lady_in_black1 13.08.06, 16:48 Witam! Jak dojechać z centrum Wrocławia do Pietrzykowic? Jadę do Wrocławia pociągiem, będę o 21:32 i muszę dostać się do Pietrzykowic. Jest tam jakiś autobus? PKS? Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:25 www.rozklady.com.pl posukaj tutaj bo ja nawet nie mam pojecia gdzie są te pietrzykowice, tylko tą stronką mogę pomoc ;-) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! 13.08.06, 18:05 A to są Pietrzykowice koło Długołęki, czy koło Kątów Wrocławskich. Bo to zasadnicza różnica i przeciwne kierunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_in_black1 Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:22 Koło Kątów Wrocławskich =) Jakaś mała mieścina pod Wrocławiem. Chłopak musi się tam dostać z centrum Wrocławia, jedzie pociągiem i na miejscu jest o 21:32. Szukam mu jakiegoś bezpiecznego dojazdu bo w przeciwnym razie będzie łapał stopa a tego nie chcę =( Dzwoniliśmy nawet na taryfę,ale życzą sobie 70 zł!! Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! 13.08.06, 19:49 Jak jedzie pociągiem przez Smolec to może tam wysiąść i potem jakiś kilometr z buta. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! 13.08.06, 19:52 wrosystem.um.wroc.pl/beta_4/webdisk/9ce879bc-8e10-4f43-b3e9-d7e43d422b4f/PKS_cen_odja_%2008_08.pdf PKS do Kątów przez Pietrzykowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_in_black1 Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:58 Dzięki za pomoc,ale niestety ten PKS kursuje tylko od poniedziałku do piątku =( Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! 13.08.06, 22:38 No to jakikolwiek pociąg do Smolca, jak pisałem obok. Krótki spacer i jest w Pietrzykowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loenidas Re: Pilne!! Pytanie o dojazd! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.08.06, 11:20 Chyba DLA ma jakieś kursy do Długołęki i okolic, ale nie mam pojęcia, czy jeszcze o tej porze. Wrzuć nazwę Dolnośląskie Linie Autobusowe go googla, na pewno mają stronę, a na niej rozkład jazdy swoich linii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś