conan.barbarzynca 17.08.06, 15:50 Jak to jest dzielnica? Czy szkola podstawowa tam jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marx Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.media4.pl 17.08.06, 15:58 nie kupuj tam mieszkania! BLOKOWISKO! BETONOWA WIES! dresiarze, narkomani, pijacy... Niby sa wszedzie, ale akurat tam jest ich 100 razy wiecej. Kup sobie mieszkanie na Gaju juz lpiej (ceny pewnie podobne, tez plyta), lub na jakis przedmiesciach. Dobrze radze - unikaj Kozanowa, Nowego Dworu, Kosmonatow i Muchoboru Malego wlasnie... si ju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:36 > Dobrze radze - unikaj Kozanowa, Nowego Dworu, Kosmonatow i Muchoboru Malego > wlasnie... ... i Gaju. Nieprzyjemne osiedle. Moim zdaniem bardziej nieprzyjemne niż Muchobór Mały i Kozanów razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:56 Zaraz zaraz. Muchobor Maly mylicie chyba z Nowym Dworem. Muchobur Maly w znakomitej czesci sklada sie z domkow +kilka malych bloczkow +kilka duzych bloczkow. Ogolnie atmosfere panujaca na osiedlu ocenic wypadaloby na poprawna, lecz bliskosc Nowego Dworu psuje ogolne wrazenie. Szkoly sa, sklepy sa, apterka jest, lumpeks jest, lody sa, lekarz jest, weterynarz jest, bardzo dobra komunikacja jest (w tym stacja metra). Mieszkanie w tym mijescu nie jest moze szczytem dobrego trafu, ale wierzcie mi,w inncyh rejonach jest o wiele gorzej. Kupuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:03 Jesli o mtero chodzi - na krzyzowce masz linie niebieska, zolta i popielata. img151.imageshack.us/img151/1152/metrowroc1sp9.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMiś Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 19.08.06, 21:01 Ja nie wiem o co Wam chodzi z tym Nowym Dworem... Moze kiedys i rzeczywiscie bylo tam jakos burzliwiej niz gdzie indziej, ale bez przesady... Zreszta Ci o siali tam "groze" juz dawno powyrastali i albo siedza, albo sie zmienili?! Mieszkam tu od 21 lat i jakos nigdy nic zlego mi sie tu nie przytrafilo! Dawna SP nr 100 tez byla uwazana za jedna z gorszych (ćpunow itd.) tylko jakos dziwne, ze nigdy tego tam nie zauwazylam. A mlodziez jest tu taka jak wszedzie, jedna spokojna, a inna rozrabiajaca, ale to widok wszystkich dzielnic, a nie tylko Nowego Dworu!!! A jak sie komus nie wchodzi w droge i zyje wlasnym zyciem, to mozna byc bezpiecznym... I przestncie juz oczerniac ND Co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMiś Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 19.08.06, 21:03 Ja bym raczej unikala "Trójkąta", tam to moze rzeczywiscie jest sie czego bac... Nie wiem na pewno, bo staram sie tam nie przebywac w pozniejszych godzinach z racji tego co podobno tam sie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly 17.08.06, 18:09 mieszkam w czesci "willowej" muchoboru. na osiedlu cisza, spokoj, zieleń, zadnych ekscesów. szkołę skończyłem 10 lat temu, ale "za moich czasów" była bardzo ok. mała, każdy każdego zna, nic się nie ukryje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M osiedle Różanka- polecam :))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.08.06, 23:43 polecam osiedle RÓŻANKA (koło cmentarza osobowickiego) - ciche. miłe przytulne osiedle, duzo zieleni, szkoły ok (podstawowa, gimanzjum), jest nawet żłobek i przedszkole. Polecam - mieszkam tu od urodzenia... 20juz wiosen - i az zal sie stad wyprowadzac powiem wprost:) (na szczescie nie musze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Ksieze Male IP: *.media4.pl 18.08.06, 00:32 cicho, spokojnie, ladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 12:39 www.gbminvestment.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 22.08.06, 13:08 nowy dwór , muchobór to bardzo dobre lokalizacje. wybieraj zwłaszcza budynki wybudowane po roku 1990. dojazd do centrum 15-20 minut, na bielany tez z 20 minut. spokojnie, mało ćpunów i pijaków w porównaniu z innymi dzielnicami, np. Gaj czy środmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: 62.233.177.* 22.08.06, 14:20 Hm, to przykre... Odpowiedz Link Zgłoś