prywatnych, w których wygrywają tylko najlepsi - twierdzi Pietryszyn. Był ekspertem w PKO BP, dwa lata pracował w spółce doradczej bankowości inwestycyjnej, a ostatnio był członkiem zarządu w firmie polsko-amerykańskiej."

Pomijac wybitne glupostwo z "prywatnoscia PKO BP", cos mi sie jeszcze nie zgadza.
      Co prawda strona zniknela ale zostala kopia w 'Googlu':
      "Imię i nazwisko:
      ROBERT PIETRYSZYN[...]
      Miejsce zatrudnienia:
      BIURO EURODEPUTOWANEGO K. SZYMAŃSKIEGO"
      72.14.221.104/search?q=cache:T_UWN6Rjq-wJ:www.kp.pis.org.pl/poslowie/diakonow/asystenci_2.htm+%22Robert+Pietryszyn%22&hl=pl&ct=clnk&cd=24
      Podoba mi sie tez talent oratorski pana eksperta:
      "WN: A co zrobiliście by... wy jako młodzieżówki, jak Młodzież Wszechpolska, jako Forum Młodych PiS-u, by w szkołach to się pojawiło? Czy tylko mówicie o tym?

RP: Mówimy o tym, ale i spotykamy się na różnych debatach. Bo co my możemy zrobić? Możemy apelować do, prawda, wychowawców, do dyrektorów, żeby spotykać się z młodymi ludźmi. Możemy pokazywać, że my, prawda, mamy taką postawę, przyjmijcie ją. Dlaczego jej nie chcecie przyjąć? Natomiast ja się tutaj troszeczkę dziwię koledze z Młodzieży Wszechpolskiej, który tak bardzo mówi o patriotyzmie, prawda, że wychowanie w duchu narodowym i tak dalej, i tak dalej, skoro nie widzi jednej rzeczy: skoro wy wychodzicie na ulicę przy byle jakiej okazji, machacie tą flagą a... i... przede wszystkim... ja nie zauważyłem jakiejś takiej sympatii, radości z machania tą flagą, tylko Was... moi rówieśnicy, koledzy się Was boją... nie wiem dlaczego, z czego to wynika."

www.radio.opole.pl/audycje/wczteryoczy/w4oczy_dalej_pop.php?id=142
      • kokakol Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin 11.08.06, 15:04
        jednym slowem kłamca lustracyjny ;)
      • kokakol Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin 11.08.06, 15:23
        o Boże! wysłuchalem wywiadu!!!! masakra!!! prawda ? a moze by tak klub się
        złożył na jakiś kurs u Tymochowicza !!!
      • Gość: lizuś Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.os1.kn.pl 11.08.06, 17:00
        Haha. Z tym biurem europosła szymańskiego to są dopiero jaja. spytajcie ludzi,
        cco tam pracują lub pracowali ile razy sie pietryszyn w pracy pokazal. Zero!
        Czyli fikcyjny etat. ponoc ktos kazal szymanskiemu odgornie go "zatrudnic"!
    • Gość: Nika Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:41
      Mierny ale wierny zyskuje nowe znaczenie.Jeśli w pisie wierny to wyjątkowo
      mierny...
    • Gość: Zdziwiony "...Był ekspertem w banku PKO..." IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.06, 16:48
      Nareszcie wiem dlaczego są drogie kredyty w bankach
    • Gość: niePiSak Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:58
      pan Robert był członkiem zarządu w firmie Lek -Medicial w JG, piekna firma z
      siedzibą w wieżowcu na Zabobrzu - dzielnica Jeleniej Góry na 100 % ma
      kompetencję , ale chyba na "anioła" w jednym z budynków - moze na Alternatywy 4
      w drugiej części
    • Gość: Lubos Kubik Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.os1.kn.pl 12.08.06, 22:11
      Niezly tytuł artykułu! Ale "bohater" i to ma w dupie. Psy szczekają, karawana
      jedzie dalej, a on kasuje po 50 000 miesięcznie.
    • Gość: Gole są! Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 15:48
      Czyli nieważne kto eządzi. Co ma partyjniactwo do sportu?
      • Gość: cavier Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.os1.kn.pl 14.08.06, 23:41
        Niezłe jaja. Koleżka naraża poważny klub na pośmiewisko!
    • tia666 cechy szczegolne : spoza ukladu 15.08.06, 00:07
      "...A że nie ma nic wspólnego ze sportem? - To oznacza, że jest spoza układu..."

QRWA co To ma znaczyc!!!!!!!
      jakiego ukladu???
      slonecznego?????
    • Gość: mamar Re: Jak PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 01:57
      jestem spoza wszelkich układów,
      w ogóle nie jestem układny, co zawsze mi zarzucano w szkole,
      kiepsko mówię po angielsku, co mi dodaje uroku,
      właśnie zacząłem studia, ale do żadnej rozsądnej branży nie pasują, słowo!
      marnie się ubieram, ale taki mój styl...

czy ja też mogę jakieś malutkie stanowisko prezesowskie, pliiiiiz?
      :)
      • Gość: prawda PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 02:21
        hebro daj już spokój, i tak cie dojadą
        • kolokolokolo Re: PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin 15.08.06, 14:21
          Nie ma to jak partyjne rozdania. I tak się trzeba cieszyć, że nie dali gostka
          np po zawodówce.
          • rikardo4 Re: PiS rozbił układ w Zagłębiu Lubin 16.08.06, 00:17
            albo pielęgniarki z izby wytzreżwień, bo taka za SLD została dyrektorem
            departamentu w jednym z ministerstw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka