Gość: giga IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 20.02.03, 21:26 moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty" Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w tytule? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: histeryk Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 21.02.03, 12:58 Gość portalu: giga napisał(a): > moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty" > Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w > tytule? Sam chciałbym wiedzieć co to za książka(z drogą w tytule). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 21.02.03, 21:49 jak nikt nic nie wie na temat ksiazek to moze poleci jakis ciekawy spektakl Kościelniaka??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neshi Re: moja ulubiona książka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 23:41 Gość portalu: giga napisał(a): > moze ktoś ma inną niż ja a wartą przeczytania inną od "Mistrza i Małgorzaty" > Bułhakowa czekam na propozycje , a może ktoś zna dobrą książkę z drogą w > tytule? Mhm,może "Demian" H.Hessego? Albo "Sto lat samotności" Marqueza? W tej chwili te tytuły przyszły mi do głowy-polecam oba Miłej lektury N. Odpowiedz Link Zgłoś
possessed Re: moja ulubiona książka 22.02.03, 22:14 polecam wszystko Dostojewskiego szczegulnie "Braci Karamazow",Saint-Exuperiego i "Flet z mandragory" Łysiaka. we flecie mozna odnalesc nastroj podobny (choc zupelnie inny jednoczesnie) jak w MiM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Re: moja ulubiona książka IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 23.02.03, 20:19 To ja dorzucę GREKA ZORBE i LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: moja ulubiona książka IP: 62.233.178.* 05.03.03, 10:50 Bruno Schulz- "Sklepy cynamonowe" i "Sanatorium pod klepsydrą".Polecam bardzo,bardzo gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neshi Re: moja ulubiona książka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 23:24 Gość portalu: Nadia napisał(a): > Bruno Schulz- "Sklepy cynamonowe" i "Sanatorium pod klepsydrą".Polecam > bardzo,bardzo gorąco. a Nadii słuchać warto, bo ostatnio czyta i czyta.....ehh, pozazdrościć takiej;) Odpowiedz Link Zgłoś