Gość: załamana IP: *.os1.kn.pl 18.08.06, 21:17 witajcie poszukuje naprawde dobrego weterynarza dla mojego psa... najlepiej w dzielnicy krzyki co sadzicie o januszowickiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara21-21 weterynarz dla mojego psa 18.08.06, 22:18 Polecam Kanzawę na Czajkowskiego,gabinet świetnie wyposażony,życzyłabym dla siebie takiej opieki ,jaką oferuje ta klinika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: weterynarz dla mojego psa IP: *.os1.kn.pl 19.08.06, 07:16 dzieki za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: weterynarz dla mojego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:06 odradzam ul.januszowicką,polecam nową lecznicę na ul.energetycznej(mają cały potzrebny sprzęt)i długo pracują(nie wiem ,ale chyba mają też nocne dyżury),mojego staruszka wyciągnęli,a było kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana do beti IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 20:05 a co z januszowicka?dlaczego odradzasz?wiem ze ceny maja kosmiczne i to wielki minus a jacy sa lekarze?potrzebuje expertow .... Odpowiedz Link Zgłoś
h_ex_e Kliniki 22.08.06, 11:28 Ja miałam bardzo dużo różnorodnych przygód z moim psiakiem od samego początku. Wyciągnęli mi go weterynarze na Klinikach, szczególnie polecam dr Hildebrandta! Mają tam różnorodnych specjalistów i sądząc po ilości osób, które tam przychodzą to cieszą się dużym zaufaniem. A co ważne ceny są atrakcyjne. Chodziłam wcześniej do weterynarza, który miał gabinet koło mojego domu (w okolicach Borowskiej) i facet prawie załatwił mi psiaka (notabene teraz jest właścicielem całej prywatnej kliniki gdzieś na popowicach) potem sędziełam tydzień siedząc z psiakiem podłączaonym do kroplówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana do h_exe IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 20:02 hmm.czy ten lekarz z Borowskiej to Pan Piotr S.?i pracuje tez w Ekovecie? pytam poniewaz wybieralam sie do Niego w sobote..... a czy na klinikach maja usg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: do h_exe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:49 pisałam o tym ,dlaczego nie januszowicka ( chodzi o brak dostępu do sprzętu w godzinach innych jak 8-15,brak możliwośći zrobienia na miejscu badania krwi itp.)o "wyrywaniu kaski" nie wspomnę,wszędzie ,ale nie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: do h_exe IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 22:32 a myslalam januszewicka to dobra klinika(pomijam fakt ze droga) głownie chodzi mi o zrobienie usg...hmm chyba bede musiala sie wybrac na kliniki na grunwaldzki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: do h_exe w sprawie pana z borowskiej IP: *.os1.kn.pl 22.08.06, 22:33 a co z tym weterynarzem na borowskiej?czy mylismy o tym samym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SteelRat Re: do h_exe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 08:18 mi sie januszowicka od dawna kojarzy z 2 rzeczami, a) krytykowaniem kazdego innego lekarza, b) olewaniem pacjenta, czyli zwirzaka czesto, poprzez nie do konca wlasciwe leki (po kiego grzyba od reki sterydy dawac kurde?, pomijam juz znany przypadek diagnozy 2x tego samego zwierzaka jednego dnia, z przeswietleniami itp, bo raz przyjechala sasiadka wlasciciela, potem wlasciciel... 2x rtg, 2 te same leki... Odpowiedz Link Zgłoś
h_ex_e Re: do h_exe 30.09.06, 12:55 Sorki nie zaglądałam na forum przez jakiś czas... Tak to ten sam dr Piotr S... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: do h_exe IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 20:20 a ja własnie wczoraj bylam u Pana Piotra S...........................na Borowskiej.................... Odpowiedz Link Zgłoś
h_ex_e Re: do h_exe 30.09.06, 12:57 Na klinikach mają USG (i nie tylko) :)) Pozdrawiam! Ps. Mam nadzieję, że wszystko z psiakiem ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_kot_1 Re: weterynarz dla mojego psa 23.09.06, 01:49 Osobiscie polecam wlasnie lecznice Interwet a szczegolnie dr.Kirsteina.Wspanialy lekarz z ogromna wiedza i wie co robi.Przez 8lat leczyl moja bardzo chora sunie/zanik miesni i chloniak/i tylko dzieki niemu psina dozyla 14 lat pomimo smiertelnej choroby.Maja tam nie tylko USG ale i RTG wiec moga na miejscu przeprowadzic wszystkie badania.Dr.Kirstein zawsze ma duzo pacjentow i czasmi trzeba sie sporo naczekac bo przeprowadza rowniez zabiegi chirurgiczne-przyjmuje we wtorki i czwartki od14-20 a pozostale dni od8-14.Zycze powodzenia -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogus DOBRY weterynarz na Trwalej IP: *.lanet.net.pl 30.06.07, 21:14 Uwazam , ze tu jst dobry wet, ma usg dosc drogi ale profesjonalny Odpowiedz Link Zgłoś
moyra_p Re: DOBRY weterynarz na Trwalej 02.07.07, 14:48 polecam dra Roberta Gruszkę z ul. Partynickiej Odpowiedz Link Zgłoś
daansa weterynarz dla mojego psa 24.02.08, 19:10 A co sadzicieo gabnecie na ul Prostej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagi Re: weterynarz dla mojego psa IP: *.lanet.net.pl 27.07.08, 22:34 na Prostej zdziera kase za sama wizyte a oprocz tego za wszelkie lekarstwa i pomoc. Dobry jest na ul Trwalej, maja tam i usg i robia tez przeswietlenia.pomagali mi gdy inni spaprali robote, po operacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: weterynarz dla mojego psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:06 Absolutnie Januszowicka, traktują psy jak ludzi i chyba o to właśnie chodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: weterynarz dla mojego psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 10:42 polecam klinike na Pretficza - pracują 24/7, na miejscu USg, Rtg Odpowiedz Link Zgłoś