Dodaj do ulubionych

Koncert "Yeshe" w Metropolis

IP: *.magma-net.pl 18.02.03, 20:33
Byłam i bardzo tego żałuję.
Fatalne nagłośnienie,monotonny dźwięk i obraz ,generealnie jakoś spłynęło po
mnie to widowisko(zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam)
Ps.Duży minus dla madame Steczkowskiej,która nadepnęła mi na nogę,schodząc po
schodach
Obserwuj wątek
    • Gość: Neshi Re: Koncert 'Yeshe' w Metropolis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 20:43
      Gość portalu: Nadia napisał(a):

> Byłam i bardzo tego żałuję.
      > Fatalne nagłośnienie,monotonny dźwięk i obraz ,generealnie jakoś spłynęło po
      > mnie to widowisko(zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam)
      > Ps.Duży minus dla madame Steczkowskiej,która nadepnęła mi na nogę,schodząc po
      > schodach

Przychylam się do Twojego zdania. Pierwszych kilka dzwiekow rozbudzilo nadzieje
      i ochote na jeszcze,na to, ze muzyka sie rozwinie,a tu przez caly koncert te
      same dzwieki. Rezcywiscie monotonne, w glosnikach dudnilo i szumialo...a kiedy
      ten szum przeniosl sie i do mojej glowy,wyszlam godzine przed koncem. Slowem
      ROZCZAROWANIE.
    • Gość: Krzysio Re: Koncert 'Yeshe' w Metropolis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 23:32
      Wybierając się do Metropolis trudno spodziewać się jakiś pozytywnych wibracji.
      • Gość: marsha Re: Koncert 'Yeshe' w Metropolis IP: *.magma-net.pl 19.02.03, 01:16

> Wybierając się do Metropolis trudno spodziewać się jakiś pozytywnych wibracji.

o!!! tu się kolega myli barrrrdzo! 2 razy trafiłam tam na "smaczki muzyczne".
        a koncert YESHE... cóż... zawiodłam się,bo na dużo,dużo więcej liczyłam.
        ale nie żałuję. choć SOYKI zabrakło ;(
        Steczkowska "zawyła" jeden utwór.
        • Gość: Krzysio Re: Koncert 'Yeshe' w Metropolis IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 10:17
          A co to były za smaczki?
          • Gość: m* Re: Koncert 'Yeshe' w Metropolis IP: *.magma-net.pl 19.02.03, 12:37
            jednym ze smaczków był koncert TARA FUKI (!)...BOO,-123MINUTY [niestety
            akustyk był lekko przygłuchy-i na >>yeshe<< chyba też tego samego "psuja
            nagłośnienia" zatrudniono]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka