Dodaj do ulubionych

Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Malym

17.08.06, 15:50
Jak to jest dzielnica? Czy szkola podstawowa tam jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: marx Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.media4.pl 17.08.06, 15:58
      nie kupuj tam mieszkania!

BLOKOWISKO!

BETONOWA WIES!

dresiarze, narkomani, pijacy... Niby sa wszedzie, ale akurat tam jest ich 100
      razy wiecej.

Kup sobie mieszkanie na Gaju juz lpiej (ceny pewnie podobne, tez plyta), lub na
      jakis przedmiesciach.

Dobrze radze - unikaj Kozanowa, Nowego Dworu, Kosmonatow i Muchoboru Malego
      wlasnie...

si ju
      • Gość: Neo[EZN] Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:36
        > Dobrze radze - unikaj Kozanowa, Nowego Dworu, Kosmonatow i Muchoboru Malego
        > wlasnie...

... i Gaju. Nieprzyjemne osiedle. Moim zdaniem bardziej nieprzyjemne niż
        Muchobór Mały i Kozanów razem wzięte.
        • Gość: josip Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:56
          Zaraz zaraz. Muchobor Maly mylicie chyba z Nowym Dworem. Muchobur Maly w znakomitej czesci sklada sie z domkow +kilka malych bloczkow +kilka duzych bloczkow. Ogolnie atmosfere panujaca na osiedlu ocenic wypadaloby na poprawna, lecz bliskosc Nowego Dworu psuje ogolne wrazenie. Szkoly sa, sklepy sa, apterka jest, lumpeks jest, lody sa, lekarz jest, weterynarz jest, bardzo dobra komunikacja jest (w tym stacja metra). Mieszkanie w tym mijescu nie jest moze szczytem dobrego trafu, ale wierzcie mi,w inncyh rejonach jest o wiele gorzej.
          Kupuj:)
          • Gość: josip Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:03
            Jesli o mtero chodzi - na krzyzowce masz linie niebieska, zolta i popielata.
            img151.imageshack.us/img151/1152/metrowroc1sp9.gif
          • Gość: MiMiś Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 19.08.06, 21:01
            Ja nie wiem o co Wam chodzi z tym Nowym Dworem... Moze kiedys i rzeczywiscie
            bylo tam jakos burzliwiej niz gdzie indziej, ale bez przesady... Zreszta Ci o
            siali tam "groze" juz dawno powyrastali i albo siedza, albo sie zmienili?!
            Mieszkam tu od 21 lat i jakos nigdy nic zlego mi sie tu nie przytrafilo!
            Dawna SP nr 100 tez byla uwazana za jedna z gorszych (ćpunow itd.) tylko jakos
            dziwne, ze nigdy tego tam nie zauwazylam. A mlodziez jest tu taka jak wszedzie,
            jedna spokojna, a inna rozrabiajaca, ale to widok wszystkich dzielnic, a nie
            tylko Nowego Dworu!!! A jak sie komus nie wchodzi w droge i zyje wlasnym
            zyciem, to mozna byc bezpiecznym... I przestncie juz oczerniac ND
            Co bylo, a nie jest nie pisze sie w rejestr!!!
          • Gość: MiMiś Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 19.08.06, 21:03
            Ja bym raczej unikala "Trójkąta", tam to moze rzeczywiscie jest sie czego
            bac... Nie wiem na pewno, bo staram sie tam nie przebywac w pozniejszych
            godzinach z racji tego co podobno tam sie dzieje!
    • szarykot Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly 17.08.06, 18:09
      mieszkam w czesci "willowej" muchoboru. na osiedlu cisza, spokoj, zieleń, zadnych ekscesów. szkołę skończyłem 10 lat temu, ale "za moich czasów" była bardzo ok. mała, każdy każdego zna, nic się nie ukryje :)
      • Gość: M osiedle Różanka- polecam :))) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.08.06, 23:43
        polecam osiedle RÓŻANKA (koło cmentarza osobowickiego) - ciche. miłe przytulne
        osiedle, duzo zieleni, szkoły ok (podstawowa, gimanzjum), jest nawet żłobek i
        przedszkole.
        Polecam - mieszkam tu od urodzenia... 20juz wiosen - i az zal sie stad
        wyprowadzac powiem wprost:) (na szczescie nie musze)
        • Gość: me Ksieze Male IP: *.media4.pl 18.08.06, 00:32
          cicho, spokojnie, ladnie...
          • nowydwor.wroclaw.pl Re: Ksieze Male 23.08.06, 00:19
            moze Nowy Dwór
    • Gość: ag Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.06, 12:39
      www.gbminvestment.pl
      • Gość: seba Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: *.e-wro.net.pl 22.08.06, 13:08
        nowy dwór , muchobór to bardzo dobre lokalizacje.
        wybieraj zwłaszcza budynki wybudowane po roku 1990.
        dojazd do centrum 15-20 minut, na bielany tez z 20 minut.
        spokojnie, mało ćpunów i pijaków w porównaniu z innymi dzielnicami, np. Gaj
        czy środmiescie.
    • Gość: aaa Re: Zamierzam kupic mieszkanie na Muchoborze Maly IP: 62.233.177.* 22.08.06, 14:20
      Hm, to przykre...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka