Dodaj do ulubionych

moja ulubiona książka

IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 20.02.03, 21:26
moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty"
Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w
tytule?
Obserwuj wątek
    • Gość: histeryk Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 21.02.03, 12:58
      Gość portalu: giga napisał(a):

> moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty"
      > Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w
      > tytule?
      Sam chciałbym wiedzieć co to za książka(z drogą w tytule).
      • Gość: giga Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 21.02.03, 21:49
        jak nikt nic nie wie na temat ksiazek to moze poleci jakis ciekawy spektakl
        Kościelniaka???????????????
    • Gość: Neshi Re: moja ulubiona książka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 23:41
      Gość portalu: giga napisał(a):

> moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty"
      > Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w
      > tytule?

Mhm,może "Demian" H.Hessego? Albo "Sto lat samotności" Marqueza?
      W tej chwili te tytuły przyszły mi do głowy-polecam oba
      Miłej lektury
      N.
    • possessed Re: moja ulubiona książka 22.02.03, 22:14
      polecam wszystko Dostojewskiego szczegulnie "Braci Karamazow",Saint-Exuperiego
      i "Flet z mandragory" Łysiaka. we flecie mozna odnalesc nastroj podobny (choc
      zupelnie inny jednoczesnie) jak w MiM
      • Gość: histeryk Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 23.02.03, 20:19
        To ja dorzucę GREKA ZORBE i LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM.
        • k_a_j_o Re: moja ulubiona książka 01.03.03, 01:58
          ja dokładam "Zabic drozda"
          • Gość: Nadia Re: moja ulubiona książka IP: 62.233.178.* 05.03.03, 10:50
            Bruno Schulz- "Sklepy cynamonowe" i "Sanatorium pod klepsydrą".Polecam
            bardzo,bardzo gorąco.
            • Gość: Neshi Re: moja ulubiona książka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:24
              Gość portalu: Nadia napisał(a):

> Bruno Schulz- "Sklepy cynamonowe" i "Sanatorium pod klepsydrą".Polecam
              > bardzo,bardzo gorąco.

a Nadii słuchać warto, bo ostatnio czyta i czyta.....ehh, pozazdrościć takiej;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka